Maxbet esports

50 de ron gratis să pariezi la Maxbet esports

Dacă vrei să încerci ceva diferit la cazino, poate pariurile esports ar fi cea mai bună opțiune pentru tine. Dinamice, cu o grafică realistă, te fac părtaș la unele dintre cele mai interesante meciuri pe calculator. Iar dacă mai iei în calcul și ofertele caselor de pariuri, chiar nu ai niciun motiv să stai departe. Astăzi îți vom prezenta bonusul Maxbet esports, în care pariezi și nu ai cum să nu câștigi.

Cum accesezi bonusul 50 de ron gratis Maxbet esports

Este foarte simplu să primelști din partea Maxbet acest bonus gratis. Iată ce ai de făcut:

  1. Dă click pe linkul de aici.
  2. Loghează-te în contul de jucător.
  3. Efectuează o depunere de minimum 50 de ron folosind codul bonus Esports.
  4. Pariază minimum 50 de ron pe oricare dintre jocurile din secțiunea esports. Pentru pariurile simple, cota minimă trebuie să fie de 1.85, iar cea maximă de 20.00. Pentru un pariu multiplu, cota minimă trebuie să fie de 1.35 pentru orice selecție.
  5. Pentru cele două pariuri gratuite în valoare de 50 de ron, cota minimă trebuie să fie de 2.00 pentru pariurile single, și de 1.50 pentru pariurile multiple.

În ce constă bonusul Maxbet esports

Noua ofertă Maxbet esports este de nerefuzat. Practic, dacă pariezi 50 de ron pe orice joc din secțiunea esports, mai poți paria gratis încă două bilet. Valoarea acestora este de 50 de ron și sunt puse la dispoziție din partea casei.

Condiții de rulaj pentru bonusul esports Maxbet

Nu există condiții de rulaj pentru acest bonus, însă trebuie să știi că suma maximă pe care o poți câștiga este de zece ori valorea pariului gratuit.

De asemenea, oferta pentru pariul gratuit are este valabilă trei zile de când ai efectuat depunerea, astfel că  va trebui să pariezi în acest interval, pentru a fi eligibil pentru câștiguri.

Maxbet îți va premia biletul câștigător din pariul gratuit în bani reali.

 Pe ce poți paria în secțiunea esports Maxbet?

Categoria de sporturi redate virtual de pe Maxbet este extrem de ofertantă. Vei întâlni campionate și turnee din sporturi precum fotbal, tenis, baschet, volei, hochei, dar și jocuri pe calculator precum DOTA, King of Glory, Star Craft. Poți urmări jocuri live și poți plasa bilete pe cote foarte avantajoase.

Nu rata șansa de a-ți spori câștigurile și de a lua parte la experiențe intense, ca la meciurile reale, cu oferta Maxbet esports, în care pariezi și primești două bilete gratis până la 50 de ron fiecare.

Incearca si aceasta oferta de la Maxbet in care poti paria la loto online.

Articole relevante