cum obții câștiguri cash

Cele mai simple metode pentru castiguri cash

5/5 - (2 votes)

„Vreau să fac bani urgent” este una dintre frazele pe care, probabil, ți le spui zilnic în încercarea de a te motiva și a căuta resurse pentru a-ți depăși câștigurile. Îți dorești să ai o viață lipsită de griji și este normal să vrei asta. Descoperă în rândurile de mai jos câteva sugestii de joburi ce îți pot aduce câștiguri cash într-un timp destul de scurt.

Ce vei găsi în categoria Câștiguri cash

Această categorie cuprinde articole despre modalități de a face bani pe cont propriu, astfel încât să ai o sursă de venit în plus sau o sursă de venit temporară până când îți găsești un job stabil, dacă ești în căutarea unuia. Indiferent de motivul pentru care vrei să câștigi mai mult, important este că ai la dispoziție numeroase opțiuni, precum ridesharing sau livrări la domiciliu.

Află mai multe despre câștiguri cash!

cum sa faci bani din travel
cristinaR - ianuarie 18, 2022

10 idei despre cum să faci bani în timp ce călătorești

Cum ar fi să călătorești și să faci bani în același timp?…
colantari auto
cristinaR - ianuarie 13, 2022

Cum faci bani din colantare Uber sau Bolt

Nu ar fi bine dacă ați fi plătit doar pentru că vă…
șoferi Black Cab păreri
cristinaR - ianuarie 4, 2022

Black Cab – serviciu de taxi premium la preț de taxi standard

Am tot vorbit despre noile servicii de car sharing, dar poate ar…
Locuri de muncă în Spania pentru femei și bărbați
FBcameliaD - decembrie 10, 2021

Locuri de muncă în Spania

Deși ofertele de pe piața locurilor de muncă internaționale s-au diversificat de-a…
ghid despre educație financiară
FBmirelaF - decembrie 9, 2021

Ghid complet despre educație financiară

Într-o societate în care pe piață există numeroase oferte, iar indivizii au…
cum devii șofer de tir
FBcameliaD - decembrie 9, 2021

Angajări șoferi de tir: acte necesare, condiții de muncă, câștiguri

Sunt unele meserii care nu au cum să dispară. Una dintre aceasta…
takeaway angajare - acte necesare
FBmirelaF - decembrie 7, 2021

Cum să faci bani prin Takeaway

Industria de delivery s-a dezvoltat masiv în ultimii ani, cererea devenind din…
locuri de munca Germania
FBmirelaF - decembrie 7, 2021

Oportunități de muncă în Germania

Dimensiunea câștigurilor lunare este importantă pentru toți, iar imposibilitatea atingerii unui nivel…
Ce locuri de muncă Anglia necalificați găsești
FBcameliaD - decembrie 3, 2021

Oportunități de muncă în Marea Britanie

Având o situație similară cu alte țări, Marea Britanie înregistrează un deficit…
Locuri de muncă Austria fără limbă
FBmirelaF - noiembrie 22, 2021

Locuri de muncă Austria: oportunități și beneficii

Economia se dezvoltă rapid la nivel global, cererea depășind uneori oferta. Acesta…
angajari tazz by emag
FBcameliaD - noiembrie 12, 2021

Cum să faci bani ca și curier Tazz

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
acte necesare pentru angajări food panda
FBmirelaF - noiembrie 10, 2021

Cum să faci bani prin Food Panda

Piața locurilor de muncă este într-o continuă dezvoltare și anual apar noi…

Idei de a face bani în timpul liber

Lipsa banilor reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor. Societatea în care trăim impune anumite aspecte, prin urmare, de cele mai multe ori este necesar să faci bani urgent pentru a reuși să-ți faci un cont de economii.

Fără dar și poate, cel mai apăsător gând al românilor este „vreau să fac bani urgent” și cu siguranță mulți dintre ei se întreabă: „oare cum faci bani rapid, dar fără să încalci anumite rigori și restricții?”.

