promoții Mr Bit cu depunere 100 Free Spins

Alege-ți Baba la Mr Bit și câștigă Free Spins Mr Bit Zilnic

5/5 - (3 votes)

Oferta a fost valabilă doar în luna martie 2022

De Mărțișor, cazinoul Mr Bit te răsplătește cu o promoție exclusivă. Răsfață-te în fiecare zi cu Free Spins Mr Bit la sloturi de calitate și pline de culoare. Nu ai încă un cont? Nicio problemă. Creează unul și revendică cât mai repede rotiri gratuite zilnice Mr Bit!

Cum revendici zeci de free spins Mr Bit

Ofertă cu Depunere

Bonus Până la 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Mr Bit revine cu o promoție exclusivă pentru începutul lunii martie, pornind de la cunoscuta tradiție a românilor de a alege baba de primăvară. După cum deja știi, sunt 9 babe sau mai bine zis, 9 zile din care poți alege, iar vremea din ziua aleasă de tine, de pe 1 până pe 9 martie, îți va arăta cum va fi anul acesta pentru tine.

Poți beneficia de bonusuri martie Mr Bit, constând în Rotiri Gratuite zilnice Mr Bit, doar în perioada 1 martie – 9 martie, însă termenul de utilizare a lor e de 20 martie, ora 23:59. Sunt eligibili doar cei care au un cont activ de jucător și care fac o depunere în valoare de 50 ron, 200 ron și 400 ron. Oricare altă depunere de valoare diferită, nu va fi considerată eligibilă pentru a participa la promoție.

Iată pașii pentru revendicarea ofertei:

1

Pasul 1 – accesează link-ul de mai sus

La începutul paginii vei vedea o ofertă pe care o poți accesa pentru deschiderea contului. Completează pas cu pas formularul de înregistrare cu datele tale și ulterior validează contul, pentru a nu fi restricționat în depuneri.

2

Pasul 2 – fă o depunere eligibilă

După logarea în contul de jucător, accesează secțiunea promoții – Alege-ți baba și apasă butonul Activează rotiri. Fă o depunere pentru a revendica Rotiri Gratuite zilnice Mr Bit. Singurele valori eligibile sunt de 50 ron, 200 ron și de 400 ron. Tot ce trebuie să faci este să activezi bonusul, să faci depunerea și să te bucuri de bonus.

3

Pasul 3 – bucură-te de bonus

Odată ce ai făcut o depunere eligibilă, nu-ți rămâne decât să te bucuri de răsfățul oferit de Mr Bit în luna Mărțișorului. Rotirile sunt disponibile la anumite sloturi și au valoare diferită, în funcție de valoarea depozitului tău. Cu cât va fi mai mare depozitul, cu atât mai multe rotiri gratuite vei primi.

Rotiri Gratuite zilnice Mr Bit până pe 9 martie

Până pe 9 martie poți beneficia de rotiri gratuite zilnice Mr Bit. Cazinoul oferă bonusuri zilnice menite să aducă primăvara într-un mod mai semnificativ jucătorilor săi. Fiecare zi aduce un bonus diferit la câte un slot diferit, numărul de rotiri gratuite depinzând de valoarea depozitului tău – de 50 ron, 200 ron sau 400 ron.

  • Pe 1 martie, primești un bonus de 30, 50 sau de 60 rotiri, la slotul „Fruity Party”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 2,40 ron, în funcție de depunerea ta.
  • Pe 2 martie, primești 10 rotiri, 30 rotiri sau 40 rotiri, la slotul „Voodoo Magic”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 2,40 ron, în funcție de depunere.
  • Pe 3 martie, primești 10 rotiri, 30 rotiri sau 25 rotiri, la slotul „Empty the Bank”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 4 ron.
  • Pe 4 martie, primești 10 sau 25 rotiri (pentru o depunere de 200 RON sau 400 RON) la slotul „Extra Juicy”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 2 ron și respectiv de 4 ron.
  • Pe 5 martie, primești 10, 30 sau 40 de rotiri la slotul „Cash Elevator”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 2,40 ron.
  • Pe 6 martie, primești un bonus de 10, 30 sau de 25 rotiri, la slotul „Fruity Party”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 4 ron.
  • Pe 7 martie, primești 10, 20 sau 25 la slotul „Fruity Party”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 2,40 ron și respectiv de 4 ron.
  • Pe 8 martie, primești un bonus de 10, 30 sau de 25 rotiri, la slotul „Sweet Bonanza”. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 4 ron.
  • Pe 9 martie, primești un bonus de 10, 25 sau 30 de rotiri la slotul „John Hunter and the Book of Tut”. Valoarea fiecăreia este de 0,80 ron, 1,60 ron și respectiv de 4 ron.
De Reținut!
Nu uita, pentru a revendica Free Spins Mr Bit, urmează cei trei pașii de bază: accesează link-ul aferent promoției, fă o depunere eligibilă și bucură-te de bonusuri martie Mr Bit zilnice.

Cum retragi bonusul

Pentru a retrage câștigurile rezultate din Free Spins Mr Bit, trebuie să rulezi depunerea și bonusul de 10 ori. De exemplu, pentru o depunere de 200 ron și un câștig de 150 ron, vei rula o sumă totală de 350 ron, deci vei rula 3.500 ron (350 x 10 = 3.500 ron).

