Motorhead

cum să faci bani în timpul liber Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: ianuarie 9, 2023

Încă de la primul slot din trilogia anunțată de Net Ent, denumit sugestiv Guns N Roses, fanii acestui joc spuneau că se așteaptă deja la mai mult. A urmat apoi jocul Jimi Hendrix, care îți arată cum să faci bani în timpul liber printre riff-uri de chitară care au făcut furori în anii 60-70. Acesta abundă însă de floricele hippie și simboluri pacifiste, astfel că fanii fard-rock-ului au acum noi moduri de a face bani în timpul liber cu jocul Motorhead. Denumit după celebra trupă de heavy metal cu același nume, jocul aduce o vibrație pozitivă, care încheie în forță trilogia de succes a celor de la NetEnt.

Ceea ce este oarecum surprinzător este faptul că acesta aduce unele schimbări în formatul de bază al jocului. Spre deosebire de primele două jocuri ale seriei, care erau concepute pe cinci role a câte trei simboluri fiecare, Motorhead folosește o structură de tip piramidal, formată tot din cinci role, dar care pornesc de la trei la 5 simboluri pe fiecare.

Câștigă runde gratuite la Motorhead slot

Deși solistul trupei, legendarul Lemmy, nu mai este printre noi, acesta a lăsat moștenire hitul „The Ace of Spades”, care constituie și tema jocului. Astfel, dacă te-ai hotărât să aflii cum să faci bani în timpul liber, jocul Motorhead te întâmpină cu un intro constituit dintr-un extras pe această piesă. Simbolurile de bază ale jocului sunt reprezentate, la rândul lor, prin stele strălucitoare, clopoței, șeptari, potcoave, trifoi și alte simboluri norocoase. Rolele sunt dispuse, la rândul lor, pe o impunătoare scenă rock, printre difuzoare imense, iar liniile de plată câștigătoare sunt marcate prin lumini și stroboscoape care completează un decor incendiar.

Simbolurile Wild și Scatter îți pot arăta cum să faci bani în timpul liber, iar dacă le prinzi pe rolele 3,4 și 5, acestea îți pot aduce până la 10 runde gratuite. Marile câștiguri vin însă atunci când simbolurile Scatter intră în legătură cu simboluri precum trifoiul sau cu șeptarii, caz în care te poți pregăti cum să faci bani în timpul liber prin multiplicarea câștigurilor de până la 100 de ori. De asemenea, de câștiguri decente mai poți beneficia în cazul în care prinzi minimum cinci simboluri de același fel pe ecran.

Încearcă și Kiss gratis, un alt slot cu tematică rock!