cum efectuezi o depunere sau o retragere conticazino

Metode de plată pentru depunere și retragere Conticazino

5/5 - (1 vote)
Mirela - august 25, 2022

La Conti Cazino nu trebuie să ți faci prea multe griji atunci când vine vorba despre retragerea câștigurilor. Atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri, ai de ales între multiple metode de plată. Hai să vedem cum poți face o depunere și o retragere Conticazino!

Bonus de Bun Venit

Bonus progresiv până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: CONTI1 / CONTI2 / CONTI3
Profită de bonusul de bun venit la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

Metode de depunere Conticazino

Pentru a putea face o depunere Conticazino, poți alege una din multiplele metode puse la dispoziție de către cazino. Însă, dacă vei vrea să depui o sumă mai mare de bani, va fi necesar să îți verifici contul, în cazul în care nu ai făcut deja asta.

De Reținut!
Comisionul standard pentru depuneri este de 2%, indiferent de metoda de plată pe care o vei utiliza, același lucru fiind valabil și pentru timpul alocat procesării depunerilor (acestea vor fi procesate instant).
  • Poți face o depunere Conticazino cu cardul bancar

Poți depune bani în contul tău cu cardul bancar, VISA, Maestro sau Mastercard. Poți face o depunere minimă Conticazino de 20 ron și maximă de 45.000 ron. Pentru a face o plată prin această metodă, selectează ca metodă de depunere plata cu cardul și completează cu datele acestuia: număr, data expirării și numele posesorului.

  • Fă o depunere Conticazino prin portofelele electronice

Poți face o depunere și prin intermediul portofelelor electronice, limitele minime și maxime fiind de 20 ron și respectiv, 45.000 ron. Poți utiliza portofelele electronice Skrill, Neteller, Ecopayz, MuchBetter și Nuvei. Pentru a putea face o plată cu ajutorul lor, este obligatoriu să deții un cont la furnizorul respectiv.

În funcție de portofel, în momentul efectuării plății, ți se va cere să te autentifici în contul tău sau să introduci emailul asociat contului portofelului electronic.

  • Folosește Paysafecard pentru depunere Conti Cazino

Și cardul preplătit Paysafecard poate fi utilizat pentru depunerea banilor în cont. Dacă alegi această metodă de plată, poți face o depunere minimă Conticazino de 25 ron și maxim 20.000 ron. Pentru a face o depunere cu acesta, achiziționează un PIN de la distribuitorii autorizați și utilizează-l pentru a putea face depunerea.

  • Fă o depunere Conticazino prin transfer bancar

Și transferul bancar este o soluție pentru efectuarea depunerilor. Limita minimă de depunere este de 20 ron și nu există o limită maximă. Pentru a finaliza transferul, introdu datele contului tău și autorizează tranzacția.

  • Fă o Conticazino plată cu ecoPayz

Prin metoda de plată online ecoPayz poți face o depunere minimă Conticazino de 20 ron și de maxim 46.000 ron. Pentru a depune bani așa, selectează ecoPayz ca metodă de plată, introdu suma și apasă pe butonul de depunere.

Pentru a juca responsabil și a nu depune mai mult decât ai plănuit inițial, poți seta limite cont Conticazino, asigurându-te astfel că joci responsabil de fiecare dată.

Cum faci o depunere Conticazino

O depunere Conticazino necesită puțin timp, pașii care trebuie urmați fiind simpli și foarte clari.

1

Mai întâi, autentifică-te în contul tău și selectează rubrica „Depunere” din meniul contului.

2

Introdu suma dorită și urmează instrucțiunile (acestea vor fi diferite în funcție de metoda de plată aleasă).

3

Validează tranzacția prin apăsarea butonului „Depune”.

Câștigă la Conticazino bonus chiar la prima depunere!

Metode de retragere Conti Cazino

Și în cazul retragerilor, jucătorii au alternative multiple. Poți folosi oricare din metodele menționate mai sus pentru a face o retragere Conticazino, mai puțin cardul preplătit Paysafecard, care nu poate fi utilizat pentru retragerea câștigurilor.

