Kronos

cum să faci bani Kronos Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: august 8, 2023

Oferit de cei de la WMS Gaming, Kronos este un joc slot care îți va arăta din nou cum să faci bani punându-ți la încercare cunoștințele tale despre mitologia greacă. Din acest punct de vedere, se pare că vechii zei grei sunt o sursă inepuizabilă de inspirație atât pentru industria cinematografică, precum și pentru cea a jocurilor de tip slot. Potrivit mitologiei grecești, Kronos era liderul titanilor. Mai mult decât atât, Kronos a fost tatăl lui Zeus, jocul abundând de simboluri care te vor ajuta să faci bani, prin runde gratuite și premii multiplicate de zeci sau chiar sute de ori.

Încearcă gratis și slotul Zeus III, un alt joc inspirat din mitologia greacă!

Fă cunoștință cu epoca de aur a mitologiei grecești

Totodată, dacă te gândești cum să faci bani cu sprijinul vechilor zei, Kronos îți va aduce modalități interesante de câștig, prin intermediul celor 5 role și a celor 20 de linii de plată, care se învârt printre norii pictați pe cerul albastru, considerați împărăția zeilor. De asemenea, jocul te ajut să faci bani oferindu-ți simboluri Wild și posibilități de câștig în orice combinație. Astfel, Kronos îți poate aduce linii de plată indiferent dacă figurile apar pe ecran de la stânga la dreapta sau invers. Simbolul Wild al acestui joc slot este leul, care te poate ajuta să obții bani înlocuind celelalte simboluri de pe ecran. De asemenea, simbolul scatter este reprezentat de un medalion din aur, acestea apărând de obicei pe liniile 2,3 și 4. Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că jocul dispune de runde gratuite oferite drept bonus. Pentru a activa această facilitate, ai nevoie de trei sau mai multe medalioane din aur, care să fie dispuse oriunde pe ecran. Iar recompensa va fi una pe măsură: trei medalioane din aur îți vor aduce 10 runde gratuite, 4 medalioane îți vor aduce 25 de runde, iar cinci medalioane îți vor aduce o recompensă de 100 de runde gratuite, cu ajutorul cărora poți încerca din plin cum să faci bani. Simbolurile extra-wild și cele blocate sunt de asemenea cuprinse în acest joc, rundele gratuite fiind o  oportunitate numai bună de a încerca să le eliberezi și să exersezi ca să faci bani.