Cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: câștigă 821 rotiri gratuite

5/5 - (4 votes)
Mirela - ianuarie 10, 2023

Decizia de a te alătura comunității de jucători Casa Pariurilor poate fi una din cele mai bune decizii ale tale. În primul rând, vei primi 321 Rotiri Casa Pariurilor după ce vei crea un cont nou pe platformă și îl vei verifica și apoi, vei primi la Casa Pariurilor 500 rotiri gratuite ca recompensă la efectuarea depunerii minime. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere de 321 free spins și 500 rotiri gratuite suplimentare!

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

Casa Pariurilor bonus fără depunere: câștigă 321 Rotiri Casa Pariurilor

Vei primi 321 Rotiri Casa Pariurilor pentru verificarea contului, iar pentru a intra în posesia sa este necesar să urmezi câțiva pași. Iată ce trebuie să faci pentru a primi de la Casa Pariurilor bonus fără depunere:

1

Pasul 1 – apasă pe butonul de revendicare a ofertei

În prima parte a acestei pagini este afișat un buton de revendicare bonus fără depunere Casa Pariurilor. Apasă aici pentru a fi direcționat pe pagina care pune la dispoziția jucătorului acest bonus.

2

Pasul 2 – creează un cont pe platformă

Pentru a putea primi cele 321 Rotiri Casa Pariurilor e necesar să creezi un cont nou pe site-ul cazinoului. După ce vei fi direcționat/ă pe site, apasă pe butonul „Înregistrează-te” și completează formularul de înregistrare Casa Pariurilor.

3

Pasul 3 – acceptă primirea mesajelor promoționale

Aceasta este una din condițiile obligatorii pentru a primi la Casa Pariurilor bonus fără depunere. La finalul formularului de înregistrare vor fi afișate două căsuțe pe care va trebui să le bifezi. Una din ele face referire la condițiile GDPR, iar cealaltă face referire la acceptarea primirii de mesaje promoționale, care te vor anunța în timp util cu privire la bonusurile și promoțiile noi apărute.

4

Pasul 4 – verifică-ți contul de jucător 

Ultimul pas în revendicarea de Casa Pariurilor bonus fără depunere constă în procesul de verificare cont Casa Pariurilor. Pentru asta, intră în meniul contului tău, în rubrica destinată verificării KYC și trimite copia documentului solicitat de cazino. După ce verificarea va fi încheiată cu succes, vei primi bonusul Casa Pariurilor fără depunere.

De Reținut!
Cele 321 rotiri Casa Pariurilor vor fi acordate doar după verificarea contului și în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului. După ce verificarea se va încheia, jucătorul poate accepta și revendica Casa Pariurilor rotiri gratuite în termen de 10 zile.

Verifică-ți contul și câștigă 321 Rotiri Casa Pariurilor

Pentru a-ți verifica contul este necesar să trimiți doar o copie a actului de identitate – acesta poate fi pașaportul, cartea de identitate sau permisul de conducere. Odată ce respecți toate condițiile, procesul va fi finalizat în maxim 72 de ore și vei primi de la Casa Pariurilor 321 rotiri gratuite la slotul Shining Crown.

Pașii necesari pentru verificarea contului sunt unii foarte rapizi. În rândurile de mai jos vreau să-ți prezint care sunt acești pași despre cum faci verificarea contului tău de jucător pentru a revendica de la Casa Pariurilor bonus fără depunere:

1

Primul pas este să accesezi din contul tău secțiunea Verificare identitate, unde o să-ți apară o secțiune unde poți încărca unul din documentele de identitate pe care dorești să-le folosești pentru a face verificarea contului.

2

Încarcă copiile documentelor necesare: copia unui act de identitate și a unei facturi de utilități!

3

După ce ai încărcat pozele necesare trebuie să aștepți confirmarea de verificare a identității. O să primești un e-mail cu privire la statusul contului tău.

Citește mai mult despre validare cont Casa Pariurilor!

Câștigă în plus la Casa Pariurilor 500 rotiri gratuite

În completarea celor 321 Rotiri Casa Pariurilor primite pentru verificarea contului, poți primi la Casa Pariurilor 500 rotiri gratuite. Pentru a intra în posesia acestui nou bonus, va fi necesar să faci o depunere minimă de 20 ron.

