cum efectuezi o înregistrare Slotv

Completează formularul de înregistrare SlotV și bucură-te de bonus

5/5 - (1 vote)
Mirela - august 26, 2022

Ți-a atras atenția oferta bogată de jocuri SlotV și vrei să explorezi mai mult? Nimic mai simplu: creează un cont, revendică bonusul de bun venit și doar distrează-te. Hai să vedem cât de simplu e să faci o înregistrare SlotV și ce anume trebuie să faci pentru a te înregistra pe site-ul cazinoului!

Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Înregistrează-te și revendică bonusul de bun venit!
Joaca Acum

Cum faci o înregistrare SlotV în cel mai scurt timp

Pentru a face o înregistrare SlotV nu trebuie să aloci foarte mult timp, ci din contra, doar câteva minute, și în plus, poți să te înregistrezi direct din SlotV mobile. Odată ce te hotărăști să creezi un cont nou SlotV, urmează pașii prezentați în continuare.

1

Primul pas: accesează link-ul nostru

La începutul paginii noastre, vei observa un buton. Acesta are atribuit un link de redirecționare care te va trimite către site-ul cazinoului, de unde poți începe o deschidere cont SlotV.

2

Al doilea pas: completează formularul de înregistrare SlotV

Accesarea butonului te va duce pe site-ul cazinoului. Aici, apasă butonul de înregistrare, din colțul din dreapta sus, „Creare cont”. Ulterior accesării butonului, poți începe să creezi un cont nou SlotV prin completarea formularului de înregistrare cu anumite informații. Vei completa câmpurile formularului de înregistrare cu următoarele informații: date necesare autentificării și date personale.

În prima parte a formularului de înregistrare SlotV completează cu următoarele informații:

 • țara: va fi selectată România, deci nu va trebui să faci nimic;
 • email: completează cu o adresă de email la care să ai acces necondiționat și pe care o utilizezi în mod frecvent. Pe adresa de email pe care o vei furniza, vei primi notificări cu privire la promoții și la ofertele exclusiviste destinate membrilor cazinoului.
 • parolă: asociază contului o parolă puternică, pe care să îți fie ușor să o ții minte. Aceasta trebuie să fie compusă din minim 8 caractere, care să conțină cel puțin o cifră și o majusculă.
 • darea consimțământului: după completarea căsuțelor mai sus menționate, bifează căsuțele disponibile în partea de jos, înainte de a selecta „Următorul pas”. Acestea fac referire la vârsta jucătorului (prin bifarea căsuței vei declar că ai o vârstă peste 18 ani) și la primirea notificărilor (bifarea acestei căsuțe este opțională).

A doua parte a formularului pentru deschidere cont SlotV se axează pe informațiile personale și trebuie să fie completată cu următoarele date:

 • prenume: trece prenumele tău;
 • nume de familie: completează cu numele tău de familie;
 • cod numeric personal: trece codul tău personal format din 13 cifre;
 • oraș: completează cu orașul tău de rezidență, care figurează în cartea ta de identitate, chiar dacă e posibil ca în momentul respectiv să locuiești în alt oraș;
 • cod poștal: completează cu codul poștal al orașului de rezidență. În cazul în care nu știi care este codul, îl poți căuta pe internet și îl vei găsi fără probleme;
 • stradă, casă, apartament: completează cu adresa ta, cu aceleași date care figurează și în cartea ta de identitate;
 • număr de telefon: completează cu numărul tău personal de telefon.
3

Al treilea pas: activează contul

Pentru a încheia deschidere cont SlotV, după ce vei completa cu datele anterior menționate, apasă pe butonul „Confirmare”. Apoi, vei primi un link de activare pe adresa de email furnizată. Accesează acest link pentru a valida SlotV cont nou pe care tocmai l-ai creat.