Acest articol este pentru cei ce se află în situația mai sus menționată, pentru acele persoane care tot timpul au nevoie de bani și au adoptat lait motivul „Vreau să fac rost de bani urgent”. Uneori „vreau” este înlocuit de „trebuie”, deci în continuare îți vom prezenta câteva idei de a face bani în timpul liber.

Dacă nu știi cum să faci bani rapid, ai mai multe opțiuni pe care le poți pune în practică:

 • Ridesharing
 • Livrarea la domiciliu
 • Servicii de masaj la domiciliu sau alte joburi pe care le poți face în timpul liber

În cazul în care gândul „vreau să fac bani urgent” nu îți dă pace și îți dorești să-ți schimbi viața, poți încerca chiar joburi sezoniere sau pentru o perioadă scurtă de timp în afara țării.

Bolt și Uber, două moduri ușoare pentru încasări cash rapide

Una dintre variante este să găsești un job part-time sau care să-ți permită să lucrezi atunci când ai un interval de timp disponibil, iar astfel să poți face bani rapid. În acest sens, cel mai bun raport din punctul de vedere al încasărilor cash făcute repede și organizarea propriului program de lucru îl au serviciile de transport precum Bolt sau Uber.

Știm, moto-ul tău zilnic este „Vreau să fac bani urgent”; de aceea ar trebui să iei în calcul această oportunitate de job part-time, ce îți permite să-ți prioritizezi și să-ți organizezi timpul așa cum ai nevoie, dar și să câștigi un venit suplimentar care poate fi destul de consistent. În continuare, îți vom prezenta care sunt cele mai comune servicii de ridesharing și ce beneficii ai lucrând în acest domeniu.

Uber taxi

Uber este prima companie de ridesharing apărută în România care oferă servicii diferite și își propune să atingă standarde înalte, față de companiile clasice de taxi. Șoferii de uber sunt la mare căutare, astfel încât cererea a crescut foarte mult în ultimul timp.

În prezent, serviciul Uber în România este într-o continuă dezvoltare și este disponibil în 16 orașe: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Dacă ești din aceste zone, poți lua în considerare această posibilitate de job alternativ care să îți aducă câștiguri cash rapide.

Uber firma promovează conceptul de a lucra atunci când dorești tu și de a fi propriul șef, coordonându-ți activitatea în limitele programului agreat de tine. Sunt foarte mulți șoferi Uber în România care fac această meserie ca principală activitate, dar sunt și persoane care aleg să facă Uber ca un job suplimentar pe care îl pot practica înainte și după muncă sau în zilele libere.

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească o persoană care vrea să facă Uber sunt:

 • Este necesar să ai 21 de ani împliniți.
 • Trebuie să deții permis de conducere în România de cel puțin un an sau de trei ani dacă aveți sub 23 de ani.
 • Ai nevoie de cazier judiciar (eliberat îl ultimele 6 luni față de perioada în care vrei să aplici pentru acest post).
 • Vei avea nevoie și de un cazier auto (cu o valabilitate de 30 de zile de la data eliberării).
 • Certificat de închiriere al mașini pe care îl conduci. Aici ai 2 variante, fie alegi opțiunea de a accesa mașini uber, fie poți conduce mașina personală.
 • Certificat de transport alternativ de persoane
 • Asigurare pentru bagaje și pasageri
 • Trebuie să ai PFA sau să fii plătitor de TVA, ori să colaborezi cu cineva care îndeplinește aceste condiții.

Câștigurile pot varia, astfel încât ești recompensat pe măsură efortului depus și a timpului pe care îl lucrezi. La început, va trebui să stabilești un număr de curse pe care trebuie să le faci într-un interval prestabilit (lunar sau la 2 săptămâni), iar cursele făcute peste acest prag, precum și codusul în orele de vârf, îți vor aduce mai mulți bani cash.

Bolt

Similar cu Uber, Bolt este un serviciu de ridesharing pentru cei care sunt pasionați de condus și își doresc să aibă un venit suplimentar. Poți lucra atunci când îți dorești sau când timpul îți permite, urmând ca săptămânal să primești o remunerare a muncii tale. Poate reprezenta o modalitate ideală care să satisfacă gândul „vreau să fac bani urgent”, mai ales că poți să aplici în doar câteva minute pentru obținerea acestu jib suplimentar în care poți să fii propriul șef.

