Bonus fără depunere Winbet cu 100 rotiri gratuite

Bonus fără depunere Winbet: câștigă 50 rotiri gratuite

5/5 - (6 votes)
Mirela - ianuarie 26, 2022

Winbet este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online datorită gamei largi de jocuri, platformei ușor accesibile cât și a bonusurilor acordate jucătorilor săi. Astăzi o să vorbim despre Winbet bonus fără depunere oferit tuturor jucătorilor care și-au dus la bun sfârșit verificarea contului de jucător.

Ofertă de Bun Venit

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 50 Free Spins!
Joaca Acum

Cum revendici bonus fără depunere Winbet?

1

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a intra în posesia acestui bonus de 50 rotiri gratuite Winbet este să accesezi oferta de mai sus.

2

Al doilea pas este să-ți deschizi un cont, completând toate datele solicitate (nume, Prenume, Adresă, data de naștere).

3

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să efectuezi verificarea contului tău de jucător. Acest lucru este foarte simplu, tot ce ai de făcut este să trimiți o poză cu o copie a cărții tale de identitate (buletin sau pașaport).

După cum bine vezi, pașii care trebuie efectuați pentru a intra în posesia acestor Winbet 50 rotiri gratuite fără depunere sunt unii foarte simpli.

Vezi cum revendici și un bonus Winbet la primele depuneri!

Cum verifici contul tău de jucător?

Odată ce contul tău a fost deschis, ai un termen de 30 de zile pentru a efectua verificarea contului tău de jucător. După cum am spus și mai sus, tot ce ai de făcut este să atașezi în secțiunea Documente o poză a unui acte de identitate(buletin sau pașaport). Acesta poate fi în original sau o copie.

De Reținut!
După cum vezi, nu este nevoie să introduci un cod bonus pentru a intra în posesia bonusului Winbet rotiri gratuite fără depunere. Tot ce îți rămâne de făcut este să urmezi pașii prezentați mai sus.

Ce mai trebuie să știi despre Winbet bonus fără depunere

  • Bonusul Winbet rotiri fără depunere este valabil pentru toți jucătorii care duc la bun sfârșit procesul de verificare a contului de jucător
  • Condiția de rulaj pentru cele 50 Winbet rotiri gratuite este de 30x.
  • Așa cum am menționat și la începutul acestui articol, acest bonus de bun venit Winbet se poate folosi doar la jocul Shining Crown.
  • În cazul în care condiția de rulaj a celor 50 rotiri gratuite nu este dusă la bun sfârșit, câștigurile de pe urma acestui bonus Winbet 50 rotiri gratuite fără depunere nu pot fi retrase.
  • La epuizarea celor 50 de rotiri, suma maximă care poate fi câștigată după irma acestora este de 1000 lei.Dacă câștigurile tale depășesc suma de 1000 RON la momentul finalizarii rulajului, orice câștig peste această sumă este anulat automat.
  • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile din momentul în care ai intrat în posesia rundelor gratis.
  • În momentul în care dorești să efectuezi o retragere a câștigurilor survenite de pe urma celor 50 rotiri gratuite Winbet, trebuie să efectuezi prima dată o depunere de minim 100 RON în contul tău de jucător.
  • Este oferit un sigur bonus de verificare per cont, indiferent de promoție.

Joacă Shining Crown gratis cu 50 Rotiri Gratuite Winbet

Acum este momentul să te distrezi alături de cel mai nou slot cu tematică retro de la EGT Interactive- Shining Crown. Miza este mare pe măsură ce jucați pentru recompensele ascunse din acest slot.

Shining Crown are caracteristici și plăți extraordinare care vă vor ține la marginea locului în timp ce așteptați ca câștigurile să ajungă. Shining Crown este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată cu wild-uri înlocuitoare, simboluri scatter și o funcție de jackpot progresiv. Așa că pregătește-te să strângi toate bunătățile rotind rolele acestui slot pentru câștiguri mari.

Shining Crown este un slot cu tematică de fructe, cu un fundal albastru și o combinație minunată de culori care îl fac atractiv. Bara de comandă este setată convenabil în partea de jos a afișajului, permițând jucătorilor să manipuleze jocul cu ușurință.

De ce să revendici bonusul fără depunere oferit de Winbet?

După cum bine observi, imediat ce ai decis să-ți faci un cont de jucător, Winbet te răsplătește cu un bonus fără depunere. Un prim avantaj al acestui bonus Winbet este acela că odată ce ai efectuat pașii necesari verificării contului de jucător, primești 50 rotiri gratuite care îți pot genera câștiguri reale de până la 1.000 RON.

Pe lângă câștigurile oferite, tu ai șansa de a te distra cu Winbet fără a depune niciun ban și de a testa fără riscuri unul dintre cele mai populare sloturi din gama EGT – Shining Crown.

Concluzii

Așadar, acum că ți-am făcut cunoscute toate detaliile necesare despre acest bonus Winbet rotiri gratuite fără, tot ce îți mai rămâne de făcut este să-ți deschizi un cont de jucător și să parcurgi pașii necesari verificării contului pentru a putea intra în posesia bonus Winbet rotiri fără depunere pentru slotul Shining Crown.

Nu mai sta pe gânduri și hai alături de Winbet pentru a avea parte de câștiguri și bonusuri semnificative!

Ofertă de Bun Venit

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 50 Free Spins!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022