bonus fara depunere betano

Betano bonus fără depunere: câștigă 888 rotiri gratuite Rise of Ra Clover Chance

5/5 - (1 vote)

La cazino Betano, jucătorii care nu au cont și decid să își deschidă unul sunt de-a dreptul răsfățați. După înregistrare, poți câștiga la Betano bonus fără depunere de 888 rotiri gratuite și 24 RON Freebet. Vezi cum revendici la Betano rotiri gratuite fără depunere!

Revendică la Betano bonus fără depunere de 888 rotiri gratuite

Ofertă fără Depunere

888 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Rise of Ra Clover Chance

Cod Bonus: 888SPINS
Joaca Acum

Vei primi la Betano bonus fără depunere de 888 rotiri gratuite și cei 24 RON Freebet dacă vei urma întocmai pașii detaliați mai jos.

1

Accesează oferta de mai sus

Doar cei care vor crea contul accesând oferta de pe această pagină vor primi 24 rotiri gratuite fără depunere Betano.

Accesează oferta și vei putea ajunge pe pagina Betano bonus de bun venit fără depunere, apoi vei apăsa butonul „Prinde acum oferta” și se va deschide formularul de înregistrare pentru a fi recompensat cu Betano rotiri gratuite fără depunere.

2

Creează un cont

Pentru a primi la Betano rotiri gratuite fără depunere, vei crea un cont prin completarea formularului de înregistrare Betano. În formular vei furniza date reale și cât mai complete despre tine, care fac referire la identitatea ta și contul de jucător.

Așadar, vei furniza informații precum numele tău, adresa completă de domiciliu, CNP, număr de telefon, email, vei configura un nume de utilizator și o parolă și vei bifa câteva căsuțele de la sfârșit (vei confirma faptul că ai peste 18 ani, vei accepta regulile și termenii site-ului și vei fi de acord sau nu să fii informat prin email cu privire la promoții și evenimente exclusive).

3

Introdu codul bonus 888SPINS

După ce vei termina de completat formularul cu informațiile cerute, asigură-te că introduci și codul bonus 888SPINS  în pasul 3 al formularului.

4

Verifică-ți contul de jucător 

Pentru a beneficia de bonusul fără depunere complet va trebui să-ți verifici contul și primești încă 888 Rotiri Gratuite la Rise of Ra Clover Chance. Verificarea contului este oricum un proces obligatoriu, așa că tot vei trimite documentul necesar verificării pentru a-ți păstra contul activ.

Citește articolul nostru despre cum îți verifici contul Betano pentru mai multe detalii despre acest proces!

Vezi mai multe coduri promoționale Betano pentru a juca avantajos!

Joacă Rise of Ra Clover Chance gratis cu 888 Rotiri Gratuite Betano

Cele 888 rotiri gratuite fără depunere Betano vor putea fi jucate doar la slotul Rise of Ra Clover Chance, care este furnizat de către EGT. Furnizorul este cunoscut în lumea jocurilor de noroc și a adunat de-a lungul timpului păreri pozitive în rândul jucătorilor. Așadar, Rise of Ra Clover Chance este jocul potrivit pentru a utiliza cele 888 runde gratuite Betano.

După deschiderea contului vei primi 200 rotiri gratuite, iar după verificarea acestuia 688 rotiri gratuite și 24 RON disponibili instant.

De Reținut!
Vei putea juca fiecare rotire gratuită la acest joc cu o miză de 0,15 RON.

Mai multe condiții pentru Betano bonus fără depunere

 • Bonus Betano fără depunere va fi creditat în contul jucătorului a doua zi după ce contul nou a fost creat;
 • Odată acordate rundele gratuite, acestea sunt valabile 7 zile;
 • Bonusul Betano rotiri gratuite fără depunere va fi acordat o singură dată și pentru un singur IP sau adresă.
 • Una dintre condițiile de bază pentru a primi la Betano 888 rotiri gratuite constă în deținerea de rezidență în România;
 • Aceste rotiri gratuite fără depunere Betano au cerințe de rulaj de 40x pe care le poți îndeplini în 7 zile de la acordarea bonusului. Deci, un câștig de 100 RON va duce la rularea sumei de 4.000 RON înainte de retragere.

