cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: câștigă 100 RON Gratis

5/5 - (3 votes)
Mirela - aprilie 29, 2022

Toți cei care vor să descopere oferta de jocuri a cazinoului Casa Pariurilor, sunt recompensați pentru inițiativa lor în mai multe feluri. Pe lângă bonusul de bun venit standard, noii jucători primesc de la Casa Pariurilor bonus fără depunere exclusiv de 100 ron, 50 RON sau 40 Rotiri Gratuite pentru verificarea contului. Alege cel mai bun bonus pentru tine!

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

100 RON Fără Depunere

Înregistrează-te și câștigă 100 RON Gratis!
Joaca Acum
BONUS FĂRĂ DEPUNERE

50 RON Gratis

Joacă gratis cu 50 RON Fără Depunere!
Joaca Acum
BONUS FĂRĂ DEPUNERE

40 ROTIRI GRATUITE

Revendică 40 Rotiri Gratuite și joacă sloturi gratis!
Joaca Acum

Cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere de 100 RON

Casa Pariurilor bonus fără depunere este o recompensă extra, pe care jucătorii o primesc pentru finalizarea verificării contului abia creat. Pot primi 100 RON bonus fără depunere Casa Pariurilor doar utilizatorii noi, care au vârsta peste 18 ani și care și-au creat contul după data de 6.04.2022.

Intrarea în posesia acestui bonus se face ușor, jucătorilor fiind nevoit să parcurgă doar 3 pași:

1

Primul pas: accesează link-ul corespunzător ofertei cu 100 Ron gratis

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a iniția accesarea bonusului este să utilizezi link-ul pe care îl vei găsi postat în prima parte a acestei pagini. Rolul acestui link este de a te direcționa direct către formularul de înregistrare.

Doar dacă te înregistrezi prin intermediul link-ului respectiv vei putea beneficia de ofertă.

2

Al doilea pas: deschide-ți un cont de jucător 

Următorul pas constă de fapt în crearea unui cont Casa Pariurilor, adică în completarea formularului de înregistrare. Formularul este bine structurat și poate fi completat cu ușurință de către utilizatori.

În cadrul său, vei oferi informații despre tine, cum sunt datele personale, datele de contact și oferirea consimțământului în anumite privințe (acceptarea termenilor și condițiilor, setări de marketing – informarea cu privire la promoții și bonusuri exclusiviste).

În completarea acestui formular, asigură-te că vei furniza date corecte și reale, pentru a evita prelungirea verificării contului.

3

Al treilea pas: verifică-ți contul tocmai creat

Ultimul pas constă în verificarea contului pe care l-ai creat. În vederea acestui lucru, accesează din meniul contului tău rubrica destinată verificării contului. Procesul de verificare KYC (Know Your Customer) presupune trimiterea anumitor documente care vor atesta faptul că informațiile transmise de tine sunt reale.

În primă instanță, va fi necesar să trimiți o poză a unui act de identitate, care poate fi, pașport, carte de identitate sau permis de conducere. Este posibil ca ulterior să ți se solicite și alte acte suplimentare, acestea putând consta într-o factură de utilități sau un extras de cont.

Procesul poate dura până la 72 de ore, însă acest lucru depinde de numărul de solicitări primite și de respectarea specificațiilor primite.

De Reținut!
Nu este nevoie să introduci niciun cod promoțional Casa Pariurilor pentru a beneficia de acest bonus fără depunere.

Condițiile pentru 100 RON Bonus Fără Depunere Casa Pariurilor

Imediat ce procesul de verificare se va încheia, contul va fi creditat cu 100 ron bonus fără depunere Casa Pariurilor. Bonusul este primit doar după verificarea contului, iar pentru a face acest lucru, ai la dispoziție o perioadă de maxim 30 de zile, pentru a beneficia de bonus și pentru a evita suspendarea contului. După crearea și verificarea contului, jucătorul are la dispoziție 10 zile pentru a accepta bonusul.

Casa Pariurilor bonus fără depunere poate fi vizualizat de către jucător în secțiunea dedicată acestuia, anume în rubrica „Bonusuri” din meniul contului. Sunt eligibili pentru acest bonus doar jucătorii care au un cont activ și care nu este blocat sub nicio formă (cum ar fi utilizarea opțiunii de autoexcludere).

O altă condiție constă în acceptarea condițiilor GDPR și acceptarea primirii de mesaje promoționale. Așadar, nu uita să bifezi aceste două căsuțe la înregistrare!

Cum retragi câștigurile obținute cu 100 RON Gratis

Pentru a putea retrage de la Casa Pariurilor bonus fără depunere, va fi necesar să îndeplinești anumite cerințe de rulaj. În acest caz, cerința de rulaj este de 20x și trebuie să fie îndeplinită în maxim 10 zile.

Așadar, bonusul de 100 ron va trebui să fie rulat de 20 de ori înainte de a fi revendicate câștigurile. Prin îndeplinirea acestei cerințe, vei rula suma de 2.000 ron (100 ron x 20 = 2.000 ron). Abia după ce ai îndeplinit această cerință în totalitate, vei putea retrage câștigurile. Dacă aceste cerințe vor fi îndeplinite doar parțial, câștigurile vor fi anulate.

