blackjack

Superspin Superbet: 119 de rotiri gratuite fără depunere

Norocul îți surâde cu cea mai nouă ofertă la Superspin Superbet, unde primești 119 de rotiri gratuite, fără depunere, la jocul Shining Crown. Validează-ți contul până pe 20 mai, învârte Roata Norocului și câștigă!

Accesează oferta Superbet aici.

Ce prespune oferta de 199 de rotiri gratuite fără depunere

Dacă vrei să-ți încerci mâna zilele acestea la unul dintre cele mai tari jocuri de păcănele, este păcat să nu profiți de oferta celor de la Superbet. Primești 119 de rotiri gratis, fără depunere, la jocul Shining Crown, valoarea unei rotiri ridicându-se la 0,2 RON, pariul minim în cadrul acestui joc ca la aparate.

Ilustratie Superbet cu o roata de noroc si logo-ul cazinoului.

Cum accesezi bonusul Superspin Superbet, la Roata Norocului?

Ei bine, pentru a accesa bonusul Superbet de 119 de rotiri gratis trebuie să te grăbești, întrucât oferta organizatorilor este valabilă în perioada 10-20 mai. Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia ofertei:

  1. Accesează link-ul de mai sus, dând click pe ”aici”.
  2. Odată ajuns pe pagina Superbet, dă click pe butonul ”Înregistrare”.
  3. Completează formularul de înregistrare, menționând numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, adresa de email și alte date solicitate de organziatori.
  4. Validează-ți contul – trimite copie color după cartea de identitate către adresa de email menționată în pagină și așteaptă validarea.
  5. Bifează în cont căsuța prin care ești de acord să primești informări asupra bonusurilor, premiilor și altor oferte Superbet.
  6. Apasă butonul “Accept” din fereastra pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător.

În cazul în care ești deja autentificat, în momentul acordării rotirilor gratuite va trebui să te loghezi din nou, pentru a primi bonusul de 199 de rotiri gratis.

Nu uita! Validarea trebuie efectuată în intervalul menționat mai sus, în care rulează campania.

Condiții de rulaj la oferta Superbet Superspin: cum joci, ca să încasezi!

Dă de roată la jocul  Shining Crown , și nu-ți va părea rău, pentru că și câștigurile sunt pe măsură, iar rulajul nu este deloc mare. În cazul bonusului de 119 de rotiri gratis fără depunere, cerințele de rulaj sunt de 1X. Așadar, dacă valoarea unei rotiri este de 0,2 RON, valoarea minima de rulaj este egală tot cu această sumă. Vezi? Nu trebuie să investești sume fabuloase, ca să te alegi cu câștiguri la Superspin Superbet.

Reguli pentru bonusul de 119 de rotiri gratis de la Superbet

Jocul la Superbet presupune câteva reguli simple care să îți permită să intri în posesia bonusului de 119 de rotiri gratis. Astfel, nu trebuie să treacă mai mult de 24 de ore de când ai acceptat bonusul până când ai început să mizezi la Shining Crown. După acest interval, bonusul va expira. De asemenea, ai până la trei zile timp să joci rotirile oferite gratis de Superbet. În cazul în care ai deja un bonus activ, întâi va trebui jucat acesta, iar după trei zile se va activa și noul bonus. Acesta va intra automat în joc, după ce ai rulat oferta anterioară.

Despre jocul Shining Crown, din oferta Superspin Suberbet?

Unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele, Shining Crown, respectă tiparul clasic de design și efecte sonore specifice jocurilor cu fructe.  Pe liniile de câștig vei întâlni lămâi, pepeni, cireșe, struguri, prune, plus alte trei caractere speciale, precum coroana-simbol wild, și dolarul și steaua-care sunt simboluri scatter. Sunt suficiente 3 astfel de elemente, pentru câștig. Vei ști că ai luat potul cel mare în momentul în care elementele care formează premiul s-au aprins în flăcări. Produs de EGT, jocul ca la aparate promite încasări mari, cel mai mare câștig din Shining Crown online fiind de 500x pariul total, dacă prinzi o linie cu 5 șeptari. Dacă prinzi 5 elemente de tip dolar, câștigul la Shining Crown este de 100 de ori miza jucată.

Roata Norocului SuperSpin Superbet îți oferă șansa de a juca 119 de rotiri gratis! Dacă te simți norocos, intră în joc și sporește-ți șansele de câștig!

Articole relevante