Avantajele acestui bonus fără depunere Betano

Acest bonus fără Betano are mai multe avantaje, după cum urmează:

 • În primul rând, Betano bonus fără depunere îți oferă mai mult timp pentru a te juca și a te familiariza cu jocul Rise of Ra Clover Chance pe care poți să-l joci chiar din Betano aplicație. În cazul în care nu îl cunoști deja, Betano rotiri gratuite fără depunere te vor ajuta să îl experimentezi înainte de a face o depunere și de a juca cu banii proprii.
 • Un alt avantaj al acestui bonus fără depunere Betano constă în experiența unică de care vei avea parte. EGT este unul dintre cei mai importanți furnizori ai jocurilor de noroc, deci te vei bucura de calitate, dar te vei și distra.
 • Aceste 888 rotiri gratuite fără depunere Betano sunt o șansă în plus de a acumula câștiguri fără să riști.
 • Câștigurile generate de aceste rotiri gratuite fără depunere Betano îți vor oferi șanse în plus de joc, prin care vei putea explora întreaga ofertă de jocuri a cazinoului Betano.
De Reținut!
Chiar dacă rundele sunt disponibile doar la Rise of Ra Clover Chance, câștigurile pot fi rulate la toate jocurile din secțiunea Casino.

Concluzii

Ca în cazul altor bonusuri, Betano bonus fără depunere aduce o serie de avantaje. Oportunitatea de a experimenta un joc clasic popular și lipsa depunerii sunt doar două dintre atuurile oferite de acest bonus.

Cele 24 Rotiri Gratuite fără depunere Betano sunt o șansă în plus de joc, așa că nu ezita să le primești. Creează un cont pe platforma Betano și descoperă oferta de jocuri!

Ofertă fără Depunere

888 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Rise of Ra Clover Chance

Cod Bonus: 888SPINS
Joaca Acum

Câștigă 50 rotiri gratuite Betano la Shining Crown

Oferta a expirat pe 30 aprilie 2022

Dacă ești jucător nou, după înregistrarea pe site-ul cazinoului, vei primi un bonus Betano 50 rotiri gratuite la Shining Crown.

De Reținut!
Poți primi 50 Rotiri Gratuite Betano doar între 14-17 aprilie și 21-30 aprilie.

Nu este greu să revendici de la Betano 50 rotiri gratuite. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți creezi un cont, în cazul în care nu deții deja unul și să introduci un cod bonus. Însă, să vedem mai exact care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a primi acest bonus Betano.

1

Pasul 1: accesează link-ul ofertei de mai sus 

Pentru început, vei accesa oferta de mai sus pentru a ajunge pe site-ul cazinoului. Pe site-ul oficial, vei vedea un buton în partea de sus a paginii, pe care scrie „Prinde acum oferta”.

Prin apăsarea acestuia, vei avea acces la formularul de înregistrare pe care trebuie să îl completezi pentru a crea un cont și pentru a primi 50 Rotiri Gratuite fără rulaj Betano.

2

Pasul 2: completează formularul de înregistrare

După apăsarea butonului de înregistrare, vei începe să completezi formularul pentru deschiderea unui cont Betano.

În cadrul acestui formular, vei introduce date despre tine (cum sunt numele, data nașterii, CNP), datele tale de contact (număr de telefon, adresă de email, adresa de reședință) și vei bifa anumite căsuțe de acceptare a termenilor și condițiilor, de confirmare a vârstei și de primire a informațiilor cu caracter informativ (despre promoții, bonusuri, turnee exclusiviste).

3

Pasul 3: utilizează codul bonus Betano

Pentru a primi 50 rotiri gratuite fără depunere Betano, va fi necesar ca în cea de-a treia parte a formularului, să introduci codul bonus JOC50. Dacă nu vei introduce acest cod de ofertă Betano, atunci nu vei primi bonusul fără depunere.

