cum completezi formularul de înregistrare fortuna

Cum completezi formularul de înregistrare Fortuna pas cu pas

5/5 - (1 vote)
Mirela - aprilie 8, 2022

Crearea unui cont eFortuna poate fi realizată și într-o pauză de masă la muncă sau în timp ce îți savurezi cafeaua dimineața. Întregul proces este rapid, necesitând doar câteva minute, dar și sigur, toate datele care sunt transmise cazinoului fiind procesate și păstrate într-un mediu sigur. Descoperă în continuare cum faci o înregistrare Fortuna!

Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite fără depunere + 200 Rotiri Gratuite cu depunere

Joacă mai mult și mai avantajos cu 300 Rotiri Gratuite la Shining Crown!
Joaca Acum

Cum faci o înregistrare Fortuna

În primul rând, pentru a face o deschidere cont Fortuna, accesează link-ul din partea de sus a articolului. Acest link te va redirecționa către pagina cazinoului, de unde poți începe să creezi un eFortuna cont.

După accesarea acestui link, va fi necesar sa mai parcurgi încă doi pași pentru a putea finaliza la Fortuna creare cont: completează formularul de înregistrare și activează-ți contul.

Vezi în continuare pașii pentru deschiderea contului și cum completezi formularul de înregistrare pas cu pas!

1

Pasul 1: accesarea link-ului

Link-ul care te va redirecționa către pagina cazinoului este postat la începutul acestui articol. Prin accesarea sa vei ajunge direct pe pagina de pe care vei începe o înregistrare Fortuna și vei putea beneficia de bonusul de bun venit.

2

Pasul 2: completarea formularului de înregistrare

Pentru a crea un cont eFortuna, va fi necesar să furnizezi anumite date despre tine, date care sunt esențiale în validarea identității tale de jucător și în autentificarea în cont. Toate aceste informații vor fi centralizate în cadrul unui formular de înregistrare Fortuna, care va ajunge la echipa cazinoului.

Informațiile necesare pentru completarea unei eFortuna înregistrare fac referire la identitatea ta, adresa de domiciliu, date de contact și date privitoare la modalitatea de plată (în cazul în care vei opta pentru utilizarea cardului bancar pentru efectuarea primei plăți).

Câmpurile formularului de înregistrare vor fi completate după cum urmează:

 • email: furnizează o adresă de email pe care o utilizezi în mod frecvent și la care ai acces tot timpul;
 • confirmare email: aici va fi necesar să confirmi adresa de email pe care ai furnizat-o în câmpul anterior;
 • nume de utilizator: creează un nume de utilizator simplu. Vei folosi numele de utilizator la conectarea în eFortuna cont, la soluționarea anumitor probleme întâmpinate pe platformă (este posibil să îți fie solicitat numele de utilizator de către echipa de asistență clienți) și la autoexcluderea de la cont;
 • parolă: alege o parolă pe care să o ții minte, însă e indicat să nu fie prea simplă, ci destul de complexă. Aceasta trebuie să conțină cel puțin o majusculă, un număr și un semn special;
 • confirmarea parolei: aici va trebui să confirmi parola pe care ai creat-o în câmpul anterior;
 • nume: completează cu numele tău de familie;
 • prenume: completează cu prenumele tău exact așa cum e și în actul de identitate. Dacă ai două prenume, atunci trece-le pe amândouă.

După ce ai completat prima parte a formularului de înregistrare, bifează „Mergi la pasul 2” și vei trece la completarea celei de-a doua părți a formularului de înregistrare pentru crearea unui Fortuna cont nou.

În cea de-a doua parte din eFortuna înregistrare vei completa cu următoarele informații:

 • CNP: completează cu codul numeric personal din 13 cifre, din cartea de identitate;
 • sex: bifează Masculin sau Feminin;
 • data nașterii: selectează ziua, luna și anul nașterii tale;
 • adresă: completează cu adresa ta de domiciliu, așa cum este trecută și în cartea de identitate;
 • oraș: completează cu orașul în care locuiești și care este trecut în cartea de identitate;
 • telefon mobil: completează cu numărul tău de telefon.

După ce ai furnizat aceste date, apasă pe butonul „Mergi la pasul 3” pentru a finaliza crearea cont eFortuna. În această ultimă parte, va fi necesar să:

 • selectezi bonusul de bun venit;
 • bifezi căsuța prin care îți dai acordul pentru procesarea datelor și pentru a primit pe email informații despre promoții și bonusuri;
 • bifezi căsuța prin care afirmi că ai luat la cunoștință procesarea datelor.
3

Pasul 3: validează adresa de email și activează contul

În procesul de creare cont Fortuna, pentru a face o validare a adresei de email, va trebui să accesezi link-ul primit pe email de la echipa cazinoului, apoi să te autentifici în Fortuna cont nou creat de către tine.

Creează un cont eFortuna și revendică bonusul de bun venit

Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite fără depunere + 200 Rotiri Gratuite cu depunere

Joacă mai mult și mai avantajos cu 300 Rotiri Gratuite la Shining Crown!
Joaca Acum

La crearea unui eFortuna cont primești mai multe bonusuri de bun venit. Primul bonus de care poți beneficia este cel de la verificarea contului care constă în 100 Rotiri Gratuite. Odată ce vei încheia procesul de verificare, vei primi la Fortuna bonus fără depunere de 100 free spins la slotul Shining Crown.

Pentru a beneficia de acest bonus oferit la Fortuna creare cont, accesează rubrica destinată verificării din meniul contului. Verificarea contului este un proces obligatoriu, impus de toate cazinourile online jucătorilor care își deschid un cont, dar la Fortuna ești și recompensat pentru acest lucru.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre acest proces, citește articolul nostru despre cum faci o verificare Fortuna!

Dacă te decizi să faci o primă depunere de 20 RON, vei primi alte 200 rotiri gratuite valabile la același slot cunoscut de toți jucătorii – Shining Crown. De asemenea, la prima depunere poți primi de la Fortuna 77 lei bonus la o depunere de minim 25 RON sau un alt bonus de 600 Free Spins, dacă depunerea ta este de minim 50 RON.

De ce să faci o înregistrare Fortuna

Pentru a parcurge o Fortuna creare cont nu există doar un motiv solid, ci mai multe.

 • În afară de bonusurile atractive, eFortuna înregistrare îți oferă acces la o gamă vastă și diversificată de jocuri. Dacă ești fan al jocurilor de tip slot sau al ruletei, cu siguranță îți vei găsi locul pe platformă, jocurile fiind destinate tuturor nivelelor de joc, inclusiv începătorilor.
 • Un alt motiv constă în diversitatea metodelor de plată. Pe lângă faptul că ai mai multe opțiuni de plată pe platformă, poți face o retragere Fortuna și din agențiile fizice.
 • În plus, o deschidere cont Fortuna îți oferă acces la jocurile unui cazino de renume, nu doar pe plan național ci și internațional, fapt care denotă profesionalism în relația cu clienții.
 • Pe lângă toate acestea, site-ul este fiabil și are un design accesibil și ușor de manevrat în navigare. Aceleași atuuri le găsești și la aplicația mobilă Fortuna, pe care ar fi păcat să nu o încerci.
Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite fără depunere + 200 Rotiri Gratuite cu depunere

Joacă mai mult și mai avantajos cu 300 Rotiri Gratuite la Shining Crown!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022