cum câștigi un Winner bonus fără depunere

Winner bonus fără depunere: 50 RON pentru Cupa Mondială

5/5 - (6 votes)
Mirela - noiembrie 21, 2022

Este firesc să te aștepți la un bonus competitiv în momentul înregistrării la un cazino online, iar Winner îți oferă mult mai mult de atât. Așadar, Winner bonus fără depunere este unul pe gustul tău, indiferent dacă ești un veteran la sloturi sau pasionat de pariuri sportive.

Profită și tu de cele mai noi bonusuri fără depunere Winner și vezi mai jos ce oferte sunt disponibile azi!

Oferte disponibile și exclusive Winner bonus fără depunere

Ofertă limitată fără depunere

50 RON Freebet pentru Cupa Mondială 2022

Câștigă bani din meciurile Cupei Mondiale 2022 cu 50 RON Freebet!
Joaca Acum
Ofertă Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 150 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum
Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum
Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Sweet Bonanza gratis cu 50 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Winner bonus fără depunere: 50 RON Freebet la Cupa Mondială

Fanii echipelor de fotbal au acum marea șansă de a plasa un pariu Cupa Mondială 2022 la unul din meciurile echipei lor preferate. Dacă alegi să devii client al cazinoului, atunci vei primi Winner bonus fără depunere constând într-un freebet de 50 RON. Ia și tu parte la promoție și primește un Winner freebet pe care să îl utilizezi pariind pe unul din meciurile campionatului!

Ofertă limitată fără depunere

50 RON Freebet pentru Cupa Mondială 2022

Câștigă bani din meciurile Cupei Mondiale 2022 cu 50 RON Freebet!
Joaca Acum

Cum revendici Winner bonus fără depunere pentru Cupa Mondială

Toți cei care aleg să se înregistreze pe platforma de jocuri a cazinoului vor primi un bonus fără depunere Winner de 50 RON sub formă de freebet. Pariul se potrivește iubitorilor de sport ce vor să își încerce plasând un pariu Cupa Mondială 2022 pe unul din meciurile din competiție.

Dacă vrei să revendici și tu bonus Winner fără depunere, atunci urmează pașii detaliați mai jos.

1

Utilizează link-ul!

Chiar la începutul paginii vei observa un link de revendicare pentru bonus fără depunere Winner. Apasă pe el pentru a putea revendica promoția actuală, acesta având rol de redirecționare a  jucătorului și de oferire a accesului la Winner freebet.

2

Înregistrează-te pe platformă!

După accesarea link-ului trebuie să inițiezi crearea unui cont nou pe platformă. Așadar, apasă pe butonul „Înregistrare” din partea de sus a paginii și completează formularul de înregistrare ce se va deschide.

Vei introduce în câmpurile acestuia:

 • Informații personale (nume, prenume, data nașterii, CNP, nume de utilizator, parolă)
 • Date de contact (număr de telefon, adresă de email, adresă de reședință, oraș, cod poștal)

Pe urmă, vei bifa căsuțele de la sfârșitul formularului (vei de acord cu termenii site-ului și vei confirma că ai vârsta peste 18 ani).

3

Verificarea contului nou creat

Ultimul pas înainte de a primi Winner bonus fără depunere constă în verificarea contului. Pentru a-l verifica e necesar să intri în cont la rubrica pentru verificare și să trimiți poze ale documentelor necesare în acest sens.

În verificarea contului vei trimite o poză a unui act de identitate care să fie valid, acesta putând consta în permisul de conducere, cartea de identitate sau pașaportul. Ți se va cere și o dovadă a adresei de domiciliu.

Aceasta poate fi un extras de cont bancar sau o factură de utilități (nu sunt acceptate facturile de servicii de telefonie mobilă). Abia după ce se va confirma încheierea cu succes a procesului de verificare, jucătorul va primi Winner bonus fără depunere.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru Winner freebet

Bonus fără depunere Winner poate fi primit o singură dată și poate fi utilizat în plasarea biletelor pe evenimente de tip pre-meci, cota minimă fiind de 1.70 pentru biletele simple, și de 1.40 pentru biletele combinate și pentru biletele sistem.

