maxbet rotiri gratuite

Cum revendici la Maxbet bonus fără depunere cu un cod bonus

5/5 - (8 votes)

Pe această pagină vei găsi toate bonusurile de bun venit fără depunere pe care le poți câștiga cu un cod bonus Maxbet 2024. În partea de sus vei găsi cel mai recent bonus lansat de Maxbet, bonusul fiind urmat de alte bonusuri active. Alege la Maxbet bonus fără depunere care ți se potrivește!

Maxbet bonus fără depunere: câștigă 350 rotiri Maxbet

Ofertă Fără Depunere

350 Rotiri la Shining Crown

Cod Bonus: K_COROANE350
Profită din Plin de Jocul Shining Crown!
Joaca Acum

Pașii pentru a câștiga 350 Rotiri Maxbet

Dacă dorești să profiți de oferta Maxbet și să câștigi 350 de rotiri gratuite la Shining Crown, primul pas esențial este să îți creezi un cont pe site-ul Maxbet, accesând linkul specific al ofertei. Odată ce ai completat procesul de înregistrare și ai confirmat contul, nu numai că îți va valida participarea, dar îți va permite și să primești rotirile gratuite în contul tău.

Rotirile gratuite vor fi creditate automat în contul tău și vei putea începe să le folosești pe jocul Shining Crown. Este important să verifici termenii și condițiile ofertei pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele necesare și pentru a înțelege cum funcționează rotirile gratuite. Astfel, vei putea să te bucuri pe deplin de experiența de joc și să maximizezi șansele tale de câștig.

Pași pentru a câștiga 350 Rotiri Maxbet:

1

Accesează linkul ofertei: Maxbet Rotiri Gratuite.

2

Creează-ți un cont nou pe site-ul Maxbet.

3

Completează procesul de înregistrare și confirmă contul.

4

Verifică termenii și condițiile pentru a înțelege detaliile ofertei.

5

Primește 350 de rotiri gratuite automat în contul tău.

6

Utilizează rotirile gratuite pe jocul Shining Crown

Câștigă 350 Rotiri Maxbet și joacă gratis Shining Crown

Această promoție este concepută pentru a atrage atât jucătorii noi, cât și pe cei experimentați, oferindu-ți șansa de a experimenta senzațiile unice ale jocului fără niciun cost. Pentru a beneficia de aceste rotiri, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma Maxbet. Astfel, rotirile gratuite vor fi creditate automat în contul tău, permițându-ți să te bucuri imediat de jocul Shining Crown.

Jocul Shining Crown este cunoscut pentru grafica sa vibrantă și gameplay-ul captivant, iar rotirile gratuite oferite de Maxbet îți permit să explorezi toate funcțiile sale speciale fără a-ți risca proprii bani. Fiecare rotire gratuită reprezintă o nouă șansă de câștig, iar cu 350 de rotiri, ai multiple oportunități de a obține premii substanțiale.

De Reținut!
Jocul Shining Crown este cunoscut pentru grafica sa vibrantă și gameplay-ul captivant, iar rotirile gratuite oferite de Maxbet îți permit să explorezi toate funcțiile sale speciale fără a-ți risca proprii bani. Fiecare rotire gratuită reprezintă o nouă șansă de câștig, iar cu 350 de rotiri, ai multiple oportunități de a obține premii substanțiale. Această ofertă nu doar că îți sporește șansele de câștig, dar îți oferă și o experiență de joc mai lungă și mai plăcută, în timp ce explorezi toate aspectele interesante ale jocului Shining Crown. Nu rata această șansă de a câștiga și de a te distra în același timp!

Retrage câștigurile din cele 350 Rotiri Maxbet

Retragerea câștigurilor obținute din cele 350 de rotiri gratuite la Maxbet este un proces simplu și eficient, conceput pentru a asigura o experiență plăcută jucătorilor. După ce ai utilizat toate rotirile gratuite pe jocul Shining Crown și ai acumulat câștiguri, primul pas este să verifici cerințele de pariere asociate cu această promoție. Aceste cerințe specifică de câte ori trebuie să pariezi suma câștigată înainte de a putea efectua o retragere. Este important să te asiguri că ai îndeplinit aceste cerințe pentru a evita orice probleme la retragerea fondurilor.

Odată ce cerințele de pariere au fost îndeplinite, poți accesa secțiunea de retrageri din contul tău Maxbet. Alege metoda de retragere preferată, care poate include opțiuni precum transfer bancar, card de credit sau portofele electronice. Introdu detaliile necesare și suma pe care dorești să o retragi. Maxbet procesează de obicei cererile de retragere rapid, dar timpul necesar pentru ca banii să ajungă în contul tău poate varia în funcție de metoda aleasă.

De Reținut!
Asigură-te că toate informațiile furnizate sunt corecte pentru a evita întârzieri sau complicații. Astfel, te vei putea bucura de câștigurile tale fără probleme.

Alte condiții pentru bonusul Maxbet 350 rotiri gratuite

Utilizatorii trebuie să respecte și alte condiții suplimentare. Printre acestea se numără faptul că rotirile gratuite sunt disponibile exclusiv pentru jocul Shining Crown și trebuie utilizate într-o anumită perioadă de timp, de obicei în termen de 7 zile de la activare, altfel vor expira.

De asemenea, noi am constatat că, câștigurile rezultate din aceste rotiri gratuite sunt supuse unor cerințe de rulaj de 40x, ceea ce înseamnă că suma câștigată trebuie pariată de un anumit număr de ori înainte de a putea fi retrasă. Pentru a beneficia de această oferta, intră în contul tău la rubrica Bonusuri Disponibile și introdu Codul K_COROANE350

În plus, oferta este destinată doar utilizatorilor noi sau celor care își reîncarcă contul conform condițiilor specificate, iar fiecare utilizator este eligibil pentru această promoție o singură dată. Este important să se citească și să se înțeleagă toți termenii și condițiile pentru a evita eventualele neînțelegeri sau descalificări.

