pariuri netbet

Pune-ți banii pe predicția ta și câștigă un milion de euro la Netbet pariuri

Niciodată nu a fost mai simplu să câștigi bani din pariuri sportive! La Netbet pariuri, te așteaptă o ofertă așa cum nu ai mai întâlnit până acum, iar în acest articol vei afla totul despre ea pentru a profita din plin de toate avantajele pe care le oferă. Euro 2020 va fi competiția care te va îmbogăți, iar aici vom discuta în ce constă, cum să te înregistrezi la Netbet și alte lucruri care îți vor folosi în cursa ta spre marele premiu!

Acceseaza link-ul ofertei pentru Netbet pariuri aici!

Barbat tinand in mana o cupa si bucurandu-se de victorie

Pariuri Netbet – un milion de euro la predicțiile pentru Euro 2020

Să vorbim așadar despre aspectele esențiale ale acestei oferte speciale de Netbet pariuri. În esență, este vorba despre pronosticuri pentru Euro 2020, unde trebuie să selectezi primele trei echipe clasate în toate grupele, de la A la F. După aceea, trebui să selectezi care vor fi câștigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finale, finală și la sfârșit, câștigătorul Euro 2020.

Fondul de premiere este de un milion de euro care se va împărți între câștigători. Câștigătorii sunt aceia care vor ghici absolut toate părțile Campionatului European de Fotbal, de la fiecare grupă la finală.

Cum mă înregistrez pentru a juca la Netbet Predictor

Sunt unele condiții esențiale pentru a te înscrie la această ofertă de Netbet pariuri, pe care le vom enunța în cele ce urmează.

Este nevoie să ai un cont deschis și validat la Netbet pentru a putea juca la această promoție de Netbet pariuri sportive.
Înregistrarea trebuie făcută înainte de data de 10.06.2021 și trebuie să fi realizat cel puțin un depozit pentru a putea beneficia de promoție.
De asemenea, poți înregistra un singur pronostic. Altfel spus, este disponibil un singur pronostic per cont Netbet.
Perioada de înregistrare este de pe data de 01.05.2021 până pe data de 11.06.2021, ora 01:59 EEST.
Câștigătorul (sau câștigătorii) vor fi anunțați în cel mult 7 zile lucrătoare de la terminarea Euro 2020, în data de 11.07.2021. Aceștia vor fi anunțați prin e-mailul care apare în contul de jucător.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat în decurs de 7 zile lucrătoare, atunci acest premiu Netbet pariuri va fi anulat.

De asemenea, acestei promoții i se aplică toți termenii și condițiile generale Netbet, deci este recomandabil să citești această secțiune.

Cum joci la Netbet Predictor dacă nu ai cont?

Simplu spus, nu poți juca nimic din Netbet pariuri dacă nu te-ai înregistrat. Crearea unui cont este un proces simplu și intuitiv, care va dura numai câteva minute. Aici vom spune tot ce trebuie să știi despre Netbet înregistrare pentru a nu întâmpina nicio problemă.

Vei vedea că sunt cerute multe date personale, inclusiv CNP-ul. Dar acestea sunt necesare, având în vedere că vor fi tranzacții în bani și accesul este interzis minorilor. Altfel spus, operatorul vrea să știe cine ești pentru a evita eventualele fraude.

Astfel, procesul de înregistrare Netbet include câțiva pași simpli:

  • Pasul 1: completarea datelor de utilizator: acestea includ adresa de email, parola, confirmarea parolei, moneda de joc (va fi selectată deja RON), țara (automat România) și codul captcha (prin care dovedești că nu ești robot).
  • Pasul 2: completarea datelor personale: aici sunt câmpurile cu sex (masculin/feminin), prenume, nume, numele de utilizator și data de naștere.
  • Pasul 3: completarea CNP-ului: acest pas are un singur câmp unde introduci codul numeric personal.
  • Pasul 4: completarea datelor de contact: câmpurile de completat sunt codul poștal, orașul, adresa și numărul de telefon mobil.
  • Pasul 5: aplicarea pentru bonusuri: în această secțiune poți recomanda Netbet pariuri și altor persoane și să aplici la pachetul de bun venit printr-un cod bonus. De asemenea, de aici poți citi termenii și condițiile, apoi trebuie să bifezi căsuța prin care le accepți. Poți bifa și căsuța prin care accepți să primești pe email informații despre bonusuri și promoții.

După cum vezi, procesul de înregistrare este simplu și va dura numai câteva minute. Apoi, nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să începi să te distrezi cu pariuri sportive Netbet. În continuare, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre verificarea unui bilet la Netbet pariuri.

Cum verifici biletul la pariuri Netbet?

Verificarea de la Netbet pariuri este un proces intuitiv, făcut să fie cât mai ușor. Pentru a vedea dacă ai câștigat sau nu, du cursorul deasupra numelui de utilizator și selectează secțiunea „Pariuri Deschise”. Se va deschide pagina cu biletele de pariuri aflate în desfășurare. Poți accesa și secțiunea de „Istoric Pariuri” pentru a vedea toate biletele pe care le-ai pus.

După cum poți vedea, sunt multe feluri de a pune un bilet la Netbet fotbal sau alte sporturi: pariu single, pariu multiplu, pariu sistem și Netbet pariuri live.

Mai mult decât atât, poți juca și de pe smartphone-ul tău, trebuie doar să instalezi o aplicație Netbet, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Ce pariuri Netbet pot face la Euro 2020? Ponturi bune!

În afară de metoda promoția Netbet pariuri deja menționată, mai există și alte moduri de a paria deci și multe ponturi Euro 2020 care să te aducă mai aproape de câștig. Mai există alte două oferte de care merită să profiți, anume parierea pe golgheterul Euro 2020 și câștigătoarea Euro 2020.

La ambele trebuie să plasezi un pariu de cel puțin 150 RON. În cazul golgheterului, la fiecare gol pe care îl va marca favoritul tău, vei primi un pariu gratis (freebet) de 25 RON.

În cazul câștigătoarei campionatului, dacă echipa este eliminată la loviturile de departajare, vei fi compensat cu un pariu gratuit de 100 RON.

Poți paria și în mod normal, pe meciurile care se vor desfășura în cadrul Euro 2020. La Netbet pariuri este pregătită o secțiune specială în care vor fi afișate toate meciurile și posibilitățile de pariere. În afară de parierea normal, pe o echipă sau pe un rezultat de egalitate, există multe alte moduri de pariere: număr de goluri, dacă marchează ambele sau rezultatul meciului.

În afară de secțiunea de „Cote Meci”, îți mai recomandăm să folosești și secțiunea de „Câștigători”. Sunt mai multe modalități de pariere, iar unele au șanse foarte mari de câștig și cote excelente. Spre exemplu, poți paria pe câștigătorii grupei, pe echipele calificate și pe eliminări. Trebuie ținut minte că de obicei, echipele mari au probleme în faza grupelor, deci se poate să câștige grupa, dar totuși să ajungă departe în fazele superioare, atunci când vor începe „să-și tureze motoarele”.

Același lucru este valabil și pentru pariurile pe meciuri: o echipă cotată mai slab poate scoate rezultate bune. Spre exemplu, nu este exclus ca Turcia să obțină un rezultat bun în fața Italiei în chiar primul meci din campionat.

Cote Euro 2020 la pariuri Netbet

Cotele sunt esențiale la Netbet pariuri, iar acestea sunt afișate la fiecare mod de pariere pe care îl poți vedea. În afară de aceste cote (foarte bune de altfel), poți vedea și o sumedenie de statistici care să te ajute să plasezi cele mai bune bilete, cu cele mai mari șanse de câștig.

Aceste statistici se referă în principal la meciurile directe, dar și la ultimele meciuri pe care le-au disputat echipele, spre exemplu, meciurile din preliminarii.

Concluzii

Secțiunea de pariuri de la Netbet abundă în tot felul de evenimente, care mai de care mai interesante. Deci, era de la sine înțeles că vei găsi multe moduri palpitante de a paria la meciurile Euro 2020, inclusiv câteva promoții, printre care una care îți poate aduce un milion de euro!

Secțiunea de Netbet pariuri poate fi accesată atât de pe desktop sau laptop, cât și de pe smartphone, deci cu o Netbet aplicație, poți plasa pariuri oriunde te-ai afla!

Citeste si cum sa profiti de cel mai tare joc de table de la Netbet!

Articole relevante