Zeus III

cum să faci bani pe net Zeus III Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: ianuarie 9, 2023

Zeus III este ultima apariție din cunoscuta trilogie de jocuri slot Zeus. Inspirat din mitologia greacă, Zeus III te va îndruma cum să faci bani pe net într-un format devenit deja popular printre sloturile celor de la WMS. Astfel, acesta îți oferă peste 190 de linii de plată, prin intermediul celor 6 role dispuse sub formă de piramidă culcată, cu baza mare în stânga și vârful în partea dreaptă. Acest joc popular îți va arăta cum să faci bani pe net într-un mod extrem de simplu, punându-ți la dispoziție o mulțime de simboluri de tip Wild, runde gratuite și multiplicatori pe care doar Zeus este în stare să ți le ofere. De asemenea, jocul Zeus III pare a fi primul care folosește opțiunea Reel Boost, aceasta fiind o modalitate în plus prin care să faci bani pe net.

Cele mai cunoscute simboluri din mitologia Greciei

În cadrul rolelor care se învârt pe ecran, Zeus III te întâmpină cu simboluri extrem de cunoscute ale mitologiei grecești, începând chiar de la mărețul Zeus, precum și alte simboluri asociate acestuia, precum sceptrul său luminos, Pantheonul, Armura soldaților greci, monede vechi din aur, pocale din aur, precum și celebrele corăbii de luptă ale Greciei antice. De asemenea, vei avea la îndemână figurile de pe cărțile de joc, acestea ajutându-te să faci bani alături de restul simbolurilor cu puteri magice.

Mai trebuie menționat că jocul oferă două simboluri de tip Wild. Unul este reprezentat de Zeus însuși, acesta având rolul de a transforma aproape toate simbolurile de pe ecran în simboluri cu puteri sporite. Cel de-al doilea simbol Wild este Colosseumul, care înlocuiește celelalte simboluri situate sub sceptrul luminos al lui Zeus, care are rol de Scatter.

Runde gratis și multiplicatori

În cadrul jocului vei beneficia, de asemenea, de runde bonus gratuite, acestea ajutându-te cum să faci bani pe net condiționat însă de numărul indicat de simbolul scatter reprezentat de sceptrul luminos al marelui Zeus. Astfel 3 simboluri scatter îți vor oferi 10 runde gratuite, 4 îți vor oferi 25 plus multiplicarea betului de 10 ori, în vreme ce 5 scatteri îți vor aduce nu mai puțin de 50 de runde gratuite și multiplicarea betului de 50 de ori.