depunere și retragere winmasters

Metode de plată sigure pentru depunere și retragere Winmasters

5/5 - (1 vote)
Mirela - septembrie 26, 2022

Winmasters îți pune la dispoziție diferite metode de plată prin care poți efectua atât depuneri, cât și retrageri din contul tău de jucător. În funcție de nevoile tale, poți alege metoda care te avantajează pentru a face la Winmasters depunere sau pentru a-ți retrage câștigurile. Descoperă cum poți face o depunere și o retragere Winmasters și care sunt sumele minime și maxime pentru aceste tranzacții!

Ofertă de Bun Venit Exclusivă

100% Până la 1.000 RON + 350 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod Bonus: WBONUS330
Dublează-ți prima depunere și câștigă runde gratuite fără rulaj!
Joaca Acum

Ce metode de plată poți folosi pentru depunere Winmasters

Pentru a efectua o depunereWinmasters, ai la dispoziție 3 metode diferite, dar la fel de sigure:

  • Card de credit sau debit

Cea mai des utilizată metodă de plată este cu siguranță cardul bancar și poți folosi atât un card Visa, cât și un card Maestro sau Mastercard. Prin intermediul cardului bancar, depunere minimă Winmasters este de 20 RON per tranzacție. Suma maximă pe care o poți depune folosind această metodă de plată Winmasters este de 9000 RON și indiferent de suma depusă, nu se percepe niciun comision.

Trebuie doar să introduci datele solicitate după ce alegi metoda de plată, iar apoi să conformi plata. Mai exact, vei introduce numele tău așa cum apare pe card, data la care expiră cardul, numărul cardului (așa cum se întâmplă la orice plată online) și codul CVV de pe spatele cardului.

  • Portofel electronic

Dacă te numeri printre deținătorii unui portofel electronic (Skrill sau Neteller) poți efectua o depunere minimă Winmasters de 20 RON, în timp ce depunerea maximă este de 9000 RON. Banii tăi sunt adăugați instant în balanța contului tău, fără comisioane suplimentare.

Pentru a folosi oricare dintre aceste portofele electronice, îți vei crea un cont online pe skrill.ro, respectiv pe neteller.ro, iar apoi îți vei alimenta contul cu diverse metode, cum ar fi cardul bancar, transferul bancar sau Bitcoin. Odată alimentat contul, poți efectua depuneri pe care le vei confirma din contul online al portofelului electronic ales.

  • Paysafecard

Precum și la celelalte metode, Winmasters depunere minimă prin Paysafecard este tot de 20 RON, iar cea maximă de 9000 RON, fără să fie percepute taxe suplimentare. Chiar dacă este considerat un portofel electronic, funcționează puțin diferit de celelalte două de mai sus.

Și în acest caz îți vei deschide un cont online pe site-ul Paysafecard, dar pentru a-l alimenta nu ai nevoie de o altă metodă de plată, ci de unul sau mai multe coduri pin de pe cartelele pe care le poți achiziționa din diverse locații fizice.

Acestea sunt metodele depunere pe care le ai la dispoziție în momentul în care dorești să adaugi bani în balanța contului.

De Reținut!
Dacă nu ai efectuat verificarea contului de jucător, ești limitat la suma pe care o poți depune. Un cont neverificat permite jucătorilor să depună suma maximă de 900 RON.

Winmasters depunere minimă

Așa cum am specificat, la Winmasters depunere minimă este de doar 20 RON și se aplică tuturor metodelor de depunere pe care le ai la dispoziție.

Nu uita că ai un bonus de bun venit de 100% până la 1000 RON + 350 de rotiri gratuite fără rulaj care se acordă jucătorilor care sunt în pragul de a efectua o prima depunere Winmasters. Pentru a primi un bonus de bun venit Winmasters, ai de efectuat o primă depunere de doar 50 RON.

Cum faci o depunere Winmasters

Pentru că suntem la capitolul depunere Winmasters, îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi în momentul în care ai decis să îți alimentezi contul de jucător.

1

Apasă pe butonul roșu din dreapta sus numit Depunere, odată ce ești logat în contul de jucător.

