Joker Poker

cum să faci bani online Joker Poker Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: decembrie 14, 2023

Joker Poker este un joc menit să te învețe cum să faci bani online cu ajutorul lui Joker Wild, un simbol cu puteri miraculoase, care transformă în câștiguri aproape orice mână. Joker Poker este o variație a unui alt joc celebru, Jacks or Better, unde Jokerul era folosit pentru a înlocui orice carte câștigătoare atunci când aveai de atins cele 21 de puncte la Black Jack. Prin urmare, poți spune că Jokerul este de fapt a 53-a carte de joc, față de cele 52 ale unui pachet normal.

Joacă și Jacks or Better gratis!

Reguli de joc la Joker Poker gratis

Dată te întrebi însă cum să faci bani online la Joker Poker online, atunci trebuie să știi că te vei confrunta cu un dealer care îți va împărți cinci cărți, obiectivul principal fiind acela de a obține combinația cea mai bună cu ajutorul căreia să câștigi mâna. Astfel, dealerul virtual va împărți cărțile la o mână, din care tu poți opri câte vrei. Poți să nu oprești niciuna sau poți opta pentru una, două sau chiar patru cărți, cu ajutorul butonului Hold. De asemenea, dacă vrei să oprești toate cărțile, nu ai decât să apeși butonul „Deal”. În ceea ce privește câștigurile, la Joker Poker, acestea încep de la o pereche, însă numai dacă acestea sunt rege sau As.

De asemenea, se mai câștigă cu două perechi, o pereche de trei, urmată de chintă simplă, atunci când prinzi cinci cărți consecutive. Urmează după aceea culoarea, când toate cărțile de pe ecran sunt de aceeași culoare, după care poți vedea cum să faci bani online la scară mai mare prin careuri, aceasta însemnând patru cărți de aceeași valoare. Din acest punct începi să faci bani online la modul mai serios, cu chinta de culoare, cinci cărți de același tip incluzând jokerul, și chinta regală, care presupune prinderea chintei de la 10 la As, pe culoarea de treflă.

Cât privește strategiile de joc, poți învăța cum să faci bani online în câțiva pași simpli, mai ales când beneficiezi de Jocker la prima mână. Astfel, este bine să păstrezi simbolurile pentru careu, chintă simplă sau chintă regală, chiar dacă în mod normal probabilitatea este mică. Având în mână un Joker, șansele tale de a prinde un câștig din gama superioară cresc considerabil.

Învață cum să joci poker ca la aparate gratis și bucură-te de câștiguri!

Autor