Cererile de procesare a retragerilor sunt prelucrate de către cazino în termen de maxim 48 de ore, de multe ori chiar mai repede, însă termenul poate fi prelungit dacă numărul de solicitări este mare. Comisionul de retragere este de 2%, indiferent de metoda de retragere pe care o vei utiliza.

  • Fă o retragere Conticazino cu cardul bancar

Pentru a face la Conticazino retragere poți utiliza carduri VISA, Maestro sau Mastercard. Prin această metodă poți face o retragere minimă Conticazino de 20 ron și poți retrage maxim 200.000 ron. În acest caz, tranzacția este procesată în termen de 1-5 zile.

  • Poate fi făcută o retragere prin portofelele electronice

Poți folosi portofelele electronice Skrill, Neteller, MuchBetter și Nuvei pentru a face o retragere minimă Conticazino de 20 ron și o retragere maximă de 45.000 ron în cazul portofelelor Skrill și Neteller, sau fără limită, dacă vei utiliza portofelele MuchBetter și Nuvei. Tranzacția va fi procesată în 0-5 zile.

  • Alege să faci o retragere Conticazino prin transfer bancar

Prin intermediul transferului bancar poți face o retragere minimă Conticazino de 20 ron, limita maximă fiind inexistentă. Transferul va fi procesat în termen de 0-8 zile.

  • Fă o retragere Conti Cazino prin ecoPayz

Poți face o retragere prin această metodă, timpul de procesare al tranzacției fiind de 0-5 zile. Poți retrage minim 20 ron și nu există o limită maximă.

Cum faci o retragere Conticazino

Pentru a face la Conticazino retragere, urmează pașii de mai jos:

1

Atentifică-te în cont și accesează rubrica „Retrageri” de unde vei alege metoda preferată pentru o retragere Conticazino.

2

Introdu suma de plată și în funcție de metoda de plată aleasă, completează cu detaliile necesare.

3

Validează tranzacția, iar banii vor ajunge în contul tău în timpul corespunzător metodei de plată alese.

În cazul în care vrei să faci o anulare retragere Conticazino, poți face acest lucru doar atât timp cât tranzacția este în procesare și nu a fost încă aprobată. Dacă tranzacția se află în stadiul de „În așteptare”, poți solicita anularea retragerii prin apăsarea butonului „Anulare” din dreptul tranzacției.

Dacă în dreptul tranzacției apare mențiunea „Confirmat”, atunci e prea târziu să faci o anulare retragere Conticazino.

Înainte de a face o retragere, ține cont de următoarele două sfaturi:

Concluzii

Metodele de plată oferite de către Conticazino sunt multiple și oferă jucătorilor posibilitatea de a regăsi oricând o metodă de plată care să li se potrivească. Nu există comisioane suplimentare de retragere în afara celui de 2% practicat de către toți operatorii de jocuri de noroc, iar tranzacțiile sunt procesate rapid și sigur, fără a fi expuse datele bancare vreunui pericol.

Indiferent de metoda de plată pe care o preferi, e imposibil să nu găsești o alternativă potrivită. În plus, limitele maxime și minime pentru depunere și retragere Conticazino sunt mai mult decât decente, oferind libertate jucătorilor în tranzacțiile financiare.

De altfel, timpul de procesare pentru o depunere Conticazino este instant, iar în cazul retragerilor, poți intra în posesia banilor pe loc sau poți aștepta până la 5 zile, în funcție de metodă. Pe lângă toate acestea, posibilitatea de a anula o retragere (atât timp cât procesarea cererii nu e confirmată) constituie un avantaj pentru jucători.

Alătură-te comunității de jucători Conticazino, dacă încă nu ai făcut acest lucru încă. Fă o depunere, pariază și câștigă, apoi retrage simplu și rapid câștigurile!

Bonus de Bun Venit

Bonus progresiv până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: CONTI1 / CONTI2 / CONTI3
Profită de bonusul de bun venit la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

Articole recomandate pentru tine:

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023