La îndeplinirea rulajului, sloturile participă 100%, poker, ruleta și baccarat 10 %, iar video poker doar 5%.

De Reținut!
Jucătorii au la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj ale bonusului.

În utilizarea rotirilor gratuite, valoarea maximă a mizei plasate pe fiecare rotire este de 20 ron. Se va avea în vedere prevenirea unui comportament abuziv, așa că nu plasa doar pariuri minime sau maxime.

Profită de cea mai nouă promoție Mr Bit cu depunere și câștigă rotiri gratuite zilnice Mr Bit timp de 9 zile!

Ofertă de bun venit

10% Bonus Până la 2.500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Deschide-ți cont și profită de promoția specială din luna martie!
Joaca Acum

100 Free Spins Bonus Adițional pentru jucătorii deja înregistrați

Ofertă valabilă în perioada 21 – 28 februarie

COD PROMO special pentru cei care sunt DEJA înregistrați pe platforma Mr. Bit! Doar jucătorii care s-au înregistrat înainte de 21.02.2021 beneficiază de 100 Rotiri Gratuite Mr Bit la unul dintre sloturile populare de pe platformă. În cazul în care nu ai încă un cont la Mr. Bit, nu mai pierde timpul și creează unul și astfel vei rămâne la curent cu promoțiile exclusiviste Mr Bit.

Ofertă cu Depunere

100 Rotiri Gratuite Pentru Jucătorii DEJA Înregistrați

Cod Bonus: mrbitluckyday
Folosește codul bonus și câștigă 100 Free Spins la depunere!
Joaca Acum

Cum revendici 100 Rotiri Gratuite Mr Bit

Poți beneficia de promoție Mr Bit cu depunere doar în perioada 21 februarie 2022 ora 00:00 UTC și 28 februarie 2022 ora 23:59 UTC. De data aceasta, Bonus Adițional Mr Bit poate fi revendicată doar de către jucătorii care și-au creat deja un cont până la data începerii promoției.

Poți beneficia de promoție Mr Bit cu depunere prin urmarea a câțiva pași esențiali:

1

Pasul 1 – accesează butonul de revendicare a ofertei

La începutul acestui material vei găsi un buton prin intermediul căruia vei fi redirecționat către pagina cazinoului pe care este afișată promoția.

2

Pasul 2 -autentifică-te în cont

Odată ce vei ajunge pe pagina cu promoții Mr Bit cu depunere, autentifică-te în contul tău de jucător. Dacă nu ai deja un cont, nu-ți pierde speranța. Creează-ți unul și vei beneficia de viitoarele promoții Mr Bit cu depunere.

3

Pasul 3 – efectuează o depunere

După ce te vei autentifica în cont, efectuează o depunere care să fie de cel puțin 80 ron. În cazul în care vei depune sume mai mici de 80 ron, acestea nu vor fi eligibile pentru 100 Rotiri Gratuite Mr. Bit.

4

Pasul 4 – utilizează codul promo

După ce ai făcut depunerea necesară, intră în meniul contului tău și accesează rubrica Promo, în care vei introduce codul promoțional „mrbitluckyday”.

Te-ar putea interesa și:

Cum transformi cele 100 Rotiri Gratuite Mr Bit în bani reali

Pentru a revendica cele 100 Rotiri Gratuite Mr. Bit, va fi necesar să efectuezi un depozit de minim 80 ron. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,40 ron fiecare, deci vei avea destul timp să te familiarizezi cu jocul, în cazul în care nu îl cunoști deja.

Poți utiliza Bonus Adițional Mr Bit doar la slotul Crystal Queen. Acest joc este oferit de către Quickspin și are un RTP de 96,16%. Poți câștiga 10 rotiri gratuite, funcția de declanșare a așteptării plății fiind de 40x.

Rotirile gratuite din Bonus Adițional Mr Bit au o cerință de rulaj de 25x care vor trebui să fie îndeplinite într-un termen de 7 zile. Dacă nu vei face acest lucru la timp, bonusul și câștigurile tale vor fi anulate. Așadar, câștigurile dobândite în urma utilizării rotirilor gratuite vor fi rulate de 25 de ori. De exemplu, în cazul unor câștiguri în valoare de 200 ron, vei rula această sumă de 25 de ori. Deci, vei rula 200 ron x 25 = 5.000 ron. Nu poți îndeplini parțial cerințele de rulaj, ci trebuie rulată întreaga sumă.

Concluzii

Cazinoul oferă periodic jucătorilor săi promoții atrăgătoare, cum sunt promoții Mr Bit cu depunere. Oferta actuală, de 100 rotiri gratuite la slotul Crystal Queen este de neratat, nu doar pentru că slotul are un RTP foarte bun, ci și pentru că primești o nouă ocazie de joc, prin care ești răsplătit.

Ofertă cu Depunere

100 Rotiri Gratuite Pentru Jucătorii DEJA Înregistrați

Cod Bonus: slotvluckyday
Folosește codul bonus și câștigă 100 Free Spins la depunere!
Joaca Acum

Articole relevante despre Mr Bit:

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor