documente necesare pentru Vlad Cazino verificare cont

Vlad Cazino verificare cont: cum trimiți documentele

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 18, 2022

Verificarea contului de jucător este un proces obligatoriu, impus de către toate cazinourilor online de oriunde din lume. Procesul în sine are rol de verificare a autenticității datelor pe care jucătorul le furnizează în momentul creării unui cont pe site-ul unui cazino online. Află totul despre Vlad Cazino verificare cont!

Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 1500 RON + 200 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primul depozit și bucură-te de 200 Rotiri Gratuite la sloturi EGT!
Joaca Acum

De ce este necesară verificarea unui cont

Verificarea contului se face în mod obligatoriu în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului. Întocmai ca în cazul celorlalte cazinouri, și Vlad Cazino impune parcurgerea acestui proces. Deci, fiecare jucător trebuie să facă la Vlad Cazino verificare cont. Însă, ce anume reprezintă această verificare și de ce trebuie să fie făcută?

Verificarea unui cont de jucător trebuie făcută într-un timp anume. Denumit și KYC (Know Your Customer), procesul de verificare presupune de fapt verificarea datelor transmise de tine. Se va verifica în primul rând dacă tu ești într-adevăr persoana care a creat contul. Din acest motiv se cere ca în fotografiile documentului de identitate să fie cuprinse toate cele patru colțuri ale documentului.

În caz de suspiciune, echipa cazinoului îți poate cere să faci un selfie cu cartea de identitate în mână, așa că să nu rămâi surprins/ă – e doar o formalitate.

Verificarea KYC este și o măsură de prevenire a spălării banilor. Combaterea fraudei este unul dintre obiectivele cazinourilor, mai ales că există anumite legi care impun respectarea anumitor norme și reguli. Conform unei decizii eliberate în anul 2016, anume decizia nr.111, toate conturile create la cazinourile online care nu au fost verificate în termen de 30 de zile de la crearea lor, trebuie să fie închise și fondurile existente în balanța contului sunt transferate în conturile statului.

De Reținut!
Având în vedere faptul că vei plăti impozit pe câștigurile dobândite de pe urma jocurilor de noroc, identitatea ta trebuie să fie obligatoriu verificată. Așadar, nu e o doleanță a cazinoului, ci mai mult o obligație față de stat.

Un alt motiv al realizării acestui proces se evidențiază chiar din denumirea sa: Know Your Customer. Cunoașterea clienților este un aspect esențial în buna desfășurare a unei afaceri. În plus, tendința umană este întotdeauna de a asocia o față fiecărui nume. În felul acesta, cazinoul nu numai că își cunoaște clienții, ci se și asigură că nu sunt deținute mai multe conturi de către un client, fiind astfel prevenite abuzurile față de ofertele cazinoului.

Verificarea datelor este 100% sigură, toate datele transmise de către clienți fiind criptate. În plus, site-urile cazinourilor sunt protejate cu tehnologia SSL (Secure Sockets Layer). Acest lucru înseamnă că toate datele și documentele trimise de către clienți sunt stocate într-un mediu electronic securizat, care are acces restricționat și un grad de securitate foarte înalt.

De Reținut!
Neparcurgerea procesului de verificare KYC limitează acțiunile jucătorului. Acest lucru înseamnă că dacă nu vei verifica contul, nu vei putea depune mai mult de echivalentul a 200 euro și nu vei putea face nici o retragere. Așadar, este absolut necesar să faci o Vlad Cazino validare cont.

Cum faci la Vlad Cazino verificare cont

După crearea unui cont Vlad Cazino, asigură-te că îl verifici în termen de maxim 30 de zile. Iată ce pași trebuie să urmezi:

1

Pentru a face o Vlad Cazino verificare cont, autentifică-te pe contul tău și accesează rubrica corespunzătoare, adică accesează „Contul meu”, apoi „Verificare contului” și apoi „Verificarea contului”.

2

Odată ce ai intrat în rubrica respectivă, vei vedea că poți atașa aici copii ale documentelor necesare. Ți se va specifica faptul că poți atașa o poză a cărții de identitate (față și verso), a pașaportului sau a permisului de conducere (față și verso). Bifează dovada de identitate pe care vrei să o utilizezi și atașează o fotografie a acesteia. Va fi acceptată doar o singură variantă din cele trei.

3

După selectarea documentului, apasă butonul „ Continuați” și atașează poza pentru a face o Vlad Cazino validare cont.

4

După ce ai trecut prin toți acești pași, așteaptă să ți se confirme că a fost verificat contul tău, sau, dacă sunt sau nu necesare mai multe documente.

Dacă te-ai înregistrat, ai beneficiat de bonusul de bun venit și ai obținut câștiguri, înainte de a retragerea câștigurilor, asigură-te că îți verifici contul și că îndeplinești minimele cerințe de rulaj Vlad Cazino.

Pentru ca o Vlad Cazino validare cont să decurgă fără probleme, trebuie să fii atent/ă la specificațiile cazinoului. Aceste specificații sunt de fapt un fel de criterii de calitate care trebuie să fie respectate.

În primul rând, asigură-te că pozele pe care le atașezi sunt clare și că ai inclus în poză toate cele patru colțuri ale documentului, ca să nu pară că poza a fost editată. Asigură-te și că toate datele de pe document sunt clare în poză și că pot fi citite cu ușurință. Este recomandat ca pozele să fie făcute fără blitz.

De Reținut!
Dimensiunea maximă a pozelor trebuie să fie de 10 MB, altfel fișierele vor fi respinse. Formatele fotografiilor pe care trebuie să le trimiți sunt: jpg, jpeg, png, bmp, tiff, doc sau docx.

În cazul în care vei opta să utilizezi un card bancar pentru a face o depunere, va fi necesar să trimiți o poză a cardului pentru a putea face ulterior o retragere cu acesta. Asigură-te că ai semnat cardul pe spate și că nu e vizibil codul CVV!

Vlad Cazino validare cont: avantaje

  • Un prim avantaj al unui cont verificat Vlad Cazino este lipsa limitelor. În felul acesta, poți depune mai mult de echivalentul a 200 euro și poți revendica oricând câștigurile.
  • Un al doilea avantaj constă în lipsa stresului. Nu va mai trebui să stai încordat cu privire la anularea contului, în cazul în care pierzi noțiunea timpului sau doar amâni de pe o zi pe alta. Chiar dacă aparent totul pare lejer, te poți trezi că nu mai ai timp suficient pentru a face la Vlad Cazino validare cont. În acest caz, contul va fi anulat și vei pierde toate fondurile.
  • Din punct de vedere al bonusului de bun venit, un cont verificat chiar te avantajează. Gândește-te că nu poți face depuneri decât de maxim 200 euro, deci, în cazul unui bonus de 100% la prima depunere Vlad Cazino, poți primi bonus doar maxim această sumă, limitându-te astfel la pragul de 200 euro sau de aproximativ 900 ron. Dacă limita maximă a bonusului este de 1.500 ron, atunci un cont neverificat chiar te dezavantajează.
Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 1500 RON + 200 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primul depozit și bucură-te de 200 Rotiri Gratuite la sloturi EGT!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023