taxify vs uber

Taxify vs Uber – lupta pentru supremație

Am tot dezbătut intens subiectul, în ultima perioadă, despre serviciile de car sharing disponibile atât în București, cât și în restul țării, în speță Cluj și Timișoara. Din păcate, strategia celor din management nu prevede, la moment, o expansiune spre alte orașe. E cumva trist pentru persoanele din restul țării că nu au acces la această metodă alternativă de a face bani în timpul liber.  Cu toate acestea, ne vom concentra pițin atenția asupra fatelor pe care le cunoaștem deja, referitoare la modul în care car sharing-ul se face la noi în țară.  Iar astăzi, mi se pare corect să rezumăm și informațiile despre ce presupune să fii un Taxify șofer. În articolul prezent vom discuta despre raportul Taxify vs Uber și despre ce presupune să fii șofer Taxify.

Taxify vs Uber – ce și cum

Până ce, lupta a fost Taxify vs Uber, dar încet încet pare că tot mai multe astfel de servicii ar fi interesate să penetreze piața românească. Dacă, totuși vrei să afli cât mai multe despre diferențele dintre cele două servicii, citește articole precedente, precum:

Cele două articole detaliază, în mai multe moduri, diferențele de opinie existente între cele două companii. Aoco veo găsi totul de la diferențele de comisioane, la condiții de călătorie, la cerințe pentru a defeni șofer Taxify sau Uber și alte informații care-ți sunt de interes personal. Am ales să le comparăm, deoarece credem că așa este cel mai ușor de priceput care care sunt particularitățile și ce te-ar avantaja cel mai mult. Evident că depinde foarte mult și de tine, de efortul pe care îl depui, de timpul pe care îl investești. Există tot felul de factori care te pot influența să lucrezi mai mult sau mai puțin. Cel mai important este să fii motivat și să înțelegi de ce vrei să prestezi un astfel de serviciu. 

Așa că, gândește-te bine dacă ai calitățile necesare unui astfel de job. Ești sociabil/sociabilă, ești deschis/ă, cunoști orașul bine, vrei să întâlnești oameni și să iei pulsul lucrurilor? Atunci Taxify vs Uber este pentru tine! Nu uita că dacă nu faci ceea ce îțit place, totul devine o corvoadă, iar aceste servicii chiar nu au fost concepute cu această idee.  De asemenea, precum știi foaret bine și tu ești evaluat, cu sistemul de steluțe, dar poți evalua și tu clientul. Asta nu ar trebui să te sperie, ci să te determine să fii deontologic și concentrat pe serviciul, atmosfera și siguranța pe care o transmiți pasagerului, iar pasagerului i se aplică aceleași reguli de comportare.

Ce înseamnă să fii la Taxify șofer?

Poate te-ai întrebat de multe ori ce presupune să fii la Taxify șofer. Nicio problemă! Știm că pe internet poți găsi o sumă de informații și multe să nu ți se pară relevante. Tocmai de aceea, am scris pentru tine o serie de articole despre Taxify, în general, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, precum și alte informații speciale. Iată, mai jos, materialele despre care vorbeam: 

Cele trei link-uri de mai sus îți explică, negru pe alb, ce ai de făcut pentru a avea o experiență cât mai profitabilă ca Taxify șofer. Și în aceste texte se vorbește despre comisioanele pe care  le poți câștiga, astfel încât să faci bani din aplicațiile puse la dispoziție de cele două brand-uri. Citește totul despre ce reprezintă regulle de aplicare pentru a fi partener Taxify. 

Informează-te bine bine, înainte  să te pui pe treabă și distrează-te făcând bani din pasiunea ta de a conduce. În ziua de azi ai atâtea variante de a cîștiga bani suplimentari, încât practic este imposibil să nu faci ceva extra. Tot mai des întâlnim variante de căștig pe net, așa că, începe să cauți acum ceva ce ți se potrivește. 

Taxify vs Uber, lupta continuă pe străzi, dar și la tine în buzunare!

Articole relevante