După efectuarea primei depuneri de cel puțin 20 ron, vei primi de la Casa Pariurilor 500 rotiri gratuite care poate fi utilizat la același slot EGT menționat mai sus – Shining Crown. Bonusul poate fi revendicat în termen de 30 de zile de la înregistrare și trebuie acceptat în maxim 10 zile.

De Reținut!
Cele 2 bonusuri pot fi revendicate în orice ordine dorești, deci poți să-ți verifici contul și după să faci depunerea sau invers.

Revendică 821 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor la Shining Crown

Cele 821 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor pot fi jucate doar la slotul Shining Crown, un joc clasic cu mari posibilități de câștig, furnizat de EGT. Bonusul va putea fi vizualizat din meniul contului, secțiunea „Bonusuri” – „Istoric Bonusuri Cazinou”.

Îți prezentăm mai jos cele mai importante detalii despre Shining Crown:

Rotiri Gratuite 821 ✔️
FurnizorEGT ✔️
RTP96.37% ✔️
Linii de plată10 ✔️
Jackpot 5.000 ✔️
Pariu Minim10 credite ✔️
Pariu Maxim200 credite ✔️

Nu uita să ai un joc responsabil Casa Pariurilor de fiecare dată când te conectezi în contul de jucător!

Cum îți retragi câștigurile din Casa Pariurilor bonus fără depunere

Câștigurile din Casa Pariurilor bonus fără depunere pot fi revendicate doar după ce vor fi îndeplinite cerințele de rulaj specifice bonusului. Prin urmare, vei putea retrage câștigurile din Casa Pariurilor 321 rotiri după ce vei rula suma câștigată de 5 ori.

De Reținut!
De exemplu, dacă vei avea câștiguri de 100 ron, atunci vei rula acești 100 ron de 5 ori, adică vei rula în total suma de 500 ron (100 ron x 50 = 500 ron).

Și bonusul de 500 rotiri gratuite Casa Pariurilor trebuie să îndeplinească cerințe de rulaj. Dacă revendici de la Casa Pariurilor 500 rotiri gratuite, cerința de rulaj este tot de 5x, adică vei rula de 5 ori bonusul primit.

Altfel spus, la un câștig de 200 ron adus de rundele gratite, vei rula suma de 1.000 ron (200 ron x 5 = 1.000 ron).

De Reținut!
Atât rulajul pentru cele 321 rotiri Casa Pariurilor, cât și rulajul pentru cele 500 rotiri gratuite la prima depunere trebuie îndeplinit în maxim 10 zile de la acceptarea bonusului.

De ce să revendici la Casa Pariurilor rotiri gratuite

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

Ai mai mult de un singur motiv să revendici cele 821 Rotiri Casa Pariurilor, iar în continuare vei descoperi câteva dintre acestea.

 • În primul rând, aceste două bonusuri sunt o recompensă și utilizarea lor îți poate aduce câștiguri. În plus, bonusurile le primești după efectuarea operațiunilor necesare și pe care le-ai face și fără a fi recompensat (verificarea contului și efectuarea primei depuneri).
 • Pe de altă parte, chiar dacă revendicarea bonusului impune acceptarea primirii de mesaje promoționale, acest lucru nu îți poate aduce decât avantaje, deoarece vei fi informat în timp util cu privire la cele mai noi promoții, bonusuri și turnee.
 • Un alt motiv pentru care te încurajăm să revendici de la Casa Pariurilor bonus fără depunere de 321 rotiri gratuite și bonusul suplimentar de 500 rotiri constă în timpul de joc primit în plus cu această ocazie. Cu ajutorul acestui bonus fără depunere Casa Pariurilor vei juca mai mult și vei avea timp să experimentezi jocuri noi. Apoi, când vei face depuneri mai consistente, vei știi deja ce jocuri îți plac și vei putea intui ce jocuri ți-ar plăcea să încerci.

Pachetul de bun venit este o bună ocazie de a explora secțiunile de jocuri ale cazinoului, de a te distra mai mult și de aduna câștiguri suplimentare, așa că nu ezita să revendici cât mai repede 321 Rotiri Casa Pariurilor și 500 rotiri la prima depunere!

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

Mai multe bonusuri pentru tine:


Câștigă la Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei

Momentan, această ofertă nu este disponibilă, dar poți câștiga 321 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere este o recompensă extra, pe care jucătorii o primesc pentru finalizarea verificării contului abia creat. Pot primi la Casa Pariurilor 100 ron gratis doar utilizatorii noi, care au vârsta peste 18 ani și care și-au creat contul după data de 6.04.2022. Vezi cum poți revendica și tu de la Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei!

Cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei

Pentru a câștiga la Casa Pariurilor 100 Lei fără depunere, jucătorii trebuie doar să parcurgă doar 3 pași:

1

Primul pas: accesează link-ul corespunzător ofertei cu 100 Ron gratis

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a primi acest bonus fără depunere Casa Pariurilor este să utilizezi link-ul pe care îl vei găsi postat în prima parte a acestei pagini. Rolul acestui link este de a te direcționa direct către formularul de înregistrare.

Doar dacă te înregistrezi prin intermediul link-ului respectiv vei putea beneficia de ofertă.

2

Al doilea pas: deschide-ți un cont de jucător 

Următorul pas constă de fapt în crearea unui cont la Casa Pariurilor, adică în completarea formularului de înregistrare. Formularul este bine structurat și poate fi completat cu ușurință de către utilizatori.

În cadrul său, vei oferi informații despre tine, cum sunt datele personale, datele de contact și oferirea consimțământului în anumite privințe (acceptarea termenilor și condițiilor, setări de marketing – informarea cu privire la promoții și bonusuri exclusiviste).

În completarea acestui formular, asigură-te că vei furniza date corecte și reale, pentru a evita prelungirea verificării contului.

3

Al treilea pas: verifică-ți contul tocmai creat

Ultimul pas pentru a câștiga la Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei constă în verificarea contului pe care l-ai creat. În vederea acestui lucru, accesează din meniul contului tău rubrica destinată verificării contului. Procesul de verificare KYC (Know Your Customer) presupune trimiterea anumitor documente care vor atesta faptul că informațiile transmise de tine sunt reale.

În primă instanță, va fi necesar să trimiți o poză a unui act de identitate, care poate fi, pașport, carte de identitate sau permis de conducere. Este posibil ca ulterior să ți se solicite și alte acte suplimentare, acestea putând consta într-o factură de utilități sau un extras de cont.

Procesul poate dura până la 72 de ore, însă acest lucru depinde de numărul de solicitări primite și de respectarea specificațiilor primite.

De Reținut!
Nu este nevoie să introduci niciun cod promoțional Casa Pariurilor pentru a beneficia de acest bonus fără depunere.

Condițiile pentru Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei

Imediat ce procesul de verificare se va încheia, vei primi la Casa Pariurilor 100 lei fără depunere. Bonusul este primit doar după verificarea contului, iar pentru a face acest lucru, ai la dispoziție o perioadă de maxim 30 de zile, pentru a beneficia de bonus fără depunere Casa Pariurilor și pentru a evita suspendarea contului.

După crearea și verificarea contului, jucătorul are la dispoziție 10 zile pentru a accepta bonusul Casa Pariurilor 100 Lei fără depunere.

Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei poate fi vizualizat de către jucător în secțiunea dedicată acestuia, anume în rubrica „Bonusuri” din meniul contului. Sunt eligibili pentru acest bonus doar jucătorii care au un cont activ și care nu este blocat sub nicio formă (cum ar fi utilizarea opțiunii de autoexcludere).

O altă condiție constă în acceptarea condițiilor GDPR și acceptarea primirii de mesaje promoționale. Așadar, nu uita să bifezi aceste două căsuțe la înregistrare!

Cum retragi câștigurile din Casa Pariurilor 100 lei fără depunere

Pentru a putea retrage de la Casa Pariurilor 100 ron gratis, va fi necesar să îndeplinești anumite cerințe de rulaj. În acest caz, cerința de rulaj este de 20x și trebuie să fie îndeplinită în maxim 10 zile.

Așadar, vei rula la Casa Pariurilor 100 lei fără depunere de 20 de ori înainte de a fi revendicate câștigurile. Prin îndeplinirea acestei cerințe, vei rula suma de 2.000 ron (100 ron x 20 = 2.000 ron). Abia după ce ai îndeplinit această cerință în totalitate, vei putea retrage câștigurile. Dacă aceste cerințe vor fi îndeplinite doar parțial, câștigurile vor fi anulate.

Concluzii

Procesul de verificare KYC poate părea greu de făcut pentru cei începători, dar de fapt lucrurile stau altfel în realitate. Procesul este rapid și sigur și constă doar în verificarea anumitor documente.

