Magic Jackpot bonus bun venit

Cum câștigi la Magic Jackpot bonus de 2.400 RON și 600 Rotiri

5/5 - (1 vote)

Magic Jackpot este una dintre alegerile preferate ale clienților datorită încrederii pe care o oferă. Cu jocuri atractive, metode sigure de plată, dar și un bonus Magic Jackpot care îi încântă pe noii clienți, acest cazino merită să fie în topul oricărui jucător înfocat. Citește articolul nostru și află cum câștigi la Magic Jackpot bonus de bun venit de până la 2.400 RON, dar și cum primești la Magic Jackpot 600 rotiri!

Magic Jackpot bonus la înregistrare: 2.400 RON + 600 Rotiri

Ofertă cu depunere

100% Bonus Până la 2.400 RON + 600 Rotiri Gratis

Înregistrează-te și bucură-te de jocurile tale preferate cu bonusul de bun venit!
Joaca Acum

Dacă ai mai beneficiat până acum de o ofertă de acest gen la alt cazino, trebuie să știi că procesul nu diferă foarte mult de cel cu care te-ai obișnuit. Diferența majoră apare în cazul numărului de depuneri pe care va trebui să-l faci pentru a beneficia de întregul bonus Magic Jackpot.

La Magic Jackpot bonus de bun venit este acordat pe parcursul primelor 3 depuneri ale jucătorului, valoarea totală fiind de 2.400 RON, la care se adaugă și 600 rotiri gratuite. Iată cum va fi acordat bonusul în bani pe parcursul primelor 3 depuneri:

 • Prima depunere: 100% Bonus până la 1000 RON, deci vei primi încă o dată suma depusă
 • A doua depunere: 80% Bonus până la 800 RON, deci vei primi în plus jumătate din suma depusă
 • A treia depunere: 60% Bonus până la 600 RON, deci vei primi încă o dată jumătate din suma depusă și bineînțeles, suma integrală depusă de tine
De Reținut!
Pe lângă bonusul în bani, vei primi rotiri gratuite la fiecare depunere, inclusiv la verificarea contului, numărul total de runde gratuite fiind de 600, dar vei afla puțin mai jos cum sunt împărțite toate aceste runde.

Vestea bună este că nu ai nevoie să introduci vreun un cod special pentru a beneficia de MagicJackpot bonus. Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt simpli, deci distracția e doar la câteva click-uri distanță. Iată ce trebuie să faci:

1

Accesează oferta de la începutul articolului pentru a-ți crea un nou cont Magic Jackpot.

2

Fă o primă depunere minimă Magic Jackpot de 50 RON și primești de la MagicJackpot bonus de 100% din suma depusă până la 1000 RON.

3

Dacă faci o a doua depunere, primești la Magic Jackpot Bonus de 80% din ceea ce ai depus până la 800 RON.

4

Fă și a treia depunere și primești încă un bonus de 60% în limita a 600 RON.

De Reținut!
Suma minimă de depunere pentru acordarea tuturor celor 3 bonusuri este de 50 RON.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează Magic Jackpot bonus, îți vom oferi un exemplu clar. Dacă faci o primă depunere de 50 RON, atunci vei avea la dispoziție 100 RON pentru a încerca jocurile tale preferate pentru că vei primi încă 100 RON, bonusul fiind de 100%. Dacă depui 1100 RON, vei primi în plus doar 1000 RON pentru că acesta este bonusul maxim oferit de Magic Jackpot.

La cea de-a doua, respectiv a treia depunere, vei primi un bonus de 80%. Deci, dacă următoarele tale două depuneri vor fi de 100 RON, vei primi un bonus Magic Jackpot de 50 RON la fiecare depunere și vei juca în total cu 150 RON după fiecare din aceste depuneri.

De Reținut!
Odată acordat, bonusul este valabil 30 zile și trebuie consumat și retras în acest timp!

