vreau sa fac bani urgent și simplu

Câștiguri cash ▷ Cum să faci bani repede

Rate this post

Vreau să fac bani urgent este una dintre frazele pe care, probabil, ți le spui zilnic în încercarea de a te motiva și a căuta resurse pentru a-ți depăși câștigurile. Îți dorești să ai o viață lipsită de griji și este normal să vrei asta. Descoperă în rândurile de mai jos câteva sugestii care îți răspund la întrebarea cum să fac bani rapid!

Ce vei găsi în categoria Câștiguri cash

Această categorie cuprinde articole despre modalități despre cum să faci bani repede, astfel încât să ai bani în plus pe lângă salariu sau o sursă de venit temporară până când îți găsești un job stabil, dacă ești în căutarea unuia. Indiferent de motivul pentru care te întrebi cum să fac bani rapid, important este că ai la dispoziție numeroase opțiuni. Descoperă cum să faci bani în România!

cat castiga un sofer la blue
Laura Paraschiv - iulie 1, 2024

Cât Câștigă Un Șofer Blue În 2024

În 2024, a câștiga bani ca șofer Blue a devenit o opțiune…
banner Salariu Curier Sameday
Laura Paraschiv - iunie 5, 2024

Salariu Curier Sameday

Sameday Curierat este una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din…
salariu minim Danemarca
Monica Radu - martie 25, 2024

Salariu minim pe economie în Danemarca: condiții de trai și job

Țările scandinave au ajuns în centrul atenției atunci când vine vorba despre…
salariu olanda
Monica Radu - martie 25, 2024

Salariu Olanda: acte necesare, joburi, preturi și altele

Munca în afara țării este adeseori o prioritate pentru mulți dintre noi.…
salariu minim belgia
Monica Radu - martie 25, 2024

Salariu Minim Belgia 2024: Cât este minimul pe economie

Fluctuațiile existente în economia românească îndeamnă adeseori la regândirea planului cu privire…
Revolut bani gratis
Tudor Suliman - noiembrie 1, 2023

Cum faci pe Revolut bani gratis și ce recompensă Revolut 2024 primești

Cu Revolut poți face transferuri rapide, fără comision și poți primi bani…
salariu curier fan courier
Mirela Frățilă - septembrie 25, 2023

Salariu curier Fan Courier: salariu de bază, bonusuri și bacșișuri

Livrările la domiciliu sunt o idee bună dacă vrei să câștigi bani…
Salariu minim Italia 2023 și multe alte detalii despre modul de viață
Mirela Frățilă - august 30, 2023

Salariu Minim Italia 2024: Cât este minimul pe economie în Italia

Precum bine știm, piața locurilor de muncă din România nu oferă de…
meserii bine plătite în România 2022
Mirela Frățilă - mai 8, 2023

Domenii și meserii bine plătite în România – ce să lucrezi în 2024

Piața locurilor de muncă oferă diferite oportunități de angajare, uneori mai bine…
cat castiga un curier tazz by eMAG
Mirela Frățilă - martie 24, 2023

Cât câștigă un curier Tazz 2024: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
cât câștigă un șofer Uber în România
Mirela Frățilă - martie 23, 2023

Cât câștigă un șofer Uber și ce comision plătești în 2024

În ultimii ani, Uber a devenit una dintre cele mai simple și…
cât câștigă un șofer Bolt 2022
Mirela Frățilă - martie 23, 2023

Cât Câștigă un Șofer Bolt & Șofer Bolt Păreri Oneste 2024

Află din acest articol cât câștigă un șofer Bolt [year], ce condiții…

Idei de a face bani în timpul liber

Lipsa banilor reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor. Societatea în care trăim impune anumite aspecte, prin urmare, de cele mai multe ori este necesar să înveți cum să faci bani repede pentru a reuși să-ți faci un cont de economii.

