cum efectuezi o depunere și o retragere Mozzartbet

Depunere și retragere Mozzartbet: Metode de plată valabile

Rate this post
Tudor Valentin - august 16, 2022

Modalitățile de plată la un cazino online sunt indispensabile pentru orice jucător, fie el amator sau veteran. Putem spune același lucru și despre procesele de depunere sau retragere Mozzartbet, despre care vom discuta în acest articol. Află tot ce trebuie să știi pentru a efectua la Mozzartbet plată și descoperă ce bonus te așteaptă!

Ofertă de bun venit

2023 RON + 200 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza Xmas

Cod Bonus: MZZ100
Profită de până la 2023 RON și 200 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum

Metode de depunere Mozzartbet

Ai numeroase opțiuni pentru a face o depunere sau retragere Mozzartbet casino. De fapt, cazinoul are printre cele mai numeroase metode de plată din industria online, după cum urmează să vedem.

Pentru a accesa aceste metode de depunere Mozzartbet, trebuie doar să accesezi site-ul cazinoului și să apeși butonul verde ”Depunere”, prezent în colțul de sus, dreapta a paginii.

  • Card bancar: Aceasta este cea mai populară și folosită metodă la orice cazino online, mai ales când vine vorba de retragere Mozzartbet. Poți efectua o depunere minimă Mozzartbet de 20 RON prin această metodă.
  • După ce introduci suma și apeși butonul de depunere, ți se va mai deschide un formular pentru cardul tău. Completează datele cardului și poți efectua depunerea.
  • OktoCash: O metodă relativ nouă pentru depunere minimă Mozzartbet, însă ușoară de urmat. După ce selectezi opțiunea OktoCash, vei primi un cod pe care trebuie să il introduci în aparatele Self pay, împreună cu suma de bani. Depunerea minimă este de 20 RON.
  • Skrill&Neteller: Portofele electronice bine cunoscute în ceea ce privește industria cazinourilor online. Pentru Neteller, va trebui să introduci codul de 12 cifre aferent contului tău, iar pentru Skrill trebuie să te autentifici pe cont. O depunere minimă Mozzartbet prin aceste metode este de 45 RON.
  • TopPay: O modalitate de plată tot mai folosită de către jucători pentru a efectua o depunere sau chiar și retragere Mozzartbet este Toppay. Poți depune suma de bani dorită direct la agențiile TopPay, des întâlnite în magazinele Inmedio. Depunere minimă Mozzartbet este de 20 RON cu această modalitate.
  • Pentru a depune, prezintă-te cu codul QR generat de platforma Mozzartbet în magazinele Inmedio.
  • Agenții Mozzartbet: Desigur, poți efectua depuneri sau retrageri și în agențiile Mozzartbet, depunerea minimă fiind de 5 RON, fiind nevoie doar să te prezinți la cea mai apropiață agenție și să menționezi numele de utilizator al contului de jucător sau CNP-ul tău. Depunerea minimă este de 5 RON.
De Reținut!
Indiferent de modalitate, se percepe un comision Mozzartbet de 2% pentru fiecare depunere efectuată. În schimb, timpul de procesare al fiecărei depuneri este instant.

Cum efectuezi la Mozzartbet depunere

După ce s-a discutat despre modalitățile prin care poți efectua la Mozzartbet depunere, trebuie să discutăm și despre cum accesezi aceste modalități.

Nu este mult de spus, întrucât modul prin care ajungi la opțiunile de depunere este foarte simplu, completat cu un singur click.

1

Apasă pe butonul ”Joacă acum” de la începutul și sfârșitul acestei pagini.

2

Intră în contul tău personal de jucător.

3

Apasă pe butonul verde ”Depunere”, prezent sub iconița contului tău.

4

Alege metoda de depunere preferată.

5

Introdu suma pe care dorești s-o depui și apasă ”Depunere” (Metode diferite necesită o abordare diferită a depunerii, cel mai bine este să citești îndrumările din partea stângă)

Cum faci o retragere Mozzartbet

Înainte de a intra în detalii cu privire la modalități de retragere minimă Mozzartbet, este important de știut că nu poți efectua o retragere fără să îți verifici contul de jucător.

Cu toate acestea, ești pe mâini bune, poți ciți articolul Facibanionline cu privire la Mozzartbet verificare cont și ar trebui să fii gata cu întregul proces în mai puțin de 5 minute.

După ce ai completat cu success verificarea contului, urmărește pașii următori:

1

Accesează site-ul Mozzartbet prin intermediul butoanelor ”Joacă acum” din acest articol.

2

Accesează-ți contul de jucător și mergi la ”Retragere”.

3

După ce ai ajuns aici, alege metoda de retragere dorită.

Este important de știut că poți face o retragere Mozzartbet doar printr-o metodă prin care ai făcut la Mozzartbet depunere. De exemplu, dacă ai depus bani până acum doar printr-un card bancar, nu poți retrage bani prin Skrill sau Neteller fără să depui prin aceste metode.

  • Agenții Mozzartbet: Retragerea minimă este de doar 5 RON în ceea ce privește agențiile Mozzartbet. Pentru a efectua această retragere, trebuie să alegi agenția la care dorești să efectuezi retragerea. Apoi, trebuie să te prezinți până în 48 ore la agenția respectivă cu CNP-ul sau username-ul tău.
  • Card bancar: Retragerea minimă este de 100 RON prin modalitatea unui card de debit, iar timpul de procesare este de maxim 48 ore.
  • Portofele electronice: Retragerea minimă prin intermediul Skrill sau Neteller este de 100 RON, iar timpul de procesare este de maxim 72 ore.
De Reținut!
Este de altfel important să urmărești cu atenție îndrumările de la fiecare metodă de plată, pentru a te asigura că le efectuezi în mod corespunzător. Instrucțiunile vor apărea după ce selectezi metoda de plată dorită.

Bonus de bun venit Mozzartbet

Odată ce te gândești la a face o primă depunere minimă Mozzartbet, nu uita să introduci și codul bonus MZ100 pentru a beneficia de bonusul de 100% până la 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite!

Având în vedere că articolul este despre modalități de depunere și retragere minimă Mozzartbet, ar fi de ajutor să știi și cum poți retrage bonusul de bun venit Mozzartbet prin completarea cerințelor de rulaj.

Nu ai de ce să îți faci griji, întrucât condițiile de rulaj pentru bonusul în bani sunt de 40x bonus + depunere până în 60 de zile, iar rotirile gratuite au cerințe de rulaj mai mici, de 35x. Cu puțină răbdare vei vedea că poți îndeplini rulajul minim al fiecărui bonus pentru a-ți retrage câștigurile.

De Reținut!
Ai în atenție că pentru a beneficia de bonus, trebuie să nu efectuezi nicio retragere înainte să îndeplinești cerințele de rulaj. În cazul în care retragi sume înaintea îndeplinirii cerințelor de rulaj, sumele bonus se vor anula.

Concluzii

S-a putut observa că Mozzartbet este un cazino care îți prețuieste timpul, având în vedere metodele de plată și metodele de verificare cont pe care le poți efectua rapid, fără efort. În plus, s-a putut observa și că primești un bonus de bun venit avantajos la Mozzartbet, cu cerințe de rulaj realizabile și multe câștiguri posibile.

Acum că știi cum să faci o retragere sau depunere minimă Mozzartbet, participă la acțiune și joacă cât vrei, dar mereu responsabil!

Ofertă de bun venit

2023 RON + 200 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza Xmas

Cod Bonus: MZZ100
Profită de până la 2023 RON și 200 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023