100 rotiri gratuite fără depunere

100 rotiri gratuite fără depunere de la Maxbet

Vești bune de la Maxbet, promoterul unora dintre cele mai tari oferte la jocuri ca la aparate din piață. Primești 100 de rotiri gratuite fără depunere și ai parte de distracție la puterea 100.

Cum primești de la Maxbet 100 rotiri gratuite fără depunere

Este de departe cel mai popular premiu din piață și, cu siguranță, și cel mai râvnit. Iar ca să intri în posesia celor 100 de rotiri gratuite este extrem de simplu.

  1. Deschide oferta dând click pe link-ul de aici.
  2. Intră în secțiunea Profilul meu și încarcă documentele cerute acolo:  copie după un act de identitate și copie după o factură de utilități.
  3. După ce ți-a fost verificat contul, intră în sectiunea Contul meu à Bonusuri disponibile și introdu codul bonus: 100rotiri, în câmpul aferent.

Asta este tot ce ai de făcut pentru ca tu să intri în posesia bonusului Maxbet 100 rotiri.

Ce presupune bonusul Maxbet 100 rotiri?

Așa cum îi spune și numele, primești în contul tău de jucător cele 100 de rotiri gratuite la toate jocurile ca la aparate Maxbet puse la dispoziție de producătorul NetEnt, astfel încât să-ți alegi după pofta inimii sau după cum te simți norocos slotul la care vrei să mizezi.

Însă, ține cont că bonusul Maxbet are o valabilitate 3 zile de la acordarea acestui, așa că trebuie să te grăbești să-l folosești imediat ce contul ți-a fost validat.  

Iată cum poți să profiți la maximum de bonus la jocurile Maxbet

Este o bucurie să ai acces la zecile de jocuri puse la dispoziție de NetEnt, cunoscut pentru inovație mai ales în sfera jocurilor pe mobil, de la Gonzo’s Quest, la Vikings, Blood Suckers 2, Jack and the Beanstalk sau Guns and Roses.

Îți prezentăm trei astfel de jocuri, ca să vezi cât de interesantă pot face distracția cei de la NetEntertainment.

Guns`n roses

La fel ca un joc de păcănele clasic, și slotul Guns`n roses de la NetEnt este prevăzut cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Simbolurile și funcțiile acestui joc ți se arată pe un fundal cu plăcuta muzică a cunoscuților rockeri. Vei primi carduri Wild sau simboluri ca Appetite for Destruction Wild – denumire dată după unul dintre cele mai populare albume ale Guns`n roses, Expanding Wilds sau Lenend Spins, cât și multiplicatoare care vor spori combinațiile și deci, posibilitatea de câștig.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este un joc de păcănele care are 5 role și 20 de linii de câștig. O trăsătură aparte este funcția Avalanche, care pur și simplu îți plasează simbolul pe role, și nu-l rotește, așa cum este cazul la cele mai multe jocuri ca la aparate. Această funcție poate declanșa câștiguri în cascadă pentru că, dintr-o singură rotire poți produce multe alte spinuri. Ai și simboluri Wild care îți pot înlocui un caracter și poți primi câștiguri surpriză cu funcția Free Falls.

Jack and the Beanstalk

Dacă îți este cunoscută povestea „Jack și vrejul de fasole” îți vor fi foarte familiare și grafica și personajele din acest joc. Structurat pe 5 role, Jack and the Beanstalk de la NetEnt are 20 de linii care te pot face să ajungi la comoară datorită funcțiilor Walking Wilds și Free Spins. Ai carduri Wild, care pot substitui orice simbol din joc, cu excepția celor de tip Cheie și Scatter.

100 de rotiri gratuite de la Maxbet: condiții de rulaj

Ca orice cazino care se respectă și ține la desfășurarea cât mai corectă a procesului de joc, Maxbet impune și la acest bonus la verificare cu 100 de rotiri gratuite condiții de rulaj. Acestea par mari, însă, pe măsură ce joci, vei vedea că îți oferă șanse cât mai mari de câștig. Așadar, trebuie să joci suma câștigată, înainte de a fi retrasă de 60 de ori, iar pariul maxim care poate fi mizat este de 2.5 ron. De asemenea, după ce termini rulajul poți retrage în bani reali maximum 50 de ron din cont, dar, înainte de asta, trebuie să efectuezi o depunere de minimum 100 de ron, pentru a putea face retragerea.

Intră și tu în lumea fascinantă a jocurilor NetEnt și prinde unul dintre cele mai avantajoase bonusuri din piață. Primește 100 de rotiri gratuite fără depunere, distrează-te și câștigă!

Poate vrei să intri și în lumea jocurilor virtuale cu această ofertă fabuloasă marca Maxbet.

Articole relevante