metode de a face bani

Metode de a face bani la jocul online de blackjack

Te interesează să descoperi mai multe metode de a face bani la jocul online de blackjack? Atunci când vine vorba de blackjack, sunt anumiți factori pe care trebuie să îi ai mereu în minte înainte de a lua o decizie. Iar în funcție de decizia luată, câștigurile tale sunt influențate. În anumite situații, o să descoperi că unii factori contează mai mult decât alții, iar dacă reușești să îți dai seama care sunt de fapt aceștia și cum să îi folosești în avantajul tău, atunci jocul de blackjack o să decurgă mult mai bine. Și cine nu vrea asta? Pe lângă metodele de a face bani online, este important să ai parte și de un joc de blackjack de calitate. Știi tipul acela de joc cu care te lauzi atunci când ieși la un pahar de bere cu prietenii tăi? Acum te poți lăuda și cu câteva metode de a face bani, care în mod cert îți vor aduce câțiva bani în plus vara aceasta.

Metoda 1: Urmărește cărțile de joc din mâna ta și a dealerului

În primul rând, contează cu ce idei pornești la drum și ce scop ai. Deși sunt multe metode de a face bani despre care poți citi online, este important să o alegi pe cea potrivită ție și stilului tău de joc. Atunci când începi un joc online de blackjack, sunt două lucruri pe care trebuie să le ai în minte, imediat ce cărțile de joc au fost amestecate și împărțite. În primul rând, cât de puternică este mâna dealerului? Dacă are în mână cărți de joc a căror valoare este cuprinsă de la 2 la 6, atunci înseamnă că dealerul are o mână de joc slabă. Dar dacă are în mână cărți de joc a căror sumă este mai mare de 7, atunci înseamnă că mâna de joc este puternică. Următorul pas este să te uiți la ce cărți de joc ai tu în mână; ai cărți slabe, cărți puternice sau cărți a căror sump este 17? În funcție de acestea, vei avea o noțiune despre cum să te joci mai departe, ce strategii să aplici și ce metode de a face bani ai la dispoziție.

Revendică-ți un bonus exclusiv la blackjack live și încearcă metode de a face bani!

Metoda 2: Profită de situațiile în care dealerul are o mână de joc slabă

În al doilea rând, hai să vedem ce combinații posibile poți face cu cărțile de joc de pe masa de blackjack. Dacă atât tu, cât și dealerul aveți o mână de joc slabă și cu o valoare totală de 17 sau mai puțin, atunci una dintre cele mai bune metode de a face bani este să dublezi des și să profiți de situație. În cazul în care dealerul are o mână de joc slabă și tu o mână de joc puternică, dar cu o valoare mai mică de 17, atunci cel mai bine este să aștepți, mai ales dacă nu vrei să îi oferi dealerului cât mai multe șanse de a câștiga jocul de blackjack. Aceste două exemple sunt situații în care tu te afli în avantaj și în care ai oportunitatea să câștigi o groază de bani la blackjack. Și, de-asemenea, să îți recuperezi eventualele pierderi suferite anterior.

Metoda 3: Suma cărților tale ar trebuie să fie 17 sau mai mare

Atunci când dealerul are o mână de joc puternică, indiferent de ce cărți de joc ai tu în mână, cel mai bine este să să încerci de cât mai multe ori să faci suma cărților 17 sau chiar mai mare. Cum faci aceasta? Mai iei o carte din pachetul de cărți de joc. Acesta ar trebui să fie principalul tău scop pentru că, în această situație, mâna de joc a dealerului îi oferă acestuia mai multe șanse de câștig. Toate aceste metode de a face bani îți oferă un început în lumea blackjackului și vor face jocul online mult mai profitabil.

Articole relevante