jocuri care te platesc in bani reali

5 jocuri de noroc la care poți câștiga bani fără depunere

Jocurile de noroc sunt, așa cum le spune și numele, posibilități de a te simți bine și de a-ți încerca în același timp șansa. Dacă ești începător și nu te aventurezi să pariezi din prima, e bine de știut că poți câștiga bani chiar și fără a depune o sumă inițială: cele mai cunoscute cazinouri online obișnuiesc ca atunci când te înscrii pe site-ul lor să îți acorde anumite bonusuri, special pentru a te ajuta să te acomodezi cu jocurile.

Bonusurile primite de la cazinouri îți permit să testezi în voie o mare varietate de jocuri care te plătesc în bani reali, fără ca tu să faci vreo depunere pentru asta. Acest tip de bonus de bun venit reprezintă o ocazie excelentă pentru a te familiariza cu jocuri de noroc și de a înțelege cum funcționează fiecare joc, fără a presupune o investiție din partea ta.

Cazinourile online îți pot dărui două tipuri de bonusuri atunci când te decizi să îți deschizi un cont la acestea: bonusurile în bani și bonusurile în runde gratuite. Ambele variante îți permit ulterior să folosești suma primită din partea casei sau rotirile gratuite la jocuri care te plătesc în bani reali, ceea ce înseamnă că joci gratis și totodată obții câștiguri pe care la final le poți încasa.

NetBet, de exemplu, le dăruiește jucătorilor care se înscriu bonusuri de 50 de runde gratuite, fără nicio depunere. Poți utiliza rundele la o mare parte din jocurile de tip slot de pe site-ul NetBet, astfel încât să experimentezi, să descoperi care sunt preferatele tale și, nu în ultimul rând, să câștigi bani. Admiral și MaxBet îți dăruiesc la înscriere bonusuri în bani, mai precis câte 100 de RON pe care să îi joci pe cele două cazinouri după pofta inimii.

Profită și tu de un bonus fără depunere aici!

Descoperă 5 jocuri care te plătesc în bani reali

Din multitudinea de jocuri care te plătesc în bani reali fără a fi necesar să faci vreo depunere, iată cinci variante pe care le poți încerca și tu chiar de astăzi:

  1. Pyramid: Quest for Immortality – este un joc perfect pentru iubitorii de aventură și are o grafică de calitate superioară. Prin intermediul său, vei intra în atmosfera misterioasă și plină de secrete a Egiptului Antic, unde ai toate șansele să câștigi comorile ascunse în vechile piramide. Fiind un joc de tip slot, va fi necesar să nimerești anumite combinații și simboluri speciale, care îți pot aduce bani și pot multiplica suma câștigată chiar și de zece ori. Îl poți găsi pe site-ul celor de la NetBet
  • Twin Spin DeLuxe – MaxBet îți oferă acest joc cu o grafică deosebită, care te invită parcă în lumea strălucitoare și opulentă a cazinourilor din Las Vegas. Poți alege miza înaintea fiecărei rotiri și este necesar să obții 9 sau mai multe simboluri identice pentru a câștiga. Chiar dacă jocul nu are o poveste în spate, este foarte simplu de înțeles din punct de vedere al regulilor, așa că îți va fi ușor să te familiarizezi și vei avea astfel tot mai multe șanse de câștig.
  • Lucky Lady’s Charm – este perfect pentru cei care sunt în căutarea norocului, fiind un joc care pune accent pe acele simboluri ce pot aduce șansa în viața ta: bănuți de aur, potcoave, buburuze, trifoi cu patru foi și amulete magice. Este un joc ușor de prins, al cărui regulament nu îți va da bătăi de cap. Pentru a câștiga, este de ajuns să obții anumite combinații de simboluri identice. Găsești jocul pe pagina cazinoului Admiral, precum și pe cazinoul MaxBet.
  • Anubix – un alt joc excelent, inspirat de atmosfera Egiptului Antic. Așa cum bine știi, Egiptul este locul comorilor ascunse, iar exact asta vei face și jucând Anubix: vei explora deșertul, piramidele și tărâmul infernului, căutând comorile aducătoare de câștiguri. Zeul Anubis, care stăpânește lumea de dincolo, te va ghida, astfel încât să obții succesiuni de simboluri câștigătoare. Și acest joc poate fi găsit tot pe cazinoul online Admiral.
  • Dazzle Me – îți plac pietrele prețioase și vrei un joc distractiv, simplu și plin de culoare? Dazzle Me este o alegere perfectă, chiar dacă ești începător. Pietrele prețioase din joc trebuie să se alinieze în combinații câștigătoare de simboluri identice, iar  fiecare rotire îți poate aduce și alte runde de rotiri gratuite. Găsești jocul la Admiral și la MaxBet.

Ce ar trebui să știi despre bonusurile pe baza cărora poți câștiga bani reali

Bonusurile pe care le primești fără depunere din partea cazinourilor sunt o facilitate pentru jucătorii noi, iar asta înseamnă că le vei primi atunci când te înregistrezi cu datele tale, fie direct pe siteurile cazinourilor, fie prin partenerii acestora. Te vei putea bucura rapid de ele: imediat ce îți activezi contul poți începe să joci, ceea ce înseamnă că ai acces la beneficii, chiar dacă încă nu ai depus niciun ban.

Având în vedere că este vorba de bonusuri de bun venit, le vei primi exclusiv la deschiderea contului, iar dacă încerci să faci și alte conturi, cu mai multe adrese de e-mail, nu vei beneficia și pe acestea de bani sau rotiri gratuite. Totuși, atâta timp cât vei deveni un client fidel al cazinourilor, acestea te vor răsplăti și cu alte ocazii cu bonusuri și promoții dedicate jucătorilor cu vechime.

Bonusurile în bani și în runde gratuite sunt o modalitate extraordinară de a încerca fără niciun risc jocurile de noroc: jucând pe banii cazinoului, vei avea șansa de a observa cum funcționează fiecare joc și vei înțelege rapid regulile esențiale. Dacă la acest aspect adaugi și faptul că în final ai posibilitatea de a încasa bani reali, fără ca tu să fi făcut vreo depunere, deja poți realiza cât de mari sunt beneficiile din spatele bonusurilor de bun venit oferite de cazinouri.

Nu uita că jocurile de noroc au două componente importante, de care vei avea parte de fiecare dată când le încerci: distracția și câștigurile. Profitând de bonusurile primite pentru înscriere, ai șansa de a te simți bine și de a trăi entuziasmul și adrenalina cazinourilor, câștigând în același timp bani reali.

Articole relevante