crypto investment

Previziuni 2019 despre crypto

Monedele Crypto și tehnologia blockchain sunt aici pentru a rămâne. Odată cu trecerea timpului, publicul va deveni mai obișnuit cu aceste tehnologii emergente și va ști cum să beneficieze de ele. Faptul că citiți acest lucru arată că ați auzit de Ethereum și că sunteți interesat să câștigați bani cu Ethereum. Ei bine, asta nu e o problemă. Anii care vor urma vor fi productivi pentru toți cei care se alătură astăzi tendinței criptocurrency.

4 moduri de a face bani cu Ethereum

  1. Investiți în ether – Aceasta este cea mai frecventă utilizare a crypto. Este primul lucru care vă va veni în minte atunci când veți auzi că vreți face bani cu Ethereum. Ei bine, este demn de a fi pe această listă, deoarece valoarea Ether-ului a crescut dramatic de-a lungul anilor. Predicțiile spun că Eterul va crește până la 800 de ori. Astfel, investirea în Ether ar putea fi o modalitate bună de a genera venituri pasive.
  2. Etherium mining – Dacă aveți măcar un pic de experiență tehnică, puteți face niște bani frumoși din minare Ethereum. Deși mulți factori influențează cât veți câștiga din minerit, folosirea echipamentului potrivit și aderarea la o „piscină” vă vor ajuta să vă măriți profitul. De asemenea, puteți decide să plătiți pentru servicii de retragere în cloud, dacă nu aveți suficiente cunoștințe despre minare hardware.
  3. Blogging – Bloggerii fac o mulțime de bani din industria criptocurrency, și nici o regulă nu spune că nu vă puteți alătura distracției. Tehnologiile emergente precum Ethereum și Bitcoin sunt subiecte fierbinți pentru blogging. Oamenii doresc să afle mai multe despre această tehnologie și merg online pentru a căuta informații. Rețineți că va dura ceva timp pentru a crea o audiență consistentă. De asemenea, puteți genera bani din blogul dvs. și puteți vinde cursuri legate de criptare și cărți electronice pentru a face bani.
  4. Monetizați DApps – Datorită blockchain-ului Ethereum este posibilă o lume cu totul nouă de dezvoltare a aplicațiilor. Puteți utiliza contracte inteligente pentru a crea aplicații descentralizate și pentru a le monetiza pentru a obține un profit.
crypto ethereum

Estimări al prețului la Ethereum crypto: 2019, 2020

Ethereum se răspândește rapid ca o criptocurrency importantă. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care majoritatea investitorilor se uită la Ethereum ca la un pariu de investiții pe termen lung.

Acest lucru ne aduce la întrebarea importantă: Care poate fi prețul Ethereum în viitor? Trebuie să înțelegeți că trebuie să vă uitați în privința utilizării și a aplicării criptocurrency-ului. Când te uiți la Ethereum, îți poți da seama că este o capacitate care stă la baza furnizării unei puteri de procesare descentralizate, precum și a lățimii de bandă. Din acest motiv, Ethereum este mult diferit în comparație cu alte monede virtuale, care sunt doar un simbol pentru investiții. Aceasta înseamnă, de asemenea, că valoarea lui Ethereum ar putea crește în viitor.

Până la sfârșitul anului 2019, se așteaptă ca Ethereum să fie în jur de 500 de dolari. În mod similar, până la sfârșitul anului 2020, se presupune că Ethereum ar fi în jur de 2.000 de dolari.

Astfel, când vă uitați la profitul care se așteaptă de la Ethereum, puteți să realizați că este un drum lung de parcurs.

Motive pentru care Ethereum s-ar putea aprecia semnificativ anul acesta:

  • creșterea utilizărilor aplicațiilor
  • mai multe companii care adoptă aplicații descentralizate bazate pe cloud
  • utilizarea sporită a contractelor inteligente

Ce se va întâmpla anul ăsta la crypto?

De asemenea, este de așteptat să devină a doua cea mai valoroasă criptocurrency în funcție de limita de piață. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care moneda se va aprecia în mod constant pe parcursul anilor.

Deci, ori de câte ori vrei să investești în orice criptocurrency, credem că este o idee bună să încerci cu Ethereum. Când te vei uita la Ethereum, îți vei da seama că nu numai că are o aplicabilitate puternică, dar și un potențial semnificativ de apreciere.

