100 Free Spins Bonus Adițional SlotV

Promoții SlotV cu depunere: 100 Free Spins Bonus Adițional

5/5 - (3 votes)
Mirela - februarie 22, 2022

SlotV are o ofertă doar pentru cei înregistrați! Utilizatorii care s-au înregistrat deja, pot utiliza un COD PROMO special pentru a revendica oferta de 100 Rotiri Gratuite SlotV la slotul Cowboys Gold. În cazul în care nu ai deja un cont, intră pe site și creează unul, pentru a fi la curent cu promoții SlotV cu depunere.

Ofertă cu Depunere

100 Rotiri Gratuite Pentru Jucătorii DEJA Înregistrați

Cod Bonus: slotvluckyday
Folosește codul bonus și câștigă 100 Free Spins la depunere!
Joaca Acum

Cum revendici 100 Rotiri Gratuite SlotV

Promoție SlotV cu depunere este valabilă doar în perioada 21.02.2022 ora 00:00 UTC și 28.02.2022 ora 23:59 UTC. Oferta se adresează doar celor care au deja un cont creat și validat. Pentru a beneficia de promoție SlotV cu depunere, parcurge pașii detaliați în continuare.

1

Pasul 1 – autentifică-te în contul tău

Pentru a beneficia de promoții SlotV cu depunere, un prim pas constă în autentificarea în contul de jucător. Utilizează datele tale de autentificare, anume numele de utilizator și parola, și conectează-te.

2

Pasul 2 – fă o depunere

După autentificarea în cont, efectuează o depunere de minim 80 ron. În cazul în care depunerea va fi inferioară acestei sume, nu va fi considerată ca fiind eligibilă pentru primirea a Bonus Adițional SlotV.

3

Pasul 3 – introdu codul bonus

După efectuarea depozitului, e timpul să revendici bonusul. Accesează din meniul contului rubrica dedicată promoțiilor și introdu codul promoțional „slotluckyday”.

După ce ai parcurs acești pași, bucură-te de Bonus Adițional SlotV pe deplin și încearcă-ți norocul la rotirile gratuite!

Vezi cum câștigi și 100 Rotiri Gratuite Mr Bit sau 100 Rotiri Gratuite Frank Casino, dacă ești deja înregistrat!

Joacă Cowboys Gold gratis cu 100 rotiri Gratuite SlotV

Acest bonus face parte din promoții SlotV cu depunere prin intermediul cărora cazinoul își răsplătește jucătorii. Singurele condiții pentru a primi Bonus Adițional SlotV constau în deținerea unui cont activ de jucător și efectuarea unei depuneri de minim 80 ron (depunerile mai mici decât această sumă nu vor fi luate în considerare).

Bonusul constă în 100 rotiri Gratuite SlotV la jocul Cowboys Gold. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,40 ron. Pentru a intra în posesia rotirilor gratuite, accesează rubrica Promo din meniul contului tău și introdu codul bonus.

Rotirile gratuite pot fi utilizate doar la jocul de tip slot Cowboys Gold. Jocul este furnizat de către cei de la Pragmatic Play, putând fi jucat pe 3 rânduri, 5 role și 10 moduri de câștig. Slotul are și o rundă bonus ce conține un multiplicator de declanșare pe 3 niveluri. Runda bonus este declanșată de apariția a trei simboluri bonus pe rolele 2, 3, respectiv 4. Acest lucru oferă 10 rotiri gratuite. Runda bonus poate fi declanșată de până la 3 ori, în felul acesta fiind crescut multiplicatorul progresiv.

Bonusul are o cerință de rulaj de 25x, acest lucru presupunând rularea câștigurilor acumulate în urma utilizării rotirilor de 25 de ori. De exemplu, dacă vei juca rotirile și vei strânge câștiguri în valoare de 150 ron, va trebui să le rulezi de 25 de ori. Așadar, vei rula o sumă de 3.750 ron (150 ron x 25 = 3.750 ron).

De Reținut!
Cerințele de rulaj trebuie să fie îndeplinite în termen de maxim 7 zile. Dacă în acest timp nu vei îndeplini cerințele, bonusul și câștigurile dobândite în urma utilizării rotirilor gratuite vor fi anulate.

Concluzii

Promoția de 100 rotiri Gratuite are drept scop răsplătirea jucătorilor și oferirea de șanse în plus în vederea explorării unei oferte dedicate jucătorilor deja prezenți pe platforma de joc. Bonusul e o șansă în plus de joc, așa că nu rata ocazia de a-l revendica și de a profita de el.

Ofertă cu Depunere

100 Rotiri Gratuite Pentru Jucătorii DEJA Înregistrați

Cod Bonus: slotvluckyday
Folosește codul bonus și câștigă 100 Free Spins la depunere!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023