Concluzii

Procesul de verificare KYC poate părea greu de făcut pentru cei începători, dar de fapt lucrurile stau altfel în realitate. Procesul este rapid și sigur și constă doar în verificarea anumitor documente.

Verificarea contului este obligatorie în termen de 30 de zile, și mai ești și recompensat pe deasupra, cu un bonus de 100 ron. Acest bonus fără depunere Casa Pariurilor îți oferă mai mult timp în care să joci și în care să încerci diferite jocuri din oferta cazinoului Casa Pariurilor.

Bonusul exclusiv de 100 ron este răsplata ta pentru verificarea contului. Nu mai ezita: verifică-ți contul și revendică bonusul!

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

100 RON Fără Depunere

Înregistrează-te și câștigă 100 RON Gratis!
Joaca Acum

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis

Cei care aleg să pășească pentru prima dată în lumea jocurilor de la Casa Pariurilor, sunt răsplătiți de două ori: o dată fără a fi necesară vreo depunere și a doua oară, la efectuarea primului depozit. Așadar, jucătorii noi primesc 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor după ce vor verifica contul creat pe site-ul cazinoului.

Revendică 50 RON Gratis Casa Pariurilor

Revendicarea bonusului fără depunere nu necesită mult timp și nici parcurgerea unor etape complicate. Așadar, pentru a intra în posesia bonusului de 50 RON Gratis Casa Pariurilor, e necesar sa parcurgi doar trei pași simpli: accesezi link-ul disponibil la începutul acestui articol, creezi un cont și apoi îl verifici.

După ce vei accesa link-ul, vei fi redirecționat în mod automat către pagina cazinoului care conține promoția respectivă. Odată ce vei apăsa butonul „Înregistrează-te!”, ți se va deschide un formular de înregistrare pe care va trebui să îl completezi cu date esențiale în crearea contului. Aceste date constau în următoarele:

  • informații personale (nume, prenume, adresă, oraș, cod poștal, număr de telefon, email, data nașterii, CNP)
  • informații necesare procesului de autentificare (vei configura un nume de utilizator, o parolă și o întrebare de siguranță).

Odată ce ai completat formularul de înregistrare și ai validat și adresa de email, următorul pas pentru a revendica 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor constă în verificarea contului tău. Pentru a iniția verificarea acestuia, autentifică-te cu ajutorul datelor de logare configurate odată cu crearea contului. După ce vei intra în cont, accesează meniul și rubrica dedicată procesului de verificare. Urmează indicațiile care îți sunt oferite și trimite documentele necesare!

De Reținut!
Pentru a-ți verifica contul este necesar să trimiți doar o copie a actului de identitate – acesta poate fi pașaportul, cartea de identitate sau permisul de conducere. Odată ce respecți toate condițiile, procesul va fi finalizat în maxim 72 de ore.

După ce ți se va confirma că a fost încheiat procesul de verificare, vei primi bonusul. Bonusul de 50 RON Gratis Casa Pariurilor poate fi acceptat din fereastra pop-up care se va deschide jucătorului în momentul autentificării pe cont.

Condiții pentru 50 RON Bonus fără depunere Casa Pariurilor

Bonusul poate fi acceptat de către posesorul noului cont în termen de 3 zile de la verificarea contului și poate fi primit o singură dată.

Câștigurile acumulate în urma utilizării bonusului de 50 RON Gratis Casa Pariurilor pot fi retrase doar dacă sunt îndeplinite condițiile de rulaj de 20x. De exemplu, daca acumulezi câștiguri în valoare de 80 ron, va fi necesar să rulezi această sumă de 20 de ori. Astfel, în final, vei rula o sumă de 1.600 ron (80 ron x 20 = 1.600 ron). În cazul în care vei solicita o retragere Casa Pariurilor pentru câștigurile tale fără a îndeplini această cerință, toate câștigurile vor fi anulate.

Termenul de îndeplinire a cerințelor de rulaj este de 3 zile, iar bonusul fără depunere poate fi utilizat doar în secțiunea casino. Nu rata șansa de a juca gratis cu 50 RON Fără Depunere!

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

50 RON Gratis

Joacă gratis cu 50 RON Fără Depunere!
Joaca Acum


Casa Pariurilor bonus fără depunere: 40 Rotiri Gratuite

Casa Pariurilor încearcă să ofere jucătorilor o experiență cât mai plăcută, tocmai de aceea vine cu un bonus fără depunere Casa Pariurilor unde ți se oferă 40 de rotiri gratuite. În articolul de mai jos o să-ți prezint tot ce ai nevoie să știi pentru a putea revendica de la Casa Pariurilor bonus fără depunere. Profită de bonus și joacă gratis!