În cazul unui bilet câștigător, câștigul va fi de fapt suma ce rămâne după ce se va scădea pariul gratuit. Dacă valoarea biletului câștigător va fi de 90 ron, atunci se va scădea din acesta bonus Winner fără depunere de 50 ron. Prin urmare, câștigul jucătorului va fi de 40 ron.

Câștigurile din Winner bonus fără depunere pot fi retrase de jucător doar dacă va îndeplini cerința de rulaj, aceasta fiind de 3x. În cazul explicat anterior, un câștig de 40 ron va presupunea rularea sumei de 120 ron (40 ron x 3 = 120 ron).

Valoarea ce poate contribui la rulaj poate fi de 100% din valoarea  bonus Winner fără depunere, însă fără a fi depășită valoarea de 100 ron. Bonusul trebuie să fie activat în maxim 3  zile de la primirea sa, și tot în 3 zile trebuie să fie îndeplinit rulajul.

De Reținut!
Sunt exceptate de la rulaj pariurile plasate pe evenimente cu cota 1, pe evenimente al căror rezultat se va stabili după ce Winner bonus fără depunere nu va mai fi valabil, bilete pe care a fost  utilizată funcția cash out, sau care au fost  plasate în mod repetat. De asemenea, nu vor fi eligibile pariurile care conțin handicap asiatic, Winner Plus, Winner Avantaj, Total Asiatic sau Winner (DNB).

Avantaje la Winner bonus fără depunere

Bonusul oferit de cazino este în primul rând o bună ocazie de a participa în mod activ la Cupa Mondială. Prin utilizarea de bonus Cupa Mondială 2022, jucătorul își încurajează echipa favorită și își încearcă norocul în același timp cu un pariu finanțat de către cazino.

În afară de aceste aspecte, Winner bonus fără depunere are o cerință de rulaj efectiv mică, ceea ce înseamnă că acesta va putea fi îndeplinit rapid. Spre deosebire de alte oferte acest rulaj este într-adevăr un atu pentru jucător.

De Reținut!
Pe de altă  parte, bonusul e perfect pentru a paria în cadrul celebrului campionat. Cazinoul Winner are experiență în pariurile sportive, deci oferă clienților săi exact ceea ce la trebuie, într-un format profesionist și prietenos.

Concluzii

Freebet-ul oferit de Winner e o răsplată primită pentru un lucru pe care oricum jucătorul trebuie să îl facă, acesta primind ocazia de a-l utiliza în cadrul unei competiții urmărită de milioane de spectatori. 

Datorită acestui bonus, jucătorii pot paria fără a face o depunere, lucru care de altfel nu poate fi văzut decât ca un puncte forte. Dacă și tu iubești fotbalul, nu ezita! Înregistrează-te și revendică bonus Cupa Mondială 2022!

Ofertă limitată fără depunere

50 RON Freebet pentru Cupa Mondială 2022

Câștigă bani din meciurile Cupei Mondiale 2022 cu 50 RON Freebet!
Joaca Acum

Winner Bonus Fără Depunere: Câștigă la Winner 150 Rotiri

Cel mai mare bonus fără depunere pe care îl poți câștiga la Winner constă în 150 Rotiri Gratuite. Poți câștiga la Winner 150 rotiri la slotul clasic Shining Crown, unul dintre titlurile preferate ale jucătorilor. Descoperă în continuare cum poți câștiga acest Winner bonus fără depunere în câțiva pași simpli!

Ofertă Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 150 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum câștigi la Winner 150 Rotiri Gratuite

Poți revendica la Winner rotiri gratuite fără depunere în număr de 150 pentru verificarea contului, oferta fiind disponibilă pentru toți cei care nu au încă un cont deschis la acest operator. Pentru a câștiga la Winner 150 rotiri gratuite, trebuie să parcurgi câțiva pași, care sunt detaliați în cele ce urmează:

1

Primul pas: apasă pe butonul de revendicare a ofertei

Chiar în prima parte a acestei pagini vei observa un buton asociat pentru a revendica la Winner rotiri gratuite fără depunere sau apasă direct aici pentru a revendica oferta! Acest link te va redirecționa către platforma de jocuri a cazinoului, de unde poți începe crearea unui cont.

