cum faci o depunere sau o retragere unibet

Metode de plată pentru o depunere sau retragere Unibet

5/5 - (1 vote)
Mirela - iunie 3, 2022

Dacă dorești să profiți la maxim de jocurile tale preferate oferite de Unibet, trebuie să cunoști toate detaliile despre cum poți efectua o depunere sau o retragere Unibet. Rămâi alături de noi pentru a afla care este suma pentru depunere minimă Unibet, respectiv pentru retragere minimă Unibet!

Ofertă de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.000 RON + 150 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primul depozit până la 1.000 RON și bucură-te de rotiri gratuite!
Joaca Acum

Metode de plată pentru depunere Unibet

Astăzi îți vom explica care sunt metodele de plată prin care poți efectua atât o depunere Unibet, cât și o retragere a câștigurilor acumulate pe parcursul drumului tău de jucător. Unibet îți oferă posibilitatea de a folosi o aplicație Unibet pentru orice retragere sau depunere, dar și șansa de a alege metoda ta de plată preferată dintr-o gamă variată de metode care îți sunt puse la dispoziție, după cum urmează:

  • Dacă ești posesorului unui card bancar Mastercard / Visa poți efectua simplu și ușor depuneri Unibet. Pentru depunere prin Unibet Mastercard, suma minimă este de 25 RON iar suma maximă este de 50000 RON. Timpul de procesare este instant și comisionul este de 2%.
  • Poți efectua depuneri Unibet folosind unul dintre portofelele electronice Skrill sau Neteller, unde suma minimă depunere Unibet este de 65 Ron, iar cea maximă de 50000 RON. Comisionul este de 2%, iar plata se face instant în balanța contului tău.
  • Prin Paysafecard poți efectua la Unibet depunere minimă de 25 RON și maxim 2.500 RON. Pentru acestă metodă, comisionul este de 3% din suma depusă, iar plata se face instant în contul tău.
  • TopPay Inmedio este o altă metodă prin care poți efectua depunerea banilor în contul tău. Depunere minimă Unibet este de 50 RON și cea maximă de 50000 RON. Banii sunt transferați instant în contul tău și nu se percepe comision.Tot ce trebuie să faci este de a merge într-un magazin inmedio.
  • TopPay prin curier – depunerea minimă este de 750 RON și depunerea maximă este de 45.000 RON. Banii ajung instant în contul tău și se percepe un comision de 2%. Faci cerere ca un curier să vină să ridice banii și în cel mai scurt timp acesta ajunge la tine.
  • Depunere Unibet prin transfer bancar unde banii ajung în contul tău de jucător în 2-3 zile lucrătoare.

Cum faci o depunere Unibet

Pentru a face o depunere la Unibet urmează pașii de mai jos:

1

Te loghezi în contul tău de jucător Unibet

2

Accesează secțiunea Depunere din partea dreptă de sus

3

Selectează suma pe care dorești să o depui

4

Completează toate datele solicitate

5

Finalizază și aprobă efectuarea depunerii

Parcurge cu atenție toți pașii pentru a fi sigur că efectuezi o depunere Unibet care să îți oferă posibilitatea de a paria la jocurile tale preferate din portofoliul Unibet.

Dacă te-ai hotărât să faci o primă depunere trebuie să cunoști faptul că te poți bucura și de un bonus depunere Unibet de 100% până la 1000 RON + 150 de runde gratuite la un slot clasic EGT. Poți beneficia de acest bonus cu o depunere minimă Unibet de doar 25 RON.

De Reținut!
De reținut este faptul că pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit Unibet, depunerea trebuie să fie efectuată prin card bancar sau prin transfer bancar. Portofele electronice Skrill, Neteller, dar și TopPay sau Paysafecard nu sunt luate în considerare pentru acordarea bonusului de bun venit.

Află mai multe despre cum primești la Unibet bonus de bun venit!

Cum faci o retragere Unibet

Dacă ai efectuat cu brio o primă depunere Unibet, îți vom prezenta cum poți efectua și retrageri din contul tău de jucător Unibet. Iată pașii pentru a efectua o retragere Unibet:

1

Te loghezi în contul tău de jucător Unibet

2

Mergi în meniul din stânga unde alegi secțiunea Fonduri apoi secțiunea Retrageri Unibet

3

Alege metoda dorită prin care dorești să retragi bani și introdu suma

De reținut este faptul că înainte de a efectua o retragere Unibet trebuie să duci la bun sfârșit procesul de verificare cont Unibet, iar dacă vrei să retragi un bonus de bun venit, trebuie să îndeplinești și minimele cerințe de rulaj Unibet.

De Reținut!
Politica cazinourilor permite jucătorilor să efectueze retrageri prin metoda folosită și la efectuarea depunerilor Unibet.

Retragere minimă Unibet

Retragerea minimă Unibet diferă în funcție de metoda pe care ai ales-o în momentul în care dorești să efectuezi retrageri. În rândurile ce urmează îți vom prezenta care este suma minimă și maximă de retragere pe care Unibet le impune jucătorilor.

  • Prin card bancar (Unibet Mastercard/ Visa sau Maestro) poți efectua o retragere bani Unibet de minim 65 RON, iar retragerea maximă este de 180.000 RON. Banii ajung în contul tău în 1-3 zile lucrătoare, iar comisionul este de 2%.
  • Prin unul din portofelele electronice (Skrill sau Neteller), suma minimă pentru a face la Unibet retragere este de 65 RON, iar retragerea maximă admisă pentru această metodă este 180.000 RON. Comisionul este de 2% din suma pe care dorești să o retragi.
  • Prin transfer bancar nu ai o sumă minimă pentru a face la Unibet retragere bani. Beneficiezi de bani în interval de 1-3 zile lucrătoare.Avantajul este că nu se percepe comision pentru retrageri prin transfer bancar.
  • Poți efectua retrageri și prin metoda de plată Trusty care îți aduce banii în contul tău într-un interval de 3-5 zile lucrătoare. Suma minimă retragere Unibet este de 50 Ron, iar cea maximă este de 180.000 RON. Nu se percepe comision atunci când folosești această metodă.

FAQ

Ce este metoda Trusty?

Trusty reprezintă o metodă de plată prin care poți efectua plăți fără a folosi un card bancar sau o aplicație. Completezi datele solicitate și te bucuri de un proces sigur și rapid care îți poate aduce banii câștigați de pariurile plasate direct în contul rău fără a se percepe comision.

Pot efectua la Unibet retragere dacă am un bonus activ?

Nu poți efectua retrageri dacă nu ai îndeplinit cerințele de rulaj ale bonusului.

Pot anula o retragere aprobată?

Dacă retragerea solicitată a fost aprobată, nu mai o poți anula.

Pot efectua o retragere Unibet dacă am contul în curs de verificare?

Nu poți efectua retrageri dacă procesul de verificare cont nu este îndeplinit complet

Concluzie

Acum că știi cât este la Unibet depunere minimă, efectuează prima ta depunere Unibet și beneficiază atât de gama largă de metode de plată puse la dispoziție de Unibet, cât și de bonusul de bun venit care îți poate aduce câștiguri semnificative!

După ce te bucuri de jocurile de pe platformă și obții câștiguri, poți face o retragere bani Unibet cu cele mai sigure metode de plată.

Profită de bonusul la prima depunere și joacă mai avantajos!

Ofertă de Bun Venit

100% Bonus Până la 1.000 RON + 150 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primul depozit până la 1.000 RON și bucură-te de rotiri gratuite!
Joaca Acum

Descoperă mai multe despre Unibet:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023