Acest bonus fără depunere le oferă jucătorilor șansa de a se putea bucura de cele mai distractive jocuri fără a face o depunere. Astfel, tot ce trebuie să faci este să efectuezi verificarea contului tău de jucător pentru a te bucura de rotirile tale gratuite.

Bonus Casa Pariurilor este oferit după cum urmează:

1

Îți deschizi un cont, accesând oferta de mai sus;

2

Faci o verificare a contului de jucător și intri în posesia a 20 de Free Spins pe care le poți juca la toate jocurile de tip slot care permit această funcție;

3

Odată ce ai profitat la maxim de primele 20 de rotiri gratuite oferite de Casa Pariurilor bonus fără depunere, poți profita de încă 20 de rotiri gratuite odată ce ai efectuat prima depunere în contul tău de jucător

De Reținut!
Valoarea fiecărei rotiri gratuite este cuprinsă între 0,45 și 2,5 RON, acest lucru depinde și de jocul la care decizi să îți încerci norocul cu bonusul fără depunere.

De reținut este și faptul că acest bonus este generat în mod automat odată ce ai efectuat pașii necesari. Tot ce îți rămâne de făcut este să accepți bonus Casa Pariurilor doar apăsând butonul de accept din mesajul pe care l-ai primit. Timpul pe care Casa Pariurilor ți-l oferă la dispoziție pentru a putea accepta bonus Casa Pariurilor este de maxim 72 de ore din momentul în care acesta îți este trimis.

Dacă te decizi să faci și o depunere după ce consumi cele 40 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor, vei primi un bonus Casa Pariurilor de 1500 RON cu ajutorul căruia poți încerca și mai multe jocuri de pe site-ul cazinoului,

Cum verifici contul tău de jucător?

Pașii necesari pentru verificarea contului sunt unii foarte rapizi. În rândurile de mai jos vreau să-ți prezint care sunt acești pași despre cum faci verificarea contului tău de jucător pentru a revendica de la Casa Pariurilor bonus fără depunere:

1

Primul pas este să accesezi din contul tău secțiunea Verificare identitate, unde o să-ți apară o secțiune unde poți încărca unul din documentele de identitate pe care dorești să-l folosești pentru a face verificarea contului.

2

După ce ai încărcat poza cu actul de identitate pe care ai ales să-l folosești ( buletin sau pașaport) trebuie să aștepți confirmarea de verificare a identității. O să primești un e-mail cu privire la statusul contului tău.

Citește mai mult despre validare cont Casa Pariurilor!

Cum retragi bonus fără depunere Casa Pariurilor

Odată ce ai efectuat toți pașii necesari verificării contului tău de jucător și ai acceptat bonusul oferit de Casa Pariurilor, ai la dispoziție un termen de 7 zile în care poți profita de rotirile gratuite. Condițiile de rulaj pe care Casa Pariurilor le solicită pentru acest tip de bonus sunt de 30x aplicabile câștigurilor rezultate din rotirile gratuite. De exemplu, dacă ai câștigat suma de 200 RON, pentru a-i putea retrage trebuie să joci acestă sumă de 30 de ori.

De Reținut!
De reținut este faptul că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj în cele 7 zile pe care le ai la dispoziție pentru a juca bonusul. Dacă acest lucru nu este îndeplinit, bonus Casa Pariurilor fără depunere este anulat automat. Acest lucru se întâmplă și în cazul în care dorești să faci o retragere înainte de a îndeplini condiția de rulaj.

Mai multe despre cerințele de rulaj de la Casa Pariurilor poți citi aici.

Cod promoțional Casa Pariurilor

După cum bine poți observa, pentru acest bonus Casa Pariurilor, nu se solicită cod promoțional Casa Pariurilor, astfel te poți bucura în mod direct de acest bonus doar urmărind pașii pe care ți-am prezentat mai sus, fără a fi nevoit să introduci vreun cod promoțional Casa Pariurilor.

Avantajele unui bonus Casa Pariurilor fără depunere

După cum bine ți-ai dat seama, avantajele acestui bonus fără depunere nu lipsesc să apară. Poți profita de șansa de a juca 20 de rotiri fără a scoate vreun ban din portofelul tău, deci, te poți bucura de jocurile tale preferate și poți încerca și alte jocuri fără a pierde ceva, doar jucând pe banii cazinoului.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că odată ce ai făcut prima depunere în contul tău de jucător, ești răsplătit cu încă 20 de rotiri gratuite cu care îți poți acumula nenumărate câștiguri.

În plus, poți juca gratis direct din Casa Pariurilor aplicație casino cu ajutorul acestui bonus.

Concluzii

Așadar, după parcurgerea acestui articol, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te distrezi din plin cu cele 20 de rotiri gratuite fără depune oferite de Casa Pariurilor, dar și de celelalte 20 de rotiri pe care le primești odată cu efectuarea primei depuneri.

Nu mai sta pe gânduri și profită acum de rotirile gratuite care îți pot aduce nenumărate câștiguri!

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

40 ROTIRI GRATUITE

Revendică 40 Rotiri Gratuite și joacă sloturi gratis!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022