Verificarea contului este obligatorie în termen de 30 de zile, și mai ești și recompensat pe deasupra, cu un bonus Casa Pariurilor 100 lei fără depunere. Acest bonus de la Casa Pariurilor îți oferă mai mult timp în care să joci și în care să încerci diferite jocuri din oferta cazinoului Casa Pariurilor.

Bonusul exclusiv de 100 ron este răsplata ta pentru verificarea contului. Nu mai ezita: verifică-ți contul și revendică de la Casa Pariurilor bonus fără depunere 100 lei!


Casa Pariurilor Bonus Fără Depunere: 20 Ron Freebet Cupa Mondială

Ofertă valabilă doar în perioada Campionatului Mondial de Fotbal 2022

La Casa Pariurilor jucătorii sunt așteptați cu bonusuri încântătoare ce îi răsfață pe iubitorii de fotbal. Cei care aleg să își creeze un cont nou pe platformă, vor primi un Casa Pariurilor bonus fără depunere constând într-un pariu fără risc de 20 ron la Casa Pariurilor Cupa Mondială. Iată cum poți primi și tu la Casa Pariurilor 20 lei bonus și care sunt condițiile acestui bonus!

Ofertă Fără Depunere pentru Cupa Mondială 2022

20 RON Pariu Fără Risc

Pariază fără riscuri la Cupa Mondială 2022 cu 20 RON Gratis!
Joaca Acum

Ești eligibil pentru Casa Pariurilor bonus fără depunere?

Pentru a afla dacă poți primi sau nu la Casa Pariurilor bonus fără depunere, trebuie să contactezi serviciul Asistență. Chiar dacă nu este un mod tocmai comun, procedând astfel vei afla dacă poți beneficia sau nu de bonus.

Poți contacta serviciul Asistență telefonic apelând numărul de telefon 0314.231.717, între orele 10 – 22, în fiecare zi a săptămânii, sau poți utiliza adresa de email office@casapariurilor.ro. Totuși, dacă ești nerăbdător să primești Casa Pariurilor bonus freebet și dacă vrei să primești un răspuns rapid, atunci apelează numărul de telefon mai sus menționat sau folosește chat-ul live.

Chiar dacă poate fi suficient să urmezi pașii de revendicare a bonusului de mai jos, pentru a fi sigur, cel mai bine ar fi să contactezi departamentul de asistență clienți și să-ți verifici eligibilitatea.

Cum revendici un bonus Casa Pariurilor Cupa Mondială

Casa Pariurilor bonus fără depunere 20 RON poate fi utilizat de jucători doar în cadrul meciurilor din Campionatul Mondial de fotbal. Acest pariu va fi primit de toți jucătorii care doresc să se înregistreze pe site.

Bonusul Casa Pariurilor Cupa Mondială va fi vizibil jucătorului abia după ce se va autentifica a doua oară în cont. Pașii care trebuie urmați în revendicarea unui bonus fără depunere Casa Pariurilor sunt cei descriși în continuare:

1

Pasul 1: link-ul atașat ofertei

Pentru a revendica la Casa Pariurilor 20 lei bonus, primul lucru obligatoriu de făcut constă în accesarea link-ului de pe pagină. Acesta este postat chiar în partea de sus, dar îl poți accesa apăsând aici. Prin accesarea sa vei ajunge imediat la formularul de înregistrare.

2

Pasul 2: înregistrarea pe site-ul cazinoului

Link-ul nostru te va direcționa pe site, anume pe pagina ce conține oferta și de unde poți începe să creezi un cont. Vei începe înregistrarea prin accesarea butonului din colțul drept al paginii, apăsând pe „Înregistrare”.

Apoi, completează formularul cu datele tale, furnizând numele complet, data nașterii, emailul, numărul de telefon, adresa de reședință, orașul și codul poștal al acestuia. Configurează datele necesare autentificării în cont (parolă și nume de utilizator) și bifează căsuțele de la sfârșit.

3

Pasul 3: depune bani în contul tău

O altă condiție obligatorie ce trebuie îndeplinită pentru a primi la Casa Pariurilor bonus fără depunere 20 RON constă în efectuarea unei depuneri Casa Pariurilor. Aceasta trebuie să aibă o valoare minimă de 20 ron și trebuie să fie făcută în maxim 10 zile de la crearea contului pe platformă.

