Baumbet online

Miercurea premiilor: Intră în turneul Baumbet online și câștigă 3.000 de ron

O nouă ofertă Baumbet online este aici pentru a te premia. Primești premii în bani și câștiguri de până la 3000 de ron în fiecare miercuri, dacă pariezi de minimum un ron. Este păcat să nu profiți de oferta celebrului cazino pentru a câștiga o sumă frumoasă de bani la unul din jocurile tale preferate.

Accesează oferta Baumbet online aici.

Tinere asezate langa o cupa, avand monede de aur pe fundal

Ce presupune oferta Baumbet online

Cuantumul sumei totale este de 3000 de ron, iar în fiecare miercuri potențialele câștiguri sunt împărțite norocoșilor câștigători. Dacă joci un ron la orice slot primești un punct din partea casei, ceea ce te face eligibil pentru a intra în turneul Baumbet online. Cu cât joci mai mulți bani, cu atât poți strange mai multe puncte și poți deveni unul dintre câștigătorii marilor premii. Câștigătorii ofertei Baumbet online vor primi următoarele premii în bani:
• Pentru locul 1 premiul este 1250 de ron;
• Locul 2 primește premiu 500 de ron;
• Locul 3 este premiat cu 250 de ron;
• Locul 4 primește 200 de ron premiu;
• Locul 5 câștigă 150 de ron;
• Locul 6 125 de ron câștig;
• Locul 7 câștigă 100 de ron;
• Locul 8 câștigă 75 de ron;
• Locul 9 primește 50 de ron premiu;
• Locul 10 câștigă 40 de ron premiu;
• Locul 11 câștigă 35 de ron;
• Locurile 12 până la 14 sunt câștigătoare a 30 de ron fiecare;
• Locurile de la 15 la 17 inclusiv câștigă câte 25 de ron fiecare;
• Locurile 18 până la 20 sunt câștigătoare a câte 20 de ron fiecare.

Pariul minim în cadrul promoției Baumbet online este, așadar, de 1 ron cu ajutorul căruia poți câștiga marele premiu în fiecare miercuri de 1250 de ron dacă te clasezi pe primul loc în top. Cu Baumbet bonus poți câștiga diferite bonusuri pe care le vei regăsi și pe site. Află mai multe detalii despre cum poți prinde bonusuri fără depunere, din recenzia Baumbet.

Cum intri în posesia ofertei Baumbet online?

Pașii de urmat pentru a prinde oferta Baumbet online sunt foarte simpli. Iată ce ai de făcut:

  1. Accesează link-ul de mai sus, dând click pe “aici”.
  2. De indată ce ai ajuns pe pagina Baumbet, dă click pe butonul de Înregistrare.
  3. Completează acel formular de înregistrare în care ti se vor solicita numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, adresa de email sau alte date cerute de organizatori.
  4. Validează-ți contul trimițând o copie color a cărții de identitate către adresa de email menționată în pagină și așteaptă validarea.
  5. Bifează în contul tău căsuța prin care ești de acord să primești informări asupra bonusurilor, premiilor și altor oferte Baumbet.
  6. Apasă butonul Accept din fereastra pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător

Condiții de participare la turneul Baumbet online

Pentru a fi eligibil la premiile oferite în promoția Baumbet online, este necesar să efectuezi rotiri la unul dintre jocurile menționate anterior în intervalul orar 11:00 până la 20:00. Turneul Baumbet online se bazează exclusiv pe aceste intervale de timp, așadar rotirile în afara acestui interval nu vor fi luate în considerare.

Fiecare 1 ron pariat reprezintă un punct, iar pentru a urca în clasament este nevoie să acumulezi cât mai multe puncte. Jocul eligibil va fi de fiecare dată afișat lângă Cursa Rotirilor. Doar în momentul când Cursa Rotirilor a început vei putea fi înscris la turneu, jucând la unul dintre jocurile eligibile. Baumbet online îți oferă și un clasament, iar primii 20 vor fi cei câștigători ai ofertei cu valoare totală de 3000 de ron în fiecare zi de miercuri.

Această ofertă nu este una de tip Baumbet bonus fără depunere, ci trebuie să joci cel puțin 1 ron pentru a fi eligibil. La Cursa Rotirilor pot să fie folosiți atât bani reali, cât și banii din Baumbet bonus. Banii câștigați la alte turnee sau dintr-un anumit bonus Baumbet pot să fie folosiți pentru a te înscrie în acest turneu și pentru a-i rula pe site. Toate premiile sunt acordate instant la finalul Cursei Rotirilor, iar în cazul în care ai sesizat o problema cu clasamentul sau cu acordarea premiilor, poți face acest lucru de cunoscut la Serviciul de Clienți.

Condiții de rulaj pentru turneul Baumbet

Oferta Baumbet online îți aduce în fiecare miercuri premii în valoare totala de 3000 de ron distribuiți la 20 de participanți norocoși și poți participa cu un rulaj ce începe de la doar 1 ron.

Ai posibilitatea, de asemenea, să te alături și de pe mobil turneului, prin Baumbet aplicație mobilă, respectând aceiași pași enumerați mai sus pentru înscriere.

Reguli generale la oferta Baumbet online

Dacă mai mulți jucători termină cursa pe același loc din clasament, va fi desemnat câștigător cel care a ajuns primul la numărul respectiv de puncte. Termenii și condițiile ofertei Baumbet online pot să fie schimbate în orice moment, fără notificări din timp. Jucătorii care folosesc mai multe conturi de utilizator vor fi automat excluși din promoție. Jucătorii care abuzează de promoție sau au înțelegeri suspecte pentru a frauda câștigurile vor fi automat excluși. Orice condiție de participare la acest turneu poate să fie în orice moment anulată de cei de la Baumbet.ro. În cazul sesizării unor abuzuri constante sau întâmplătoare la mesele de joc, premiul va fi anulat sau pariul va fi limitat la miza minimă pe fiecare rotire.

Poți participa la turneul Baumbet online chiar și din Baumbet aplicație mobilă care funcționează la fel de bine și pe telefon. La secțiunea Baumbet live vei putea vedea și clasamentele, jocurile eligibile pentru diferite oferte, cât și Cursa de Rotiri. Baumbet oferta online îți aduce premii instanțe în bani reali ce vor putea fi retrase direct în cont sau rejucate fără nicio restricție. Chiar dacă această ofertă se adresează exclusiv jocurilor de tip slots, vei avea posibilitatea de a juca și la Baumbet pariuri sportive.

Clasamentele sunt actualizate în timp real. Se va face o Baumbet verificare de către departmamentul specializat pentru a verifica jucătorii cu conturi multiple, acest lucru fiind absolut interzis. Orice nereguli găsite sau sesizări cu privire la aspecte de săvârșire a unor acțiuni interzise vor putea fi adresate Serviciului de Clienți.

Pentru a fi eligibil în cadrul acestei oferte, trebuie să începi să joci la unul dintre următorii furnizori: Amatic, Beefee, Greentube, Isoftbet, Microgaming, Pariplay, Playson, Qickspin, Redrake, Skywind și Wazdan. Termenii și condițiile sunt foarte simple.

Concluzii

Profită de promoția Baumbet online și intră și tu în joc cu doar un leu. Trebuie doar să pariezi, și devii automat eligibil pentru marele turneu la care premiul 1 este de 3000 de ron.

Articole relevante