Bucură-te de bonus după înregistrare SlotV

Acum că ai aflat cum deschid cont SlotV jucătorii, haide să vedem ce bonus îți aduce o înregistrare SlotV. Un SlotV cont nou îți aduce și un bonus pe măsura așteptărilor tale. Așadar, deschiderea unui cont nou SlotV îți aduce un bonus de bun venit SlotV de 100% până la 2.500 ron și 600 de rotiri gratuite.

Primele 3 depuneri efectuate îți vor aduce un bonus de bun venit, după cum urmează:

 • la prima depunere de minim 50 ron primești 100% Bonus până la 1.000 RON și 300 rotiri gratuite la Burning Hot
 • la a doua depunere de minim 100 ron primești 75% Bonus până la 500 RON și 100 rotiri gratuite la 20 Burning Hot
 • la a treia depunere de minim 150 RON primești 75% Bonus până la 1.000 RON și 100 rotiri gratuite la 5 Dazzling Hot

Bonusurile îți măresc sumele depuse. De exemplu, o primă depunere de 600 ron îți va aduce încă 600 ron bonus, deci îți vei dubla suma disponibilă pentru joc (vei avea 1.200 ron pentru joc). Pentru a beneficia de această ofertă, va fi necesar să faci o depunere de minim 50 ron.

O altă parte atractivă a acestui bonus la înregistrare SlotV sunt cele 500 de rotiri gratuite. Rotirile pot fi jucate doar la sloturi populare de la EGT, iar utilizarea lor îți va oferi o experiență plăcută. Design-ul jocurilor este unul clasic, iar posibilitățile de câștig sunt ridicate.

De Reținut!
Pe lângă aceste bonusuri la depunere, beneficiezi de 100 rotiri gratuite la verificarea contului, ceea ce îți va permite să explorezi mai mult jocurile EGT de pe platforma SlotV, dar și să obții câștiguri fără niciun risc.

Descoperă mai multe promoții SlotV de care poți beneficia odată ce te-ai înregistrat!

De ce să deschizi la SlotV cont nou?

Crearea unui cont nou pe platforma online SlotV este fondat nu doar de un singur motiv, ci de mai multe. Având în vedere faptul că răspunsul la cum deschid cont SlotV este unul satisfăcător (e simplu și rapid), putem spune din start că ușurința cu care faci un cont și te alături jucătorilor SlotV e un prim impuls și un avantaj în explorarea jocurilor disponibile pe site.

De Reținut!
Pe de altă parte, oferta de jocuri este amplă și mulțumește gusturile diferite ale jucătorilor. Poți juca sloturi, ruletă, blackjack, jocurile fiind puse la dispoziția jucătorilor de către furnizori cunoscuți precum Novomatic și Pragmatic Play.

Un alt motiv pentru care te încurajăm să este sistemul de recompensare practicat de către cazino. Cu cât este mai activ un jucător, cu atât mai multe cufere va putea să deschidă. Aceste cufere conțin recompense sub formă de bonus și îți pot apărea în orice moment în timpul jocului. În momentul deschiderii lor, vei intra în posesia unuia din cadourile aleatorii. Pe lângă toate acestea, campionatele de fidelitate oferă de cele mai multe ori premii tentante.

Experiența de joc pe care o vei experimenta alături de ceilalți jucători, dar și alături de crupieri la mesele de joc live e încă un motiv de creare a unui cont SlotV casino. Nu te sfii să intri la mesele de joc, chiar dacă nu ai prea multă experiență, deoarece vei fi ghidat de către crupieri, iar regulile jocurilor nu sunt complicate deloc.

Concluzii

Precum vezi, sunt mai multe motive care te pot determina să creezi un joc și să încerci jocurile cazinoului SlotV. Procesul de înregistrare este simplu și rapid, iar diversitatea jocurilor te va menține alert și pregătit pentru distracție în fiecare moment. În concluzie, nu ezita să faci o înregistrare SlotV și descoperă toate avantajele pe care cazinoul le are de oferit!

Bonus de Bun Venit

100% Bonus Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Înregistrează-te și revendică bonusul de bun venit!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023