colantari auto

Totul despre cum faci bani prin colantari auto

Nu ar fi bine dacă ați fi plătit doar pentru că vă conduceți mașina? Păi, se poate! Nu, nu vorbim despre cum poți câștiga bani cu Uber sau prin taximetrie. Și nu, nu este vorba despre a fi plătit nici pentru a livra alimente, prin servicii de tip UberEATS! Nu trebuie să faci nimic dintre serviciile acestea. De fapt, nu trebuie să schimbi nimic despre ceea ce faci în mod obișnuit, despre cum și unde conduci etc. Ai auzit de colantari auto?

colantari auto bani

Colantari auto – cum se fac?

Lasă-mă să explic… Ați văzut vreodată acele mașini și camioane cu sigle de băutură energizantă Monster sau Red Bull peste tot? Acesta poate fi și vehiculul dvs. dacp vreți să faceți niște bani în plus, în timp ce conduceți mașina de ici-colo! Car wrap – ingul (așa cum este cunoscută în lumea publicității) este una dintre cele mai neobișnuite și mai interesante modalități de a face bani cu mașina.

Interesat?

Iată tot ce trebuie să știți, pentru a începe,  este o listă a companiilor de colantari auto, precum și câteva companii  care vă vor plăti să plasați anunțuri pe mașina dvs.

Ce presupun colantari auto?

Car wrap -ul a început să schimbe maniera în care se face advertising-ul de prin America anilor ’20.  Doar taixiurile aveau reclame lipite pe uși, pentru a promova anumite  mărci. Pepsi Co a fost însă prima companie care folosea mașina într-un cadru comercial. Acesta le-a permis să creeze, în esență, un panou în mișcare și să-și promoveze produsul la milioane de oameni 24 de ore din 24/7. 

Deci, de ce companiile ar plăti oameni, pentru ca aceștia să-și pună un logo de produs, pe mașinile lor? Pentru că le permite să-și facă publicitate24/7, la sute de mii de oameni, într-un mod care este greu de ignorat.

Cum funcționează la colantari auto pret?

De obicei, companiile reurg la companii de mașini pentru a găsi șoferi dispuși să presteze acest serviciu. Ar fi greu și ar trebui mult timp, pentru ca companiile individuale să- și găsească șoferii și să-i convingă să-și pună anunțurile pe mașina lor. Aici intră în joc companiile de publicitate care se specializează în colantarea mașinilor. Ca conducător auto, vă înscrieți la aceste agenții de publicitate. De obicei, este necesar să oferiți detalii despre mașina dvs. și să vă deplasați. Cerințe pe care le puteți avea: tipul de mașină pe care o conduci; traseul zilnic de navetă; câte ore pe zi conduci și altele. 

Acestea sunt informațiile necesare pe care agențiile de publicitate trebuie să le ia în considerare pentru a găsi un șofer care să poată purta aceste anunțuri prin fața cât mai multor oameni, într-un anumit interval. Odată ce sunteți acceptat, veți fi introdus în baza lor de date. Apoi, atunci când există un anunț care corespunde profilului dvs., veți fi contactat (ă). Ei vă vor spune cât de mult plătește compania, aka colantari auto pret de plimbare, ce trebuie să faceți și așa mai departe. De obicei, nu trebuie să schimbați nimic în modalitatea în care vă deplasați zilnic și nici în obiceiurile de conducere. Singurul lucru care se schimbă este vehiculul dvs., deoarece trebuie să pună anunțul pe el. Pentru a obține anunțul pe mașină, se folosește o tehnică numită „auto wrap”. Materialul este de obicei vinil decal și este eficient pentru a crea impresia că este un fel de vopsea aplicată direct pe mașină. În funcție de anunț, vinilul poate acoperi o parte sau întreaga mașină

Cât de mult bani poți să faci la  colantări auto?

Depinde! Există diverși factori care determină exact cât sunteți plătit pentru fiecare sarcină. De exemplu – Tipul de mașină pe care o conduci, Transportul de zi cu zi, Ruta dvs. Indiferent dacă anunțul acoperă întreaga mașină sau doar o mică parte, va fi stabilită o anumită sumă de bani alocată. Acestea fiind spuse, în general, vă puteți aștepta să câștigați între 1000 RON și 3000 RON, pe lună, pentru fiecare mașină. Media rămâne în jur de 2000 RON! Și asta nu e chiar rău. Mai ales având în vedere faptul că nu trebuie să schimbați nimic sau să faceți ceva neobișnuit (pe lângă anunțul gigant de pe mașină, lol.) Odată ce au pus anunțul pe mașină, asta-i tot. Tot ce faceți este să conduceți în mod normal.

Pot primi mașini gratis?

Acum, există cazuri în care nu trebuie să utilizați propria mașină. Uneori, companiile vă vor oferi gratuit o mașină deja înfășurată. Este cunoscut sub numele de promovare „Free Car”. În principiu, compania va cumpăra o mașină, va deforma-o cu propriul anunț, vă va oferi gratuit, în anumite condiții (de exemplu, trebuie să conduceți X număr de ore pe zi).

Din păcate, publicitatea „Free Car” devine tot mai rară, deoarece companiile și-au dat seama că folosesc autoturismele proprii și le plătesc câteva sute de dolari pe lună, fiind un mod mult mai economic de publicitate. 

Cerințe pentru a conduce o mașină:

După cum am menționat mai devreme, companiile caută anumite tipuri de autoturisme și persoane care călătoresc pe rute aglomerate. Deci, locația dvs. geografică joacă un rol imens în a obține sau nu una dintre aceste distracții. De exemplu, dacă Apple ar plăti un șofer care să conducă o mașină înfășurată cu un anunț pentru un iPhone nou, probabil că ar dori pe cineva care se deplasează lângă o facultate, deoarece studenții sunt un segment important de utilizatori de produse Apple. 

Concluzii despre colantări auto

Aceasta este o modalitate ușoară de a învăța cum sa faci bani rapid și ușorEvident, nu vă puteți aștepta să vă îmbogățiți, dar, la fel ca și ideea „plătiți pentru a închiria mașina”, pe care am acoperit-o înainte, puteți face o sumă suplimentară de până la 3000 RON pe lună. Tu ce crezi? Aveți o mașină gata pentru colantare sau știți pe cineva care are? Dacă da, nu mai sta pe gânduri și hai să distrezi în timp ce conduci și mai faci și bani!

 

Articole relevante