Revista Fortune a publicat o poveste despre viitorul crypto în general. Iată un rezumat al acesteia, pentru a-ți crea o idee generală. Astfel, Fortune a convocat unii antreprenori de top în criptare, capitaliști de risc, bancheri și alții să vorbească despre viitorul banilor digitali la conferința Fortin’s Brainstorm Tech din Aspen, Colorado.

Headlinerii de pe panou au inclus Balaji Srinivasan, CEO și co-fondator al 21.co, o lansare de tip criptocurrency, care a crescut mai mult în finanțarea tradițională a VC. Peter Smith, CEO și co-fondator al Blockchain, o companie cu portofoliu pe bază de cripto, din Marea Britanie, care recent a investit 40 milioane dolari de la GV, grupul de capital al companiei Alphabet, compania mamă Google (GOOG + 0,22%). Kathleen Breitman, CEO si co-fondator al Tezos, un start-up blockchain care a strâns în 2018 peste 200 de milioane de dolari intr-o oferta initiala de monede, sau ICO, printre care numără celebrul investitor Tim Draper printre sprijinitorii sai.

Echipa de experți a analizat totul, de la longevitatea lui Bitcoin, criptocurrency și blockchain originale, sau registrul public securizat criptografic, până la cea mai recentă tendință de a găzdui așa-numitele vânzări token pentru a finanța proiecte, în special pe Ethereum, un blockchain rival pentru Bitcoin. Iată câteva dintre predicțiile pe care le-am auzit.

Bitcoin și Ethereum sunt aici pentru a rămâne.

Majoritatea oamenilor care sunt entuziasmați de cripto par să fie de acord cu faptul că Bitcoin și noul său rival, Ethereum, rămân în putere, deși ar putea fi mai proeminenți față de celălalt. „În termeni de 5 până la 10 ani, Bitcoin și Ether se vor afla peste tot în jur”, a spus Balaji Srinivasan în camera a peste 70 de persoane.

Peter Smith a declarat că firma sa, Blockchain, care a fost la începutul lui Bitcoin, tocmai a început să se încălzească până la noul Ethereum. În schimb, Mike Cagney, CEO și cofondator al SoFi, o companie de finanțe personale, a declarat în timpul unei sesiuni separate că a fost mai hotărât pe ultima tehnologie.

Bitcoin „are un scop, dar cererea sa pentru tranzacții comerciale este limitată acum”, a spus Cagney. „Blockchain-ul și Ethereum, pe de altă parte, au aplicații de infrastructură absolut fascinante”, a continuat el, menționând posibilitatea de revizuire a asigurării titlurilor, care implică politici legate de proprietăți imobiliare, ca exemplu.

Câte monede și protocoale de blockchain vor mai apărea?

Monedele încă necunoscute se vor ivi. Bitcoin și Ethereum s-ar putea să fi furat spectacolul în acest moment, dar inovația nu se va termina acolo. Așteptați mai mulți câștigători la orizont.

Kathleen Breitman își exprimă speranța că Tezos, propriul ei pariu, va umple o nișă care rezolvă problemele cu blockchain-urile existente. În special, ea și dezvoltatorii proiectului ei proiectează Tezos să împingă automat actualizările de software în rețea, astfel, teoretic, evitând dezbinarea divizivă a upgrade-urilor care au rănit sisteme, precum Bitcoin în ultimii ani.

Nimeni nu poate spune câte jetoane și monede și protocoale blochează în cele din urmă, dar experții par să creadă că există loc pentru o mulțime. „E probabil că unul sau două dintre cele dominante pe care nu le-am văzut încă pe piață”, a precizat Smith. „O altă monedă cu adevărat dominantă ar putea ieși în acest an sau anul viitor”.

Previziunile pentru anul acesta, în ceea ce privește crypto, sunt optimiste. Desigur, tu ești cel care decide ce și unde vei investi. Noi îți recomandăm să te informezi bine de tot înainte, pe pagina noastră de Blog! Află toate detaliile și veștile cele mai importante din varii domenii menite să te ajute să faci bani rapid și ușor!

Articole relevante