documente necesare pentru o verificare cont unibet

Cum trimiți documentele pentru o verificare cont Unibet rapidă

5/5 - (1 vote)
Mirela - iunie 3, 2022

Pentru cazinourile licențiate din România procesul de verificare cont este unul obligatoriu. Citește acum acest articol și parcurge cu pașii rapizi și siguri procesul de verificare cont Unibet!

Ofertă de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.000 RON + 333 Rotiri Gratuite

Bucură-te de bonusul de bun venit de 1.000 RON și 333 Free Spins!
Joaca Acum

Ce înseamnă procesul de verificare cont Unibet

Procesul de verificare cont Unibet, dar și la alte cazinouri este un proces obligatoriu prin lege. Procesul de verificare cont are rolul de a preveni fraudele precum spălarea de bani sau a altor infracțiuni.

Pe lângă rolul de a preveni infracțiunile frauduloase, acesta garantează identitatea pe care tu ai susținut-o în momentul în care ți-ai deschis un cont de jucător la Unibet. Prin acest proces se asigură că toți jucătorii cazinoului îndeplinesc vârsta minimă permisă.

De Reținut!
Verificarea contului de jucător este un proces obligatoriu și în același timp benefic pentru jucător. Prin parcurgerea procesului de verificare cont ți se permite să efectuezi retrageri din contul tău de jucător, un aspect foarte important pentru jucători.

Pe lângă asta, mai beneficiezi și de faptul că poți face o depunere Unibet mai mare, fără a fi limitat. Contul tău va rămâne deschis pe o perioadă nedeterminată fără a sta cu grija faptului că în 30 de zile de la deschidere, contul îți este închis pentru neverificare. Obligativitatea procesul de verificare cont înseamnă și faptul că ești jucătorul unui cazino licențiat care îți garantează drepturile tale de jucător.

Cum faci o verificare cont Unibet

Dacă ți-ai deschis un cont de jucător la Unibet, următorul pas pe care trebuie să-l parcurgi este de a duce la bun sfârșit unibet verificare cont pentru a nu ajunge în ipostaza de a ți se închide contul de jucător.

În rândurile ce urmează îți vom expune pașii pe care trebuie să-i îndeplinești pentru a te putea bucura de avantajele unui cont verificat.

1

Alegi un act de identitate (buletin, permis de conducere sau pașaport) pe care trebuie să-l fotografiezi față-verso.

2

Fotografiezi cardul sau un extras de cont prin care să prezinți faptul că ești titularul metodei de plată aleasă.

3

Încarci o factură (gaze, curent, telefonie etc) din care să reiasă faptul că locuiești la adresa menționată în formularul de înregistrare. Factura trebuie să nu fie mai veche de 3 luni.

4

Odată ce ai pregătit toate aceste documente menționate mai sus, trebuie să mergi în contul tău de jucător la secțiunea Contul meu urmată de secțiunea Verificare cont unde apeși pe butonul Alegeți fișierele și vei încărca documentele solicitate.

De Reținut!
După efectuarea acestor pași, într-un interval de 24-48 de ore din momentul în care ai trimis documentele vei fi anunțat pe mail în legătură cu stadiul procesului de verificare cont Unibet.

Procesul de verificare cont Unibet este unul rapid și ușor de îndeplinit deoarece se dorește ca acest proces să nu pună în dificultatea jucătorii. Poate fi completat chiar și de pe telefonul personal, prin Unibet aplicație!

Avantajele unui cont verificat Unibet

  • Unibet verificare cont vine la pachet cu posibilitatea de a efectua retrageri din contul tău de jucător.
  • Parcurge cu succes verificare cont Unibet pentru a nu sta stresat în privința închiderii contului și pierderii câștigurilor din cont.
  • Odată cu efectuarea verificării contului, poți efectua depuneri fără a avea o limită impusă de operator. Unibet depunere maximă pentru un cont neverificat este de 2.000 euro (aproximativ 90.000 RON).
  • La prima depunere după verificarea contului, beneficiezi și de un bonus de bun venit Unibet!
De Reținut!
De reținut este faptul că ai la dispoziție o perioadă de 30 de zile de la deschiderea contului pentru a duce la bun sfârșit procesul de verificare cont Unibet.

Cele mai des întâlnite probleme pentru respingerea verificării

Contul tău de jucător poate să nu fie aprobat din cauza faptului că nu ai parcurs cu atenție pașii pe care ți i-am prezentat mai sus. Un principal factor este reprezentat de faptul că unele date introduse de tine în chestionarul de înregistrare nu coincid cu cele care reies din actele tale de identitate.

Un alt motiv poate fi reprezentat de modul în care ai trimis documentele. Pozele trebuie să fie cât mai clară, fără umbre și fără lumini care să facă dificilă înțelegerea datelor de pe documentele solicitate de operator.

De Reținut!
De asemenea, formatul și dimensiunea documentelor joacă un rol important în verificarea contului. Documentele pot fi trimise în format jpg, pdf, docx, doc, tiff,png, sau bmp, iar dimensiunea acestora trebuie să fie de maxim 10 MB.

FAQ

Contul tău nu mai poate fi recuperat după închiderea pentru neverificare.

Nu, perioada de 30 de zile este standart pentru toate cazinourile licențiate.

Da, poți efectua depuneri chiar dacă nu ai contul de jucător verificat, însă ești limitat la suma de 90.000 RON.

Concluzie

Poți îndeplini în mai puțin de 5 minute pașii necesari pentru o verificare cont Unibet. Așa că, profită acum de toate avantajele unui cont verificat Unibet și asigură-te că ești jucătorul unui cazino care funcționează în conformitate cu legile în vigoare!

Ofertă de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.000 RON + 333 Rotiri Gratuite

Bucură-te de bonusul de bun venit de 1.000 RON și 333 Free Spins!
Joaca Acum
blank

Cerințe de rulaj SportingBet pentru bonusul de bun venit

Toate câștigurile care sunt adunate în urma utilizării unui bonus de bun…
FBvalentinS - iunie 30, 2022
blank

Îndeplinește cerințe rulaj Betfair și retrage-ți bonusul

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu o serie de…
Mirela - iunie 30, 2022
cum faci o depunere sau o retragere mr bit

Cum efectuezi o depunere sau retragere Mr Bit

Astăzi urmează să îți prezentăm metodele de plată pe care Mr Bit…
Mirela - iunie 24, 2022