2

Al doilea pas: creează un cont

După ce vei ajunge pe site-ul cazinoului, apasă pe butonul de înregistrare pentru a-ți crea la Winner cont și a primi de la Winner 150 rotiri. Completează formularul de înregistrare cu informații despre tine, precum nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, adresa de reședință. Va fi necesar și să configurezi un nume de utilizator și o parolă puternică, pe care le vei utiliza în autentificarea în noul cont.

3

Al treilea pas: verifică contul de jucător nou creat

Verificarea contului este al treilea pas pe care trebuie să îl urmezi pentru a revendica la Winner bonus fără depunere. Intră în meniul contului tău și accesează secțiunea de verificare KYC. Urmează indicațiile din secțiunea respectivă și trimite copii ale documentelor eligibile pentru procesul de verificare cont Winner! Vei primi instant rotiri gratuite Winner după verificare!

De Reținut!
Pentru a primi de la Winner 150 rotiri gratuite, nu este necesară utilizarea unui Winner cod bonus fără depunere. Pot beneficia de bonus fără depunere Winner doar jucătorii care au peste 18 ani, au creat pentru prima dată un cont pe platformă și dețin rezidență în România.

Jucătorii care au revendicat la Winner bonus fără depunere pot folosi rundele doar la slotul Shining Crown, inclusiv din aplicație Winner, iar fiecare rotire are o valoare de 0.20 ron. Winner 150 rotiri fără depunere pot fi revendicate doar în maxim 3 zile de la primirea acestora și pot fi utilizate tot în termen de maxim 3 zile.

winner 150 rotiri gratuite
Winner Rotiri Gratuite150 ✔️
Valoare/ rotire0,20 RON ✔️
RTP96,37% ✔️
ProducătorEGT ✔️

Cum retragi câștigurile din Winner 150 rotiri gratuite fără depunere

Pentru a retrage de la Winner bonus fără depunere, jucătorii trebuie să îndeplinească anumite cerințe de rulaj. Winner rotiri gratuite fără depunere au o cerință de rulaj de 50x. Această condiție presupune rularea de 50 de ori a câștigurilor pe care le vei aduna după ce joci la Winner 150 rotiri gratuite.

De exemplu, dacă vei avea câștiguri de 60 ron după ce ai folosit la Winner casino rotiri gratuite, atunci o vei rula de 50 de ori, adică vei rula în total suma de 3.000 ron.

Miza maximă ce poate fi plasată în îndeplinirea rulajului pentru bonus fără depunere Winner este de 20 ron. Poți miza mai mult de 20 ron, dar în îndeplinirea condițiilor de rulaj va fi luată în calcul doar suma de 20 ron. De exemplu, dacă vei miza 50 ron, se vor lua în calcul doar 30 ron.

Având în vedere faptul că Winner bonus fără depunere nu necesită efectuarea unei depuneri sau utilizarea unui cod bonus Winner fără depunere, revendicarea sa nu poate constitui decât un avantaj pentru jucători.

Dacă vrei să afli mai multe despre necesitatea impunerii acestor cerințe de rulaj bonusurilor de bun venit, citește și articolul nostru despre rulaj bonus Winner!

Mai multe oferte cu multe rotiri gratuite:

Concluzii

Acum că știi toate detaliile despre cum câștigi la Winner 150 rotiri gratuite, cu siguranță ți-ai dat seama și de avantajele acestui bonus. Cel mai important avantaj este faptul că poți juca fără riscuri unul dintre cele mai cunoscute sloturi din gama EGT – Shining Crown.

Numărul rotirilor gratuite este de asemenea un avantaj pentru că în timp ce alte cazinouri oferă doar 50 sau 100 runde gratis la înregistrare, cu Winner bonus fără depunere ai parte de 150 runde gratuite care îți pot aduce câștiguri reale.

În plus, Winner bonus fără depunere poate fi revendicat foarte simplu, fără introducerea niciunui cod bonus, ci doar pentru înregistrarea și verificarea contului.

