te joci și faci bani

Te joci și faci bani la 888 pariuri sportive!

Dacă nu ați trăit într-o peșteră fără acces la internet sau la un televizor, atunci probabil ați văzut sau ați auzit despre pariuri sportive sau jocuri de noroc de la 888. Una dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute branduri de pe piață de astăzi care nu numai că a reușit să fie lider în toate jocurile de noroc online, dar și care a reușit foarte bine să separe brandurile de sub umbrela companiei. În articolul de astăzi îți arătăm cum te joci și faci bani în timpul liber, într-o manieră distractivă și ușoară!

Te joci și faci bani la 888 Sport

Grupul de societăți este o entitate tranzacționată la bursa din Londra. Compania are activitate încă din 1997, de la primele zile ale jocurilor de noroc online. Ca urmare, compania vine cu o istorie bogată și extinsă, iar grupul de proprietate Cassava s-a aflat în jocul de operațiuni de la lansare. Fara a fi surprinzator, departamentul de Sport este licentiat in doua jurisdictii, Marea Britanie si Gibraltar. Licența britanică a Comisiei pentru jocuri de noroc este una dintre cele mai căutate distincții în lumea jocurilor online, în timp ce licența de la Gibraltar este necesară, deoarece compania are un birou mare în statul britanic care respectă taxele.

Furnizori de software pentru pariuri online 

888 Sport își foloseau software-ul propriu de la început. Având propria lor echipă de dezvoltare internă, compania poate efectua imediat modificări la platformă, spre deosebire de așteptarea la coadă de așteptare cu o grămadă de alți licențiatori ai unui partener de software terț.

Software-ul este excelent, oferind linii rapide, fapt ce permite ca pariurile să aibă loc fără prea multă perioadă de așteptare. De asemenea, există o aplicație mobilă Sport disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android (acest lucru este probabil limitat la jurisdicțiile pe care le vor permite furnizorii de telefonie mobilă). Ce înseamnă acest lucru este că, în timp ce stați la un meci, puteți accesa rapid și ușor opțiunile live de pariere, astfel încât să puteți paria în timp real în timpul jocului și, implicit, face bani pe net.

Lucruri utile pentru a face bani pe net

Opțiuni de pariere mobile
Îmi place faptul că există un site receptiv, precum și o aplicație mobilă  pentru Sport. În aceste zile, majoritatea jucătorilor își fac pariurile pe dispozitivele lor și accesul ușor la contul lor de Sport înseamnă că pariurile pot fi făcute mai rapid și mai frecvent.

Promoții

Compania a petrecut mult timp venind cu o mulțime de promoții mici, care sunt sigur ca atrag orice împătimit de pariuri online. Intră pe pagina de Bonus, revendică un bonus, te joci și faci bani chiar acum!

Selecția jocurilor

Biletul de pariuri oferă toate opțiunile de pariere pe care vi le puteți dori. Totul de la pariurile viitoare pe ligi sau pe echipe, la cote de joc și teasere sunt acoperite. De asemenea, cu funcția de pariere live, puteți face pariuri pe anumite sporturi, cum ar fi fotbalul și tenisul, în timp ce meciurile sunt în desfășurare. Aceasta este o caracteristică excelentă deoarece aceste sporturi, în special, pot fi lungi și obositoare dacă aveți doar un pariu pe rezultatul final. Pariurile live în joc au devenit incredibil de populare pe piața din România și devin din ce în ce mai relevante și pentru sporturile nord-americane.

În ceea ce privește sportul, veți găsi aproape toate sporturile pe care le ce căutați. Iată o listă scurtă de pe ecranul principal al paginii principale de sport:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Curse de cai
 • Crichet
 • Golf
 • Box
 • Ciclism
 • Handbal
 • WWE
 • Yachting
 • Surfing
 • Curse cu ogari
 • Politică
 • Rugby
 • Snooker
 • Volei
 • UFC Martial Arts (MMA)
 • Baseball
 • Darts
 • Hochei pe gheata
 • Motorsports
 • E-Sports – Este bine sa vezi un site important, care ia în serios categoria eSports; suma de bani pe care se joacă la aceste evenimente de jocuri video crește în mod alarmant și este sigur să spunem că viitorii noi jucători de sport vor fi probabil atrasi, inițial, de pariurile pe echipele lor preferate din League of Legends. În acest caz, chiar te joci și faci bani cu e-sports!
Programul VIP

Programul VIP nu este ușor de găsit pe site-ul lor. Cu toate acestea, o căutare rapidă de la Google descoperă un link către Programul VIP Casino, care este extins și la jucătorii de la Sport. Programul VIP este doar prin invitație, așa că, la momentul actual nu sunt oferite prea multe detalii despre acesta. Vă puteți imagina că va trebui fie să fiți un jucător greu, , pentru a fi invitat la clubul exclusiv, unde veți fi recompensați cu bonusuri mai mari, pariuri gratuite și invitații la evenimente VIP.

Mi-ar plăcea să joc la aria special alocată Sporturilor?
Având în vedere faptul că acesta este unul dintre cele mai sigure locuri de joc online, aș recomanda, desigur, să jucați la  această platformă Sport.  În timp ce cred că ar putea face ceva mai mult să ne spună despre programul lor VIP și de asemenea să lucrăm la oferta de bun venit, cred că sprijinul unei companii publice este mult mai relevant în acest climat de joc.

Asistență tehnică

Echipa de asistență tehnică și suport de la această platformă poate fi contactată prin mai multe modalități, precum număr de telefon fără taxă și Live Chat. De asemenea, puteți să le trimiteți un e-mail, deși acest lucru este probabil cel mai lent din perspectiva timpului de răspuns.

Înainte de a apela la contactarea asistenței, vă recomand să consultați secțiunea detaliată a întrebărilor frecvente. Cu douăzeci de ani de experiență, compania a văzut aproape toate problemele pe care le poți întâlni. Așa că, citește cu încredere ce scrie la această categorie.

În concluzie, nu mai pierde timpul întrebându-te ce să faci. Intră la pagina de pariuri online și dă drumul la distracție acum! Astăzi te joci și faci bani reali!

Articole relevante