Cum sunt acordate la Magic Jackpot 600 Rotiri

Așa cum am menționat încă de la început, Magic Jackpot bonus în bani nu este tot ceea ce primești! Poți obține la Magic Jackpot 600 rotiri la două dintre cele mai populare sloturi EGT, după cum urmează:

 • câștigi la Magic Jackpot 200 rotiri gratuite la prima depunere de minim 50 RON. Acestea îți sunt acordate câte 40 în fiecare zi, timp de 5 zile, toate fiind disponibile la slotul Shining Crown.
De Reținut!
Fiecare rotire valorează 0.20 RON și îți vor fi acordate automat în joc după ce depunerea este efectuată, fiind valabile 1 zi de la creditarea lor.
 • primești la Magic Jackpot 200 rotiri gratuite după ce faci verificarea contului Magic Jackpot KYC. Acestea vor fi disponibile numai după ce îți va fi validat profilul și sunt acordate instant, fiind valabile doar la slotul Burning Hot. Le poți accesa dând click pe cardul bonus de pe pagina de pornire.
De Reținut!
Nu uita că verificarea contului este oricum un proces pe care îl vei parcurge în 30 zile de la înregistrare, așa că mai bine profiți din timp pentru a câștiga la Magic Jackpot bonus pentru verificare. Rundele vor fi valabile timp de 3 zile de la activarea lor.
 • ești recompensat și cu 100 rotiri gratuite odată ce faci a doua depunere de minim 50 RON, toate rundele gratuite putând fi folosite la un alt slot clasic de la EGT – Ho to Burn.
De Reținut!
Și aceste runde gratuite vor fi acordate instant și trebuie să accesezi jocul pentru a le activa, iar fiecare rundă are o valoare de 0,20 Lei. Le poți folosi în maxim 3 zile de la acordarea acestora.
 • a treia depunere îți aduce de asemenea 100 rotiri gratuite la un alt joc popular din gama EGT, 20 Super Hot și le vei primi în momentul în care accesezi jocul, putându-le folosi cu pariuri de maxim 0,20 RON / rundă, aceasta fiind valoarea fiecărei rotiri.
De Reținut!
Odată acordat, și acest Magic Jackpot bonus este valabil 3 zile, așa că asigură-te că folosești rundele în timp util!

Dacă vrei mai întâi să încerci o mică mostră din ceea ce au de oferit sloturile, 50 de rotiri gratuite la Shining Crown de la EGT sunt fix de ceea ce ai nevoie. Acesta este bonusul exclusiv oferit de Magic Jackpot jucătorilor care vor întâi să testeze jocurile gratis, fără riscuri și apoi să depună bani. Află cum poți câștiga la Magic Jackpot 50 rotiri!

Ofertă Fără Depunere Exclusivă

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Joacă gratis cel mai popular slot EGT cu 50 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Cum obții câștiguri reale din Magic Jackpot bonus

Ține minte că fiecare ofertă de pe site are un anumit termen de valabilitate, iar pentru acest Magic Jackpot bonus ți-am prezentat mai sus valabilitatea fiecărui bonus. Valabilitatea îți arată nu doar în cât timp poți folosi bonusul, dar și în cât timp poți transforma bonusul în câștiguri reale.

Totuși, termenul de valabilitate a ofertei și termenul de îndeplinire a rulajului minim nu este identic de fiecare dată, motiv pentru care vei descoperi în continuare în cât timp poți retrage fiecare bonus Magic Jackpot.

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor bonusurilor de casino (cu mici excepții), acest pachet bonus Magic Jackpot are cerințe de rulaj pe care va trebui să le îndeplinești pentru retragerea lui, iar rulajul diferă în funcție de bonus, așa că hai să vedem cerințele de rulaj pentru fiecare bonus primit.

În cazul celor 2.400 RON bonus Magic Jackpot, ai timp 30 de zile pentru a îndeplini cerințe rulaj Magic Jackpot, iar, în caz contrar, atât MagicJackpot bonus, cât și sumele obținute de pe urma lui vor fi anulate.

