Sparks

metode de a face bani Sparks Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Atunci când cauți modalități de a face bani pe internet și nimic nu pare să se potrivească planurilor tale, atunci cu siguranță că jocul Sparks îți va aprinde scânteia de care ai nevoie pentru a pune lucrurile în mișcare. Asemenea unui motor cu incandescență, jocul celor de la Net Entertainment oferă o mulțime de metode de a face bani, prin premii consistente, un Wild Bonus, dar și o clonă a acestuia, ca element unic în peisajul jocurilor slot.

Jocul are nu mai puțin de 80 de niveluri și de combinații de alegere a mizei, astfel încât acesta se adresează unei game largi de jucători, de la începători la avansați, de la cei care preferă jocul calculat, pe mize mici, până la cei care preferă să riște mai mult, pe mize mari. De asemenea, Sparks vă oferă opțiunea de a juca în mod normal, cu liniile de plată date de la stânga la dreapta, dar și la dublu, în care acestea vini și în sens invers, de la dreapta la stânga.

Încearcă încă un slot distractiv și plin de câștiguri de la Net Entertainment – Jimi Hendrix gratis!

Un joc plin de energie

Nu în ultimul rând, Sparks oferă metode de a face bani variate, purtându-te prin galaxii nedescoperite încă, pe un fundal albastru-violet, în care planetele îndepărtate sunt colorate în nuanțe vibrante de portocaliu, verde și albastru strălucitor. Iar dacă energia știm că este dată de ecuații fizice, chimice și biologice laolaltă, poți simți această energie și prin intermediul numerelor și simbolurilor de pe ecran. Astfel, poți descoperi metode de a face bani potrivind între 3 și 5 simboluri pentru a prinde un premiu de 50 de monede. De asemenea, sunt cinci tipuri diferite de scântei pe care trebuie să le găsești pe parcursul jocului, care te vor recompensa cu premii consistente. Astfel, scânteile albastre îți vor aduce până la 100 de monede, cele violet – 125 de monede, în vreme ce scânteile verzi îți vor aduce 150 de monede. De asemenea, sunt două tipuri diferite de scântei portocalii, care îți vor aduce între 175 și 200 de monede, în funcție de intensitatea acestora.

Cele mai bune metode de a face bani sunt însă acelea în care dai peste simbolurile Wild ale jocului. Acestea îți pot aduce premii cuprinse între 5 și 200 de monede, având însă totodată puterea de a înlocui restul simbolurilor de pe ecran, prin noi combinații câștigătoare.

Joacă și Starburst gratis, un alt slot extraordinar din portofoliul Net Entertainment!

Autor