Koi Princess

bani pe net Koi Princess Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: iunie 10, 2022

Dacă în tinerețe ai avut prieteni care se uitau la desene animate precum Sailor Moon, cu siguranță, acum vei fi surprins să afli că personaje asemănătoare inspirate din benzile colorate asiatice reprezintă o bună modalitate de a face bani pe net. Este vorba despre jocul Koi Princess, un joc slot animat creat de cei de la NetEnt, care nu doar că arată bine, dar este și o modalitate de a face bani distractivă și aducătoare de mari câștiguri. Cele 20 de linii de plată îți pot aduce bani pe net în cote rezonabile în partea principală a jocului, însă adevăratele avantaje vin în momentul în care prinzi bonusurile și simbolurile Wild, care îți pot multiplica de câteva sute de ori câștigurile normale.

Joacă aici încă un slot distractiv de la NetEnt!

Câștiguri rapide generoase

Simbolurile principale pe care e construit jocul Koi Princess sunt reprezentate de cărțile de joc. Acestea au o modalitate de plată inedită, bazată pe o cotare ascendentă. Spre exemplu, dacă îți cade cifra 10, aceasta îți va plăti 5, 20 sau 100 de monede, dacă aceasta este plasată pe rolele 4, 4 sau 5. La rândul său, valetul îți poate aduce 5, 25 sau 110 monede, în cazul în care îți pică pe ultima rolă. De asemenea, câștiguri substanțiale îți pot aduce damele, regii sau așii, ale căror valori diferă de la 10 la 120 sau 160 de monede.

Următorul set de simboluri care îți pot aduce bani pe net este alcătuit din obiecte de cult japoneze. Monedele din aur îți pot aduce între 20 și 200 de monede, în vreme ce dragonul verde și cel oranj îți pot aduce până la 350 de monede. Simbolul Scatter este însăși Prințesa Koi, care îți aduce 500 de monede în cazul în care prinzi cinci exemplare din aceasta. De asemenea, prințesa îți poate aduce câștiguri și atunci când vine în serii mai mici. Spre exemplu, aceasta îți poate oferi 20, 40 sau chiar 400 de monede, în cazul în care prinzi două, respectiv trei sau patru exemplare.

Mai mult, cu Prințesa Koi poți face bani pe net dacă ai activată funcția Bet Bonus din joc. Activarea acesteia îți va dubla fiecare miză din joc, dar îți vai maximiza și șansele de a câștiga un premiu substanțial, care poate ajunge și la 5000 de monede.

Vezi cum și cât câștigi și la slotul Sparks gratis!

Autor