Pentru efectuarea depunerii te poți folosi de cardul bancar, cardul preplătit Paysafecard sau te poți prezenta la una dintre agențiile fizice. Dacă vei utiliza Paysafecard sau card bancar vei putea depune minim 20 ron și maxim 20.000 ron, iar în agențiile fizice poți depune minim 10 ron și maxim 45.000 ron.

De Reținut!
Depunerile vor fi procesate instant și nu vor fi percepute taxe suplimentare.

Pentru a evita pierderea timpului și limitarea în retrageri, este cel mai bine să îți verifici contul imediat după înregistrare. Astfel, vei putea să retragi fără probleme bonusul Casa Pariurilor Cupa Mondială.

Vezi mai multe cazinouri cu bonus fără depunere pariuri!

Profită și de bonusul la depunere odată cu acest freebet

Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 600 RON

Câștigă un bonus de până la 600 Lei la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

În calitate de jucător nou pe platformă, poți revendica și un bonus Casa Pariurilor la efectuarea primelor tale depuneri în cont. Așadar, vei primi un bonus pentru prima, a doua și pentru a treia depunere.

Mai exact, pentru fiecare depunere vei primi câte un bonus de 100% până la 600 ron la pariuri sportive. Bonusul diferă în funcție de fiecare depunere, după cum urmează:

 • 50% Bonus până la 200 RON la prima depunere
 • 50% Bonus până la 200 RON la a doua depunere
 • 100% Bonus până la 200 RON la a treia depunere

Al doilea și al treilea bonus vor fi primite doar după ce vor fi îndeplinite cerințele de rulaj pentru bonusul ce a fost primit anterior.

Cerința de rulaj pentru bonusul de bun venit depinde de asemenea la fiecare bonus. Astfel, pentru bonusul primit la primele 2 depuneri, rulajul este de doar 4x, iar pentru bonusul la a treia depunere rulajul este de 6x.

Deci, în cazul unei prime depuneri de 200 ron, vei primi încă 100 RON Bonus și vei rula în total 400 RON. Același lucru se aplică și în cazul celei de-a doua depuneri. La a treia depunere, vei primi la suma de 200 RON depusă un bonus de 200 RON și vei rula în total 1.200 RON.

După cum vezi, rulajul este foarte mic spre deosebire de majoritatea bonusurilor de la cazinourile online, așa că nu ezita să profiți de acest bonus pentru a paria mai mult!

De Reținut!
Bonusurile trebuie să fie acceptate și utilizate în termen de 28 de zile de la înregistrare.

Cum folosești și cum retragi la Casa Pariurilor 20 lei bonus

Casa Pariurilor bonus fără depunere este un pariu fără risc care nu are atașate cerințe de rulaj, deci va putea fi retras în orice moment. Dacă biletul pe care este folosit bonusul Casa Pariurilor 20 lei fără depunere va fi pierzător, atunci ți se va înapoia miza de până la 20 ron.

De Reținut!
Dacă biletul va fi câștigător, atunci se va scade valoarea Casa Pariurilor bonus fără depunere 20 RON din valoarea totală a biletului. De exemplu, dacă biletul va fi de 80 ron, atunci câștigul tău va fi de 60 ron (80 ron – freebet 20 ron = 60 ron).

Casa Pariurilor bonus fără depunere va fi creditat jucătorului în maxim o oră de la validarea biletului pe care s-a jucat.

În utilizarea de Casa Pariurilor bonus fără depunere vor fi excluse o serie de pariuri. Mai exact, se vor exclude de la utilizarea bonusului Casa Pariurilor 20 lei fără depunere biletele pe care s-a utilizat cashout, care conțin selecții pe Marcator în meci și cele care conțin opțiuni precum Meciul Zilei, Pariu Șansă, Oferta Plus sau Mega Bonus.

Descoperă și ce are de oferit secțiunea live Casa Pariurilor!

De Reținut!
Pentru a putea fi luat în considerare pariul, atunci este necesar ca toate evenimentele pe care s-a pariat să aibă rezultatele validate înainte de a expira bonusul.

