jocuri EGT

Intră în turneul cu jocuri EGT la Winbet și câștigă 25.000 de ron!

Dacă printre preferatele tale se găsesc și jocuri EGT, atunci avem o veste excelentă pentru tine! La Winbet vei avea șansa să te distrezi cu unul dintre cele mai interesante turnee pe care le poți întâlni. Turneul nu doar îți va spori apetitul pentru sloturi EGT, ci și îți va oferi ocazia să câștigi premii așa cum nu ai sperat până acum!

Intră în turneul cu jocuri EGT, dând click pe link.
Altfel spus, totul va fi o mare distracție, unde vei concura cu alți jucători pentru premiul cel mare. Dacă nu vei ajunge la acesta (nu se întâmplă să câștigi mereu), tot vei avea un loc în clasament, ceea ce înseamnă un premiu consistent în bani cash. 
În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie știut despre promoție, deci vei știi cum să profiți la maxim în timp ce te distrezi cu oferta de jocuri EGT eligibile!

Ilustratie: simboluri de jocuri de noroc pe fundal rosu

Ce presupune turneul de păcănele EGT?

Ei bine, turneul este foarte simplu de înțeles. Fondul de premiere este de 25.000 RON și 3.350 rotiri gratuite care vor fi împărțite între 100 de jucători care se vor delecta cu jocuri EGT aparate. Deci, tot ce trebuie să faci este să te joci cu un joc EGT online eligibil (sau mai multe), iar rundele se vor transforma în puncte.
Punctele acumulate din jocuri EGT se trec într-un clasament, iar pe baza acestui clasament se vor acorda premii după cum urmează:

 • Locul 1: premiul cel mare de 5.000 RON;
 • Locul 2: 3.000 RON;
 • Locul 3: 2.000 RON;
 • Locul 4: 1.500 RON;
 • Locurile 5 și 6: câte 1.000 RON fiecare;
 • Locurile 7-10: câte 500 RON;
 • Locurile 11-20: câte 400 RON;
 • Locurile 21-30: câte 250 RON;
 • Locurile 31-40: câte 200 RON;
 • Locurile 41-50: câte 100 RON;
 • Locurile 51-70: câte 100 rotiri la 40 Super Hot fiecare;
 • Locurile 71-100: câte 50 rotiri la 40 Super Hot.

Turneul de jocuri EGT are loc în prima săptămână a fiecărei luni până pe 08.08.2021, dar campania poate fi prelungită dacă operatorul dorește acest lucru.
Pentru fiecare turneu, vor fi disponibile anumite jocuri EGT aparate, în număr de 10-20, care pot fi clasice, cu fructe și șeptari sau tematice, deși punctul forte al jocurilor EGT îl reprezintă cele clasice. Spre exemplu, te poți delecta cu jocuri precum Shining Crown, Burning Hot, Flaming Hot și altele extrem de renumite. De asemenea, pot exista variații ale acestora în aceeași campanie. Alături de Burning Hot, cel clasic, cu 5 linii de plată, poți avea la dispoziție și 20 Burning Hot, cel cu 20 de linii de câștig.
Trebuie menționat și că aceste jocuri au un jackpot progresiv, deci chiar dacă nu câștigi marele premiu în turneu, poți beneficia de unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie în jocuri EGT.

Pașii de înscriere la turneu

Nu este nevoie să urmezi ceva complicat pentru a putea participa la turneu. Trebuie doar să joci jocuri ca la aparate EGT și gata, ești înscris! Așadar, pașii de revendicare a turneului pot fi:

 1. Dă click pe linkul de mai sus și apoi vei fi direcționat pe pagina turneului: accesează pagina turneului pentru a găsi mai multe detalii despre acesta;
 2. Verifică jocurile: vezi ce EGT păcănele sunt eligibile pentru turneu și începe să rulezi runde pentru a acumula puncte;
 3. Bucură-te de distracție: nu uita că cel mai important lucru este să te distrezi. Cu aceste sloturi, vei avea multe motive să revii de fiecare dată – și nu numai datorită turneului.

După cum poți vedea, revendicarea promoției nu presupune introducerea vreunui cod, ci pur și simplu, trebuie să joci acele jocuri EGT eligibile din acea lună. Atenție totuși că aceste jocuri aparate EGT se vor schimba de la o lună la alta, deci trebuie să revii de fiecare dată când dorești să participi la turneu pentru a vedea ce jocuri îți vor aduce puncte.

Care sunt condițiile de desfășurare a turneului?

În afară de regulile generale pe care trebuie să le cunoști, mai există și alte condiții specifice. Este foarte important să le cunoști pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vei dori să retragi bani.