Maxbet bonus fără depunere: câștigă 50 rotiri Maxbet

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: K_50ANUBIS
Câștigă 50 Rotiri Gratuite la verificarea contului!
Joaca Acum

La Maxbet casino online sunt acordate rotiri gratuite fără depunere pentru toți jucătorii noi! Ai șansa să câștigi 50 rotiri Maxbet gratuite la un slot captivant, plin de culoare și de aventură. Află cum câștigi la Maxbet bonus fără depunere cu runde gratuite în doar câteva minute și distrează-te gratis!

Pașii pentru a câștiga 50 Rotiri cu un cod bonus Maxbet

Al doilea din acele bonusuri Maxbet fără depunere disponibile în momentul de față constă într-un număr generos de rotiri gratuite. Poți câștiga 50 rotiri gratuite Maxbet doar în perioada 8 august – 31 august 2023 și se adresează doar jucătorilor nou veniți pe platforma de joc Maxbet, însă doar celor care și-au verificat contul după data de de 4 iunie.

Așadar, pentru a beneficia de cele 50 rotiri Maxbet, urmează acești 4 pași:

1

Pasul 1: accesează link-ul din articol

Chiar la începutul acestui articol, în prima parte a paginii, este postat un link de legătură pentru a câștiga la Maxbet bonus fără depunere cu runde gratis. Prin accesarea acestuia vei fi redirecționat/ă către site-ul cazinoului, mai exact pe pagina cu promoția lunii august.

2

Pasul 2: creează un cont

După ce vei ajunge pe pagina cazinoului, apasă pe butonul „Înregistrare” și completează formularul pentru a-ți deschide un cont Maxbet. Vei completa câmpurile formularului cu date despre tine, adresa ta de reședință, număr de telefon și adresă de email. Va fi necesar, de asemenea, să creezi un nume de utilizator și o parolă puternică, care să conțină cel puțin o majusculă și un caracter special.

3

Pasul 3: validează contul

După ce vei finaliza înregistrarea și vei valida adresa de email, următoarea mișcare pentru a câștiga 50 rotiri Maxbet va consta în verificarea contului. Intră în meniu și accesează rubrica destinată verificării KYC. Trimite fotografia unui act de identitate și așteaptă să îți fie confirmată validarea contului de către echipa cazinoului.

Află mai multe despre verificare cont Maxbet!

4

Pasul 4: utilizează un cod bonus Maxbet

Odată ce procesul de verificare a contului s-a încheiat, trebuie doar să accesezi din nou meniu contului, rubrica Maxbet Bonusuri disponibile, unde vei introduce un cod bonus Maxbet: K_50ANUBIS. După introducerea codului, vei putea juca cele 50 Maxbet Free Spins la slotul Shining Crown.

Câștigă 50 Rotiri Maxbet și joacă gratis Gems Bonanza

Rotiri Gratuite50 🤑
FurnizorHacksaw Gaming 🥇
RTP96.24%✨
SimbolCluster Pay 🤑

Dacă revendici de la Maxbet 50 rotiri gratuite, acestea pot fi jucate doar la slotul Hands of Anubis, fiind unul dintre cele mai populare sloturi Hacksaw Gaming. Dacă nu ai experiență, află că nu te poți aștepta decât la calitate din partea acestui furnizor.

De asemenea, Hands of Anubis Maxbet are o rată de plată ridicată de 96.24%. Chiar dacă nu vei regăsi în joc un jackpot, sunt suficiente câteva simboluri Cluster pentru a-ți multiplica miza cu până la x10,000, acesta fiind câștigul maxim.

De Reținut!
Jocul este unul destul de simplu, dar extrem de captivant, așa că ai toate motivele să revendici cele 50 rotiri gratuite Maxbet și să te distrezi fără niciun risc. Nu rata șansa de a câștiga la Maxbet free spins la Hands of Anubis!

Retrage câștigurile din cele 50 Rotiri Maxbet

Câștigurile provenite în urma acestor 50 rotiri Maxbet fără depunere la Hands of Anubis Maxbet pot fi revendicate doar dacă au fost îndeplinite cerințele de rulaj. Bonusul va fi valabil doar 3 zile, iar după utilizarea rotirilor, vei rula bonusul din balanță.

Cerința de rulaj pentru acest bonus fără depunere Maxbet este de 30x, adică va trebui să rulezi câștigurile obținute de pe urma celor 50 rotiri Maxbet de 30 de ori. Dacă, de exemplu, ai strâns câștiguri de 200 ron, vei rula o sumă de 6.000 ron (200 ron x 30 = 4.000 ron). Pentru îndeplinirea acestei cerințe, ai la dispoziție 3 zile de la activarea rotirilor.

Poți rula câștigurile din rotirile gratuite pe o miză de maxim 25 RON. Astfel, poți rula la orice slot pe care-l preferi!

Alte condiții pentru bonusul Maxbet 50 rotiri gratuite

 • În utilizarea acestor rotiri gratuite Maxbet, miza maximă pe care o poți plasa este de 25 ron, iar suma maximă pe care o poți retrage în urma îndeplinirii rulajului minim este de 500 ron, surplusul fiind retras în mod automat.
 • Pentru a putea face o retragere pentru câștigurile acumulate din Maxbet 50 rotiri gratuite, va fi necesar să efectuezi o primă depunere de minim 100 ron.
 • Bonusul fără depunere Maxbet se acordă o singură dată, pentru o singură adresă de domiciliu sau IP, iar conturile duplicat nu vor fi eligibile și ulterior vor fi blocate.

Mai multe bonusuri cu rotiri gratuite valabile acum:

Câștigă încă 250 Rotiri Gratuite la prima depunere!

Ofertă cu Depunere

250 Rotiri Gratuite la Hot to Burn (Pragmatic Play)

Cod Bonus: MAXHOT250
Câștigă 250 Runde Gratuite la prima depunere și joacă Hot to Burn în voie!
Joaca Acum

Știm că sună bine să primești 50 Rotiri Gratuite fără depunere, dar de ce să primești doar 50 când poți primi 300? Odată ce faci o depunere de minim 50 RON și vei introduce codul bonus MAXHOT 250, vei primi încă 250 Rotiri Gratuite la Hot to Burn.

Cerințele sunt la fel ca cele pentru rotirile gratuite fără depunere, doar că suma maximă cu care poți pleca în urma completării rulajului este de 1000 RON, nu de 500.

