Jacks or Better

cum să faci bani pe net Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: ianuarie 6, 2023

Jacks or Bettrer este unul dintre jocurile pe care, dacă încă nu te-ai hotărât cum să faci bani pe net, ai putea să îl încerci. Jocul este unul dintre cele clasice, fiind printre primele jocuri de poker electronic introdus pe aparate și, mai apoi, în varianta pentru calculator și cazinourile online. Prin urmare, atunci când cauți cum să faci bani pe net, trebuie să știi că la acest joc nu Asul sau jokerul este cartea cea mai valoroasă, ci valetul, reprezentat de simbolul literei J. Ca la orice joc de poker online, o mână de Jacks or Better începe prin fixarea Bet-ului sau a mizei pe care dorim să o pariem. După aceasta, dealerul virtual împarte cele cinci cărți jucătorului, pe care le poți păstra sau schimba, în funcție de inspirtație.

Încearcă încă un joc la fel de popular de poker video – Joker Poker!

Șansele cele mai mari de câștig sunt la poker

Tot ca la orice joc de video poker, la Jacks or Better poți exersa cum să faci bani începând de la oprirea unei simple perechi, care poate fi câștigătoare în cazul în care aceasta este mai mare de 10. Ca valoare, trebuie spus că, dacă în mod obișnuit cărțile mari încep de la 10, la Jacks or Better, acestea încep de la valet. Aceasta este și explicația pentru care jocul se numește așa, dat fiind că de la valet în sus poți spune că încep adevăratele moduri de a face bani pe net. În rest, cărțile mici sunt cele cuprinse între 2 și 10, iar pentru prinderea unei mâini câștigătoare ai nevoie de minimum două perechi mici sau de o pereche mare, însemnând de la valet, damă, popă sau As.

Ce spui de încă un joc de poker video gratis? Încearcă Vegas Poker gratis aici!

În ceea ce privește restul câștigurilor, poți afla cum să faci bani pe net cu o pereche de trei cărți, full-house, însemnând o pereche de două și una de trei, urmat de chintă simplă, care presupune prinderea unei formații de cărți consecutive, indiferent de culoare. Urmează apoi careul, format din patru cărți de aceeași culoare, după care vin adevăratele formații care te ajută cum să faci bani pe net, precum chinta de culoare, chinta regală, de la 10 la As, de aceeași culoare, și cinci cărți de același tip, care pot fi oricare dintre simbolurile de pe ecran de patru ori, plus jockerul.

Citește mai mult despre cum să joci poker video!

Autor