Nu rata șansa de a câștiga la Winner 150 rotiri și a juca Shining Crown gratis!

Ofertă Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 150 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Winner bonus fără depunere: 110 rotiri gratuite fără depunere

Winner Casino oferă un bonus care nu necesită o depunere, mai exact 110 rotiri gratuite fără depunere, pentru fiecare nou jucător care se alătură comunității de membrii Winner. Creează și tu un cont și bucură-te de Winner bonus fără depunere la slotul Shining Crown!

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum revendici la Winner 110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cele 110 rotiri gratuite fără depunere pot fi revendicate prin parcurgerea a trei pași principali: accesează link-ul de înscriere, creează un cont și apoi, verifică-l. Link-ul inserat la începutul acestui articol are rolul de a te redirecționa către pagina cu bonus fără depunere de la Winner online.

Iată cum poți revendica la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere:

 • Pentru început, accesează acest link pentru a ajunge direct pe site-ul cazinoului;
 • Odată ce vei ajunge pe această pagină a cazinoului, apasă butonul „Vreau bonusul” și se va deschide imediat un formular de înregistrare pe care îl vei completa pentru a primi la Winner casino rotiri gratuite.
 • Completează formularul de înregistrare Winner respectiv cu date despre tine, cum sunt numele, adresa, email, numărul de telefon, apoi configurează un nume de utilizator și o parolă destul de puternică pe care să o ții minte.
 • După ce ai completat formularul de înregistrare cu toate datele necesare și ai confirmat adresa de email, este timpul să treci la pasul următor pentru a primi la Winner rotiri gratuite fără depunere. Acesta constă în verificarea contului pe care l-ai creat. Pentru a-ți verifica contul, este necesar ca mai întâi să te conectezi la contul tău. Apoi, intră în rubrica destinată verificării contului și atașează poze ale documentelor solicitate de către cazino.

Imediat ce vei fi anunțat/ă că procesul de verificare s-a încheiat și vei primi de la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere.

De Reținut!
Nu este necesar să folosești la Winner cod bonus fără depunere pentru a primi bonusul de bun venit. Pentru a primi la Winner bonus fără depunere, trebuie să te înregistrezi pe site și să îți verifici contul nou creat.

Condiții pentru cele 110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Winner bonus fără depunere poate fi primit doar de către membrii care nu au mai avut niciodată cont pe site-ul cazinoului Winner. Bonusul poate fi acceptat o singură dată și nu poate fi cumulat cu un alt bonus din alte secțiuni.

Principalele condiții de bază care ar trebuie să fie luate în considerare pentru a fi elibil în oferta cu 110 rotiri gratuite fără depunere sunt vârsta (trebuie să ai obligatoriu peste 18 ani) și rezidența ta (este obligatoriu să ai un domiciliu stabil în România).

Winner bonus fără depunere va fi acordat doar dacă îți vei verifica contul. Parcurgerea verificării contului KYC este obligatorie pentru toate cazinourile și constă în verificarea identității tale. După ce se va finaliza verificarea, abia atunci vei primi de la Winner rotiri gratuite fără depunere.

De Reținut!
Fiecare rotire are o valoare de 0.2 ron.

Înainte de fi cerută o retragere Winner pentru câștigurile obținute, acestea vor fi rulate de 40x, având la dispoziție maxim 3 zile. Așadar, toate câștigurile obținute jucând aceste rotiri gratuite Winner vor fi rulate de 40 de ori. În cazul în care vei acumula câștiguri de 110 ron, le vei rula de 40 de ori, adică vei rula o sumă de 2.000 ron.

Dacă vei avea câștiguri de 70 ron după ce ai folosit cele 110 rotiri gratuite fără depunere, atunci în final vei rula o sumă de 2.800 ron (40 x 70 ron = 2.800 ron). Este important să îndeplinești aceste cerințe înainte de a revendica câștigurile. Dacă nu vei reuși să le îndeplinești pe toate, bonusul și câștigurile vor fi anulate.