Descoperă mai multe bonusuri cu rotiri gratuite la înregistrare!

Betano bonus de bun venit fără depunere cu 50 free spins poate fi utilizat doar la jocul de tip slot Shining Crown, furnizat de către EGT, după introducerea codului bonus promoțional. Fiecare dintre cele 50 rotiri gratis Betano are o valoare de 0.20 RON prestabilită și te vei putea bucura de ele a 2-a zi după verificarea contului.

De Reținut!
Betano 50 rotiri gratuite nu au cerințe de rulaj, deci ești și mai câștigat.

Slotul Shining Crown este un joc interactiv. Chiar dacă poți utiliza la Betano rotiri gratuite doar la slotul menționat, acesta are un RTP bun, anume de 96,37%, și deși este un slot clasic cu fructe, potențialul său este ridicat.

Jocul este structurat pe 3 rânduri, 5 role și 10 linii de plată. Nivelul de volatilitate a jocului este scăzut și te poți bucura de un jackpot care oferă 5.000x pariul tău.

După ce deja ți-ai făcut experiență la Betano, cu siguranță vei vrea să pui mână și pe promoții Betano cu depunere.

Alte condiții pentru Betano rotiri gratuite fără depunere

La campania celor 50 rotiri gratuite Betano fără depunere pot participa doar jucătorii care au o vârstă mai mare sau egală cu 18 ani și și creează contul pe durata desfășurării campaniei.

De Reținut!
Așadar, vor primi la Betano 50 rotiri gratuite jucătorii care își creează un cont nou în perioadele 14-17 aprilie și 21-30 aprilie.

O altă condiție pentru a primi rotirile gratuite Betano este ca jucătorul să aibă rezidență în România. În caz contrar, nu poate fi primit bonusul și nici creat contul.

Ce avantaje ai cu acest bonus fără depunere Betano

 • Un atu foarte important pe care îl au cei care creează un cont și primesc bonus Betano rotiri gratuite constă în ocazia de a experimenta un joc calitativ oferit de către un furnizor de top. EGT este renumit în lumea cazinourilor pentru calitatea jocurilor sale, deci acest bonus Betano îți oferă un avantaj. Cu ajutorul acestui bonus Betano fără depunere, vei putea să experimentezi jocul, în cazul în care nu îl cunoști, înainte de a juca pe banii tăi.
 • Este important de menționat că tot ce trebuie să faci pentru a primi la Betano rotiri gratuite este de a introduce un simplu cod bonus Betano, anume JOC50. Ușurința cu care poți revendica și retrage acest bonus este una cu greu întâlnită la alte cazinouri.
 • Lipsa cerințelor de rulaj este un avantaj la fel de important dacă revendici la Betano 50 rotiri gratuite.
De Reținut!
Câștigurile pe care le vei aduna în urma jucării acestui bonus cu 50 rotiri gratuite betano le vei putea revendica fără a fi nevoie să le rulezi de un anumit număr de ori.
 • Un alt avantaj constă în mai multă distracție. Ce altceva ar putea să îți ofere un bonus Betano fără depunere, în afară de distracție și mai mult timp de joc? Rotirile gratuite îți sporesc cumva și șansele de câștig, pentru că ai mai mult timp disponibil pentru joc fără a investi fondurile proprii.

Concluzii

Lipsa cerințelor de rulaj pentru aceste rotiri gratuite trebuie privită ca un avantaj major, deoarece nu ești condiționat în retragerea câștigurilor. Cele 888 rotiri gratuite Betano și 24 RON Freebet sunt un surplus la ceea ce ai putea primi la înscriere.

Vei fi recompensat/ă la prima depunere și cu un Betano bonus de bun venit de 100% până la 1.000 ron, deci aventura va continua dacă tu vei decide asta. Dar până atunci, distrează-te fără riscuri cu Betano 888 rotiri gratuite!

Promoții și Oferte Spin Casino 2024

Fie că ești jucător nou la Spin sau deja un client fidel,…
Mara Ivan - iunie 13, 2024
banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024

Autor