Jackpoturi uriașe

Probabil că mulţi dintre noi am văzut sau am auzit măcar o dată despre jucători care au câştigat sume fabuloase la jocuri ca la cazino şi nu ne referim aici neapărat le cei care investesc masiv în cazinourile reale, ci la jucătorii obişnuiţi, de pe cazinourile online. Sume de ordinul milioanelor de lei sunt astfel perfect posibil a fi câştigate de acasă, direct din faţa calculatorului, ca o modalitate despre cum să faci bani în timpul liber

jocpacanele jackpot
567.808 EUR
Unibet
Profita Acum
jocpacanele jackpot
gladiator jackpot
2.794.900 RON
Fortuna
Profita Acum
jocpacanele jackpot
leprechaun
1.740.000 RON
Vlad Cazino
Profita Acum
jocpacanele jackpot
golden-Sevens
2.062.445 RON
Admiral
Profita Acum
jocpacanele jackpot
divine-fortune
1.728.392 EUR
Maxbet
Profita Acum
jocpacanele jackpot
cleopatra
6.004.682 RON
Netbet
Profita Acum

Jackpoturi uriașe sau cum poți face bani pe net rapid

Dacă te-ai gândit vreodată cum poţi face bani pe net, acum vei vedea că se poate.

Acest lucru este posibil prin intermediul jackpoturilor puse la bătaie de cazinourile online, cu premii care ating sume exorbitante, de multe ori sărind de ordinul milioanelor de lei. În acest caz, nu mai vorbim despre simple modalităţi de cum poţi face bani pe net, ci despre câştiguri care îţi pot schimba total viaţa, asemenea unui premiu la loterie.

tipuri de jackpoturi

De câte tipuri sunt jackpoturile la jocuri ca la cazino?

Jackpoturile puse la bătaie de cazinourile online din ziua de astăzi se împart în două mari categorii: jackpoturi fixe şi jackpoturi progresive. Astfel, în cazul în care te gândeşti cum poţi face bani pe net, poţi avea în vedere nişte jocuri ca la cazino care oferă un jackpot fix şi care, pe cât posibil, să aibă şi o valoare cât mai mare. Numit şi jackpot „flat-top”, jackpotul fix este unul la care suma se acordă în timpul derulării sesiunii de jocuri ca la cazino şi a cărui valoare rămâne constantă. Aceasta este de obicei afişată în mod clar de operatorul de jocuri ca la cazino, fiind greu de ignorat când alegi cum să faci bani în timpul liber, câtă vreme este menţionată insistent pe bannerele de auto-reclamă. Pregătește-te de jocul real cu jocuri casino gratis!

bani pe net fara restrictii

Cum poţi face bani pe net, fără restricţii la rulaj

De asemenea, acordarea bonusurilor sunt condiţionate de anumite valori ale rulajului sau le depunerilor în contul tău de jucător, în vreme ce un jackpot fix, spre exemplu, poate fi câştigat indiferent de suma alocată pentru cum poţi face bani pe net. În schimb, un jackpot fix de tip flat-top, este mai mic, la rândul său, decât un jackpot progresiv. Acesta din urmă poate atinge sume de ordinul milioanelor de lei, dar prezintă şi nişte condiţii mult mai drastice de a intra în posesia lui. Din acest motiv, sfatul jucătorilor cu experienţă este ca, dacă te gândeşti cum poţi face bani pe net sau cum să faci bani în timpul liber, să te orientezi mai degrabă spre jocurile cu jackpoturi fixe.

Chiar dacă acestea au valori mai mici, modul de acordare a acestora este unul mult mai simplu şi mai uşor accesibil decât în cazul jackpoturilor progresive. De asemenea, jackpoturile simple au un caracter oarecum independent, fiind acordate la un singur joc sau de către un singur cazinou online, spre deosebire de jackpoturile progresive, care pot include mai multe jocuri ca la cazino sau o reţea întreagă de cazinouri. Nu uita că pe site poți să exersezi gratis cu jocuri de sloturi, blackjack, ruletă sau keno! 