Pentru utilizarea acestui bonus fără depunere Winner este eligibil doar jocul Shining Crown. Însă, câștigurile obținute în urma utilizării lor, pot fi utilizate la toate jocurile disponibile în cazinoul Winner. Jocurile exceptate în acest caz sunt ruleta, blackjack, jocurile live și sloturile video. Altfel spus, poți juca Winner bonus fără depunere doar la secțiunea casino a site-ului.

Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj vor fi luate în considerare pariurile cu mize de maxim 20 ron. Deci, dacă la o rundă de joc pariezi 25 RON, în contorizarea rulajului minim va fi luată în considerare suma de 20 RON.

De Reținut!
Din momentul în care accepți la Winner rotiri gratuite fără depunere, ai la dispoziție doar 3 zile în care să le joci. După acest timp, dacă nu ai jucat rotirile sau ai jucat doar o parte din ele, rotirile gratuite care au rămas vor fi anulate.

Vezi și cum poți încerca și jocuri Winner live cu un bonus avantajos!

Câștigă la Winner bonus fără depunere și joacă gratis Shining Crown

Atât bonusul de bun venit constă în 150 rotiri gratuite fără depunere, cât și bonusul Winner 110 rotiri gratuite fără depunere poate fi folosit la celebrul joc de tip slot, Shining Crown. Jocul este furnizat de către EGT, deci înainte de a-l testa știi că vei găsi calitate.

Slotul are un RTP de 96,37% și deși este un joc cu tematică clasică cu fructe și șeptari, încă se mai menține în topul preferințelor jucătorilor. Jocul are 10 linii de plată și o structură de bază de 5×3.

Winner Rotiri Gratuite110 ✔️
Valoare/ rotire0,20 RON ✔️

Câștigurile sunt marcate prin aprinderea simbolurilor care au adus câștigul, fapt care crește și senzația de adrenalină dar și cea de plăcere în același timp. Simbolurile speciale, precum cele wild (coroana) cele scatter (steluța, dolarul), îți sporesc șansele de câștig destul de mult. Având și un jackpot progresiv, jocul rămâne aproape constant în atenția jucătorilor.

Joacă Shining Crown gratis cu mai multe rotiri gratuite:

De ce să revendici 110 rotiri gratuite fără depunere Winner

Indiferent de ce Winner bonus fără depunere ai alege, acesta poate fi văzut ca un adevărat avantaj din mai multe puncte de vedere pe care ți le vom prezenta în continuare.

 • În primul rând, nu ai nevoie de o depunere, deja poți spune că ai un atu financiar care îți permite să joci fără să investești;
 • În al doilea rând, cu cât ai mai multe rotiri gratuite Winner la dispoziție, cu atât mai multă experiență poți dobândi. Fiecare rotire este o nouă șansă de a experimenta o strategie de joc sau o probabilitate de câștig – depinde cum privești lucrurile.
 • Modalitatea prin care obții 110 rotiri gratuite fără depunere Winner este un alt avantaj. Faptul că le primești odată cu verificarea contului este considerat un avantaj. Verificarea contului este un proces obligatoriu pe care oricum va trebui să îl parcurgi mai devreme sau mai târziu pentru a putea retrage câștigurile. În felul acesta, datorită bonusului, faci un lucru care oricum este obligatoriu și primești și o recompensă.
 • Bonusurile care nu necesită o depunere sunt oricum un câștig 100% pentru jucător. Sunt un câștig pentru că nu investești tu fondurile proprii, și oricum poți obține câștiguri reale și multă distracție.
 • Un alt avantaj al acestor Winner rotiri gratuite fără depunere este acela că vei putea înțelege mai bine jocul Shining Crown, înainte de a juca cele 505 rotiri gratuite la același joc, aceste runde gratuite făcând parte din Winner bonus bun venit la prima depunere. Acest mic „antrenament” te poate ajuta să înțelegi care este strategia de joc potrivită și îți poate genera mai multe câștiguri (asta în cazul în care nu cunoști deja jocul Shining Crown). De asemenea, poți încerca încă un slot popular și profitabil – Sweet Bonanza.

Concluzii

Acum că ai aflat toate motivele pentru care ar trebui să revendici la Winner bonus fără depunere, poți alege bonusul cel mai atractiv pentru tine și te poți distra fără riscuri la Shining Crown sau la Sweet Bonanza. Chiar dacă fiecare bonus este avantajos, sunt câteva aspecte care diferențiază bonusurile.