Fără dar și poate, cel mai apăsător gând al românilor este vreau să fac bani repede și cu siguranță mulți dintre ei se întreabă: oare cum să fac bani rapid, dar fără să încalc anumite reguli?

Acest articol este pentru cei ce se află în situația mai sus menționată, pentru acele persoane care au nevoie de bani în scurt timp și care îți spun Vreau să fac rost de bani urgent. Uneori „vreau” este înlocuit de „trebuie”, deci în continuare îți vom prezenta câteva idei de a face bani în timpul liber.

Dacă nu știi cum să faci bani rapid, ai mai multe opțiuni pe care le poți pune în practică, anume oportunități de a câștiga bani:

 • Ridesharing
 • Livrarea la domiciliu
 • Servicii de masaj la domiciliu sau alte joburi pe care le poți face în timpul liber

În cazul în care gândul vreau să fac bani urgent nu îți dă pace și îți dorești să-ți schimbi viața, poți încerca chiar joburi sezoniere în străinătate.

Cum să faci bani rapid: TOP 10 idei simple

#1. Cum poți face bani rapid din ridesharing

Dacă te întrebi cum să faci bani în România, una dintre variante este să găsești un job part-time sau care să-ți permită să lucrezi atunci când ai un interval de timp disponibil, iar astfel să poți face bani rapid.

În acest sens, cel mai bun raport din punctul de vedere al încasărilor cash făcute repede și organizarea propriului program de lucru îl au serviciile de transport precum Bolt sau Uber.

Știm, moto-ul tău zilnic este Vreau să fac bani rapid; de aceea ar trebui să iei în calcul această oportunitate despre cum să faci rost de bani rapid, ce îți permite să-ți prioritizezi și să-ți organizezi timpul așa cum ai nevoie, dar și să câștigi bani în plus pe lângă salariu.

În continuare, îți vom prezenta care sunt cele mai comune servicii de ridesharing și ce beneficii ai lucrând în acest domeniu.

1.1. Cum să fac bani rapid cu Uber taxi

Uber este prima companie de ridesharing apărută în România care îți oferă oportunități de a câștiga bani în timpul liber. Compania oferă servicii diferite și își propune să atingă standarde înalte, față de companiile clasice de taxi. Șoferii de uber sunt la mare căutare, astfel încât cererea a crescut foarte mult în ultimul timp.

În prezent, serviciul Uber în România este într-o continuă dezvoltare și este disponibil în 16 orașe: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Dacă ești din aceste zone și cauți cum să faci rost de bani repede, poți lua în considerare această posibilitate.

Uber firma promovează conceptul de a lucra atunci când dorești tu și de a fi propriul șef, coordonându-ți activitatea în limitele programului agreat de tine. Deci, poți alege acest serviciu dacă vrei să știi cum poți face bani rapid.

Sunt foarte mulți șoferi Uber în România care fac această meserie ca principală activitate, dar sunt și persoane care aleg să facă Uber ca un job suplimentar pe care îl pot practica înainte și după muncă sau în zilele libere.

Dacă vrei să știi cum să faci rapid bani cu Uber, cerințele pe care trebuie să le îndeplinești sunt:

 • Este necesar să ai 21 de ani împliniți.1
 • Trebuie să deții permis de conducere în România de cel puțin un an sau de trei ani dacă aveți sub 23 de ani.
 • Ai nevoie de cazier judiciar (eliberat îl ultimele 6 luni față de perioada în care vrei să aplici pentru acest post).
 • Vei avea nevoie și de un cazier auto (cu o valabilitate de 30 de zile de la data eliberării).
 • Certificat de închiriere al mașini pe care îl conduci. Aici ai 2 variante, fie alegi opțiunea de a accesa mașini uber, fie poți conduce mașina personală.
 • Certificat de transport alternativ de persoane
 • Asigurare pentru bagaje și pasageri
 • Trebuie să ai PFA sau să fii plătitor de TVA, ori să colaborezi cu cineva care îndeplinește aceste condiții.