Recomandăm să te folosești de acest bonus odată ce faci o depunere minimă de 50 RON, întrucât Hot to Burn este un slot de care știm că plătește, iar suma maximă pe care o poți retrage nu este de neglijat.

Concluzii

Maxbet bonus fără depunere cu rotiri gratuite îți permite să joci gratis, fără riscuri, dar cu șanse de câștig unul dintre cele mai interesant sloturi din gama Pragmatic Play. Dacă încă nu faci parte din comunitatea jucătorilor Maxbet, atunci nu mai bate pasul pe loc și creează un cont nou pentru a te bucura de bonusuri Maxbet fără depunere și multe alte promoții!

Revendică 50 rotiri Maxbet gratuite și pur și simplu, distrează-te!

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod Bonus: K_GEMS50
Câștigă 50 Rotiri Gratuite la verificarea contului!
Joaca Acum

Bonusurile de mai jos nu sunt încă valabile, însă verifică această pagină periodic pentru a verifica ce oferte fără depunere se mai activează!

Maxbet bonus fără depunere: 77 RON Gratis

Unul dintre cele două bonusuri Maxbet fără depunere constă în bani gratis. Înregistrarea pe site ți va aduce un Maxbet bonus fără depunere de 77 ron după ce vei încheia verificarea KYC a contului nou creat și vei utiliza cod bonus Maxbet 2024. Află în cele ce urmează ce trebuie să faci pentru a primi la Maxbet bonus 77 ron și cum poți revendica câștigurile obținute din acesta!

Cum câștigi la Maxbet bonus fără depunere de 77 ron

77 RON Gratis Bonus Maxbet va fi primit de către jucătorii care se înscriu pentru prima dată pe platforma cazinoului. Pentru revendicarea bonusului nu este nevoie ca jucătorul să efectueze o depunere în cont, ci doar să parcurgă procesul de verificare. Prezenta promoție este valabilă doar până pe data de 21 decembrie 2022 și pot beneficia de ea cei care își creează un cont și îl verifică în această perioadă.  

Pentru a revendica Maxbet bonus fără depunere trebuie să urmezi anumiți pași. Aceștia sunt descriși în continuare, astfel încât întregul proces de revendicare a ofertei să fie cât mai ușor pentru tine.

1

Joacă acum!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a câștiga un bonus fără depunere Maxbet constă în accesarea link-ului furnizat de către noi pe această pagină. Acesta va fi postat în partea de sus. Doar apasă pe butonul de revendicare pentru 77 RON bonus fără depunere Maxbet.

2

Înregistrează-te la Maxbet!

Link-ul nostru te va direcționa către site-ul cazinoului Maxbet, de unde poți începe să creezi un cont nou. Apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul în conformitate cu specificațiile atașate fiecărei rubrici din formular. Așadar, pentru a crea un cont vei furniza date referitoare la identitatea ta (nume și prenume, CNP, data nașterii) și date de contact (număr de telefon, adresă de email, adresă de domiciliu).

În completarea acestora vei crea un nume de utilizator și o parolă. E indicat ca parola să fie destul de puternică, dar să o poți ține minte. În final, bifează căsuțele corespunzătoare atestării faptului că ai peste 18 ani și darea acordului în  privința procesării datelor cu caracter personal.

3

Efectuează verificarea contului!

După ce vei finaliza înregistrarea și vei valida adresa de email și contul, e timpul să treci la cel de-al treilea pas, anume verificarea contului. Intră în meniul contului tău, în rubrica pentru  verificarea contului. Aici, vei putea anexa poze ale documentului de identitate pentru a-ți verifica contul și pentru a putea primi 77 RON Gratis Bonus Maxbet.

4

Introdu codul bonus!

După ce ți se va confirma că a fost verificat contul cu succes, poți trece la utilizarea unui Maxbet cod bonus. Pentru asta, autentifică-te în cont și intră în rubrica „Bonusuri disponibile”. În această secțiune pentru bonusuri Maxbet fără depunere sau cu depunere vei introduce Maxbet bonus code „K_77RON”.

După ce vei introduce acest cod bonus Maxbet fără depunere, contul tău va fi creditat cu Maxbet bonus fără depunere de 77 ron.

Pentru a verifica contul va fi necesar să trimiți în primul rând o poză a unui act de identitate care să fie valid. Acest act poate fi cartea ta de identitate, pașaportul, sau chiar permisul de conducere, dacă primele două lipsesc din anumite motive.

Apoi, va fi necesar să trimiți și un extras de cont sau o factură (nu de servicii de telefonie mobilă) care să ateste adresa ta de reședință. Acest ultim document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.

După crearea contului este obligatoriu să verifici contul în maxim 7 zile. Neîndeplinirea acestei obligații în termenul menționat va duce la anularea acestuia și a câștigurilor aflate în cont la momentul respectiv.

De Reținut!
Odată cu crearea unui cont pe platforma cazinoului, jucătorul va mai avea acces la încă o promoție, în afară de cei 77 RON bonus fără depunere Maxbet. Mai exact, acesta va avea acces la promoția „Be the Boss”, revendicând-o prin apăsarea butonului de participare din rubrica „Bonusuri disponibile”. În această promoție sunt puse la bătaie premii în bani și mașini, având o valoare totală de 5.000.000 lei.

Cum retragi cei 77 RON Bonus Fără Depunere Maxbet

Vei putea retrage câștigurile din Maxbet bonus fără depunere doar dacă vei îndeplini o cerință majoră, dar importantă, anume rulajul bonusului. Va fi necesară rularea bonusului de cel puțin 30 de ori. Așadar, se va rula în final suma de 2.310 ron (30 x 77 ron = 2.310 ron).

Rulajul pentru 77 RON bonus fără depunere Maxbet trebuie să fie îndeplinit în maxim 7 zile de la activarea bonusului, iar suma maximă ce poate fi revendicată din Maxbet bonus fără depunere este de 500 ron. În îndeplinirea cerințelor de rulaj vor fi eligibile doar mizele cu o valoare maximă de 25 ron.

