investitie in crypto

De ce aș face o investiție în crypto?

5/5 - (3 votes)
cristinaR - ianuarie 18, 2019

Acest ghid explică modul în care investiți în cripto. De ce ar trebui să faci o investiție în cypto? Ce crypto ar trebui să vă puneți în portofoliul dvs.? De unde le puteți cumpăra, cum le puteți păstra și cum trebuie să le impozitați? Încercăm să oferim răspunsuri la întrebările cele mai urgente privind investițiile în criptocuritate. Vreți să aflați mai mult?

Citește totul despre cryptocurrencies!

Înainte de a continua: Noi nu suntem o instituție financiară: Tot ceea ce dovedim este materialul educațional: Nu luați aceste informații ca sfaturi de investiții profesionale.

Cum să investești în Cryptocurrencies – Ghid pentru începători

Dacă ați aterizat pe acest text, ați putea fi deja interesat să investiți în criptocuritate. Monedele virtuale sau crypto, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, sunt, cu siguranță, cel mai fierbinte produs de investiții disponibil în prezent. Aceste mărci criptografice imutabile și interschimbabile promiteau să devină un monstru greu și nemodificabil pentru întreaga lume. Avocații lor văd un viitor în care Bitcoin sau alte criptocuritate vor înlocui Euro, Dolar și așa mai departe și vor crea prima monedă mondială liberă și grea.

Holding Bitcoin înseamnă să ai o parte din această acțiune. Dacă Bitcoin înlocuiește vreodată rezervele bănești ale băncilor centrale sau devine moneda dominantă pentru tranzacțiile internaționale – doar pentru a numi două exemple – valoarea unui Bitcoin va depăși cu mult 10.000 de dolari. Cumpărarea și păstrarea criptocurrentelor este un pariu pe succesul acestei revoluții tăcute de bani. Este ca o securitate a unui mare ecosistem.

investitie in crypto

În trecut, investitorii în criptocuritate au avut succes în mod nemaipomenit. Să aruncăm o privire la trei diagrame, care arată prețul Bitcoin, Ethereum și toate criptocuritățile combinate.

Ce presupune o investiție în crypto?

Din mai 2016, valoarea Ethereum a crescut cu 2.700%. Este poate cel mai rapid raliu o criptocurrency vreodată demonstrată.

investitie in crypto ethereum

Și vorbind despre toate criptocuritățile – plafonul complet al pieței a crescut de la puțin sub 18 miliarde de dolari la începutul anului 2017 la peste 500 miliarde dolari la sfârșitul aceluiași an. În timp ce plafonul de piață a scăzut abrupt de la vârf, întreaga piață este încă în valoare de peste 200 miliarde dolari începând cu septembrie 2018, mai mult de 10 ori de la începutul anului 2017. Puteți avea încredere într-un bun, care a demonstrat acest incredibil decolare verticală? Trebuie să nu fie un balon?

Sigur: ar fi fost mai bine să investești acum un an, cu doi ani în urmă sau cu șase ani în urmă. Dar dacă înțelegeți potențialul de a fi găsit, și dacă credința dvs. în viziunea de bani, astăzi ar putea fi cea mai bună zi posibilă să începeți să investiți în ea. De aceea am scris un ghid care explică cum să investească în criptocuritate. Vom spune cum creați un portofoliu de criptocuritate, unde cumpărați criptocurțuri, cum le păstrați și cum vă impozitați câștigurile.

Acest lucru a spus că trebuie să reținem că criptocuritățile nu sunt o investiție obișnuită. Volatilitatea depășește cu mult nivelul celei din orice altă clasă de investiții. În unele părți este nereglementată. Există riscul ca criptocuritățile să intre în afara legii, schimburile să fie hackate sau să-ți piardă cheia criptocurrency. Criptocuritățile sunt o investiție cu grad ridicat de risc. Așa că mare atenție atunci când faci o investiție în crypto.

Deci, un sfat important este să investești la fel de mult încât să poți continua să trăiești și să fii dacă totul se duce la zero. Ca Wence Casares, CEO al Xapo, a declarat într-un AMA pe bitcoin.com:

„Îi spun mereu [familiei mele] că cel de-al doilea lucru cel mai stupid pe care l-ar putea face acum este să dețină o cantitate de bitcoane pe care nu-și pot permite să le piardă, iar cel mai stupid lucru pe care ar putea să-l facă ar fi să nu dețină nimic.” Cu acest citat, începem ghidul nostru.

De ce să facem o investiție în crypto și de ce nu?

Pe lângă ceea ce sa spus deja, există trei motive importante pentru a investi în cripto. În primul rând, pentru că doriți să vă acoperiți valoarea netă împotriva căderii imperiului dolarului, care se presupune că mulți oameni se întâmplă în mod inevitabil la un moment dat. În al doilea rând, pentru că susțineți viziunea socială din spatele criptocurințelor – aceea a unui ban liber și greu pentru întreaga lume. În al treilea rând, pentru că înțelegeți și vă place tehnologia.

Cu toate acestea, există și motive foarte rele pentru a investi în criptocuritate. Mulți oameni sunt victime ale hype-ului care înconjoară fiecare balon de criptocuritate. Există întotdeauna cineva capturat de FOMO (teama de a pierde), cumpărând masiv în vârful unui balon, doar în speranța de a face bani rapid, în timp ce nu înțelege deloc criptarea. Acesta este un motiv rău. Nu face asta. Aflați înainte de a investi.

De ce ar trebui să cumpăr Cryptocurrencies? Construirea portofoliului.  

Până la sfârșitul anului 2016 Bitcoin a fost criptocurrency, și nu a mai existat nimic în afară de acesta. Dacă vroiai să investești în succesul criptocurităților, ai cumpărat Bitcoin. Perioadă. Alte criptocuritate – numite „Altcoins” – tocmai au fost stocuri de penny de pe piețele online umbroase, folosite în special pentru a menține unitățile GPU ale minerilor, pentru a pompa prețul și pentru a arunca monedele. Mare atenție atunci când te gândești să faci o investiție în crypto!

Totuși, acest lucru sa schimbat. În timp ce Bitcoin este în continuare un criptocurrency dominant, în 2017, procentul din cripto-piață a scăzut rapid de la 90 la 40% și se situează în jurul valorii de 50% începând din septembrie 2018. Mulți oameni au văzut acest lucru ca urmare a creșterii popularității a lui Ethereum și continuarea auto-ruperii comunității Bitcoin asupra problemei blocului. Acest lucru arată din nou că este important să vă țineți ochii deschiși și să ascultați ceea ce spun comunitățile.

 Dacă doriți să faceți o investiție în crypto, Bitcoin este încă un element standard al fiecărui portofoliu – dar nu mai este cel mai onest activ. În fiecare cripto-portofoliu bine echilibrat astăzi găsiți alte monede, cum ar fi:

Un bun punct de plecare pentru a pune împreună portofoliul dvs. ar trebui să fie coinmarketcap site-ul web.

Acestea fiind zise, citește materialele postate anterior, precum și articolul viitor că să afli cât mai multe despre ce înseamnă o investiție în crypto!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022