Din punctul de vedere al condițiilor pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi șofer Bolt, acestea sunt similare ca în cazul companiei Uber, cu mențiunea că îți poți face un cont în doar câteva minute, completând formularul de pe site.

În ceea ce privește partea de taxe, se percepe un comision între 0%-20%, în funcție de orașul în care lucrezi, procentul respectiv aplicându-se doar pentru cursele finalizate. Asta înseamnă că vei plăti comision companiei doar atunci când lucrezi.

La Bolt ai mai multe posibilități, atât de a lucra ca șofer, cât și ca partener de flotă, în cazul în care deții mai multe mașini sau ai o afacere în acest domeniu. Desigur, în afară de mașinile standard și de serviciile de ridesharing poți aplica și pentru servicii conexe, precum livrarea la domiciliu a diferitelor produse sau preparate de la firmele de catering, având la dispoziție mai multe mijloace de transport, de la mașini (includem aici și mașinile electrice), trotinete electrice, scutere, etc.

Black cab

Taxi BlackCab este un alt serviciu de ridesharing și o companie pentru care poți presta servicii în calitate de șofer taxi. Compania se numără printre cele mai populare de la noi din țară și oferă destul de multe avantaje, pe lângă faptul că îți poți face programul așa cum îți dorești. Ești recompensat cu un tarif fix chiar pe cursă astfel că, indiferent dacă valoare unei curse este mică, vei avea un câștig garantat.

De asemenea, dacă poți să conduci în orele de vârf ca șofer Black Cab, veniturile tale vor fi mai mari. În ceea ce privește black cab preț, este important să știi faptul că plățile se fac o dată pe săptămână, astfel încât nu este necesar să aștepți până la finalul lunii să te bucuri de rezultatul muncii tale. Din acest punct de vedere, Black Cab, precum și Bolt sau Uber sau alte companii de acest fel reprezintă soluția ideală pentru problema pe care o au majoritate persoanelor, și anume „Vreau să fac bani urgent”.

Acestea sunt cele mai populare companii de ridesharing, însă poți presta servicii în calitate de șofer taxi și pentru alte firme precum: Free Now, Star taxi și altele. Cel mai mare avantaj oferit de acest tip de job este faptul că nu ai nevoie de studii de specialitate sau anumite calificări pentru a putea practica și că nu depinzi de un orar de muncă fix sau prestabilit. Desigur, poți câștiga bani cash mult mai rapid deoarece nu trebuie să aștepți ziua de salariu de la lună la lună, precum în cazurile joburilor clasice, ceea ce îți oferă un mare avantaj.

Dacă vrei să câștigi și mai mult, vezi cum poți să devii șofer de tir!

Masajul de relaxare: întotdeauna o idee bună dacă vrei să faci bani urgent

O altă modalitate prin care îți poți urma moto-ul „Vreau să fac bani urgent” este să oferi servicii de masaj la domiciliu. Spre deosebire de celelalte joburi sau activități pe care le poți face pentru a obține bani ușor, în acest domeniu ai nevoie de un curs de calificare și de ceva experiență. De regulă, astfel de cursuri se desfășoară destul de rapid, putând să obții un certificat într-un interval de timp scurt. În plus, dacă vrei să capeți mai multă experiență sau să înveți și alte tehnici și skill-uri, te poți documenta și poți urmări materiale pe internet furnizate de specialiștii în domeniu.

Iată ce tipuri de servicii poți presta în acest sens, pentru a-ți atinge obiectivul: „Vreau să fac bani urgent”:

Masaj de relaxare

Poți face masaj relaxare la domiciliu pentru persoanele foarte ocupate și care nu au timp să meargă la spa, dar care vor să se relaxeze din punct de vedere psihic și să își detensioneze mușchii. Pentru acest tip de masaj, ai nevoie de câteva skill-uri, însă nu trebuie neapărat să fii un specialist în domeniu.