Totuși, pentru a putea fi  retrase câștigurile, va fi necesar ca jucătorul să efectueze mai întâi o depunere de minim 100 ron. Depozitul și retragerea câștigurilor pot fi efectuate cu ajutorul metodelor de plată puse la dispoziție de către cazino clienților săi. Așadar, îți poți retrage banii utilizând:

 • Card bancar (VISA, Mastercard sau Maestro)
 • Paysafecard
 • Serviciul Smith & Smith
 • Agențiile fizice Maxbet
De Reținut!
Prin metodele de plată mai sus menționate poate fi retrasă o sumă de minim 50 ron și de maxim 65.000 ron (card bancar), 25.000 ron (Paysafecard), sau de 5.000 ron (agențiile Maxbet sau serviciul Smith & Smith). În cazul utilizării cardului bancar va fi nevoie de 3-5 zile pentru a primi banii, iar în cazul utilizării celorlalte metode de plată tranzacția va fi procesată instant.

Mai multe bonusuri cu bani gratis:

Concluzii

Nu există doar un singur motiv pentru a revendica Maxbet bonus fără depunere, ci mai multe. În primul rând, crearea unui cont îți aduce un beneficiu în plus, anume oportunitatea de a participa la promoția „Be the Boss”. Apoi, vei explora o ofertă bogată de jocuri, care mai de care mai colorat și plin de aventură.

Oricum, indiferent de ce anume te motivează, oferta cazinoului merită încercată, iar Maxbet bonus fără depunere e ocazia perfectă pentru a face asta. Înregistrează-te și tu! Utilizează cod bonus Maxbet 2024 și revendică bonusul.


Anul Tigrului Maxbet începe cu 222 RON Fără Depunere

Momentan, oferta nu este disponibilă, dar poți profita de cele 350 Rotiri Maxbet Gratuite

E timpul pentru Anul Tigrului Maxbet. Alătură-te comunității de jucări ai cazinoului și intră în posesia unui bonus de 222 RON FĂRĂ DEPUNERE Maxbet. Odată ce vei avea un cont de jucător îl poți revendica și în plus, ai o mulțime de jocuri de explorat.

Cum revendici 222 RON Bonus Maxbet

Poți beneficia de bonusul oferit în Anul Tigrului Maxbet în perioada 1.02.2022 și 31.12.2022. Pentru a te bucura de beneficiile aduse de semnul norocos al zodiacului chinezesc, Tigrul de Apă, trebuie să parcurgi patru etape simple, dar importante.

1

Prima etapă

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a putea revendica bonusul 222 RON FĂRĂ DEPUNERE Maxbet este să accesezi link-ul postat în partea de sus a paginii. Accesarea acestuia te va redirecționa către pagina de internet a site-ului cazinoului pe care este disponibilă promoția.

2

A doua etapă

După ce vei accesa pagina cazinoului, ai la dispoziție două alternative care depind de situația în care te afli: fie te autentifici în contul tău, dacă ai un cont creat deja, fie creezi un cont nou.

În cazul în care ești nou pe platforma cazinoului, trebuie să știi că înregistrarea este un proces simplu care îți ia doar câteva minute. Pentru a crea un cont, apasă butonul de înregistrare și completează formularul.

3

A treia etapă

Odată ce te-ai autentificat, intră în meniul contului și accesează rubrica destinată verificării acestuia. Inițiază verificarea KYC și trimite toate documentele cerute. Pentru a nu fi prelungit acest proces, asigură-te că întrunești toate condițiile și că respecți criteriile impuse (ex. claritatea pozelor).

Imediat ce vei fi anunțat/ă că s-a încheiat procesul de verificare, poți trece la următoarea etapă.

4

A patra etapă

Aceasta constă în revendicarea de Bonus Tiger Maxbet prin utilizarea codului „TIGRU222”. Introdu acest cod în fereastra alocată acestuia.

Vezi cum revendici și Maxbet bonusuri de bun venit la primele depuneri!

Trebuie să introduci un cod bonus Maxbet 2022?

Da. Pentru a revendica 222 RON Bonus Fără Depunere Maxbet este necesar să utilizezi un cod promoțional Maxbet care este atribuit acestei promoții. După accesarea secțiunii Maxbet Bonusuri disponibile, introdu codul bonus „TIGRU222” în căsuța corespunzătoare.

Mai multe condiții pentru Bonus Tiger Maxbet

În afară de utilizarea unui cod bonus Maxbet 2022, există și alte cerințe și condiții care trebuie să fie avute în vedere după ce primești 222 RON Bonus Maxbet.

 • Anul Tigrului Maxbet oferă un bonus de 222 RON FĂRĂ DEPUNERE Maxbet care poate fi utilizat doar la următoarele jocuri de tip slot: 9 Tiges, Golden Tiger, Tigers Glory, Dragon Tiger și 8 Tigers Gold.
 • După ce vei utiliza codul și vei revendica bonusul, vei avea o perioadă de maxim 7 zile în care să îl utilizezi și să întrunești condițiile de rulaj specifice.
 • Cerința de rulaj pentru bonus este de 40x, deci vei rula bonusul de 40 de ori, asta însemnând că vei rula o sumă de 8.880 ron. Miza maximă pe care o poți juca este de 80 ron sau 16 euro, iar pentru a retrage câștigurile trebuie să faci o depunere de minim 100 ron sau 25 euro. Câștigurile care pot fi retrase în urma parierii bonusului primit este limitată la valoarea de 1.000 ron sau 200 euro.
 • Promoția poate fi revendicată o singură dată de către jucător, IP, adresă de email sau de domiciliu. Profită de beneficiile unui Bonus Tiger Maxbet și bucură-te de atmosfera incitantă de joc din cazinoul Maxbet.

50 de ron gratis bonus la eSports cu un cod bonus Maxbet

Ofertă valabilă până pe 31 decembrie 2022

Niciodată câștigul unui bonus nu a fost mai simplu de atât. Maxbet îți dă gratis 50 de ron bonus la validarea contului pentru secțiunea eSports. Ce trebuie să faci? Ai ghicit! Doar să-ți verifici contul și să introduci un cod bonus Maxbet fără depunere! Găsește mai jos toate detaliile ofertei speciale Maxbet!