Cum poţi face bani în timpul liber la jackpoturi progresive

În ceea ce priveşte jackpoturile progresive, acestea reprezintă o atracţie aparte la jocuri ca la cazino. În primul rând, principiul după care se ghidează acestea este diferit de cel al jackpoturilor de tip flat-top. Astfel, dacă acestea din urmă au o valoare fixă şi nu depind de numărul de jucători sau de alte cazinouri, la jackpoturile progresive lucrurile stau exact invers, dacă te gândeşti cum să faci bani în timpul liber. Practic, jackpoturile progresive se bazează pe cumularea unui mic procent din valoarea sumelor mizate de restul jucătorilor de pe un anumit site sau o reţea de cazinouri online. O caracteristică pe care o partajează toate jackpot-urile progresive este un  jackpot-metru, care arată valoarea curentă a jackpot-ului. Contorul este întotdeauna mare, colorat și amplasat deasupra mașinilor de slot.


Puteți urmări literalmente mărimea jackpotului, pe măsură ce oamenii își dau monedele în sloturi. Jocurile de slot machine de pe Internet au, de asemenea, contoare de jackpot, și le veți găsi în interiorul software-ului real al cazinoului. Veți vedea, de asemenea, acești contoare de jackpot pe diferite site-uri informative care promovează astfel de jocuri și cazinouri.

Iar dacă te gândeşti cum să faci bani în timpul liber, un jackpot progresiv îţi poate schimba radical viaţa. Prin valorile cumulate ale miilor de jucători sau ale unor cazinouri legate în reţea, jackpoturile progresive ajung la valori cumulate de milioane de lei sau chiar milioane de euro, dacă ne referim la site-uri cu jocuri de tip cazino de peste hotare. În plus, şi condiţiile de acordare sunt mai restrictive. Cum poţi face bani pe net devine astfel o misiune ceva mai dificilă, în condiţiile în care jackpoturile progresive se acordă doar dacă prinzi simbolurile de pe toate liniile de plată şi joci rundele la miză maximă. Acest lucru poate reprezenta un risc pentru cei care deţin un fond de rulaj limitat sau care sunt obişnuiţi să joace pe mize mici, întrucât acest buget s-ar putea epuiza extrem de rapid, după doar câteva mâini, în cazul în care încerci cum poţi face bani pe net la jackpoturi progresive. În schimb, dacă jackpotul fix este cunoscut încă de la început, când alegi cum să faci bani în timpul liber trebuie să ştii că jackpotul progresiv reprezintă o surpriză totală, întrucât acesta creşte constant, pe măsură ce se adună procentele restului jucătorilor. E important să stăpânești toate informațiile dacă vrei să știi cum faci bani.

frecventa mai mare

Frecvenţă mai mare de acordare

Ca modalitate de cum poţi face bani pe net, trebuie ştiut că o altă deosebire între jackpoturile fixe şi cele progresive o reprezintă şi frecvenţa cu care acestea sunt acordate. După cum aţi intuit, jackpoturile fixe au o probabilitate mai mare de acordare, în condiţiile în care pentru acestea nu ai practic nicio restricţie cu privire la rulaj sau la miza jucată, atunci când alegi cum poţi face bani pe net. De asemenea, combinaţiile câştigătoare pentru acordare sunt mai uşor de prins decât în cazul jackpoturilor progresive, ceea ce le face mult mai accesibile, dacă alegi cum să faci bani în timpul liber. Mai mult, dacă vrei să înveți cum să faci bani în timpul liber, nu ignora jocurile cu jackpot mic. Pentru a avea cele mai bune șanse de a câștiga pe termen scurt, alegeți și jocurile cu jackpot-uri mai mici. 

Cu cât jackpot-ul este mai mic, cu atât este mai ușor să câștigi, sporind șansele de a pleca un câștigător. Cu cât jackpotul este mai mare, cu atât este mai greu să îl revendici. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga. Important este să îți dai seama cât de tare vrei să riști și, în funcție de asta, poți alege ce jackpot vrei să joci. În plus, jocurile care sunt tematice de noutate cu jackpot-uri uriașe au cele mai mari șanse, astfel încât să se țină la randamente mai mici.

Cu cât jackpot-ul este mai mic, cu atât este mai ușor să câștigi, sporind șansele de a pleca un câștigător. Cu cât jackpotul este mai mare, cu atât este mai greu să îl revendici.

Asta nu înseamnă că nu poți câștiga. Important este să îți dai seama cât de tare vrei să riști și, în funcție de asta, poți alege ce jackpot vrei să joci. În plus, jocurile care sunt tematice de noutate cu jackpot-uri uriașe au cele mai mari șanse, astfel încât să se țină la randamente mai mici.