 • Mizele cu care joci la turneu trebuie să fie numai cu bani reali, deci nu vor fi disponibile rotirile gratuite sau variantele demo ale jocurilor;
 • Pariul trebuie să fie de minim 2 RON la jocuri EGT eligibile pentru a aduce puncte. Miza 2 RON = 1 punct;
 • Sloturile eligibile vor fi alese în mod aleatoriu;
 • Se va ține un clasament pentru fiecare ediție care va putea fi consultat oricând;
 • Câștigătorul turneului va fi acela care va acumula cel mai mare număr de puncte;
 • Dacă între două locuri există un număr egal de puncte, atunci va avea câștig de cauză cel care le-a acumulat primul;
 • Premiile sunt acordate în cel mult o zi de la data terminării ediției;
 • Nu poți transfera premiul altei persoane;
 • Premiile sunt în bani cash, deci nu vor fi supuse condițiilor de rulaj;
 • Rotirile gratuite sunt acordate doar pentru un aparat EGT, anume 40 Super Hot. Fiecare rundă are valoarea de 0,40 RON.

Ce jocuri EGT te așteaptă?

Așa cum am menționat mai sus, fiecare ediție face ca 10-20 de EGT jocuri să fie eligibile pentru turneu, deci cu unele descrise aici se poate să nu te întâlnești. Mai mult decât atât, există și jocuri de ruletă EGT, deci nu se știe niciodată ce îți va rezerva viitorul.

Shining Crown

Acesta este genul de joc legendar care nu are cum să devină vreodată demodat. Tematica sa cu fructe și șeptari, plata foarte bună (are o rată de plată de 96,37%) și funcțiile sale speciale îl fac unul dintre cele mai cunoscute nume în lumea sloturilor. Desigur, structura sa nu are cum să nu fie tradițională, deci are 5 role și 3 rânduri de simboluri la fel ca multe alte jocuri EGT. 
Are 10 linii de plată care îți aduc câștiguri dese și constante. Grafica este simplă, dar plăcută, iar trăsătura care îl diferențiază de alte jocuri cu fructe și șeptari este simbolul Wild reprezentat, desigur, de o coroană. Acesta înlocuiește orice alt simbol cu excepția simbolurilor Scatter și se extinde pe toată rola, aducând astfel mult mai multe șanse de câștig.

Burning Hot

Alt joc clasic extrem de popular este Burning Hot. Este tot un joc EGT online clasic, cu fructe și șeptari, 5 role și 3 rânduri, dar aici, în loc de coroană ca simbol Wild, vei găsi trifoiul cu patru foi. Și acesta se va extinde pe toată rola, deci șansele de câștig vor crește substanțial. Totuși, acesta are doar 5 linii de plată, dar există jocuri EGT din aceeași serie, precum 40 Burning Hot care are 40 de linii de plată. Coeficientul RTP este și el foarte mare, de 96,45%, deci cu acesta nu doar vei acumula puncte pentru turneu, ci și vei câștiga în joc.

40 Super Hot

Acesta este un alt joc EGT extrem de popular care poate apărea în colecția de jocuri eligibile dintr-o ediție. De asemenea, așa cum ai văzut mai sus, la acesta se vor acorda și rotirile gratuite, deci nu strică să știi mai multe despre el. Așa cum îi spune și numele, are 40 de linii de plată, deci câștigurile vor fi mici și dese. Spre deosebire de cele de sus, acesta are 4 rânduri în loc de 3, așa cum este structura clasică. Totuși, rata de plată este puțin mai mică decât la cele de sus, fiind de 95,93%.
Slotul are și alte diferențe față de Burning Hot, Shining Crown și alte jocuri EGT în afară de structura diferită. Spre exemplu, are un singur simbol Scatter, iar simbolul Wild este șeptarul. 
În rest, toate aceste jocuri au același mod de rulare, cu mizele în partea din centru jos, acestea reprezentând butoanele de rulare manuală. Toate au funcția gamble (dublaje), unde vei avea șansa să îți dublezi suma (chiar de mai multe ori) după fiecare rundă câștigătoare dacă ghicești culoarea cărții dintre roșu și negru. O altă funcție de care am amintit și mai sus și care este caracteristică la jocurile furnizorului EGT este jackpotul progresiv, care se declanșează aleatoriu și poți câștiga un premiu aferent unei suite de cărți de joc.

Concluzii

Turneul EGT Mania îți va aduce premii mari, iar tot ce trebuie să faci este să te distrezi cu cele mai îndrăgite jocuri EGT! Este totul foarte simplu, iar dacă știi să te distrezi pe cinste, te poți bucura chiar și de premiul cel mare de 25.000 de ron! Altfel spus, cu cât vei juca mai mult, cu atât vei avea mai multe șanse de câștig!
Sunt multe jocuri populare care îți vor capta atenția, în timp ce acestea rămân simple, ideale chiar și pentru cel mai neexperimentat jucător. 
Trebuie să ții cont de câteva aspecte, precum miza minimă de 2 RON și să te joci doar acele jocuri EGT pe care le găsești în pagina promoției la momentul dat și nu altele, pentru că vei juca fără să acumulezi puncte în clasament. 

Ia și rotiri gratis azi de la Winbet, cu oferta zilnică de nerefuzat!

Articole relevante