depunere și retragere Betfair

Cum faci o depunere sau o retragere Betfair casino

5/5 - (1 vote)
Mirela - mai 6, 2022

Dacă ești prins în adrenalina jocului, Betfair îți pune la dispoziție o gamă largă de metode de plată prin care poți efectua depuneri pentru a paria la jocurile tale preferate. Află cât este o depunere minimă Betfair, dar și o retragere minimă Betfair din acest articol!

Bonus de Bun Venit Fără Rulaj

100 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod Bonus: CAS105
Folosește un cod bonus Betfair și revendică 100 Free Spins!
Joaca Acum

Metode de plată disponibile pentru depunere Betfair

În articolul de astăzi îți vom prezenta care sunt metodele de plată pe care Betfair le pune la dispoziția jucătorilor săi. Rămâi cu noi până la sfârșitul acestui articol pentru a afla cum poți face o depunere Betfair și o retragere din contul tău de jucător Betfair.

După cum am specificat și mai sus, Betfair îți oferă libertatea de a alege dintre 4 metode prin care pot efectua o depunere după cum urmează:

  • Poți efectua depuneri Betfair cu ajutorului cardului de credit sau de debit. Adaugă-ți cardul pe site și efectuează o depunere de minim 40 RON. Dacă depui prin intermediul cardului de credit/debit, suma depusă ajunge instantaneu în contul tău de jucător.
  • O altă modalitate de a efectua un depozit Betfair este reprezentată de portofelul electronic. Aici ai la alegere 2 portofele electronice Neteller și Skrill unde suma minimă pe care o poți depune este de 70 RON. Banii ajung în contul tău de jucător într-un interval de 12 ore.
  • Transferul bancar reprezintă o altă metodă de efectuare a unui depozit. În cazul în care alegi să efectuezi o depunere prin intermediul transferului bancar, află că trebuie să depui suma minimă de 60 RON și ca timp de procesare a plății poate dura între 2-4 zile lucrătoare.
  • Mai poți alimenta contul tău de jucător prin Paysafecard unde depunerea minimă Betfair pe care o poți efectua este de 25 RON. Procesarea plății se face instantaneu.
De Reținut!
De reținut este faptul că la procesul de depunere, Betfair nu percepe niciun comision pentru nicio metodă de plată. Astfel nu ești constrâns de a alege o metodă depunere.

Cum poți face o depunere Betfair

Pentru a face o depunere Betfair, urmează pașii de mai jos:

1

Intră în contul tău de jucător Betfair!

2

Apasă pe pe butonul Depunere care se află în colțul din dreapta al paginii!

3

Alege metoda de plată și asigură-te că îndeplinești Betfair depunere minimă!

4

Selectează suma pe care dorești să o depui, confirmă tranzacția și bucură-te la maxim de jocurile tale preferate!

Bonus de bun venit Betfair

Betfair îți oferă un bonus de bun venit de nerefuzat. La prima depunere de minim 50 RON primești garantat un bonus de 100 rotiri gratuite Betfair. Bonusul este valabil doar la slotul Age of the Gods: God of Storms, unul dintre cele mai cunoscute titluri din gama Playtech, și este valabil 7 zile.

Avantajul acestui Betfair bonus de bun venit este că nu are cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că poți să-ți retragi câștigurile imediat, fără a rula suma câștigată de un anumit număr de ori.

Cum faci o retragere Betfair

Pentru a ne asigura că ești pe deplin informat, îți vom prezenta cum poți efectua și o retragere Betfair în cazul în care dorești să îți retragi banii din contul tău de jucător.

Poți efectua la Betfair retragere prin următoarele metode:

  • Card de credit/debit – efectuează Betfair retragere cu ajutorul cardului tău de credit/debit. Timpul de procesare a plății este de 2-5 zile lucrătoare. Betfair retragere minimă pentru această metodă este de 40 RON.
  • Skrill sau Neteller – Betfair retragere minimă pe care o poți realiza cu ajutorul unuia dintre cele doua portofele electronice este de 70 RON. Timpul de procesare a plății este de 12 ore după ce a fost aprobată solicitarea ta.
  • Prin transfer bancar poți face retragere minimă Betfair de 60 RON, iar timpul de procesare este de 24 ore.
De Reținut!
Reține că atunci când vine vorba de comisionul la retragere, acesta se calculează în funcție de câștigurile pe care vrei să le retragi. În general, comisionul este de 2% asupra câștigurilor retrase.

Atunci când dorești să retragi bani din contul tău de jucător asigură-te că ai dus la bun sfârșit procesul de verificare a contului. Acesta se realizează prin încărcarea unor fotografii ale unui act de identitate(buletin, pașaport sau permis de conducere) și prin încărcarea unei facturi de utilități nu mai veche de 3 luni care să confirme adresa introdusă de tine în formularul de înregistrare.

Pașii pentru a efectua o retragere Betfair:

1

Conectează-te în contul tău de jucător dacă nu ai făcut-o până acum!

2

Alege-ți metoda de plată preferată!

3

Introdu suma pe care dorești să o depui la Betfair!

Concluzie

Fie că alegi să depui prin card bancar sau portofel electronic, la Betfair, tranzacțiile sunt rapide, sigure și accesibile oricui. Fă acum o depunere Betfair și bucură-te de numeroase câștiguri. Nu rata șansa de a te distra câștigând la jocurile tale preferate Betfair!

Bonus de Bun Venit Fără Rulaj

100 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod Bonus: CAS105
Folosește un cod bonus Betfair și revendică 100 Free Spins!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022