În schimb, la jackpoturile progresive s-ar putea să fii nevoit să joci pe mize mari, ceea ce, să recunoaştem, comportă anumite riscuri asupra fondului tău de rulaj, dacă te gândeşti cum poţi face bani pe net. Nu este de mirare că acestea din urmă se acordă atât de greu şi ajung la valori atât de mari. Din acest punct de vedere, un alt avantaj al jackpoturilor fixe de tip flat-top este faptul că, atunci când le urmăreşti, ai posibilitatea de a sta mai mult timp la jocuri ca la cazino, câtă vreme alegi să joci pe mize mai mici, în aşteptarea premiului.

Jocurile iau un procent mic din fiecare pariu pentru a „alimenta” jackpot-ul, ceea ce permite jackpot-urilor din aceste jocuri să devină mult mai mari decât ați putea găsi la alte jocuri cu mașini de slot.

Acest lucru nu prea se întâmplă atunci când alegi cum să faci bani în timpul liber cu jackpoturile progresive, unde bugetul alocat sesiunii de jocuri ca la cazino se epuizează mult mai rapid. Iar dacă te gândeşti cum poţi face bani pe net urmărind o anumită perioadă în care să prinzi jackpotul, calculele tale s-ar putea să fie eronate. Aceasta întrucât la jocuri ca la cazino nu există o anumită frecvenţă stabilită pentru acordarea premiilor, acest lucru depinzând, atunci când alegi cum să faci bani în timpul liber, doar de noroc. Jackpot-urile progresive și sloturile au un jackpot care crește exponențial, pe măsură ce jucătorii joacă jocuri ca la cazino. Acestea pot fi mașini independente, unde jackpot-ul crește pe aceeași mașină sau pot fi rețele de mașini, unde jackpot-ul crește pe întreaga rețea. Aceste rețele pot fi proprietatea cazinoului sau pot fi conectate în rețea în mai multe cazinouri.

De asemenea, dacă te gândeşti că ai investit într-un joc o sumă considerabilă de bani şi la un moment dat ai avea o şansă în plus la cum poţi face bani pe net, trebuie să ştii că jackpoturile nu ţin cont nici măcar de acest lucru. Prin urmare, s-ar putea să joci o zi întreagă fără să prinzi nimic, iar în altă zi, să intri în posesia premiului cel mare după doar câteva runde, schimbându-ţi optica despre cum să faci bani mulți în timpul liber.

Jackpot pe slot, sau jackpot pe cazinou?

Mai trebuie menţionat că jackpoturile progresive pot fi şi independente, pe fiecare joc slot în parte. Astfel, odată ce te-ai decis cum să faci bani în timpul liber, poţi intra pe jocuri ca la cazino de tip slot, unde vei găsi o varietate largă de jocuri sau jackpot progresiv.

Acestea pun la dispoziţie propriile premii, independent de restul jocurilor. În schimb, premiile cu adevărat fabuloase sunt cele care cumulează procente ale jucătorilor de la mai multe cazinouri partenere sau ale aceleiaşi reţele. În acest caz, singurul impediment care poate sta în calea ta este timpul petrecut în faţa calculatorului, câtă vreme calificarea pentru un jackpot progresiv la jocuri de tip cazino ţine de miza maximă jucată. De asemenea, un alt criteriu de calificare când alegi cum să faci bani în timpul liber la jackpot progresiv îl reprezintă prinderea combinaţiei câştigătoare, care de obicei merge tot spre nivelul maxim.

Astfel dacă unele jocuri slot au câte 5 sau 6 linii de plată, sunt jocuri ca la cazino care oferă câte 20 sau 30 de linii de plată. Prin urmare, nu este de mirare că premiile puse la dispoziţie ajung la valori astronomice, fiind cea mai bună posibilitate de cum poţi face bani pe net. 888 are poate cea mai largă gamă de jackpoturi din țară, așa că merită cu siguranță încercat dacă vrei să prinzi câștiguri de top. 

La fel ca şi în cazul jackpoturilor fixe, nici la cele progresive nu există vreo frecvenţă pentru acordarea acestora. Prin urmare, dacă te-ai gândit să alegi momentul potrivit pentru cum poţi face bani pe net, acesta poate fi oricând, întrucât un jackpot progresiv poate fi câştigat la doar câteva ore de la punerea la bătaie sau pot trece săptămâni sau chiar luni în şir până când acesta va fi acordat.