50 RON Bonus cu un cod bonus Maxbet Fără depunere

Așa cum spuneam la început, pașii sunt extreme de simpli. Iată ce trebuie să faci:

1

Dă click pe oferta de mai sus!

2

Intră în secțiunea Profilul meuVerificare și uploadează o copie după buletin, apasă apoi butonul Verifică acum!

3

Intră în Bonusuri Disponibile și introdu cod bonus Maxbet fără depunere – 50ESPORTS!

De Reținut!
Ceea ce este important de precizat este faptul că nu poți juca bonusul în alte secțiuni, în afară de categoria eSports, adică jocuri precum LOL, Dota2, Starcraft, FIFA sau CS:GO. Ai suficiente opțiuni și șanse nelimitate de câștig.

Condiții de rulaj pentru bonus fără depunere Maxbet

Ca orice casino care își respectă clienții, se aplică cerințe de rulaj și pentru acest bonus fără depunere Maxbet. Astfel, bonusul la validarea contului trebuie rulat de cel puțin 10 de ori pe pariuri cu cota minimă de 1.90 și maxim 20.00. Ceea ce înseamnă că vei juca 50 x 10 = 500 ron. Pariurile care depășesc miza de 10 RON nu vor fi luate în considerare, la fel cum nici pariurile virtuale sau pe sporturi nu vor fi luate în considerare.

Rulajul trebuie îndeplinit în termen de maxim 30 zile de la acordare. Iar pentru a se asigura că jocul decurge în cele mai bune condiții, atât pentru jucător, cât și pentru organizator, Maxbet îți rezervă dreptul de a impune o sumă minimă de depunere, înainte de retragerea câștigului. Depunerea este de minim 100 RON.

De asemenea, suma maximă ce poate fi retrasă în urma parierii bonusului la validarea contului este de 250 de ron.

Urmează etapele de mai sus pentru a prinde de la Maxbet cel mai grozav bonus la validarea contului și vei fi cu un pas mai aproape de câștig. Mult succes!

Câștigă 250 RON cu un cod bonus Maxbet fără depunere

Ofertă valabilă doar în perioada 04.04.2022 – 31.05.2022

Bonusul acordat de către cazinoul Maxbet constă în suma de 250 ron și poate fi primit fără a efectua o depunere în cont. Oferta este valabilă doar până pe data de 31.05.2022 (EET), deci nu pierde timpul și revendic-o cât mai repede, pentru a explora jocurile slot ale cazinoului!

Răsplata acordată noilor veniți, ce constă în 250 RON Bonus Fără Depunere Maxbet, poate fi revendicată dacă sunt urmați anumiți pași. Aceștia constau în accesarea link-ului postat în prima parte a acestei pagini, completarea formularului de înregistrare, verificarea contului și utilizarea codului bonus.

Iată care sunt pașii detaliați pentru revendicarea ofertei:

1

Pasul 1

În prima parte a acestei pagini vei găsi un buton de revendicare a ofertei. Prin accesarea sa, vei fi redirecționat/ă către site-ul cazinoului Maxbet, de unde poți revendica cei 250 RON Bonus Fără depunere Maxbet.

2

Pasul 2

Odată ce vei ajunge pe site, apasă butonul destinat creării unui cont nou și ți se va deschide formularul de înregistrare. Completează formularul cu datele care îți vor fi solicitate și asigură-te că sunt corecte!

Va fi necesar să completezi cu informații despre tine, care fac referire la identitatea ta, la adresa de domiciliu, și date de contact, fiind necesar și să configurezi un nume de utilizator și o parolă.

3

Pasul 3

Următorul pas constă în verificarea contului nou pe care tocmai l-ai creat. Pentru a face asta, accesează meniul contului tău, anume rubrica „Verificare” din „Profilul meu”.

Trimite copii ale documentelor solicitate și urmează instrucțiunile ce îți vor fi furnizate în cadrul procesului de verificare!

4

Pasul 4

După ce procesul de verificare KYC va fi încheiat cu succes, mai trebuie doar să revendici bonus fără depunere Maxbet. Pentru asta, accesează secțiunea intitulată „Bonusuri disponibile” din meniul contului și introdu codul bonus „250PLAYSON”.

De Reținut!
Bonusul 250 RON Bonus Maxbet se acordă o singură dată și poate fi utilizat doar la câteva jocuri, oferite de către Playson.

Jocuri disponibile cu bonus fără depunere Maxbet

Cei 250 RON Bonus Fără depunere Maxbet pot fi utilizați doar la câteva jocuri de tip slot, precum am menționat anterior. Aceste jocuri sunt: Legend of Cleopatra Megaways, Buffalo Power: Hold and Win și Book of God: Multichance, Burning Wins. Jocurile sunt iubite de către jucători și au o rată de plată ridicată.

 • Legend of Cleopatra Megaways are o tematică inspirată din Egiptul antic și deține un RTP de 95,80%. Structura sa de doar 6 role te va captiva cu siguranță, împreună cu rundele gratis ce conțin multiplicatori și simbolurile ce îți sporesc șansele de câștig.
 • Buffalo Power Hold and Win are un RTP de 95,04% și conține runde bonus și jackpoturi multiple. În acest joc, stilul clasic al simbolurilor se îmbină cu animale ce îți vor aduce bonusuri.
 • Slotul Book of God Multichance are un RTP de 95,4% și în cadrul său, poți primi 12 runde gratis de joc. Simbolurile carte de aur sunt surprinzătoare și și pot oferi alte simboluri speciale care să te recompenseze.
 • Burning Wins are o structură simplă și o tematică clasică bazată pe fructe. Jocul are un RTP de 96,3% și poate oferi o experiență incredibilă.

Cum retragi câștigurile din 250 RON Bonus Fără Depunere Maxbet

250 RON Bonus Fără Depunere Maxbet poate fi utilizat în termen de 7 zile de la acordarea sa, timp în care trebuie să îndeplinești minimele cerințe de rulaj pentru a putea retrage bonusul.

De Reținut!
Cerințele de rulaj sunt de 40x, ceea ce înseamnă că vei rula câștigurile obținute cu rundele gratuite de 40 ori.

