premii în Calendarul de Crăciun Betano

Promoție specială: Calendarul de Crăciun Betano

5/5 - (5 votes)
Mirela - decembrie 17, 2021

Calendarele tip advent au câștigat simpatia oamenilor de-a lungul timpului. Un astfel de calendar este oferit jucătorilor de către Betano Casino. Calendarul de Crăciun Betano îți oferă șansa de a câștiga un premiu surpriză zilnic, care poate consta într-un bonus sau rotiri gratuite. Până pe 26 decembrie poți intra și poți câștiga și tu premii zilnice Betano.

Ofertă specială de Crăciun

Calendarul de Crăciun Betano

Participă la Calendarul de Crăciun Betano și câștigă premii zilnice până pe 26 decembrie!
Joaca Acum

Cum poți participa la Calendarul de Crăciun Betano

Poți intra și tu în cursa pentru premii Betano, chiar dacă nu ai încă un cont de jucător. În eventualitatea în care trebuie să îți creezi unul, află că nu durează mult și procesul de înregistrare este simplu.

Dacă deja ai un cont de jucător și ești dornic să câștigi și tu rotiri gratuite Betano, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

1

Primul pas constă în accesarea ofertei de la începutul acestui articol și logarea în contul tău sau crearea unui cont nou, dacă este cazul.

2

Al doilea pas constă în apăsarea butonului „Oferte” de pe pagina cazinoului, din partea dreapta sus, apoi alegerea opțiunii „Oferte zilnice fără rulaj în Luna Cadourilor”.

3

Al treilea pas constă în deschiderea cadoului din ziua respectivă și resectarea instrucțiunilor pentru revendicarea premiului câștigat!

Vezi cum poți participa și la promoții cu premii Vlad Cazino!

Fiecare cadou este diferit, deci trebuie să citești termenii și condițiile și să urmezi instrucțiunile care îți apar la deschiderea de premii Betano. Fiecare jucător poate primi un singur cadou pe zi din Calendarul de Crăciun Betano, nefiind posibil să deschizi înainte cadourile atribuite zilelor următoare.

Jucătorii care pot participa la această tombolă de premii zilnice Betano trebuie să aibă vârsta peste 18 ani și să fie rezidenți în România. Sunt acordate premii zilnice Betano doar pe un singur IP sau adresă. Toate bonusurile câștigate prin Calendarul de Crăciun Betano nu au cerințe de rulaj, deci te vei bucura pe deplin de ele, fără a fi condiționat în vreun fel.

De Reținut!
În cursa zilnică după premii poți juca sloturile cu tematică de Crăciun, precum Sweet Bonanza XMAS și Holidays Season. Amestecul de culori specifice sărbătorilor și opțiunile de joc te vor face să te simți mai implicat în atmosferă și să devii mai pozitiv.

Ce premii Betano poți câștiga

Căsuțele pe care le poți deschide zilnic îți aduc premii diferite care pot consta în diverse bonusuri, freebets sau rotiri gratuite Betano. Bonusurile primite cadou pot avea condiția de efectuare a unei depuneri sau pot fi fără depunere, iar, în acest caz, ai doar de câștigat.

În afară de aceste bonusuri în bani, poți intra în posesia unor jetoane de joc, rotiri gratuite Betano, sau cashback, premii ce se ascund și în Calendarul de Crăciun Superbet.

De exemplu, dacă plasezi un pariu în secțiunea sportivă cu miza minimă de 25 ron și cota de cel puțin 1.8, în cazul în care biletul este necâștigător, poți primi înapoi o parte din banii pariați sub formă de freebet. Câștigurile care provin din freebets nu au nicio cerință de rulaj și pot fi retrase în mod direct.

În afară de șansa de a obține zilnic premii Betano, prin participarea la promoție ești înscris în mod automat la tombola săptămânală a cazinoului Betano. În urma extragerilor săptămânale, poți câștiga unul dintre premii Betano puse la bătaie care constau în diverse bonusuri, vouchere și produse electronice de mici dimensiuni.

Îți poți multiplica șansele de câștig la tombolă dacă mizezi mai mult. La fiecare 10 ron pariați, primești un tichet de participarea la tombola săptămânală, însă nu poți primi mai mult de 50 de tichete pe zi sau 100 de tichete dacă deja ai deschis cadoul zilnic din Calendarul de Crăciun Betano.

Extragerile tombolei oferă 1.000 de premii jucătorilor care s-au înscris la promoție, acestea fiind oferite în funcție de locul pe care îl ocupă. Premiile săptămânale care constau în produse electronice sunt oferite jucătorilor care ocupă locurile 1 – 3 (Apple MacBook Air), 4 – 6 (Apple iPhone 13), 7 – 9 (Soundbar Samsung) și locurile 10 – 12 (o tabletă Samsung Galaxy Tab S7).

De Reținut!
Participanții care ocupă locurile 13 – 52 vor primi în dar un voucher de cumpărături Emag în valoare de 500 ron, iar cei care ocupă locurile 53 – 1.000 vor primi bonusuri cash de 200 ron pentru locurile 53 – 300, de 100 ron pentru locurile 301 – 600 și de 50 ron 601 – 1.000. În fiecare săptămână, în ziua de miercuri, vor fi organizate extragerile tombolei săptămânale.

Concluzii

Premiile zilnice oferite de Betano sunt destul de motivante, experiența ta de jucător și de client a cazinoului fiind astfel îmbunătățită. Fie că vei câștiga rotiri gratuite Betano, bonusuri sau cashback, cu siguranță sărbătorile de anul acesta vor fi mai frumoase. Până la urmă, fiecare zi poate fi o sărbătoare.

Lipsa cerințelor de rulaj este un adevărat atu, datorită căruia ai ocazia de a juca la sigur, fără riscuri din partea ta și fără condiții. Campania se desfășoară până pe 26 decembrie, așa că încă mai ai timp să îți pui norocul la încercare și să câștigi unul din premii zilnice Betano. Intră pe contul tău Betano și câștigă unul dintre premiile zilnice puse la bătaie!

Ofertă specială de Crăciun

Calendarul de Crăciun Betano

Participă la Calendarul de Crăciun Betano și câștigă premii zilnice până pe 26 decembrie!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022