Câștigurile pot varia, astfel încât ești recompensat pe măsură efortului depus și a timpului pe care îl lucrezi. Dacă te întrebi cum să fac bani rapid cu Uber, la început, va trebui să stabilești un număr de curse pe care trebuie să le faci într-un interval prestabilit (lunar sau la 2 săptămâni), iar cursele făcute peste acest prag, precum și codusul în orele de vârf, îți vor aduce mai mulți bani cash.

1.2. Cum să fac bani repede: fii șofer la Bolt

Similar cu Uber, Bolt (fost Taxify) este un serviciu de ridesharing pentru cei care sunt pasionați de condus și își doresc să obțină bani în plus pe lângă salariu. Poți lucra atunci când îți dorești să știi cum faci bani repede, când timpul îți permite, urmând ca săptămânal să primești o remunerare a muncii tale.

Poate reprezenta o modalitate ideală pentru a-ți răspunde la întrebarea cum să fac bani repede, mai ales că poți să aplici în doar câteva minute pentru obținerea acestu job suplimentar în care poți să fii propriul șef.

Din punctul de vedere al condițiilor pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi șofer Bolt, acestea sunt similare ca în cazul companiei Uber, cu mențiunea că îți poți face un cont în doar câteva minute, completând formularul de pe site.

În ceea ce privește partea de taxe, se percepe un comision între 0%-20%, în funcție de orașul în care lucrezi, procentul respectiv aplicându-se doar pentru cursele finalizate. Asta înseamnă că vei plăti comision companiei doar atunci când lucrezi.

La Bolt ai mai multe posibilități, atât de a lucra ca șofer, cât și ca partener de flotă, în cazul în care deții mai multe mașini sau ai o afacere în acest domeniu. De asemenea, te poți înscrie în programul de colantare Bolt pentru câștiguri în plus.

Desigur, în afară de mașinile standard și de serviciile de ridesharing poți aplica și pentru servicii conexe legate de cum faci bani rapid, precum livrarea la domiciliu a diferitelor produse sau preparate de la firmele de catering, având la dispoziție mai multe mijloace de transport, de la mașini (includem aici și mașinile electrice), trotinete electrice, scutere, etc.

Nu știi ce să alegi între Uber și Bolt? Citește articolul nostru despre Uber vs Bolt și vezi avantajele și dezavantajele fiecăruia!

1.3. Cum să faci bani repede și ușor cu Black cab

Taxi BlackCab este un alt serviciu de ridesharing care te învață cum să faci bani în România în timp scurt. Este o companie pentru care poți presta servicii în calitate de șofer taxi, învățând astfel cum să faci rost de bani rapid. Compania se numără printre cele mai populare de la noi din țară și oferă destul de multe avantaje, pe lângă faptul că îți poți face programul așa cum îți dorești.

Ești recompensat cu un tarif fix chiar pe cursă astfel că, indiferent dacă valoarea unei curse este mică, vei avea un câștig garantat. Deci, este o idee bună dacă te întrebi cum să fac bani rapid.

De asemenea, dacă poți să conduci în orele de vârf ca șofer Black Cab, veniturile tale vor fi mai mari. În ceea ce privește black cab preț, este important să știi faptul că plățile se fac o dată pe săptămână, astfel încât nu este necesar să aștepți până la finalul lunii să te bucuri de rezultatul muncii tale.

Din acest punct de vedere, taxi Black Cab, precum și Bolt sau Uber sau alte companii de acest fel reprezintă soluția ideală pentru problema pe care o au majoritate persoanelor, și anume Vreau să fac bani repede.

Acestea sunt cele mai populare companii de ridesharing, însă poți presta servicii în calitate de șofer taxi și pentru alte firme precum: Free Now, Star taxi și altele. Cel mai mare avantaj oferit de acest tip de job este faptul că nu ai nevoie de studii de specialitate sau anumite calificări pentru a putea practica și că nu depinzi de un orar de muncă fix sau prestabilit.

