documente necesare pentru fortuna verificare online

Documente necesare pentru Fortuna verificare online

5/5 - (1 vote)
Mirela - aprilie 8, 2022

Verificarea unui cont este o etapă obligatoriu de parcurs de către fiecare jucător al cazinourilor online. Chiar și ulterior creării unui cont pe site-ul cazinoului Fortuna, este necesar să fie făcută o verificare cont Fortuna pentru a nu fi limitat în vreun fel și pentru a te putea delecta de oferta generoasă de jocuri. Verificarea unui cont nou creat se face rapid și sigur, așa că nu ezita să faci la Fortuna verificare!

Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Verificare

Revendică 100 Free Spins la verificarea contului și alte 200 rotiri la prima depunere!
Joaca Acum

Ce presupune o verificare Fortuna

Ca în cazul altor cazinouri online, la Fortuna trebuie să faci o astfel de verificare după ce ai încheiat procesul de înregistrare Fortuna. Acest proces constă în verificarea documentelor trimise de către tine și a validării identității tale.

Întregul proces de verificare a conturilor nou create se desfășoară nu doar pentru a fi verificată identitatea celui care creează contul, ci și pentru a fi prevenit accesul minorilor la platformă și la jocuri, dar și pentru a fi prevenită spălarea de bani.

De Reținut!
Verificarea poartă numele de KYC, prescurtarea de la „Know Your Customer”, din denumirea sa reieșind și dorința cazinourilor de a-și cunoaște mai îndeaproape clienții, nu numai de a-i asocia unui nume de utilizator.

După ce este creat un nou cont pe platforma unui cazino online, clientul respectiv are un termen de 30 de zile pentru a parcurge și încheia cu succes procesul de verificare a contului. În cazul în care acest termen nu este respectat, la împlinirea celor 30 de zile, contul și toate fondurile existente pe el vor fi anulate.

Pentru a fi verificat un cont, deținătorul acestuia trebuie să trimită copii ale anumitor acte care să dovedească faptul că toate informațiile furnizate la crearea contului sunt reale și că persoana respectivă este cine pretinde că este.

De Reținut!
În anumite cazuri, în afară de documentele de bază cerute prima dată, sunt cerute și documente suplimentare.

Fortuna verificare: ce documente ai nevoie

Pentru a face o verificare Fortuna, este necesar în primă fază să trimiți o poză a unui act de identitate, care poate fi pașaport, permis de conducere sau carte de identitate.

Poza documentului trebuie să fie color și clară și e obligatoriu să fie incluse în poză toate cele patru colțuri ale documentelor pentru a nu se crede că poza respectivă a fost editată și că este utilizată identitatea altcuiva.

În cazul în care echipa cazinoului va ajunge la concluzia că sunt necesare informații suplimentare pentru a fi finalizată o Fortuna verificare, atunci îți vor fi solicitate acte în plus, care pot consta într-o factură de utilități pe numele tău sau un extras de cont bancar.

Cum trimiți documentele pentru o verificare Fortuna

Pentru a iniția o verificare online Fortuna, trebuie să accesezi contul tău, mai exact să faci click pe numele tău de utilizator, iar când va apărea fereastra pop-up, selectează opțiunile „Setări” – „Verificarea identității”.

În secțiunea respectivă vei avea trei subsecțiuni de adăugare a documentelor. După ce vei selecta poza cu documentul de identitate, apasă butonul „Încarcă” și dacă toate condițiile au fost respectate, îți va apărea mesajul „Documentul a fost încărcat cu succes”. În termen de 48 de ore vei fi anunțat cu privire la finalizarea procesului de verificare.

Va fi necesar să trimiți și poze cu cardul bancar în cazul în care ai optat pentru utilizarea lui pentru prima plată. Trimite o poză în care să fie vizibile primele și ultimele patru cifre ale cardului și o poză cu spatele cardului, în care codul CVV să nu fie vizibil.

De Reținut!
Fotografiile documentelor trebuie să fie în format jpg, png sau pdf și nu trebuie să depășească 5 MB.

Profită de un bonus fără depunere după verificare

Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Verificare

Revendică 100 Free Spins la verificarea contului și alte 200 rotiri la prima depunere!
Joaca Acum

Fortuna verificare online te recompensează cu un bonus de 100 Rotiri Gratuite. Odată ce procesul de verificare cont Fortuna va fi încheiat cu succes, contul tău de jucător va fi creditat cu 100 rotiri gratis. Bonusul este primit o singură dată dacă îți verifici contul și poate fi utilizat la cel mai cunoscut titlu din portofoliul EGT – Shining Crown.

Chiar dacă acest bonus fără depunere este creditat în mod automat, deținătorul contului trebuie să îl accepte în termen de 10 zile din fereastra de tip pop-up.

Bonusul acordat pentru Fortuna verificare cont are o cerință de rulaj foarte mică, de doar 5x, care trebuie să fie îndeplinită în termen de maxim 10 zile de la acceptarea bonusului. În cazul în care aceste cerințe nu sunt îndeplinite în timp util, bonusul va fi anulat, la fel și câștigurile dobândite în urma utilizării acestuia.

De Reținut!
Deci, câștigurile obținute din utilizarea rundelor gratuite trebuie să fie rulate de 5 de ori pentru a putea fi revendicate câștigurile. De exemplu, la un câștig de 100 RON, vei rula suma de 500 RON (100 RON x 5 rulaj).

Bonusul la verificare este completat de încă 200 rotiri gratuite acordate la prima depunere și care au aceleași condiții ca primele 100 rotiri. Mai exact, și aceste noi runde gratuite vor putea fi folosite la slotul Shining Crown, iar rulajul minim este de 5x, având la dispoziție tot 10 zile pentru îndeplinirea acestuia.

Verifică-ți contul și profită de acest bonus dublu Fortuna pentru a juca gratis cel mai iubit slot semnat de EGT!

De ce să-ți verifici contul de jucător

  • Un prim motiv pentru a face o verificare online Fortuna cât mai repede este cel de a avea acces nelimitat la depunere eFortuna. Atât timp cât contul tău de jucător nu este verificat, vei fi limitat/ă în depuneri și nici nu vei putea retrage bani. Poți depune doar 880 ron, ceea ce te limitează în obținerea bonusului de bun venit primit la primele trei depuneri. Cu cât bonusul primit va fi mai mare, cu atât mai mulți bani disponibili pentru joc vei avea.
  • Un cont verificat va avea acces nerestricționat la retragerea câștigurilor. Când vei vrea să retragi fonduri din contul tău de jucător, vei putea face asta imediat, fără a ai fi nevoie să aștepți să îți fie verificat contul.
  • Pe de altă parte, un cont verificat îți oferă acces la clubul VIP al cazinoului. Membrii acestui grup se bucură periodic de oferte promoționale exclusive și de tombole dedicate lor, la care, deținătorii conturilor neverificate nu pot lua parte.

Așa că, dacă vrei să fii mai răsfățat decât de obicei de către cazinoul Fortuna, verifică contul în scurt timp de la crearea sa. În plus, oricum va trebui să faci acest lucru în termen de maxim 30 de zile. Așa că, nu ezita și inițiază verificarea KYC a contului tău!

Bonus fără depunere

100 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Verificare

Revendică 100 Free Spins la verificarea contului și alte 200 rotiri la prima depunere!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022