Spre exemplu, dacă rundele gratuite ți-au adus un câștig de 100 RON, vei rula această sumă de 40 ori, adică în total 4.000 RON. După rularea acestei sume, poți solicita o retragere Maxbet prin oricare din metodele de plată disponibile.

Concluzii

Maxbet bonus fără depunere de 250 RON îți oferă mai mult timp alocat jocului fără a fi necesar să depui bani în cont. Astfel, pe lângă faptul că vei juca mai mult, vei cunoaște și jocurile mai bine și poți chiar să ajungi să le îndrăgești, dacă nu le-ai mai jucat până acum.

Revendică bonusul prin verificarea contului creat și utilizarea codului „250PLAYSON”. Experimentează jocurile din promoție și bucură-te pe deplin de experiență!

Câștigă la Maxbet bonus fără depunere de 300 RON de Valentine’s Day

– Ofertă valabilă doar pe 14 Februarie –

Anul acesta sărbătorește Valentine’s Day la Maxbet casino cu un bonus fără depunere de 300 RON, cel mai mare bonus fără depunere lansat de Maxbet până acum. Cu ajutorul bonusului vei putea juca 5 sloturi cu tematica acestei sărbători, și anume 10 Burning Heart, 5 Burning Heart, Wonderheart, Blue Heart și Queen of Hearts. Nu rata șansa de a câștiga la Maxbet bonus fără depunere de 300 RON!

Oferta este valabilă doar în ziua de 14 februarie și poate fi revendicată astfel:

1

Deschide-ți un cont de jucător la Maxbet!

2

Trimite documentele necesare pentru verificarea contului!

3

Introdu codul bonus 14FEB  în secțiunea de Bonusuri disponibile și primești automat bonusul fără depunere de 300 RON!

Maxbet bonus fără depunere: 400 runde gratis

Ofertă valabilă în perioada 1 – 31 ianuarie 2022

Bonusul poate fi obținut doar prin urmarea a trei pași simpli:

1

Creează un cont nou pe platforma Maxbet!

2

Trimite documentele necesare verrificării contului!

3

Introdu un cod bonus Maxbet – 400FS – în secțiunea Bonusuri disponibile și vei primi la Maxbet bonus fără depunere!

Pentru a crea un cont nou pe site-ul cazinoului, accesează link-ul furnizat la începutul articolului, apoi, după ce vei fi redirecționat, completează formularul de înregistrare cu informațiile care ți se cer.

După ce vei crea contul și vei valida adresa de email pe care ai furnizat-o la înregistrare, va fi momentul să treci la al doilea pas: verificarea contului. Pentru a iniția procesul de verificare KYC, autentifică-te pe site și din meniul contului tău, accesează rubrica „Verificare”. Urmează instrucțiunile și trimite poze ale documentelor necesare.

De Reținut!
După ce vei primi mesajul de confirmare a verificării contului, utilizează cod bonus Maxbet fără depunere „400FS”.

Vezi cum participi și în oferta Maxspin unde poți câștiga 5 rotiri gratuite în fiecare zi!

Condiții pentru Maxbet bonus fără depunere cu 400 rotiri

Maxbet bonus fără depunere cu 400 rotiri poate fi revendicat doar o singură dată, fără a exista posibilitatea de a fi combinate cu un alt bonus acordat jucătorilor noi. Bonusul este disponibil doar pentru jucătorii care își verifică contul nou creat după data de 01.01.2022.

Toate câștigurile pe care le vei aduna în urma jucării celor 400 runde fără depunere, trebuie să fie rulate de 30 x înainte de a fi revendicate. Acest lucru înseamnă că vei rula câștigurile de 30 de ori. Dacă de exemplu, aduni câștiguri de 100 ron, vei rula o sumă de 3.000 ron (cei 100 ron vor fi rulați de 30 de ori).

În îndeplinirea cerințelor de rulaj pentru Maxbet bonus fără depunere sunt luate în considerare atât pariurile câștigătoare, cât și cele necâștigătoare. Cerințele trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la revendicarea bonusului. Dacă acestea nu sunt îndeplinite, câștigurile vor fi anulate.

Bonusul poate fi utilizat doar la trei sloturi, iar miza maximă pe care o poți plasa este de 80 ron, respectiv 16 euro. Valoarea câștigurilor pe care le poți revendica în urma utilizării bonusului de 400 Maxbet free spins sunt limitate la valoarea maximă de 500 ron (echivalentul a 100 euro). Câștigurile care depășesc această limită vor fi retrase din cont.

Pentru a putea revendica și retrage câștigurile, este necesar să faci o depunere de minim 100 ron, sau echivalentul în euro, respectiv 20 euro.

De Reținut!
Pot beneficia de Maxbet free spins doar persoanele care nu au mai avut niciodată un cont creat pe site-ul cazinoului, și se acordă o singură dată pentru un IP / adresă / email.

Jocurile eligibile pentru Maxbet bonus fără depunere

Maxbet bonus fără depunere 400 rotiri gratuite poate fi utilizat doar la trei sloturi din gama de jocuri Maxbet, și anume: Gold Digger, Golden Buffalo Double Up și Hot Spin Megaways.

 • Jocul Gold Digger are un RTP de 96%, care poate fi jucat pe 3 role și 5 rânduri. Ai la dispoziție 20 de modalități de câștig, punctul culminant fiind runda Gold Link, în care poți câștiga de 8.320 de ori miza ta.
 • Golden Buffalo Double Up este un joc dotat pe deplin cu rotiri gratuite, caracteristici bonus și jackpoturi, prin intermediul cărora poți fi plătit/ă de până la 6.000 de ori miza ta. Sunt 1.024 moduri de joc, pe un set de 5×4 role.
 • Hot Spin Megaways este oferit de către iSoftBet, care pune la dispoziția jucătorului 117.649 de modalități de câștig. Există și o rundă bonus în cadrul căreia poți alege una dintre cele trei opțiuni de multiplicare a câștigului.