2

Selectează metoda ta preferată de depunere Winmasters

3

Introdu suma pe care dorești să depui și apăsă pe butonul Depunere.

În funcție de depunerea aleasă, ți se solicită anumite informații pe care trebuie să le oferi. Dacă dorești să depui prin card bancar, trebuie să completezi numele tău, cele 16 cifre de pe fața cardului, data de expirare a cardului și codul CVV de spatele acestuia. Toate informațiile solicitate trebuie să fie identice cu cele ale cardului folosit.

Metode disponibile pentru Winmasters retragere

Odată ce te-ai familiarizat cu procesul de depunere Winmasters, este momentul să afli câteva detalii și despre procesul de Winmasters retragere pentru a cunoaște detalii importante despre cum poți intra în posesia banilor câștigați.

  • Card de credit/ debit – retragere minimă Winmasters este de 80 RON, iar retragerea maximă este de 9.000 RON. Referitor la cât durează retragerea Winmasters, timpul de așteptare diferă în funcție de bancă. Durează între 3-5 zile ca banii să între în contul tău.
  • Portofel electronic ( Skrill sau Neteller) unde banii tăi ajung instant în cont.
  • Paysafecard – banii ajung instant în contul tău de jucător.
  • Transfer bancar – ai posibilitatea de a efectua retrageri prin transfer bancar unde durata de procesare a plății este cuprinsă între 3-6 zile lucrătoare.
De Reținut!
De reținut este faptul că se percepe doar un comision retragere Winmasters de 1% care este plătit de Winmasters, ceea ce înseamnă că vei avea în contul de jucător fix suma pe care ai depus-o.

Nu uita să efectuezi verificarea contului de jucător pentru a putea efectua retrageri Winmasters fără probleme.

Retragere minimă Winmasters

Retragere minima Winmasters este aceeași pentru toate metodele disponibile de retragere. Poți efectua o retragere minima Winmasters doar dacă îndeplinești suma minimă de retragere de 80 RON.

Suma maximă pe care o poți retragere este de 9000 RON și în ceea ce privește cât durează retragerea Winmasters, îți reamintim că doar în cazul cardului sau transferului bancar, tranzacția poate dura până la maxim 5 zile, în cazul celorlalte metode, tranzacția fiind procesată instant.

Cum faci o retragere Winmasters

Înainte de a efectua o retragere a câștigurilor tale, trebuie să te asiguri că ai îndeplini cu succes procesul de verificare cont Winmasters deoarece fără acest pas nu poți efectua o retragere Winmasters. De asemenea, asigură-te că ai îndeplinit minimele cerințe de rulaj Winmasters dacă ai revendicat bonusul de bun venit. Altfel, câștigurile vor fi anulate în mod automat.

Dacă totul este în regulă, poți trece la pașii prin care te poți bucura de banii câștigați.

1

Mergi în secțiunea Contul meu și alege Retragere

2

Alege metoda prin care dorești să efectuezi retragerea

3

Introduci suma pe care dorești să o retragi și apasă pe butonul Trimite pentru a finaliza o retragere Winmasters

Concluzii

Poți efectua plăți și retrageri într-un mod cât mai rapid și sigur. Avantajul cazinoului este reprezentat de gama variată de metode de plată pe care o oferă jucătorilor săi, toate fiind extrem de sigure și în top metode preferate de români pentru plăți online.

Lipsa comisioanelor la depuneri și retrageri Winmasters, precum și sumele minime foarte acceptabile pentru efectuarea unei depuneri și bonusul de bun venit avantajos imediat după depunere sunt doar câteva dintre motivele pentru care recomandăm jucătorilor acest operator licențiat ONJN.

Alege acum să depui și beneficiază de un bonus avantajos de 100% până la 1.000 RON și 350 Free Spins fără rulaj și pregătește-te să faci la Winmasters retragere!

Ofertă de Bun Venit Exclusivă

100% Până la 1.000 RON + 350 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod Bonus: WBONUS330
Dublează-ți prima depunere și câștigă runde gratuite fără rulaj!
Joaca Acum
cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023