metode de a face bani pe net

Metode de a face bani pe net la Winmasters pariuri online

În ultimii ani, a existat un mare aflux de site-uri de pariuri sportive pe internet. Winmasters a făcut parte din acel val și a făcut pașii stabili și puternici în 2014. Astăzi, acest bookmaker este tot mai puternic și oferă cele mai importante două lucruri pe care fiecare parior caută: o platformă prietenoasă și cote bune. Astăzi ne vom concentra pe noile metode de a face bani pe net la pariuri online! Dintre numeroasele opțiuni de pariere, platforma se concentrează pe handicapul asiatic, care este foarte atractiv pentru pariorii serioși. Există o gamă largă de sporturi la care să pariați, dar pe lângă pariurile sportive, acest operator rulează secții paralele de cazinou online și live, ceea ce vă oferă numeroase opțiuni de divertisment pe tot parcursul zilei.

Detaliile companiei

Winmasters este o marcă înregistrată a WM Interactive Limited. În 2014, acest site de pariuri online sportive a luat viață cu ajutorul unei licențe eliberate de Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta. O a doua licență pentru o parte din servicii a fost obținută în Curacao în același an, unde este reglementată de guvernul din Curacao. Prin urmare, platforma îți oferă servicii perfect legitime, licențiate de două dintre cele mai mari jurisdicții de licențiere din lume.

Metode de a face bani pe net la pariuri

Casa de pariuri este una dintre cele mai proaspete înregistrări din industria de pariuri care a reușit să atragă atenția prin intermediul platformelor bine realizate. Toată platforma lor este creată de Sbtech, lider în industrie cu mulți ani de expertiză. Ei sunt cunoscuți, în principal, pentru promoțiile frecvente, loialitatea față de jucători și timpii rapizi de retragere.

Câștigă bani de acasă cu una dintre cele mai moderne platforme de pariuri!

Ceea ce vă atrage imediat ochiul când introduceți winmasters.com este cât de ușor puteți naviga pe site. Puteți găsi secțiunile de pariuri sportive și live cu un simplu click pe meniu și puteți paria pe orice meci cu o plată medie de 95,4%. Din fericire, ți se oferă toate cele mai cunoscute sporturi și ligi, pe cote destul de mari, handicapuri asiatice și pe diverse piețe. Folosește-te de una dintre cele mai populare metode de a face bani pe net. Pariază și câștigă!

Dacă vă plac jocurile de noroc de cazinou, puteți găsi un departament complet de sloturi și alte jocuri oferite de către unii dintre cei mai cunoscuți furnizori, cum ar fi NetEnt, Microgaming, Betsoft & Play ‘n GO. Fiecare secțiune este accesată rapid și betslips-urile sunt confirmate instantaneu, indiferent dacă navigați prin computer sau mobil.

În ceea ce privește promoțiile și metodele de plată, platforma de pariuri online a făcut încă o dată o treabă excelentă, deoarece puteți depune și retrage foarte repede prin multe metode diferite. În plus, puteți solicita bonusul de bun venit exclusiv pentru Faci Bani Online ( un bonus 100%, până la 300 de RON și 10% Bonus Cazino), pe care nu îl veți găsi în altă parte. Dacă vă rămâneți prin jur, puteți obține, de asemenea, diverse promoții frecvente, cum ar fi pariuri libere (freebets), cashback-uri și rotiri gratuite pentru cazinouri. În cele din urmă, Winmasters este licențiat și reglementat de MGA, care, spre deosebire de autoritățile de reglementare mai puțin cunoscute, garantează că veți primi mereu câștigurile dvs. și că veți fi tratat corect.

Piețele sportive și valoarea cotelor

Aici vei găsi o gamă „nebună” de piețe sportive, prin care poți câștigă bani de acasă! Astfel, fotbal, baschet, tenis, fotbal american, cricket și muuulte alte sporturi te așteptă. Pagina de pornire arată momentele importante ale zilei și arată o mică parte a jucătorilor care se joacă în acel moment, astfel încât să puteți decide dacă să pariați live sau nu. Nu veți avea, însă, prea multe oportunități de pariere pentru anumite sporturi de nișă.

În secțiunea de pariuri live veți vedea jocuri care se desfășoară chiar în fața ochilor dvs., unde scorurile și cotele sunt actualizate în timp real. Aici veti avea cea mai mare distracție vreodată și cele mai profitabile metode de a face bani pe net. Resursele care vă ajută să faceți pariuri informate sunt și ele bogate. Există o pagină de statistici și o pagină de scoruri live. Există, de asemenea, o pagină utilă despre regulile de pariere care acompaniază diferite sporturi, cum să pariezi și cum să nu pariezi.

Unul dintre lucrurile pe care le veți iubi la această platformă sunt opțiunile bancare care vă permit să faceți depozite instant și retrageri gratuite. Doar serviciile de plăți online dovedite sunt folosite aici, cum ar fi Neteller și Skrill, două dintre cele mai cunoscute portofele electronice de pe internet. Puteți, de asemenea, depune folosind paysafecard, transfer bancar sau cu cardul de credit / debit Visa sau Mastercard.

Serviciul de clienți

Dacă doriți să contactați centrul de asistență a clienților, va trebui să faceți acest lucru între orele 09:00 – 22:00 CET de luni până duminică. Puteți face acest lucru prin intermediul serviciului support@winmasters.com sau prin utilizarea formularului de contact din pagina „Ajutor” de pe site. Nu pare să existe o opțiune de chat live, care ar permite mesageria instant cu reprezentanții serviciului de asistență pentru clienți.

Metode de a face bani pe net la pariuri sportive – concluzii

Dacă operatorii ar fi trebuit să schimbe ceva, ar fi adăugat limite de pariere live și competitive, nu doar la evenimentele populare, ci la toate evenimentele. O opțiune de chat live ar fi de asemenea de mare ajutor. Cu toate acestea, luați în considerare faptul că platforma are o vârstă de numai câțiva ani, timp în care a fost perfecționată continuu și aplicată o experiență valoroasă. Pentru a conchide, câștigă bani de acasă acum, cu bonusurile casei de pariuri, negociate special pentru tine! Distracția și adrenalina te așteaptă!

Articole relevante