Avantajele bonusului Casa Pariurilor Cupa Mondială

Casa Pariurilor bonus fără depunere merită să fie revendicat, printre avantajele oferite de acesta numărându-se:

 • poate fi retras oricând pentru că nu are cerințe de rulaj;
 • este un pariu fără risc;
 • depunerea necesară pentru acest bonus fără depunere Casa Pariurilor are o valoare mică (20 ron);
 • poți paria la meciurile Casa Pariurilor Cupa Mondială, cel mai așteptat eveniment sportiv al anului.
Ofertă Fără Depunere pentru Cupa Mondială 2022

20 RON Pariu Fără Risc

Pariază fără riscuri la Cupa Mondială 2022 cu 20 RON Gratis!
Joaca Acum

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis

Momentan, acest bonus nu este disponibil, dar poți câștiga 321 Rotiri Gratuite

Cei care aleg să pășească pentru prima dată în lumea jocurilor de la Casa Pariurilor, sunt răsplătiți de două ori: o dată fără a fi necesară vreo depunere și a doua oară, la efectuarea primului depozit. Așadar, jucătorii noi primesc 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor după ce vor verifica contul creat pe site-ul cazinoului.

Revendică la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Pentru a revendica la Casa Pariurilor bonus fără depunere nu este necesar nici mult timp și nici parcurgerea unor etape complicate. Așadar, pentru a intra în posesia bonusului de 50 RON Gratis Casa Pariurilor, e necesar sa parcurgi doar trei pași simpli: accesezi link-ul disponibil la începutul acestui articol, creezi un cont și apoi îl verifici.

După ce vei accesa link-ul, vei fi redirecționat în mod automat către pagina cazinoului care conține promoția respectivă. Odată ce vei apăsa butonul „Înregistrează-te!”, ți se va deschide un formular de înregistrare pe care va trebui să îl completezi cu date esențiale în crearea contului. Aceste date constau în următoarele:

 • informații personale (nume, prenume, adresă, oraș, cod poștal, număr de telefon, email, data nașterii, CNP)
 • informații necesare procesului de autentificare (vei configura un nume de utilizator, o parolă și o întrebare de siguranță).

Odată ce ai completat formularul de înregistrare și ai validat și adresa de email, următorul pas pentru a revendica 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor constă în verificarea contului tău. Pentru a iniția verificarea acestuia, autentifică-te cu ajutorul datelor de logare configurate odată cu crearea contului.

După ce vei intra în cont, accesează meniul și rubrica dedicată procesului de verificare. Urmează indicațiile care îți sunt oferite și trimite documentele necesare!

După ce ți se va confirma că a fost încheiat procesul de verificare, vei primi la Casa Pariurilor bonus fără depunere. Bonusul de 50 RON Gratis Casa Pariurilor poate fi acceptat din fereastra pop-up care se va deschide jucătorului în momentul autentificării pe cont.

Condiții pentru 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor

Bonusul poate fi acceptat de către posesorul noului cont în termen de 3 zile de la verificarea contului și poate fi primit o singură dată.

Câștigurile acumulate în urma utilizării bonusului de 50 RON Gratis Casa Pariurilor pot fi retrase doar dacă sunt îndeplinite condițiile de rulaj de 20x. De exemplu, daca acumulezi câștiguri în valoare de 80 ron, va fi necesar să rulezi această sumă de 20 de ori. Astfel, în final, vei rula o sumă de 1.600 ron (80 ron x 20 = 1.600 ron). În cazul în care vei solicita o retragere Casa Pariurilor pentru câștigurile tale fără a îndeplini această cerință, toate câștigurile vor fi anulate.

Termenul de îndeplinire a cerințelor de rulaj este de 3 zile, iar bonusul fără depunere poate fi utilizat doar în secțiunea casino. Nu rata șansa de a juca gratis cu 50 RON Fără Depunere!


Cum revendici 40 rotiri Casa Pariurilor

Momentan, această ofertă nu este disponibilă, dar poți câștiga 321 Rotiri Gratuite

Casa Pariurilor încearcă să ofere jucătorilor o experiență cât mai plăcută, tocmai de aceea vine cu un bonus fără depunere Casa Pariurilor unde ți se oferă 40 de rotiri gratuite. În articolul de mai jos o să-ți prezint tot ce ai nevoie să știi pentru a putea revendica de la Casa Pariurilor bonus fără depunere. Profită și tu de 40 rotiri Casa Pariurilor!

Revendică 40 Rotiri Casa Pariurilor în doar 3 pași

Acest bonus fără depunere Casa Pariurilor le oferă jucătorilor șansa de a se putea bucura de cele mai distractive jocuri fără a face o depunere. Astfel, tot ce trebuie să faci este să efectuezi verificarea contului tău de jucător pentru a te bucura de rotirile tale gratuite.

