uber bucuresti

Câteva sfaturi în plus despre Uber București

Aici, la FaciBaniOnline.ro, am vorbit foarte mult despre metodele alternative de a face bani, în afară de munca sau afacerea pe care o conduceți. Indiferent dacă doriți să achitați datoriile, să economisiți sau doar să aveți niște bani în plus pentru cheltuieli, o sursă de bani secundară poate fi un ajutor pentru contul dvs. bancar. În plus, vă poate oferi o modalitate distractivă și productivă de a petrece o parte din timpul liber. O  astfel de idee este să fii șofer la Uber București. 

Ce este Uber București?

Unul dintre tipii din cartierul meu a început să fie partener Uber acum câteva luni, ca o modalitate de a aduce venituri suplimentare pentru familia sa. Are un loc de muncă cu normă întreagă și obligații familiale, așa că, în mod normal, mergea târziu la som în serile de weekend. Cu un pic de efort și cunoștință a ce reprezintă să lucrezi pentru Uber București, el a transformat o plăcere într-o sursă de venit. Unele weekend-uri sunt un boost pentru el, reușind să facă până la 1.000 de RON.

Ce trebuie să știi ca să faci bani ca partener Uber?

partener uber bucuresti

1. Cunoașteți piața locală

Partea cea mai importantă pentru a face Uber de succes este înțelegerea pieței locale. Trebuie să știți când și unde să călătoriți, pentru cele mai bune și mai eficiente tarife. Aceasta este o parte din problema începătorilor. Nu este neobișnuit ca tarifele și cererea să fie mai mari noaptea târziu (vineri și sâmbătă), mai ales în zonele din centrul orașului și în alte locuri în care oamenii ar putea fi la distracție. La începutul serii cererea este scăzută, dar apoi cererea este mai răspândită. Cu cât ești mai aproape de timpul de închidere a localurilor, cu atât vei vedea tot mai multi cereri pentru curse prin Uber București. 

Veți dori, de asemenea, să aflați cum Uber București reacționează la anumite evenimente din oraș. Spre exemplu, poate poți observa că în centru tot mai mulți turiști sau străini fac comandă de Uber, deoarece mulți dintre aceștia ar prefera Uber București, decât să încerce să găsească parcare sau să ia un taxi cu un necunoscut.

Există două modalități bune de a cunoaște piața locală: să vorbești cu alți șoferi din Uber și să priviți aplicația pentru pasageri. Vorbind cu alți șoferi este cel mai eficient mod de a culege informații. În plus, ei de obicei vin cu sfaturi și trucuri pentru zona dvs. La urma urmei, atunci când orașul dvs. este cunoscut drept Uber-friendly, se creează mai multă cerere pentru fiecare șofer!

O altă opțiune este să vă conectați la aplicația pentru pasageri. Ești în centru-n seara de vineri? Conectați-vă pentru a vedea câte mașinie sunt aproape de dvs. și ce prețuri aratî. Familiarizarea cu momentul și locurile în care oamenii au cea mai mare șansă să solicite călătorii vă pot îndruma eforturile în calitate de conducător auto. În acest fel, puteți câștiga mai mulți bani în mai puțin timp.

2. Conduceți tipul corect de mașină

Mai mult decât orice altceva, acesta a fost probabil cheia care a separat potențialul de câștig. Există o diferență între UberX și UberXL. Deoarece puteți lua mai mulți oameni cu o plimbare UberXL, tarifele sunt mai mari. În plus, faptul că puteți lua atât tarifele UberX, cât și cele UberXL vă poate menține mult mai ocupat decât dacă sunteți limitat la UberX. Dacă nu aveți în prezent un vehicul cu dimensiuni XL? Va trebui să vă uitați peste cifre, pentru a decide dacă un vehicul mai mare este o investiție utilă. Ar putea fi dacă vă decideți să conduceți frecvent pentru Uber și să trăiți într-o zonă în care șoferii pot obține un venit consistent.

Cei care doresc să conducă pentru Uber.com.ro pe o bază de timp ar putea lua în considerare investiția într-un vehicul demn de statutul Uber Black. Aceste vehicule au fac prețuri premium, dar trebuie să fie negre (desigur!) Și trebuie să fie mai noi decât vehiculele X sau XL.

3. Nu urmăriți tarifele de tip „surge”

Atunci când există o cerere ridicată și o cantitate mică de aprovizionare într-o zonă locală, Uber își mărește tarifele pentru a ține seama de „prețurile de supratensiune”. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în timpul sărbătorilor, în timpul orelor de închidere în zonele populare ale barului și după evenimente locale. Riderii aprobă taxa atunci când solicită o călătorie, știind că vor plăti mai mult pentru confort.

Atunci când se justifică o tarifare superioară, Uber va scoate în evidenta alerte text pentru șoferii din zona respectivă. Ei încearcă să se asigure că cererea de plimbări poate fi satisfăcută, astfel încât aceștia să obțină clienți mult mai mulțumiți – iar șoferii, știind că un val cresc tarifele pentru ei, vor încerca adesea să-și petreacă timpul în jurul acestor creșteri. Cu toate acestea, prețul de urmărire a valurilor poate avea de fapt un efect contrar față de ceea ce vă așteptați.

Problema? Atunci când o grămadă de șoferi urmează acest text pentru a profita de prețurile la surse, aprovizionarea rapidă crește, ceea ce înseamnă că prețurile scad la nivelul lor normal. Ești mai bine să știi unde este probabil să existe o cerere mare și să te lipi în acea zonă în mod constant.

4. Găsiți un loc de așteptare

Când te afli în plimbare, poate fi tentant să conduci în cercuri, sperând că Uber te va pinge pentru că ești mai aproape de o călătorie potențială. Dar aici este chestia: conducerea in cercuri nu face ca este mult mai probabil ca vei avea mai multe plimbari. Îți pune mai multă uzură în mașină și pierde gaz. Desigur, ambele vor reduce venitul dvs. net din acest concert lateral.

Acestea fiind spuse, fii atent atunci când vrei să faci bani ca partener Uber București! Cât stai și aștepti o comandă, nu uita să dai spin ca câteva rotiri gratuite, cu un bonus casino!

Articole relevante