cerințe de rulaj Excelbet

Cerințe de rulaj Excelbet pentru 1.500 RON Bonus & 555 Rotiri

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 6, 2023

Pachetul de bun venit de la cazinoul Excelbet este o ocazie greu de refuzat. Cei 1.500 RON și cele 555 de rotiri gratuite sunt ocazia perfectă pentru a juca mai mult și pentru a experimenta. Însă, pentru a putea retrage câștigurile din aceste bonusuri, trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj Excelbet. Doar așa vei putea transforma bonusurile în bani reali.

De ce trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj Excelbet?

Cerințele de rulaj sunt o condiție ce trebuie îndeplinită în mod obligatoriu, în cea mai mare parte a bonusurilor de cazino. Rolul acestor condiții de rulaj Excelbet este de a proteja cazinoul de un potențial comportament abuziv al jucătorilor după crearea unui cont Excelbet.

În lipsa cerințelor de acest tip, jucătorii ar face depuneri în cont, ar revendica bonusul și ar retrage banii fără a juca. Acest comportament este abuziv și prin impunerea cerințelor de rulaj cazinourile se protejează.

Rulajul impune jucarea bonusului primit de un anumit număr de ori la anumite jocuri. Acest lucru nu poate fi privit ca pe un lucru negativ, deoarece rulajul te determină să încerci uneori jocuri noi, câștigându-ți timp suplimentar de joc.

Deși uneori cerințele pot părea greu de îndeplinit, dacă îți propui să te distrezi, atunci timpul va trece mai repede și nu vei simți rulajul ca pe o povară.

De Reținut!
Fără a îndeplini cerințe de rulaj Excelbet nu îți vei putea revendica câștigurile din cont. Asigură-te că ai îndeplinit aceste cerințe în totalitate pentru a nu risca să îți fie anulate bonusul și câștigurile!

Ce bonus Excelbet primești la înregistrare

Prin crearea unui cont nou pe platforma de joc a cazinoului primești acces la un pachet de bun venit mai mult decât generos. Vei primi de la Excelbet bonus de bun venit de 1.500 RON și 555 de rotiri gratuite la slotul EGT Shining Crown.

Tot ce trebuie să faci este să depui de fiecare dată minim 50 RON și să îndeplinești rulaj bonus Excelbet pentru a putea revendica câștigurile.

Bonusul de bun venit este acordat pentru efectuarea primelor 4 depuneri în contul de jucător. Acestea vor avea următoarea componență:

  • 100% până la 200 RON și 100 de rotiri – prima depunere;
  • 50% până la 400 RON și 180 de rotiri – a doua depunere;
  • 60% până la 600 RON și 175 de rotiri – a treia depunere;
  • 100% până la 300 RON și 100 de rotiri – a patra depunere.

Cerințe de rulaj Excelbet pentru 1.500 RON + 555 rotiri

Câștigurile din rotirile gratuite incluse în pachetul de bun venit pot fi revendicate doar după ce vei îndeplini minimele cerințe de rulaj Excelbet pentru bonusul în bani.

Rotirile trebuie să fie acceptate de jucător în maxim 3 zile de la efectuarea depunerii în cont. Timpul în care acestea trebuie să fie jucate este tot de 3 zile.

De Reținut!
Rulajul bonusului în bani trebuie să fie îndeplinit în cel mult 7 zile.

Cerințe de rulaj Excelbet sunt diferite pentru bonusul în bani și pentru rotirile gratuite, după cum vei vedea în continuare.

Condiții de rulaj Excelbet pentru bonusul în bani sunt de 30x. Cerința se va aplica depunerii jucătorului, dar și bonusului de bun venit primit. De exemplu, în cazul unei depuneri de 100 RON și primirea unui bonus de 50 RON, ambele sume vor trebui să fie rulate de 30 de ori. Prin urmare, vei rula per total o sumă de 4.500 RON (150 RON x 30 = 4.500 RON).

Pentru rotirile gratuite se aplică cerințe de rulaj Excelbet de 60x. Acest lucru înseamnă că vei rula de 60 de ori câștigurile dobândite din jucarea rotirilor gratuite. Așadar, dacă vei avea câștiguri în valoare de 60 RON, atunci vei rula 3.600 RON (60 RON x 60 = 3.600 RON).

De Reținut!
Nu uita că rulajul rotirilor gratuite poate fi îndeplinit numai la slotul Shining Crown!

Cum îndeplinești mai rapid un rulaj bonus Excelbet

  • În îndeplinirea de condiții de rulaj Excelbet vor fi acceptate doar mizele de joc ce au o valoare maximă de 20 RON. Prin urmare, dacă vei plasa o miză mai mare, doar 20 RON din aceasta va fi luată în considerare pentru rulaj bonus Excelbet. Odată ce vei ține cont de această cerință, vei putea îndeplini mai rapid rulajul. Plasează mize până în 20 RON și vei îndeplini de îndată cerințele!
  • Un alt aspect de care trebuie să ții cont este contribuția jocurilor la îndeplinirea rulajului. De exemplu, jocurile de tip slot vor contribui în proporție de 100% la îndeplinirea rulajului. Acest lucru înseamnă că mizele plasate la sloturi vor fi luate în considerare în totalitate.
De Reținut!
Nu participă la rulaj jocul Aviator, jocurile live, jocurile de ruletă și blackjack și nici cele video.
  • Adaptarea mizelor este o altă modalitate eficientă în procesul de rulaj bonus Excelbet. Dacă vei adapta mizele în conformitate cu balanța contului tău, atunci vei putea juca destul de mult și vei participa și la rulaj în același timp.
De Reținut!
De exemplu, poți plasa atât mize minime de 0,20 RON, cât și mize de 10 RON dacă balanța ta e în creștere. Dacă vei juca doar cu sume mari, timpul de joc va fi prea scurt.
  • Echilibrarea pariurilor este de asemenea importantă atunci când vrei să îndeplinești rapid minimele cerințe de rulaj Excelbet. Cele cu valori foarte mari pot duce la o epuizare prematură a balanței contului, iar cele mici pot induce o ușoară stare de plictiseală și câștiguri mai mici. De aceea, echilibrarea pariurilor poate fi punctul de echilibru în joc

În plus, pune-ți în minte să te distrezi! Astfel, vei percepe rulajul drept unul mai ușor și nu te vei lăsa cuprins de stres în vreun fel. Jocul va părea mai distractiv și vei putea percepe îndeplinirea rulajului ca pe o aventură.

De Reținut!
Este important să nu te lași afectat de rotirile ce nu au generat combinații câștigătoare, deoarece mizele plasate vor fi luate în considerare toate, indiferent dacă sunt câștigătoare sau nu.

Concluzii

Așa cum ai putut observa, îndeplinirea rulajului poate fi ușurată și chiar distractivă. Cazinoul îți pune la dispoziție un număr mare de jocuri la care poți rula bonusul în bani, iar diversificarea este un lucru pozitiv.

Totuși, nu uita că înainte de a cere retragerea câștigurilor din cont, acesta trebuie să fie verificat! Procesul de verificare cont Excelbet este ușor de îndeplinit și nu este opțional. Acesta este obligatoriu de îndeplinit dacă vrei să revendici câștigurile după îndeplinirea minimelor cerințe de rulaj Excelbet.

Bucură-te de bonus și retrage-ți câștigurile în cel mai scurt timp respectând regulile învățate în acest articol!

blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023
unde pot vinde haine online

Cum și unde poți vinde haine second hand online în 2023

Am prea multe haine și vreau să le vând! Dacă îți sună…
Mirela - martie 24, 2023