Spre exemplu, dacă alegi de la Winner 150 rotiri gratuite te vei bucura bineînțeles de un număr mai mare de runde gratis, deci mai mult timp de joc, dar dacă alegi al doilea bonus cu 110 rotiri gratuite fără depunere, vei beneficia de condiții de rulaj mai mici, deci mai ușor de îndeplinit.

Nu uita că nu ai nevoie să introduci la Winner cod bonus fără depunere pentru niciuna din ofertele prezentate mai sus!

Alege bonusul care ți se potrivește cel mai bine și dă startul distracției la cel mai popular slot EGT!

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Winner bonus fără depunere: Winner 50 rotiri fără depunere

La cazinoul Winner mereu ai de câștigat. Vei primi un Winner bonus fără depunere dacă îți vei valida contul. Deci, vei fi recompensat pentru faptul că ai devenit jucător pe platforma cazinoului. Însă, continuă să citești pentru a afla cum poți revendica la Winner 50 rotiri fără depunere!

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Sweet Bonanza gratis cu 50 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum revendici la Winner 50 rotiri fără depunere

Winner bonus fără depunere constă în 50 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza. Promoția se adresează doar jucătorilor care se înregistrează prin intermediul contului nostru și care ulterior creării contului, parcurg verificarea KYC. Mai exact, Winner 50 rotiri fără depunere pot fi revendicate prin urmarea câtorva pași.

De Reținut!
Nu va trebui să folosești la Winner cod bonus fără depunere pentru a primi la Winner casino rotiri gratuite!
1

Pasul 1: accesează acest link pentru revendicarea ofertei

Doar cei care se înregistrează prin intermediul acestui link pot primi la Winner 50 rotiri gratuite.

2

Pasul 2: creează-ți un cont de jucător

Link-ul te va direcționa către pagina de pe site-ul cazinoului, unde poți iniția crearea unui cont Winner. Pentru a face asta, apasă pe butonul ce conține textul „Înregistrare”, apoi începe să completezi formularul de înregistrare.

Vei completa câmpurile acestuia cu datele tale de identificare (nume, prenume, data nașterii) și cu datele de contact (număr de telefon, adresă de email, adresă de reședință). Vei crea și o parolă care să fie puternică, dar și care să poată fi ținută minte, și un nume de utilizator pe care îl vei utiliza la autentificare.

3

Pasul 3: verifică-ți contul

După ce vei finaliza înregistrarea și vei valida adresa de email, e timpul să treci la pasul următor pentru a putea primi 50 rotiri gratuite fără depunere. Intră în contul tău, mai exact în meniul acestuia, rubrica pentru verificarea contului.

Aici vei putea atașa poze ale documentelor solicitate în acest sens, precum un act de identitate valid și o dovadă a adresei de domiciliu. Odată ce verificarea se va încheia, vei primi o notificare și vei câștiga la Winner bonus fără depunere de 50 runde.

De Reținut!
Ai la dispoziție 30 de zile de la deschiderea contului pentru a parcurge procesul de verificare și a revendica la Winner bonus fără depunere.

Revendică la Winner 50 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza

Winner 50 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza

Fiecare din Winner 50 rotiri fără depunere are o valoare de 0,80 ron. Rotiri gratuite fără depunere Winner pot fi utilizate doar la slotul Sweet Bonanza Winner și pot fi revendicate o singură dată.

Sweet Bonanza este slotul potrivit pentru a fi jucate cele 50 rotiri gratuite fără depunere Winner, acesta făcând parte din cele mai populare și iubite jocuri disponibile la cazinourile online. Jocul abordează o tematică clasică, viu colorată, în care simbolurile sunt reprezentate de fructe și de un simbol special (acadea).

Winner Rotiri Gratuite50 ✔️
Valoare/ rotire0,80 RON ✔️
RTP96,48% ✔️
ProducătorPragmatic Play ✔️

Nu uita să adopți un joc responsabil Winner de fiecare dată când joci Bonanza sau orice alt joc de pe site!