Desigur, poți câștiga bani cash mult mai rapid deoarece nu trebuie să aștepți ziua de salariu de la lună la lună, precum în cazurile joburilor clasice, ceea ce îți oferă un mare avantaj.

2. Cum faci bani repede din masaj de relaxare / terapeutic

O altă modalitate prin care îți poți urma moto-ul Vreau să fac bani repede este să oferi servicii de masaj la domiciliu. Spre deosebire de celelalte joburi sau activități pe care le poți face pentru a obține bani ușor, în acest domeniu ai nevoie de un curs de calificare și de ceva experiență.

De regulă, astfel de cursuri se desfășoară destul de rapid, putând să obții un certificat într-un interval de timp scurt. În plus, dacă vrei să capeți mai multă experiență sau să înveți și alte tehnici și skill-uri, te poți documenta și poți urmări materiale pe internet furnizate de specialiștii în domeniu.

Iată ce tipuri de servicii poți presta în acest sens, pentru a-ți atinge obiectivul legat de cum poți să faci bani rapid.

2.1. Masaj de relaxare

Dacă ești în căutarea unei modalități despre cum să faci bani ușor și rapid, află că poți face masaj relaxare la domiciliu pentru persoanele foarte ocupate și care nu au timp să meargă la spa, dar care vor să se relaxeze din punct de vedere psihic și să își detensioneze mușchii. Pentru acest tip de masaj, ai nevoie de câteva skill-uri, însă nu trebuie neapărat să fii un specialist în domeniu.

Este o formă prin care înveți cum faci bani rapid deoarece vei putea încasa o sumă de bani după fiecare ședință de masaj pe care o faci. Poate reprezenta, astfel, o variantă ideală pentru situațiile în care singurul tău gând este Vreau să fac bani rapid.

2.2. Masaj terapeutic

Dacă vrei să știi cum să faci bani repede, află că poți face și masaj terapeutic, însă pentru a putea practica o astfel de meserie vei avea nevoie de acreditare sau un aviz care să îți ateste studiile sau posibilitatea de a presta acest tip de servicii.

În această secțiune de servicii poți include masajul ce este destinat în a-ți relaxa anumiți centri nervoși ce pot provoca blocaje sau dureri la nivelul corpului, dar și masajul pe care specialiștii îl recomandă în cazul recuperarilor în urma diferitelor afecțiuni sau leziuni.

Dacă nu ai experiență într-un anumit domeniu, vezi idei pentru a câștiga bani online gratis, fără experiență și cu un efort minim!

3. Cum să faci bani repede din livrări

În cazul în care îți dorești să te axezi și pe alte activități care să-ți rezolve cel mai comun gând Vreau să fac bani urgent, în continuare vei putea descoperi și alte alternative de joburi pe care să le prestezi pentru a-ți crește veniturile și pentru a câștiga bani rapid într-un timp scurt.

Una dintre soluțiile care rezolva problema vreau să fac bani rapid este să ai un job part-time sau pe care să îl poți face în timpul liber, în funcție de disponibilitate, în domeniul livrărilor la domiciliu, iar cel mai frecvent și accesibil ar fi un job livrare mâncare.

3.1. Colaborare Glovo

Poți avea o colaborare Glovo, unul dintre cele mai accesate servicii de livrări la domiciliu, care acoperă orice arie de interes, de la mâncare gătită până la cumpărături din supermarketuri, din mall-uri, etc. Compania este frecvent în căutare de oameni noi care își doresc oportunități de a câștiga bani, având un program lejer de muncă.

Poți aplica în secțiunea de angajări pentru un job din sfera de livrare la domiciliu și poți fi livrator Glovo pentru a diminua stresul provocat de gândul Vreau să fac bani repede. Vezi cum te angajezi la Glovo!