Cod bonus Maxbet fără depunere pentru 321 rotiri gratuite

Crearea unui cont la casino Maxbet îți aduce doar beneficii care te vor încânta. Maxbet casino își întâmpină noii veniți cu un bonus fără depunere Maxbet de 321 de rotiri gratuite pe care le poți utiliza la cinci dintre sloturile preferate ale comunității de jucători Maxbet. În plus, chiar și bonusul are un extra bonus: ai șansa de a câștiga lunar, un salariu de 10.000 euro.

Primește un Maxbet bonus fără depunere de 321 de runde gratuite

La crearea unui cont nou pe site-ul Maxbet, vei câștiga la Maxbet bonus fără depunere cu rotiri gratis la jocurile de tip slot oferite de Pragmatic Play. Din oferta de jocuri de la Pragmatic Play, vei putea juca Maxbet bonus fără depunere doar la 5 dintre ele, anume: Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Gems Bonanza, Power of Thor Megaways și The Hand of Midas.

Vei primi la Maxbet bonus cu rotiri gratuite fără depunere dacă îți vei verifica contul. Așadar, trebuie să parcurgi trei pași principali pentru a te bucura de acest bonus:

1

Accesezi link-ul disponibil în acest articol și te înregistrezi pe site.

2

Îți verifici contul de jucător tocmai creat!

3

În final, utilizezi la Maxbet bonus code – 321FREESPINS!

În cadrul primului pas, accesează link-ul disponibil la începutul acestui articol. Link-ul te va redirecționa către pagina cazinoului, în care promoția Maxbet bonus fără depunere este disponibilă pentru noii veniți. Completează formularul de înregistrare cu datele solicitate de către cazino în doar câteva minute. Înregistrarea se face rapid și este sigură.

În cadrul pasului doi, trebuie să îți validezi contul de jucător prin parcurgerea procesului de verificare. Pentru a face acest lucru, loghează-te în contul tău, accesează rubrica destinată verificării contului și anexează o copie a cărții tale de identitate.

Pasul trei, constă în utilizarea unui cod bonus Maxbet fără depunere 321FREESPINS după ce ești anunțat că a fost finalizat cu succes procesul de verificare. Intră în secțiunea Maxbet Bonusuri Disponibile din contul tău, și introdu Maxbet bonus code 321FREESPINS.

Intră în Clubul de Fidelitate Maxbet pentru mai multe bonusuri avantajoase!

Ce condiții are Maxbet bonus fără depunere

După validarea contului și introducerea codului pentru bonus fără depunere Maxbet, ai la dispoziție maxim 3 zile pentru a utiliza rotirile gratuite primite și a juca rundele gratuite la cele 5 jocuri oferite de Pragmatic Play.

Miza maximă pe care o poți utiliza este de 25 ron, iar suma maximă pe care o poți retrage în urma utilizării acestui bonus, este de 500 ron. Sumele care depășesc această sumă, vor putea fi revendicate ulterior, după îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Maxbet bonus fără depunere are o cerință de rulaj de 40x. Acest lucru presupune rularea câștigurilor de 40 de ori. Dacă la final vei avea câștiguri de 350 de ron, va trebui să rulezi această sumă de 40 de ori, adică vei rula în total 14.000 ron (350 ron x 40 = 14.000 ron). Pentru îndeplinirea acestei cerințe vei avea la dispoziție 7 zile. Dacă la finalul acestor 7 zile nu vei fi îndeplinit cerințele de rulaj, bonusul și câștigurile vor fi anulate.

De Reținut!
Pentru a putea retrage câștigurile, va fi necesar să faci un depozit de minim 100 ron. Oferta este disponibilă doar pentru o singură persoană care utilizează IP-ul respectiv / email / adresă.

Jocuri eligibile pentru bonus fără depunere Maxbet

Maxbet bonus fără depunere poate fi jucat doar la 5 jocuri de tip slot oferite de Pragmatic Play, anume Megaways Gates of Olympus, The Hand Of Midas, Gems Bonanza, Sweet Bonanza și Power of Thor.

 • Megaways Gates of Olympus este un joc care îți oferă până la 500 de multiplicatoare de bază. Slotul 6×5 utilizează un motor Pay Anywhere care înseamnă că peste 8 simboluri din cele la vedere sunt câștigătoare, iar peste 12 din cele patru prime au o valoare care variază între 12x și 500x valoarea mizei tale. Jocul îți pune la dispoziție o serie de funcții suplimentare, precum funcțiile Ante Bet și Tumble, care îți sporesc șansele de câștig. Jocul are un RTP de 96,5%.
 • The Hand of Midas are o configurare de 5×3 și dispune de 20 de modalități de câștig. Având un RTP de 95,5%, jucătorii se pot folosi de multiplicatorii globali de bază, de scattere și de împrăștieri. Împrăștierea mâinii lui Midas este declanșatorul rundei bonus care constă în mini-sloturi cu câte maxim 3 rotiri fiecare.
 • Gems Bonanza are o grilă de joc de 8×8 și un RTP mediu de 96,51%. Având 5 modificatori de role, fiecare nivel nou mărind progresiv multiplicatorul până la 10x. Jocul are o volatilitate crescută și u potențial de 10.000 de victorii. Poți cumpăra runda bonus progresivă Gold Fever dacă plătești miza de 100x. Volatilitatea crescută și cei 5 modificatori e mulinetă fac ca Gems Bonanza să fie un joc apreciat de către jucători.
 • Sweet Bonanza vine la pachet cu un impuls multiplicator de până la 100x, fiind posibile plăți de peste 21.000 de mize. Jocul are o schemă de 6×5 și un RTP de 96,48%. Deși este un joc cu un design simplu, face o impresie bună în rândul jucătorilor datorită calității sale grafice și a șanselor de câștig destul de mari. Nu există un jackpot progresiv, însă plățile semnificative compensează acest lucru.

De ce să revendici acest bonus fără depunere Maxbet?

Nu există doar un singur motiv pentru revendicarea acestui Maxbet bonus fără depunere, ci mai multe.

