oferta efortuna

Zeii țin cu tine! Prinde oferta efortuna de un milion de rotiri gratuite

Demult nu am mai văzut o promoție atât de avantajoasă la un cazino online. Oferta efortuna este cât se poate de generoasă, pentru că pune la bătaie un milion de rotiri gratuite pentru jucătorii săi.

Accesează rapid oferta efortuna aici!

Ce presupune oferta efortuna?

Promoția generată de cei de la cazinoul online efortuna însumează un total de un milion de rotiri gratuite din care tu poți profita. Practic, dacă depui 100 de ron, primești 50 de rotiri gratis, din milionul pus la bătaie de cazinoul online Efortuna. Va trebui să te grăbești însă și să joci cât de des poți, pentru că, această campanie ține doar până la finalul lui mai, 31.05.2021. Iar dacă milionul de rotiri se epuizează mai devreme de această dată, campania se consideră încheiată, iar tu pierzi niște șanse uluitoare de câștig.

Ilustratie: mormane de monede de aur inconjurate de munti si nori

Cum intri în posesia rotirilor gratuite din cadrul bonusului efortuna

Este foarte simplu să joci acest bonus fortuna. Iată ce ai de făcut:

  1. Înscrie-te dând click pe linkul de mai sus și apăsând butonul “Mă înscriu” din pagina de promoții a site-ului.
  2. Depune o sumă minimă de 100 de ron.
  3. Pariază online minimum 100 de ron.

 Este bine de reținut că, în cazul în care alegi să mizezi în secțiunea Casino LIVE, jocul tău nu va fi supus condițiilor de rulaj.

La ce jocuri poți miza pentru bonusul fortuna

Sunt foarte multe sloturi atrăgătoare, cum sunt cele de la Playtech: Satsumo’s Revenge, Buffalo Blitz, Book of Kings, Dragon Champions, Egyptian Emeralds, Stallion Strike, White King 2 și Tiger Claw, la care poți miza și câștiga cele 50 de rotiri gratuite zilnice. De asemenea, dacă vrei să-ți ăncerci norocul la sloturile Kajot, află că toate sunt eligibile pentru bonusul fortuna. Aceste rotiri vor fi acordate în maximum 24 de ore și trebuie jucat într-o zi de data acordării. Așa cum spuneam mai sus, bonusul de acordă în cuantum de 50 de rotiri unui singur jucător, o singură dată pe zi.

Condiții de rulaj oferta efortuna

Rulajul bonusului efortuna este unul extrem de avantajos. Va trebui să pariezi de 20 de ori suma jucată, pentru a putea face retragerea sumei câștigate. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în 24 de ore de la acceptarea bonusului efortuna.

Oferta efortuna este mai decât generoasă decât toți zeii, așa că nu ai altceva de făcut decât să faci depunerea de 100 de ron, să mizezi la sloturile selectate tot de aceeași sumă și să prinzi cele 50 de rotiri gratis zilnic.

Invata si cum sa faci bani online cu efortuna.ro!

Articole relevante