oferta Maxbet cu 100 rotiri gratuite sau 100 ron gratis
Oferta valabila doar zilei de: sambata, duminica
5/5 - (1 vote)

Sâmbătă și Duminică – Bonus la alegere

Bonus de Weekend

100% Bonus sau 100 Rotiri Gratuite

Câștigă în fiecare sâmbătă și duminică 100% Bonus sau 100 Runde Gratuite!
Joaca Acum

Dacă alegi 100% bonus, depune folosind codul WEEKEND100. Dacă alegi 100 de Rotiri Extra, depune folosind codul ROTIRI100!

Ai un motiv în plus să te distrezi Sâmbăta și Duminica! Îți alegi singur bonusul și te distrezi cu el tot Weekendul:

 • 100 ROTIRI GRATUITE
 • 100% BONUS PÂNĂ LA 500 RON

Atenție! Poți activa doar unul dintre Bonusuri. Doar pe cel pe care îl activezi Sâmbătă îl vei putea activa și Duminică.

Termeni și condiții

 1. Pentru a beneficia de promoția la depunere, clienții trebuie să depună minim 100 RON sau 20 EURO și să introducă Codul Bonus ”WEEKEND100” sau ”ROTIRI100”, în funcție de bonusul dorit. Depunerile trebuie efectuate Sâmbătă între orele 00:00 – 23:59 EET și Duminică între orele 00:00 – 23:59 GMT.
 2. Clienții pot accesa doar unul dintre cele două bonusuri, o singură dată Sâmbăta și o singură dată Duminica.
 3. În cazul în care jucătorii au activat Sâmbătă oferta care constă în Rotiri Gratuite, vor putea accesa Duminică doar același bonus la depunere.
 4. Bonusul de 100% are următoarele condiții:
 • Jucătorii nu pot primi mai mult de 500 RON sau 100 EURO bonus pe zi;
 • Bonusul are o cerință de rulaj de 40 de ori, bonus plus depunere;
 • Este disponibil doar la următoarele jocuri și tot la acestea se poate efectua cerința de rulaj, în termen de maximum 7 zile de la activare: Treasure hill, Duck of Luck, Jungle Spirit, Wild Ape, Starburst, Age of Troy, Fast Money, Kashmir Gold, 2 Dragons, Great Empire, The Secrets of London, Brave Cat, Playboy Gold Jackpots, Book of Oz, Purple Hot 2, 50 Treasures, Fruity Hot;
 • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 30 RON (6 EURO);
 • Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 1.000 RON (200 EURO). Orice câștiguri ce vor depăși aceste sume vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 1. Rotirile Gratuite au următoarele condiții:
 • Pot fi folosite doar la jocul Burning Hot
 • Câștigurile rezultate din rotiri au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrase, în termen de maximum 7 zile; La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite;
 • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON (5 EURO). Orice sumă pariată, mai mare de aceste sume, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului;
 • Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 1.000 RON (200 EURO). Orice câștiguri ce vor depăși aceste sume vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 1. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.
 2. Această promoție este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere.