Mini-joc cu noroc de la Vlad Cazino! Câștigă bani la cel mai tare turneu

Turneele sunt printre cele mai palpitante competiții în lumea jocurilor de noroc, iar Vlad Cazino dovedește încă o dată acest lucru cu o promoție de nerefuzat. Atunci când te delectezi cu un mini joc, poți câștiga premii mari și foarte mari, iar în acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre acest turneu Vlad Cazino! Îți vom arăta în ce constă oferta, pașii de urmat pentru a participa și lucruri generale despre aceste mini jocuri, cu câteva exemple de jocuri care să îți facă puțină poftă de a încerca și tu Vlad Cazino mini jocuri! 

Vezi ofertele aici!

În ce constă turneul de mini joc la Vlad Cazino

Weekend-urile la Vlad Cazino aduc multe premii, mai ales dacă alegi să te distrezi cu un mini joc (sau mai multe) din secțiunea Bingo de pe platforma online. Câștigurile sunt mai mult decât bune: se pun la bătaie 6.400 RON în fiecare săptămână! Da, așa cum se înțelege foarte ușor, turneul este săptămânal, deci acum mai ai un motiv să aștepți weekend-ul!

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să joci cel puțin 30 de runde de vineri până luni la orice mini joc disponibil la Vlad Cazino. Pariul minim la acestea trebuie să fie de 0,80 RON. Vom vorbi mai multe într-o secțiune dedicată despre aceste mini jocuri, deci vei ști la ce să te aștepți atunci când vei începe să te joci.

Primii 30 de jucători care vor avea cele mai mari plăți la mini joc în 30 de runde consecutive vor primi un premiu în funcție de poziția lor în clasament. Jucătorul cu cel mai mare multiplicator câștig/pariu în 30 de runde consecutive se va afla pe locul 1. Dacă te vei clasa pe primul loc, vei câștiga 1.380 RON. Sunt însă câștigătoare încă 29 de locuri, în ordinea descrescătoare a multiplicatorului. Premiile sunt după cum urmează:

 • Locul 2: 1.000 RON;
 • Locul 3: 600 RON;
 • Locul 4: 400 RON;
 • Locul 5: 320 RON;
 • Locurile 6-10: 200 RON;
 • Locurile 11-20: 120 RON;
 • Locurile 21-25: 60 RON;
 • Locurile 26-30: 40 RON.

În caz de egalitate, câștigătorul va fi cel care a jucat un număr mai mare de runde.

Promoția are loc de la 05.02.2021, ora 00:01 UTC până la 03.01.2022, ora 23:59 UTC. Clasamentul după fiecare turneu urmează să fie 

În continuare, vom discuta despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a participa la acest turneu de mini joc. Nu este nimic dificil, deci vei putea participa fără stres la această promoție palpitantă.

Pașii de participare la turneul de mini joc

Este nevoie de câțiva pași pentru a ajunge să participi la acest turneu Vlad Cazino săptămânal. În primul rând, trebuie să ai un cont deschis la Vlad Cazino pentru a putea lua parte la orice promoție de pe platformă. Procesul este unul banal și durează numai câteva minute. Este nevoie și o verificare a contului, proces la care vei fi asistat de Vlad Cazino. Apoi, va trebui să depui bani cu care vei juca. La fel, este foarte simplu să faci un depozit și există multe moduri de a face asta: prin card bancar, transfer bancar ș.a. Important de menționat este că eligibile sunt numai mini jocurile din secțiunea Bingo.

După ce te-ai înregistrat și ai bani în contul tău de jucător, trebuie să accesezi secțiunea PROMOȚII, categoria Promoții Bingo. Aici vei găsi „promoția 6.400 RON în fiecare săptămână”.

După ce ai deschis promoția, nu mai rămâne nimic de făcut decât să apeși pe „Optează acum”. Și gata, participi la turneul de mini joc și vei avea șansa, în fiecare weekend, să câștigi marele premiu!
Pe scurt:

 • Îți deschizi un cont la Vlad Cazino, dacă nu ai deja;
 • Depui bani în contul tău de jucător;
 • Deschizi oferta „promoția 6.400 RON în fiecare săptămână” din secțiunea PROMOȚII;
 • Apeși pe butonul „Optează Acum”.

Ce trebuie să știi despre mini jocuri

Numele de mini joc poate părea destul de ciudat, chiar și pentru jucătorii mai experimentați de jocuri de noroc. De fapt, acesta poate fi și un alt nume pentru sloturi sau jocuri care îmbină jocurile de păcănele cu jocurile de bingo. Pot avea multe structuri, de la 3 rânduri și 3 role, la un mod de joc cu simboluri în cădere pe mai multe rânduri și coloane decât ești obișnuit. Așa cum probabil știi, un joc clasic de păcănele online are 5 role și 3 rânduri, ceea ce vei găsi și aici. În orice caz și indiferent de ce mini aparat păcănele vei alege, nu va fi greu să te descurci. De fapt, toată ideea lor este să te distrezi cât mai mult!

De asemenea, există anumite funcții și simboluri speciale care de cele mai multe ori sunt simboluri Wild, Scatter și runde bonus. Sunt însă jocuri tematice și spectaculoase din punct de vedere al graficii, deci nu te aștepta la acele aparate din trecut cu fructe și șeptari.

Tipul acesta de aparate mini joc devine din ce în ce mai popular datorită simplității jocurilor și sunt ideale pentru jucătorii începători. Desigur, și veteranii sunt bine primiți și își pot încerca norocul cu ajutorul acestui turneu Vlad Cazino!

Ce mini joc să încerci? Care sunt cele mai populare?

Secțiunea de mini jocuri de la Vlad Cazino nu este chiar foarte bogată, dar există suficiente jocuri, astfel încât nu te vei putea plictisi. Cele mai populare sunt: XOXO, Wild Wonder, Epic Joker Bingo, Miner Moe, Temple Tumble, Blender Blast și Money Mansion.

Mai sunt și alte jocuri pe care merită să le încerci: Moody Monsters, Wild One, London Nights și Bingo the Kid.

Din păcate, aceste jocuri nu au o versiune demo, deci nu le poți testa înainte de a juca pe bani reali. Tot ce putem cunoaște despre ele constă în mizele pe care le poți pune. Spre exemplu, XOXO are miza minimă de 0,40 RON, dar trebuie să ții minte că miza minimă pentru turneu este de 0,80 RON, deci va trebui să urci valoarea pariului. Blender Blast are miza minimă de 1 RON, iar în rest, mizele minime sunt de 0,40 și 0,80 RON.

Temple Tumble

Temple Tumble Megaways este un mini joc extrem de interesant. Are un mod de joc neconvențional, neavând efectiv role. Pe structura sa de 6 rânduri și 6 coloane, vor apărea simboluri în cădere, dar nu pe toate locurile, ci vor ocupa aleatoriu un număr din cele 36 de locuri disponibile. Dacă ies combinații câștigătoare, simbolurile vor exploda alături de blocurile de piatră adiacente, lăsând loc altora care la rândul lor pot declanșa alte câștiguri. 

Așa după cum îți poți da seama, acest mini joc seamănă cu celebrul Candy Crush, doar că aici va fi pe bani, iar combinațiile câștigătoare sunt de la stânga la dreapta, dacă pe o direcție de plată sunt cel puțin 3 simboluri similare, așa cum se întâmplă și la sloturile tradiționale.

Jocul are un total colosal de maxim 46.656 direcții de plată (megaways), condiția fiind ca toate locurile să fie ocupate de simboluri.

Există și un simbol Wild, ilustrat prin exploratorul care descoperă bogățiile templului. Alte simboluri pe care le poți găsi sunt cristale de diferite culori, Buddha, dragonul și literele cărților de joc.

Money Mansion

Unele dintre acestea mai au și alte turnee separate care te vor încuraja să le încerci, precum Money Mansion. Acesta este un mini joc cu structura 3X3, unde tematica este luxul, iar ecranul jocului este un conac, unde simbolurile apar în ferestre. Are 5 linii de plată și simboluri tematice, de obicei obiecte de lux feminine, precum poșete, inele, alte bijuterii, rujuri, dar și mașini. Are și un simbol Wild care substituie toate simbolurile. Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri și merită să-l încerci!

Miner Moe

Acesta este un joc clasic de păcănele online, cu 5 role și 3 rânduri. Are 20 de linii de plată, iar simbolurile sunt cristale neșlefuite, abia scoase din mină, de diferite culori. Pentru că mineritul nu este o treabă atât de ușoară, iar în această meserie, câștigurile sunt pe măsura riscurilor, aici vei putea avea runde bonus și comori scoase din adâncurile Pământului de minerul Moe. Trebuie să fii atent totuși, de fiecare dată când vei lovi o rocă, unul dintre cele trei târnăcoape se vor strica.

Liniile se plătesc ca la multe sloturi, de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri similare pe o linie de plată.

Moody Monsters

Și acesta este un slot cu 5 role și 3 rânduri, iar personajele jocului sunt niște monstruleți care îți vor aduce câștiguri mari! Are 20 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc și aici de la stânga la dreapta. Jocul are un simbol Scatter care îți aduce runde gratuite. Grafica este în culori vii, ilustrată în stilul desenelor animate, deci va fi și extrem de distractiv de nici nu vei știi când va trece timpul!

Concluzii

Acest turneu Vlad Cazino în secțiunea de Bingo este ideal pentru orice jucător dornic de senzații tari! Weekend-urile vor fi acum mult mai palpitante știind că ai șanse să câștigi mare premiu de 1.380 RON! Nici restul premiilor nu sunt mici, iar acești bani vor fi creditați direct în contul tău de jucător.
Aceasta este una dintre cele mai populare promoții Vlad Cazino, unde vei avea șansa să te distrezi cu unele dintre cele mai îndrăgite jocuri! Așadar, nu mai aștepta și încearcă-ți norocul cu Temple Tumble, XOXO, Blender Blast și alte păcănele distractive unde poți face bani online foarte ușor și rapid cu un mini joc din turneul de weekend de la Vlad Cazino!

Articole relevante