3.2. Tazz by eMAG

Tazz by eMag este un alt serviciu de livrare la domiciliu destul de recent apărut în România și prin care poți învăța cum poți să faci bani rapid. Așa cum îi spune și denumirea, este un serviciu ce aparține brandului eMAG, motiv pentru care multe persoane au dorit să îl încerce, bazându-se se încrederea oferită de cel mai mare retailer din țara noastră.

Echipa eMag este în căutare de oameni noi care se se ocupe de serviciul de tazz livrare, atât pentru zona de accesorii și gadgeturi, cât și pentru zona de livrare mâncare la domiciliu, deci dacă vrei să știi cum să faci bani simplu și rapid, încearcă să devii livrator.

Alte firme ce angajează constant livratori la domiciliu și persoane care să se ocupe de livrarea cumpărăturilor sunt Bringo și Takeaway.

Un alt domeniu bun dacă te întrebi cum fac rost de bani  urgent este cel în care lucrezi ca șofer taxi sau alta companie de ridesharing, dar, de asemenea și dacă lucrezi ca șofer de tir (în special în țările străine). În general, se pot câștiga mai mulți bani în țările din Europa care sunt cele mai mult populate de români (Germania, Anglia, Spania, Belgia, Italia, dar și altele).

4. Cum să faci bani rapid: joacă responsabil la cazinouri

Dacă ești în căutarea unei metode prin care să faci bani rapid, poți să-ți încerci norocul la cazinouri online. Este într-adevăr o metodă prin care poți obține bani foarte rapid, însă trebuie să ai grijă cum joci și să nu folosești la jocuri de noroc sume pe care bugetul tău lunar nu le poate permite.

Jocurile de noroc nu-ți aduc venituri sigure, dar dacă vrei să te distrezi și în același timp să câștigi niște bani, poți miza pe sume mici la jocuri simple, cum ar fi păcănelele. Dacă totuși nu vrei să riști nicio sumă, dar vrei să știi cum să faci bani rapid, află că poți juca gratis la multe din cazinourile licențiate din România cu un bonus fără depunere.

Un bonus fără depunere este acordat la înregistrare sau la verificarea contului, iar câștigurile obținute cu bonusul fără depunere pot fi retrase. Deci, poți obține bani rapid, fără efort și fără riscuri. Totuși, dacă alegi să joci pe bani, joacă mereu responsabil!

5. Cum să faci bani rapid pe net

Dacă ești în căutarea unor oportunități despre cum să câștigi bani de acasă, dar vrei să faci acest lucru din confortul casei tale, află că este posibil. Există numeroase posibilități pentru a face bani de acasă, potrivite pentru fiecare.

Spre exemplu, poți lucra ca freelancer în diverse domenii, cele mai populare fiind cele de publicitate și marketing, poți vinde lucrurile nefolositoare sau poți să înveți tehnici de promovare online pentru a face bani din propriile pagini de Facebook, Instagram sau alte rețele sociale.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să faci bani rapid pe net, îți recomandăm și următoarele articole:

Concluzii

Important este ca atunci când iei o decizie, să nu te gândești doar la cum să fac bani rapid, ci și la lucrurile pe care le sacrifici în favoarea banilor. Timpul liber, poate timpul petrecut cu prietenii sau familia, programul de lucru încărcat, etc. Astfel, sunt multe variante prin care poți învăța cum să faci bani repede, important este să o alegi pe cea care consideri că se potrivește cerințelor și așteptărilor tale.

Vreau să fac bani repede este un mindset ce se poate rezolva doar dacă îți dorești să muncești și să depui un efort suplimentar pentru o viață lipsită de griji. Poți avea un al doilea job pe lângă cel principal sau poți lucra ocazional, în funcție de cum îți permite timpul.

Acum că știi cum să faci repede bani, alege modalitatea care ți se potrivește și câștigă bani în plus!