cum să faci bani mulți

Află ultimele strategii și modalități de a face bani!

Orice jucător știe că pentru a găsi cât mai multe modalități de a face bani este nevoie de o strategie bine pusă la punct. În cazul jocurilor de noroc, atunci când concepi o tactică de joc trebuie să ții neapărat cont și de factori precum norocul și avantajul casei. În cele ce urmează vom detalia mai multe strategii de joc, rămânând la latitudinea ta să decizi care variantă este cea mai profitabilă.

Reguli și noi modalități de a face bani!

Aceasta ar putea fi considerată regula de aur a jocului la cazinou. Multe jocuri sunt foarte simple de învățat și te poți bucura cu ușurință de ele, cunoscând doar câteva reguli de bază. Cu toate acestea, este recomandat să te asiguri că știi bine toate regulile, înainte de a începe să joci. Procedând astfel va fi mult mai puțin probabil să faci greșeli sau să pierzi ocazii bune de câștig. Spre exemplu, blackjack-ul este un joc în care regulile de bază sunt foarte ușor de înțeles. Deși poți juca blackjack cunoscând numai elementele de bază, există câteva reguli suplimentare pe care chiar ar trebui să le știi, dacă vrei să afli cum să faci bani repede. Una dintre aceste reguli îți oferă posibilitatea de a dubla pariul inițial, la anumite momente ale jocului. Există unele circumstanțe în care dublarea pariului este foarte avantajoasă și, dacă nu știi care sunt aceste situații, poți rata oportunități bune care ar fi putut crește simțitor șansele tale de câștig.

Recomandările noastre:

 • Vizitează blogul nostru pentru a găsi regulile generale ale jocurilor și învață cum să faci bani mulți profitând de ele;
 • Verifică regulamentele interne ale cazinoului;
 • Evită să joci jocuri pe care nu le știi sau nu le înțelegi.

Alege jocuri care au avantajul casei mic!

După cum am menționat mai devreme, toate jocurile de cazinou au un avantaj al casei. Acesta, însă, nu este la fel pentru toate jocurile. Unele jocuri au o marjă foarte mică, în timp ce altele au o marjă destul de mare. Din punct de vedere matematic și pe termen lung, ai mai multe șanse să câștigi mai mulți bani, dacă joci doar la jocuri cu avantaj mic. Acest sfat reprezintă una dintre multiplele modalități de a face bani inteligent și profitabil.

Jocurile de mai jos au cele mai mici avantaje ale casei:

 • Blackjack-ul;
 • Bacaratul;
 • Pokerul;
 • Zarurile.

Despre aceste jocuri și despre cum să faci bani mulți repede, din ele, am discutat în articolele precedente.

Aspiră la un jackpot!

Una dintre cele mai bune modalități de a face bani la cazinou este câștigarea unui jackpot. Șansele de a câștiga un jackpot nu sunt deosebit de mari (de aceea se numește jackpot), dar sunt posibile! În mod evident nu te vom sfătui să cheltui toți banii urmărind o victorie, dar vrem să știi că nu este nimic în neregulă dacă aloci o parte din bugetul tău jocurilor cu jackpot. În eventualitatea în care câștigi un jackpot, îți recomandăm să faci o pauză, după revendicarea acestuia. Despre beneficiile unei pauze făcute după o victorie am discutat în articolul anterior.

Dacă vrei să îți încerci norocul și să cauți un jackpot, acestea sunt jocurile pe care trebuie să mizezi:

 • Sloturile;
 • Video poker-ul.

Învață cum să joci corect!

Există câteva jocuri în care poți influența șansele tale generale de a câștiga. În poker-ul live, de exemplu, cărțile pe care alegi să le reții, după prima mână, vor conta pentru evoluția jocului. În blackjack, rezultatele tale vor fi afectate de modul în care îți joci mâinile. Capacitatea de a juca într-un mod corect se referă la adoptarea unei strategii de joc. Aceasta trebuie să se muleze pe regulile jocului, dar și pe stilul tău personal. Mai mult, nu uita faptul ca strategia trebuie să te ajute să-ți îndeplinești obiectivul inițial – cum să faci bani mulți ușor și eficient.

Acestea sunt jocurile în care deciziile pe care le iei, la moment, pot afecta rezultatele finale. Prin urmare, dacă ai o strategie bine construită, îți recomandăm să joci:

 • Blackjack;
 • Live Poker;
 • Casino Hold’Em;
 • Pariuri sportive.

Gestionează banii inteligent și fii disciplinat!

Mulți jucători sunt autorii propriului declin. Au o evoluție impresionantă, ajung să câștige sume mari, iar apoi, din cauza unor decizii neinspirate, pot pierde tot ce au căștigat. De aceea, este foarte important să gestionezi corect banii și să fii disciplinat. Cei care nu respectă aceste sfaturi, sunt jucătorii cei mai predispuși la excese. Astfel, managementul banilor și auto-disciplina sunt calități esențiale, dacă vrei să ai cea mai bună șansă de a face bani la cazinou. Gestionarea eficientă a banilor vizează în primul rând stabilirea unei limite de bani, pe care ești dispus să o cheltui, într-o sesiune de joc. De asemenea, managementul banilor se mai referă și la cât de mult ești pregătit să riști. Procedând corect, această strategie va afecta într-o manieră pozitivă traseul tău, deoarece te va împiedica să joci la nesfârșit, irosind toate fondurile disponibile.

Auto-disciplina este în mare parte legată de respectarea limitelor pe care le-ai stabilit. Lipsa disciplinei poate duce, cu ușurință, la mărirea mizelor sau la pierderea banilor proaspăt câștigați. O disciplină potrivită te va împiedica să-ți asumi unele riscuri inutile și neprofitabile.

Legat de managementul banilor și auto-disciplină îți recomandăm:

 • Să citești articolele precedente despre jocurile cu cotele cele mai bune și despre importanța pauzelor din timpul jocului;
 • Să stabilești un buget de fiecare dată când vrei să începi o sesiune de joc;
 • Să nu pornești niciodată într-o cursă de recuperare a sumelor pierdute;
 • Să faci pauze din când în când.

Acestea fiind zise, dacă ești în căutare de modalități de a face bani, îți recomandăm să intri pe pagina numită „Bonus” pentru a-ți revendica bonusul exclusiv. Aici vei găsi cele mai tari oferte speciale! Profită de ele acum și aplică stategiile descrise, mai sus! Cum să faci bani repede poate fi o provocare pentru mulți oameni, dar nu și pentru tine! 

Articole relevante