Winmasters bonus

Winmasters bonus: 100% până la 500 de ron la pariuri sportive

Dacă ești un utilizator nou pe website-ul Winmasters și urmează să faci o depunere, nu rata oferta și bonusul pentru a-ți dubla depunerea! Profită de un Winmasters bonus de 100% pentru pariurile sportive pe care urmează să le plasezi. Folosește codul bonus500 și vei avea un bonus la prima depunere.

Accesează Winmasters bonus aici.

Ce presupune oferta Winmasters bonus?

Oferta Winmasters bonus îți oferă posibilitatea ca la un cont nou deschis pe acest site de pariuri sportive online să poți depozita o sumă de bani până în 500 de ron și să beneficiezi de încă 100% din suma respectivă pentru a paria. Așadar, dacă depi o sumă de 200 de ron de exemplu, vei primi și un bonus de încă 200 de ron. Există câteva condiții și câțiva pași pe care să îi urmezi pentru a te asigura că beneficiezi de oferta Winmasters bonus.

Cum accesați oferta Winmasters bonus?

Pașii de urmat pentru a participa în oferta Winmasters bonus sunt foarte simpli. Acești pași îi vei regăsi și pe pagina principală a ofertei în partea de jos a paginii. Iată pașii de urmat pentru a accesa această ofertă:

  1. Accesează link-ul de mai sus, dând click pe “aici”.
  2. De indată ce ai ajuns pe pagina Winmasters, dă click pe butonul de “Înregistrare”.
  3. Completează acel formular de înregistrare în care ti se vor solicita numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, adresa de email sau alte date cerute de organizatori.
  4. Validează-ți contul trimițând o copie color a cărții de identitate către adresa de email menționată în pagină și așteaptă validarea.
  5. Bifează în contul tău căsuța prin care ești de acord să primești informări asupra bonusurilor, premiilor și altor oferte Winmasters.
  6. Apasă butonul “Accept” din fereastra pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător

În cazul în care ești deja autentificat, în momentul acordării bonusului, va trebui să te loghezi din nou, pentru a primi bonusul la prima depunere.

Mare atenție însă, există o serie de termeni și condiții ce trebuie respectați pentru a beneficia de oferta Winmasters bonus.

Condiții pentru rulaj bonus Winmasters

În cazul în care dorești să faci o retragere este necesar să știi că există anumite condiții în acest sens. Trebuie să rulezi toată suma depusă și bonusul de cel puțin opt ori pentru a putea retrage sumele în cont.

Cerințele se aplică numai la plasarea pariurilor sportive. Cerințele de rulaj trebuie să fie îndeplinite într-un interval de 14 zile. În caz contrar, bonusul și câștigurile asociate acestuia vor fi anulate. Calculul rulajului începe din momentul când suma bonusului a fost asociată contului dumneavoastră Winmasters.

După ce jucătorul a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit, acesta va putea să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea inițială. În cazul în care jucătorul depășește suma depusă inițial, Winmasters poate anula toate pariurile plasate, închide contul sau restitui ultima depunere împreună cu taxele aferente și de a retrage bonusul și câștigurile de pe urma acestuia.

Tipuri de pariuri acceptate în cadrul ofertei și cotele minime

Pariurile simple la cote de sub 1.65 nu vor fi luate în considerare ca rulaj. În schimb, cota totală la un pariu multiplu trebuie să fie cel puțîn 2.3, iar fiecare selecție să fie minim 1.35. Pariurile sistem nu sunt luate în calcul pentru rulaj.

Pariurile de tip “Forecast/Tricast” și “Miză returnată la egal” nu sunt considerate eligibile pentru rulaj. De asemenea, biletele cu marja de 0% și pariurile cashout nu sunt nici acestea luate în considerare pentru rulajul bonusului. Orice meci sau pariu anulat, decontat la cota 1.00 nu este inclus în rulajul pentru bonus.

Oferta Winmasters bonus este valabilă doar pentru primul pariu simplu sau de tip Pulse plasat pentru calcululu rulajului per eveniment, atât timp cât îndeplinește condițiile de bonusare. Al doilea și următoarele pariuri sunt considerate duplicate ale primului.

În plus, oferta Winmasters bonus va lua în considerare doar primul pariu de tip combo/sistem, iar celelalte vor fi considerate duplicate. În cazul în care un utilizator are oferta Winmasters bonus activă, precum și alte bonusuri, pariul considerat ca fiind duplicat poate fi eligibil pentru celălalt bonus. Dacă primul pariu respectă condițiile pentru Winmasters bonus și altul respectă condițiile pentru alt bonus se vor considera ca rulaje pentru fiecare bonus în parte.

Altai ofertei Winmasters bonus

Pentru a fi eligibil să primești bonusul de 100% la prima depunere, trebuie în primul rând să fi client cu rezidență în România. Oferta nu este valabilă pentru clienții care nu au reședința de locuință în România, însă este valabilă pentru cei care sunt plecați în afara României, dar au domiciliul aici. Bonusul este oferit numai dacă este prima ta depunere pe site-ul Winmasters.ro și dacă nu au trecut mai mult de 14 zile de la crearea contului.

Nu se permite deschiderea mai multor conturi de către o singură persoană. Fiecare cont deschis pe site este verificat și poate fi deschis pentru fiecare persoană, fiecare familie, fiecare locuință, fiecare adresă de IP și fiecare adresă de e-mail. În cazul în care se depistează o posibilă fraudare a acestei reguli, cei de la Winmasters vor raporta incidentul autorităților competente și bonusurile și câștigurile vor fi deduse din conturile respective.

În afară de opțiunile de plata prin Skrill și Neteller, care nu sunt eligibile pentru oferta Winmasters bonus, vei putea folosi cardurile Visa, Mastercard sau Paysafe. Aceasta nu este o ofertă Winmasters bonus fără depunere, așadar este nevoie de o sumă minimă de 50 de ron pentru a beneficia de bonusul de 100%.

Concluzie

Oferta Winmasters bonus este una foarte simplă ce îți oferă posibilitatea să primești 100% din suma depusă într-un cont nou, ca bonus, cu ajutorul codului bonus500. Prinde promoția Winmasters și bucură-te de joc și de câștiguri!

Afla din recenzia cazinoului online Winmasters care sunt beneficiile pe care le ai daca joci la acest cazinou.

Articole relevante