De Reținut!
Sweet Bonanza Winner are o rată de plată de 96,48%, putând fi multiplicată miza de până la 100 de ori și câștigul primit putând fi de maxim 21.000 de ori miza.

Acadeaua este de fapt simbolul Scatter care multiplică până la 100 de ori miza jucătorului. Jocul conține și caracteristică specială numită Tumble care apare după fiecare rundă câștigătoare. Această funcție presupune explozia simbolurilor câștigătoare și umplerea spațiilor goale cu alte simboluri în vederea obținerii mai multor câștiguri.

Joacă Sweet Bonanza gratis și cu un bonus fără depunere Netbet!

Cum retragi câștigurile din Winner 50 rotiri fără depunere

Înainte de a revendica câștigurile primite în urma jucării acelor Winner 50 rotiri gratuite fără depunere, trebuie să te asiguri că ai îndeplinit cerințele de rulaj specifice promoției. În acest caz, Winner 50 rotiri gratuite au o cerință de rulaj de 50x.

Aceste cerințe impun de fapt rularea câștigurilor din Winner bonus fără depunere de 50 de ori. Dacă, de exemplu, ai dobândit câștiguri din Winner bonus fără depunere în valoare de 70 ron, atunci vei ajunge să rulezi în total suma de 3.500 ron (70 ron x 50 = 3.500 ron).

Câștigurile din Winner 50 rotiri gratuite pot fi rulate doar la slotul Sweet Bonanza. Indiferent de miza pe care o vei plasa, în îndeplinirea rulajului va contribui doar suma de 20 ron din fiecare miză. De exemplu, dacă vei plasa o miză de 8 ron, atunci acești 8 ron vor contribui în totalitate la îndeplinirea rulajului.

Însă dacă vei plasa o miză de 30 ron, atunci la îndeplinirea rulajului vor contribui doar 20 ron din această sumă. Ideal ar fi ca mizele plasate în rularea de Winner bonus fără depunere să aibă o valoare de maxim 20 ron pentru a fi evitată anularea bonusului.

De Reținut!
Aceste rotiri gratuite Winner trebuie să fie activate în maxim 3 zile de la primirea lor și tot în 3 zile trebuie să fie și utilizate. Pentru îndeplinirea rulajului pentru Winner bonus fără depunere, jucătorii au la dispoziție maxim 3 zile, în caz contrar bonusul și câștigurile fiind anulate automat.

Vezi cum poți câștiga la Winner bonus de bun venit de până la 2.500 RON și 505 Free Spins!

Concluzii

Winner bonus fără depunere este ocazia perfectă pentru a cunoaște mai bine slotul Sweet Bonanza. Având în vedere faptul că Winner 50 rotiri fără depunere sunt acordate jucătorului odată ce a parcurs un pas pe care oricum trebuie să îl facă în termen de 30 de zile de la crearea contului, putem spune că este un atu.

Chiar dacă cerințele de rulaj pentru Winner casino rotiri gratuite pot părea mari, acestea nu sunt imposibil de îndeplinit, putând fi chiar distractiv.

Intră pe site, creează un cont și testează și tu slotul Sweet Bonanza cu rotiri gratuite Winner!

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă Sweet Bonanza gratis cu 50 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Îți plac bonusurile fără depunere cu rotiri gratuite? Iată mai multe bonusuri similare valabile acum:

blank

Cerințe de Rulaj Mr Bit pentru bonusul de 2.500 RON + 600 Free Spins

Pentru a te putea bucura câștigurile de pe urma bonusurilor acordate de…
Mirela - noiembrie 28, 2022
promotii unibet: câștigă 50 ron

Unibet promoții cu rotiri gratuite în fiecare Marți și Duminică

Ai parte de Unibet promoții cu rotiri gratuite săptămânal, mai exact în…
Mirela - noiembrie 25, 2022
promoții Netbet cu depunere Roata Rundelor Gratuite

Netbet promoții de Crăciun 2022: Cizmulițe cu premii zilnice

La Netbet moșul vine mai repede și mai des, oferind cizmulițe pline…
Mirela - noiembrie 25, 2022