În plus, este și o formă prin care poți face bani rapid deoarece vei putea încasa o sumă de bani după fiecare ședință de masaj pe care o faci. Poate reprezenta, astfel, o variantă ideală pentru situațiile în care singurul tău gând este „Vreau să fac bani urgent”.

Masaj terapeutic

Poți face și masaj terapeutic, însă pentru a putea practica o astfel de meserie vei avea nevoie de acreditare sau un aviz care să îți ateste studiile sau posibilitatea de a presta acest tip de servicii. În această secțiune de servicii poți include masajul ce este destinat în a-ți relaxa anumiți centri nervoși ce pot provoca blocaje sau dureri la nivelul corpului, dar și masajul pe care specialiștii îl recomandă în cazul recuperarilor în urma diferitelor afecțiuni sau leziuni.

„Vreau să fac bani urgent din livrări”. La noi găsești răspunsul!

În cazul în care îți dorești să te axezi și pe alte activități care să-ți rezolve cel mai comun gând „Vreau să fac bani urgent”, în continuare vei putea descoperi și alte alternative de joburi pe care să le prestezi pentru a-ți crește veniturile și pentru a câștiga bani rapid într-un timp scurt. Una dintre soluțiile care rezolva problema „vreau sa fac bani urgent” este să ai un job part-time sau pe care să îl poți face în timpul liber, în funcție de disponibilitate, în domeniul livrărilor la domiciliu, iar cel mai frecvent și accesibil ar fi un job livrare mâncare.

Foodpanda livrator

Este o companie ce se ocupă de livrarea la domiciliu a preparatelor din diferite restaurante, iar recent au introdus și servicii de livrare a produselor din supermarket-uri. Pentru a face bani rapid, în timpul liber poți fi Foodpanda livrator, lucrând atunci când îți permite programul.

Colaborare Glovo

Poți avea o colaborare Glovo, unul dintre cele mai accesate servicii de livrări la domiciliu, care acoperă orice arie de interes, de la mâncare gătită până la cumpărături din supermarketuri, din mall-uri, etc. Compania este frecvent în căutare de oameni noi care își doresc să câștige bani în plus, având un program lejer de muncă. Poți aplica în secțiunea Glovo angajări pentru un job din sfera de livrare la domiciliu și poți fi livrator Glovo pentru a diminua stresul provocat de gândul „Vreau să fac bani urgent”.

Tazz by eMAG

Tazz by eMag este un serviciu de livrare la domiciliu destul de recent apărut în România. Așa cum îi spune și denumirea, este un serviciu ce aparține brandului eMag, motiv pentru care multe persoane au dorit să îl încerce, bazându-se se încrederea oferită de cel mai mare retailer din țara noastră. Echipa eMag este în căutare de oameni noi care se se ocupe de serviciul de tazz livrare, atât pentru zona de accesorii și gadgeturi, cât și pentru zona de livrare mâncare la domiciliu.

Bringo

O altă firmă ce angajează constant livratori la domiciliu și persoane care să se ocupe de livrarea cumpărăturilor.

Un alt domeniu din care poți obține bani rapid este cel în care lucrezi ca șofer taxi sau alta companie de ridesharing, dar, de asemenea și dacă lucrezi ca șofer pe tir (în special în țările străine). În general, se pot câștiga mai mulți bani în țările din Europa care sunt cele mai mult populate de români (Germania, Anglia, Spania, Belgia, Italia, dar și altele).

Vezi și cum devii curier Takeaway pentru câștiguri în plus!

Concluzii

Important este ca atunci când iei o decizie, să nu te gândești doar „vreau să fac bani urgent”, ci și la lucrurile pe care le sacrifici în favoarea banilor. Timpul liber, poate timpul petrecut cu prietenii sau familia, programul de lucru încărcat, etc. Astfel, sunt multe variante prin care poți învăța cum să faci bani repede, important este să o alegi pe cea care consideri că se potrivește cerințelor și așteptărilor tale.

„Vreau să fac bani urgent” este un mindset ce se poate rezolva doar dacă îți dorești să muncești și să depui un efort suplimentar pentru o viață lipsită de griji. Poți avea un al doilea job pe lângă cel principal sau poți lucra ocazional, în funcție de cum îți permite timpul.