 • În primul rând, aceste rotiri gratuite cu un cod bonus Maxbet îți pot aduce câștiguri frumoase, și în al doilea rând, te poți distra la 5 din cele mai interesante și captivante jocuri ale celor de la Pragmatic Play.
 • Un alt motiv ar fi faptul că nu necesită depunere. Pentru a beneficia de acest bonus, nu trebuie decât să îți verifici contul, lucru pe care oricum trebuie să îl faci în maxim 30 de zile pentru a evita ștergerea contului și anularea câștigurilor.
 • Un alt avantaj al celor 321 rotiri gratuite Maxbet constă în oportunitatea de a cunoaște mai bine jocurile înainte de a juca pe bani reali. Rundele te vor ajuta să înțelegi mai bine mecanismul de joc și să devii mai sigur pe tine, în ceea ce ține de strategia de pariere.
 • În afară de multă distracție și chiar și o porție de relaxare, îndeplinirea cerințelor de rulaj la sloturi nu sunt greu de îndeplinit. Miza maximă este de 25 de ron, așa că totul e mai simplu decât pare la prima vedere.

Profită de orice bonus fără depunere la Maxbet casino!

Maxbet bonus code pentru 100 rotiri gratuite

Ofertă indisponibilă momentan

Vești bune de la Maxbet, promoterul unora dintre cele mai tari oferte la jocuri ca la aparate din piață. Primești la Maxbet 100 de rotiri gratuite fără depunere și ai parte de distracție la puterea 100.

Folosește la Maxbet bonus code pentru 100 rotiri gratuite

Este de departe cel mai popular premiu din piață și, cu siguranță, și cel mai râvnit. Iar ca să intri în posesia celor 100 de rotiri gratuite este extrem de simplu.

1

Deschide oferta dând click pe link-ul de mai sus!

2

Trimite un act de identitate la adresa suport@maxbet.ro sau printr-un mesaj pe Facebook Messenger!

3

După ce ți-a fost verificat contul, intră în sectiunea Contul meu la Bonusuri disponibile și introdu cod bonus Maxbet – 100ROTIRI, în câmpul aferent!

Ce presupune bonusul Maxbet 100 rotiri?

Așa cum îi spune și numele, primești în contul tău de jucător cele 100 de rotiri gratuite la toate jocurile ca la aparate Maxbet puse la dispoziție de producătorul NetEnt, astfel încât să-ți alegi după pofta inimii sau după cum te simți norocos slotul la care vrei să mizezi.

De Reținut!
Însă, ține cont că acest bonus Maxbet are o valabilitate 3 zile de la acordarea acestui, așa că trebuie să te grăbești să-l folosești imediat ce contul ți-a fost validat.

Diverse sloturi gratis cu Maxbet bonus fără depunere

Este o bucurie să ai acces la zecile de jocuri puse la dispoziție de NetEnt, cunoscut pentru inovație mai ales în sfera jocurilor pe mobil, de la Gonzo’s Quest, la Vikings, Blood Suckers 2, Jack and the Beanstalk sau Guns and Roses. Îți prezentăm trei astfel de jocuri, ca să vezi cât de interesantă pot face distracția cei de la NetEntertainment.

 • Guns N’ Roses

Slotul Guns N’ Roses de la NetEnt este prevăzut cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Simbolurile și funcțiile acestui joc ți se arată pe un fundal cu plăcuta muzică a cunoscuților rockeri. Vei primi carduri Wild sau simboluri ca Appetite for Destruction Wild – denumire dată după unul dintre cele mai populare albume ale Guns`n roses, Expanding Wilds sau Lenend Spins, cât și multiplicatoare care vor spori combinațiile și deci, posibilitatea de câștig.

 • Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este un joc de păcănele care are 5 role și 20 de linii de câștig. O trăsătură aparte este funcția Avalanche, care pur și simplu îți plasează simbolul pe role, și nu-l rotește, așa cum este cazul la cele mai multe jocuri ca la aparate. Această funcție poate declanșa câștiguri în cascadă pentru că, dintr-o singură rotire poți produce multe alte spinuri. Ai și simboluri Wild care îți pot înlocui un caracter și poți primi câștiguri surpriză cu funcția Free Falls.

 • Jack and the Beanstalk

Dacă îți este cunoscută povestea „Jack și vrejul de fasole” îți vor fi foarte familiare și grafica și personajele din acest joc. Structurat pe 5 role, Jack and the Beanstalk de la NetEnt are 20 de linii care te pot face să ajungi la comoară datorită funcțiilor Walking Wilds și Free Spins. Ai carduri Wild, care pot substitui orice simbol din joc, cu excepția celor de tip Cheie și Scatter.

Din Maxbet app poți încerca oricare dintre sloturile de mai sus și multe altele, experiența de joc fiind la fel de bună.

100 rotiri gratuite Maxbet: condiții de rulaj

Ca orice cazino care se respectă și ține la desfășurarea cât mai corectă a procesului de joc, Maxbet impune și la acest bonus la verificare cu 100 de rotiri gratuite condiții de rulaj. Acestea par mari, însă, pe măsură ce joci, vei vedea că îți oferă șanse cât mai mari de câștig.

Așadar, trebuie să joci suma câștigată, înainte de a fi retrasă de 60 de ori, iar pariul maxim care poate fi mizat este de 2.5 ron. De asemenea, după ce termini rulajul poți retrage în bani reali maximum 50 de ron din cont, dar, înainte de asta, trebuie să efectuezi o depunere de minimum 100 de ron, pentru a putea face retragerea.

Intră și tu în lumea fascinantă a jocurilor NetEnt și prinde unul dintre cele mai avantajoase bonusuri din piață. Primește 100 de rotiri gratuite fără depunere, distrează-te și câștigă!

banner bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere Spin

Slăbiciunea noastră cea mai mare atunci când vine vorba de jocurile de…
Laura Paraschiv - iunie 8, 2024
banner bonus aniversar magic jackpot

Magic Jackpot Bonus Aniversar

Magic Jackpot Casino te așteaptă cu o surpriză specială: bonus aniversar Magic…
Laura Paraschiv - iunie 7, 2024
banner Bonus aniversar Las Vegas

Las Vegas Bonus Aniversar

Las Vegas Casino este locul unde visele devin realitate! Dacă îți place…
Laura Paraschiv - iunie 6, 2024

Autor