Așadar, bonusul, împreună cu suma depusă, au un rulaj de x35, abia apoi putând solicita o retragere. Concret, dacă ar fi să faci o primă depunere de 50 RON, vei avea 100 RON în total cu bonusul, iar suma rulată trebuie să fie de 35 x (50 + 50) = 3.500 RON.

Același număr de 35x se menține și când vorbim de câștigurile rezultate în urma celor 600 rotiri gratuite, dar timpul disponibil pentru îndeplinirea rulajului diferă în funcție de grupul de rotiri gratuite primite pentru depunere, respectiv pentru verificare:

 • Cele 200 de rotiri oferite după prima depunere sunt disponibile o zi de la creditarea lor, dar câștigurile pot fi rulate în termen de 30 zile;
 • În situația celorlalte 200 de rotiri primite după verificarea contului, respectiv celor 100 rotiri gratuite acordate la a doua și la a treia depunere, rulajul câștigurilor trebuie efectuat în 3 zile de la acordarea acestui bonus MagicJackpot.

Ce trebuie să mai știi despre acest bonus Magic Jackpot

Trebuie să mai ții cont și de faptul că vârsta minimă obligatorie pentru a putea revendica de la MagicJackpot bonus este de 18 ani. De asemenea, trebuie să ai reședința în România și să nu fii angajat sau membru ONJN, conform termenilor și condițiilor de pe site.

Este foarte important să știi și să respecți regulile cazinoului înainte de a revendica acest bonus Magic Jackpot. Chiar dacă această ofertă este una extrem de atrăgătoare, va fi oferită unei singure persoane și unui singur IP.

De Reținut!
Nu încerca deci să-ți îți faci un al doilea cont pentru a revendica bonusul! Riști să fii penalizat cu blocarea atât a contului principal, cât și a celui duplicat, iar câștigurile tale de până atunci vor fi anulate.

De ce să revendici la Magic Jackpot bonus de bun venit

 • Dacă alegi de la Magic Jackpot bonus de bun venit, poți paria mai mult, iar șansele tale de a câștiga sunt cu mult mai mari;
 • Ai ocazia de a încerca două dintre cele mai populare sloturi EGT și să obții sume deosebite! Shining Crown și Burning Hot au o grafică plăcută, clasică, familiară tuturor jucătorilor. Cele 600 rotiri gratuite te vor ajuta să te familiarizezi cu modul de joc și te vor convinge că ai făcut alegerea potrivită.
 • Magic Jackpot este un cazino cu renume, iar acest bonus Magic Jackpot poate fi primul pas în a descoperi asta. Fie că ești fan al sloturilor, jocurilor de masă sau al cazinoului live, ai o multitudine de variante care te vor face să rămâi client loial.
 • Depunerile tale sunt făcute rapid și în siguranță datorită celor mai noi tehnologii de criptare a datelor.
 • Pe lângă faptul că poți primi la Magic Jackpot bonus de bun venit, ai parte mereu de oferte promoționale pentru a-ți răsplăti fidelitatea.

Concluzii

Acest bonus Magic Jackpot îți asigură o sumă mai mare de joc nu doar la prima depunere, ci și la următoare, iar pe lângă bonusul în bani, poți primi la Magic Jackpot 600 rotiri gratuite la sloturi cunoscute din gama EGT, la care regulile de joc sunt extrem de simple, iar șansele de câștig ridicate.

Bonus MagicJackpot este conceput special pentru tine, jucătorul nou venit, ca să poți avea parte de o primă experiență magică la cazino. Înregistrează-te chiar acum și revendică de la Magic Jackpot bonus de până la 2.400 RON și 600 Rotiri Gratuite!

Ofertă cu depunere

100% Bonus Până la 2.400 RON + 600 Rotiri Gratis

Înregistrează-te și bucură-te de jocurile tale preferate cu bonusul de bun venit!
Joaca Acum

Promoții și Oferte Spin Casino 2024

Fie că ești jucător nou la Spin sau deja un client fidel,…
Mara Ivan - iunie 13, 2024
banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024

Autor