Troll Hunters

cum poți face bani pe net Troll Hunters Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Să poți face bani pe net este mai ușor astăzi prin intermediul jocului slot Troll Hunters (Vânătorii de Troli), în care simbolurile și personajele de natură gotică te vor îndruma spre descoperirea celor mai mari comori ale ținuturilor nordice. Privit în ansamblu, jocul are ceva din misterul filmului Urzeala Tronurilor, iar folosirea sistemului inovativ de 5 role cu câte 5 simboluri pe fiecare îi aduce un plus de noutate și de atractivitate, specifice celor de la Play N Go, compania producătoare.

Față de sistemul clasic, în care trebuie să prinzi simboluri pe liniile e plată, în acest caz va trebui să prinzi minimum trei simboluri în oricare din liniile de pe panou, dacă vrei să vezi cum poți face bani pe net. Atunci când le aliniezi, acestea vor exploda, în vreme ce restul simbolurilor care vor cădea se vor transforma în noi câștiguri pentru tine. Sistemul nu este unul unic pentru Troll Hunters, acesta putând fi întâlnit și pe alte sloturi de la același producător.

Joacă gratis Troll Hunters și bucură-te de bonusuri

Acțiunea jocului se petrece într-o zonă sumbră, de munte, cu peisaje sinistre, în care vei întâlni niște personaje ciudate aflate în căutarea trolilor. Aceste personaje vor apărea de obicei în partea din dreapta a rolelor. În timpul rundelor bonus, acestea vor reveni în joc, devenind însă înghețate, mai mult poate decât erau înainte. Simbolurile îți dau senzația că sunt permanent în cădere în acest joc, mai degrabă decât se rotesc.

Acestea includ atât vânătorii de troli, cât și simboluri metalice, alături de hălci mari de carne, care te vor îndruma cum poți face bani pe net. În ceea ce privește coloana sonoră, nu am putea spune că este cea mai strălucită întâlnită la jocurile slot, inducându-ți însă o oarecare stare de teamă și de suspans odată ce o asculți. Prin urmare, dacă te gândești cum poți face bani pe net, pregătește-te pentru o rundă bună de vâjâit de vânt, completate, ocazional, de clinchet de clopoței, care nu îți aduc întotdeauna numai vești bune.

Cât privește bonusurile, acestea îți vor arăta cum poți face bani pe net în momentul în care zăpada va începe să cadă, până ce întregul ecran se face alb. Simbolurile vor căpăta un aspect înghețat, dar acestea îți pot aduce multiplicări ale sumelor de plată de până la 100 de ori.