Bonus Casa Pariurilor este oferit după cum urmează:

1

Îți deschizi un cont, accesând oferta de mai sus;

2

Faci o verificare a contului de jucător și intri în posesia a 20 de Free Spins pe care le poți juca la toate jocurile de tip slot care permit această funcție;

3

Odată ce ai profitat la maxim de primele 20 de rotiri gratuite oferite de Casa Pariurilor bonus fără depunere, poți profita de încă 20 de rotiri gratuite odată ce ai efectuat prima depunere în contul tău de jucător. Astfel, beneficiezi în total de 40 rotiri Casa Pariurilor.

De Reținut!
Valoarea fiecărei rotiri gratuite este cuprinsă între 0,45 și 2,5 RON, acest lucru depinde și de jocul la care decizi să îți încerci norocul cu bonusul fără depunere.

De reținut este și faptul că acest bonus este generat în mod automat odată ce ai efectuat pașii necesari. Tot ce îți rămâne de făcut este să accepți bonus Casa Pariurilor doar apăsând butonul de accept din mesajul pe care l-ai primit. Timpul pe care Casa Pariurilor ți-l oferă la dispoziție pentru a putea accepta bonus Casa Pariurilor este de maxim 72 de ore din momentul în care acesta îți este trimis.

Dacă te decizi să faci și o depunere după ce consumi cele 40 Rotiri Casa Pariurilor, vei primi un bonus Casa Pariurilor de 1500 RON cu ajutorul căruia poți încerca și mai multe jocuri de pe site-ul cazinoului,

Cum retragi câștigurile din Casa Pariurilor bonus fără depunere

Odată ce ai efectuat toți pașii necesari verificării contului tău de jucător și ai acceptat de la Casa Pariurilor bonus fără depunere, ai la dispoziție un termen de 7 zile în care poți profita de rotirile gratuite.

Condițiile de rulaj pentru cele 40 rotiri Casa Pariurilor sunt de 30x aplicabile câștigurilor rezultate din rotirile gratuite. De exemplu, dacă ai câștigat suma de 200 RON, pentru a-i putea retrage trebuie să joci acestă sumă de 30 de ori.

De Reținut!
De reținut este faptul că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj în cele 7 zile pe care le ai la dispoziție pentru a juca acest bonus fără depunere Casa Pariurilor. Dacă acest lucru nu este îndeplinit, bonus Casa Pariurilor fără depunere este anulat automat. Acest lucru se întâmplă și în cazul în care dorești să faci o retragere înainte de a îndeplini condiția de rulaj.

Mai multe despre cerințele de rulaj de la Casa Pariurilor poți citi aici.

Cod promoțional Casa Pariurilor

După cum bine poți observa, pentru acest bonus fără depunere Casa Pariurilor, nu se solicită cod promoțional Casa Pariurilor, astfel te poți bucura în mod direct de acest bonus doar urmărind pașii pe care ți-am prezentat mai sus, fără a fi nevoit să introduci vreun cod promoțional Casa Pariurilor.

De ce să revendici de la Casa Pariurilor bonus fără depunere?

După cum bine ți-ai dat seama, sunt multe motive pentru care merită să revendici de la Casa Pariurilor bonus fără depunere. Poți profita de șansa de a juca 20 de rotiri fără a scoate vreun ban din portofelul tău, deci, te poți bucura de jocurile tale preferate și poți încerca și alte jocuri fără a pierde ceva, doar jucând pe banii cazinoului.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că odată ce ai făcut prima depunere în contul tău de jucător, ești răsplătit cu încă 20 de rotiri gratuite cu care îți poți acumula nenumărate câștiguri.

În plus, poți juca gratis direct din Casa Pariurilor aplicație casino cu ajutorul acestui bonus.

Concluzii

Așadar, după parcurgerea acestui articol, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te distrezi din plin cu cele 20 de rotiri gratuite fără depune oferite de Casa Pariurilor, dar și de celelalte 20 de rotiri pe care le primești odată cu efectuarea primei depuneri.

Nu mai sta pe gânduri și profită acum de 40 rotiri Casa Pariurilor care îți pot aduce nenumărate câștiguri!

Ofertă cu depunere

321 Rotiri Gratuite + 100 RON

Câștigă 321 Rotiri Gratuite la verificare + 100 RON la prima depunere!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Superbet Bonus Fără Depunere: 250 Rotiri + 25 Ron Pariu Gratuit

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - februarie 1, 2023
promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023